Коментари - Пожар гори в автосервиз и цех за мебели в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе ДИР, толкова ли нямате БГ снимки, ми сте сложили от Министерство Черезвичайних Ситуации на Русия? Путин ли ви е спонсор?

Сега масово слагат таймери на отоплителните печки в сервизи и работилници, с цел да включат предварително и да отоплят помещението, цеха когато отидат хората на работа. Само, че това са китайски баклуци, които не издържат на мощност над 2 kW на ел. уреда, а те включнат калорифери по 3kw. Таймера трябва да е от негоримо PVC, ама такива са рядкост.

Комшията си сложи таймер - контакт и си включи в него байлера. Стопи се, запали се, докато са спели вечерта, добре, че са имали домашна противодимна аларма монтирана на всеки таван на стаите, че са се активирали и ги събудили. Че и 2 малки деца имат, щеше да се задушат в съня си.

Сложих чисто нова фасунга на единият фар на колата. Стопи се за няма и два месеца. Колко да е тока там, 5-6 ампера максимум. Наложи се да търся употребявана, че да е истинска и да не изгаря и да прави добър контакт. Не е истина просто. Да не може човек да си купи нова елементарна истинска фасунга H7.

Н7лампите работят на температура от 800°С.