Коментари - Двойно убийство, маскирано като пожар | dnes.dir.bg
назад

Двойно убийство, маскирано като пожар

Съпрузи са били убити в габровското село Богданчовци, а извършителят е опитал да прикрие двойното убийство, като е запалил къщата на жертвите си.

Обратно в новината

Коментари - Двойно убийство, маскирано като пожар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

което да реагира адекватно на ситуацията, която е повече от тревожна...Възрастните хора са оставени да се оправят сами....нямат никаква защита...Убийствата, издевателствата,грабежите на възрастни хора вече минават всякакви граници...И не се вижда оправия...Защитени са единствено ромите, обратните, затворниците...Къде са НПО, къде е опозицията? Пълно мълчание....Защо няма граждански протести....Някой ще ми отговори ли?

гледам наели сте се като глист на лай..но, но аз пък се хващам на бас със всеки тук, че не е ромскициганин, нито е циганскиром! този убиец си е чистокръвен габровски колибар! ония тъмносините няма да палят къщата а ще я оберат! и няма да си прикриват следите, щото хем акъл за това нямат, хем изобщо не им пука дали ще ги разкрият или не!

Циганските действия зависят от района в който са извършени .Не случайно в този случай са се заели да правят експертиза и да търсят причините за смъртта на съпрузите .Другаде където циганите владеят положението властите се пазят от всякакво разкриване на истината за да не се покачва напрежението.

Жалко за хорицата.Май е време жертвите да са от богопомазаните,,управници,, заврели си главите в собствената си алчност.

Залагам на това, че убиеца е ром... Някой да мисли като мен ?

Не коняк е

ц, мангaл, от тия с 'вишу убразование'

Присъствието на български военен контингент в Афганистан и Ирак може да се ознаменува с успех, ако инициираме изграждане на центрове за интеграция и изпратим безработните ни цигани там, за да пролагат намясто опита си в интеграция и приобщаване към ценности. Циганите, дори и несъгласни изначално ще се убедят бързо, че западната, че европейската цивилизация зависи от тях и успехите им в интегрирането на талибаните. Държавата може да предостави самолетите Спартан за това благородно дело, а нежелаещите ще имат възможност да си тръгнат пеша по всяко време.

Простотии маскирани като "остроумие".

В Американската армия е пълно с афроамериканци и какви ли още не, във Френската армия също...нали искат интеграция и заплати, а господа от БХК или те освен че не работят не трябва и да служат.

abasador

не желая, да засегна нечий разбирания, а и нищо лично. Но убеден съм, че 99% от колегите дето коментираме тази новина, се досещаме към коя етнос принадлежи убиеца/те. Лек ден.

.....и какво от това като се досещаме, има ли ефект?ЕДВА ЛИ....

Не ви ли намирисва на поредно циганско убийство???

Гледайте западни криминални филми ( по всички "български " телевизии- чужда собственост ) и ще се научите как се прикрива престъпление, как се заличават следи, как можеш да се измъкнеш от правосъдието

възможности,или съдията Линч,или мистър Колт. Ефекта е един и същ.

Мангустите вече всеки ден убиват и изнасилват ! Ама хак да ви е каквото гласувало такова се обадило !!! Незаета територия в тоя претъпкан с биологичен отпадък свят не остава !!!

99% бай мангал е намесен в случая и на края няма да го накажат понеже няма да има какво да му вземат. Ако го пратят в пандела само ще си го отглеждаме. В прочем ние си ги отглеждаме и на свобода същите тези същества.

Ако нашата правораздавателна система не започне да наказва подобаващо убийците, изнасилвачите и всякаква друга сган, ще се стигне да "око за две, зъб за чене". Хората ще вземат правосъдието в свои ръце и ще наказват по свои правила не само престъпниците, но и съдиите, пуснали ги на свобода.

Крайно време е! Чашата преля.

То и на Йордан от Варна е убийство с последвал палеж за да се заличат следите, но никой не разследва!

И като го намерите, съобразете се с "правата на убиеца"! Вероятно с над 30 присъди, но подлежи на осъзнаване и превъзпитание... Но докато го превъзпитате, дано някой някъде му тегли ножа...

Е то е ясно какъв е профила я Перата я Динко. Може и да е Валери Симеонов, или Красимир Каракачанов. Може и да е Боян Расате, Ангел Джамабзки също е вариант. Има и друга все още непозната фигура - Костадин Костадинов. Може дори Светльо Витков да е. Това е. Само хора с такъв профил ще да са. Няма да е някой работещ, честен, изпълнителен човечец берящ желязо в гората....

С тия криминалета по телевизора...изучили са се.

100%, че това направили интегрирани клиенти на БХК.

Важното е, че Валери Симеонов бори мутрите, чорбаджиите и чалгата в Слънчев Бряг :)) Така, че простите българи които от 30 г. се възхищават само за простотии ще си мрат ей като тия - като помияри

Докато върви медийната пропаганда с акции в Слънчев Бряг, римляните продължават да ни избиват, но на никой не му пука. Електората на ГЕРБ, БСП и патриотите не трябва да бъде закачан.

Това яко беше в пловдивско сигурно щяха да докажат, че убийство с последвало самоубийство и самозапалване.

Мангалите се развихриха. На нас не ни трябва ИДИЛ, ние си имаме цигани.

Липсвам ви нали ?

Къдя си Тоше, че ривем за теб.

Не.. Това е нагледен пример докъде ни доведе точно ти. Добре, че успяхме да се освободим, че кой знае още какво щеше да се случи.

По-точно, ти се оказа по-малкото зло.

колкото на излекуван от трипер, му липсва трипера.

Защо не откриете погребална агенция "ДИР-БГ"? Такъв подходящ погребален агент си имате. Труп не може да ѝ се изплъзне.

Геноцид маскиран като "битова престъпност".

Геноцидът (от гръцки: γενο род, племе и латински: caedo убивам) е целенасочено и систематично унищожаване, частично или пълно, на дадена национална, етническа, расова или религиозна група посредством: убийство на членовете на тази група; тежко физическо или психическо увреждане на членовете на групата; насилствено възпрепятстване на тяхното възпроизвеждане; причиняване на каквито и да е тежки условия за живот, с цел унищожаването, изцяло или частично, на тази група; насилствено отнемане на деца от една група и прехвърлянето им в друга група. В историята на човечеството могат да се намерят немалко случаи на геноцид, като се започне от древните времена, премине се през средните векове (Османската империя) и се стигне до наши дни. Той е характерно явление при изтребителните войни и опустошителните нашествия, при завоевателните походи, вътрешните етнически и верски (религиозни) сблъсъци, при периода на колонизацията и образуването на колониалните империи на европейските и азиатски държави, при ожесточените борби за преразпределение на света, по време на двете световни войни и последвалите колониалните войни след края на Втората световна война (1939-1945). След промените в България в края на миналия век, започва да се говори и за културен геноцид. Такъв може да бъде провеждан, какво явно посредством явни държавни актове, така и прикрито чрез косвена икономическа, информационна и друга политика.

Щом не пречи на евроусвоителството ще се преживее. Лека им пръст на хората. Мутренска държава. Уволнете половината началници в София и сложете униформени полицаи и криминалисти на тяхно място.

да не би извършителите да са цигани или роми

Че какви други да са. Разбеснели са се , виждайки че държавата нищо не прави. Явно ще трябва да се грабва гьостерицата скоро.....

напиши си мнение не се закачай за чуждо

Чета новината и си мисля, как стана така че, в малко затънтено селце полицията ( от малък провинциален град) установи че овъглените трупове са насилствено умъртвени, а в Пловдив в парка "Лаута" беше намерен труп на бизнесмен и чак на третия ден намериха бележка че е самоубийство???

Еййй докат оправя слънчака и зад гърба ми ....

Да ама ченгетата обикаляха слънчака да пазят валери дето се прави на това що не е и няма да бъде ''принципен'' през това време нали??Лека им пръст на хората ама при такава власт такъв живот:(((

Съмнявам се да е финландец.

Не - швед е.

Крадат си яко от строежи на 'магистрали' и всякакви обществени поръчки, поне това безумие с издевателството над възрастните хора да бяха спряли. Сами сме си виновни. ТЪРПИМ

И по-зле ще става. Сега са тъмнозелените, след няколко години ще са наркоманчета.

"Анархия", означава безвластие, което е по-малко лошо от власт на престъпници и цигани.

В момента на повърхността са нагли, безкрупулни и слабоумни хора. Докато 'обществото' ни търпи тея 5-10000 малоумници ще е така.

нали министър замери шума в дискотека край морето, арестуваха диджея - сега всичко е спокойно....

бургаски селтици да не агитират

че не са го били и е.али:))

Това проверено ли е?