Коментари - Пожар остави без покрив 12 семейства по Коледа | dnes.dir.bg
назад

Пожар остави без покрив 12 семейства по Коледа

Община Бойчиновци се ангажира да съдейства при възстановяването на домовете на 12 семейства, които останаха без покрив заради пожар за коледните празници.

Обратно в новината

Коментари - Пожар остави без покрив 12 семейства по Коледа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Над Северозапада тегне прокоба -и в Борован стана катастрофа на пътя .Нещо има в този район !

Ако си теглил ипотечен кредит за жилище, в него си влиза и автоматично застраховка на имота

И да бяха застраховани, застрахователите щяха да изсипят два тира пачки. Луди ли сте, щяха да им дадат по 2-3 000 лв или щяха да ги изкарат, че сами са си виновни. В България застраховката не значи нищо.

2017/8 само бай Ганьо още не е разбрал, че "евтиното" твърдо отопление излиза твърде скъпо

Нека се обърнат към застрахователите си. Застраховат си колите, а имотите не

Застраховката на колата по избор ли беше или задължение, за да я ползваш?

Нека се обърнат към застрахователите си.

"Община Бойчиновци се ангажира да съдейства при възстановяването на домовете на 12 семейства," Като у Хитрино! Бочко "ОБЕЩА" и след лет още сякаш бомба е паднала.

За това има ЗАСТРАХОВАНЕ. Никой не е длъжен да помага, ако се бяха застраховали, да си търсят парите от застрахователя. Аман от тарикати!

мигрантите дето спят на вън или са без отопление,за тях не ни пука.като на нас ни се счупи нокът,тогава ревем.

ами на теб като толкова ти пука за мигрантите-прибери си ги увас на топло

papion

В една нормална държава бабата щеше отдавна да е в подходящо заведение. На всички е било ясно, че тя е сама и от години никой не се интересува от нея, а сега като е направила белята: "ах, какво направи". Нямала е вода, сигурно и ток не е имала та е палела нещо за да направи пожар. Сега са съсипани всички жилища а явно хората и застраховки нямат, та ето как от една проспана история, става по-голяма.

Нямали са я. Ганьо все гледа да мине тънко, пък все той се оказва минат, както е казал Буров. Бас държа, че в момента застрахователите не им се струват такива измамници както са разправяли като са обсъждали дали да си застраховат имота или да си купят новия айфон.

Таа дрътата дето ги е зачернила фместо да а пратат в затвора, кметът й намерил подслон! А онеа другите не са имали сазтрахофки а сега общината щела да им помага! Че и дарителска сметка им отвореле да им плаща некой друг измекярщината!

Минуси или не, такива дрътаци, дето обикновено са и камуняги, немат место сред нормалните хора! Ей че пише че нейните са а зарезали, кой а знае кфа е дръта злобна камуняга! Сега да а осъдат тиа с изгорените жилища да плаща, па ако не мое, да й всемат жилището а неа да я турат в затвора за престъпна небрежност!

Пий си хапчетата и не обсъждай възрастните хора...

Роксанооооооооооооооооо,научи се да пишеш правилно и тогава изказвай мнение,куха лейке такава!

Искам да качиш видео как отиваш при някой от старите ти живи роднини и им го казваш в лицето.

епа европата скоро ще изпепели цели балкани!

На теб простотията вече ти е опожарила мозъка. Нищо чудно, че се подписваш с две нули.

"Повечето жилища са направени със заем от собствениците си. Сега те остават на улицата." Има едно нещо, казва се "Застраховка "Пожар"", не е много скъпо. Другия път да знаете.

блока от 46 та пък заем от собствениците

Колко безчовечни станахме хората! Нима никой не е знаел, че старицата е сама и изоставена! Защо никой не е потропал на вратата и, да я види как е, има ли нужда от нещо, нали сме в Българската Коледа! Но сега собствениците на другите апартаменти се сещат да искат помощ от хората за покрив над главите им! Колкото ти си помогнал, толкова и на теб ще ти се помогне!!!