Бунт на остров Лесбос, мигранти подпалиха бежански лагер

Мигранти подпалиха лагера за бежанци на остров Лесбос. Изгоряха контейнери с храна и палатки, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Бунт на остров Лесбос, мигранти подпалиха бежански лагер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не схващам защо не им се връчи по една мотика на тия мигранти и на полето да си изкарва храната..... все едно някой да ми се натресе в хола и да ми дигне стачка че нямало хайвер на закуска.....

Щом има толкова много бежанци на тоя остров да не би да е заради лесбийките :-) ?

В ХАРМАНЛИ,ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ...ЦИГАНСКИ НАПАДЕНИЯ В НЯКОЛКО НАШИ ГРАДА ПО ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ...СЛУЧАЙНОСТИ,СЛУЧАЙНОСТИ...!

Политически емигрант от Хаити, посмъртно не може да получи в Гърция убежище защото Хаити е първата държава която призна Гърция като независима след освобождаване от турско!! Ако помните, по време на цунамито, гръцките военни бяха първите които пристигнали в Хаити със транспортни самолети пълни с храна, доктори, апаратура и медикаменти!! Общо 25 самолета само 20 часа след събитието! 2) Щом палят храната и не дават на пожарникарите да гасят, значи не са гладни и трябва да им се спре дотацията ( не на всички, тези които не са участвали, да бъдат подпомогнати)!! 3) Участниците в такива погроми да се третират според членовете и алинеите на закона против тероризма и да получават заслуженото! Това не е като едни поданици на самата държава да палят, защото тези са без статут и техните действия трябва да се предприемат като саботаж и чужда агресивна инвазия!! 4) Гръцкото правителство да вземе да се гръмне дружно по кратуните защото са едни измекяри които с псевдолява политика правят това което десницата никога нямаше да успее да прокара в Гърция и закопават бъдещето на младите поколения!! 5) Така и така гръцкото правителство трябва да се гръмне, та да вземат и брюкселските крадци да се присъединят, да се изчисти малко Европа от мършата и да дишаме по - спокойно!!

Ясно е защо гърците приемат бежанци - на тези острови от туризъм за това време не биха изкарали толкова пари никога. А иначе тази пасмина не идва да се интегрира, а да се налага над местните хора. И колкото по-рано го осъзнаем в Европа, толкова по-малко проблеми ще имаме в бъдеще.

За какви "пари" по - точно пишеш тук?? Да не мислиш, че минават и ги раздават на жителите по списък??:))))))) Освен това, в новината не пише, че бежанците струват на гръцката хазна около 10 милиарда досега и тези 900 милиона, освен, че са само част, дават се предимно на НПО които се контролират от брюкселските крадци!! Което означава, че парите се връщат в джобовете им!! Още една подробност е, че храните и дори - одеялата за бежанците трябва да бъдат одобрени от еврогепачите и нали се сещаш кои са фирмите които ги предоставят??:)))) Дори когато са гръцки, за да бъдат одобрени трябва да минат през форма прекупвач принадлежаща на някой от европрестъпниците като например Юнгер!!:))))))

Това е вече третото опожаряване на лагера от НЕЛЕГАЛНИТЕ МИГРАНТИ. Много ми се иска, някой да обясни, как тези "добри, бягащи от войните и насилията хорица", които до един са архитекти, инженери, учители, адвокати, професори... да станат НОРМАЛНИ европейски граждани?

Много показателно заглавие този път. Някакви хора живеят на остров Лесбос и вдигат бунт защото не им испълняват исканията. Същите хора НЯМА да вдигнат бунт, когато стигнат в Стокхолм примерно и им откажат нещо?

Какви пожарникари,бре? Пръскайте ги с бензин да горят въшливите мангасари!!!

Какви са тези своеволия?! Щом си позволяват да палят храни, лагери и кво ли не и да се противопоставят на власта влатта трябва да предприеме мерки - ЕКСТРАДАЦИЯ МАРШ НА ВСИЧКИ ОТ МАЙМУНАРНИКА, ОТ КОИТО СА ДОШЛИ!!!

Хаити не е ли по близо до САЩ? Що ще този мигрант на Балканите?

papion

Мигрант от Хаити? Имал пари да стигне до Европа, а не е могъл да живее там, без войни и на хубав климат?

Защо сме длъжни да храним и търпим изстъпленията на примитивните диваци?? Ще позволим ли на евр(оп)егейските толерасти, и на тяхната местна подлога иквата, да си играят с живота ни и с бъдещето на децата ни?!?

Дир, и по темата "бежанци" се превръщате в същите щрауси, както и по темата цигани! Това не помага...

иначе как ще се ,,виждат,, задните части...!!!

,,..мигрант от Хаити..,,??? минал за по напряко от сирия да се научи на ,,идил-ският,, занаят и да си продължи ,,стажа,, в европата...!!! там ,,америката,, не беше ли по ,,наблизо,, или да си ходи в ,,колониалната,, франция...!!!

Всички, на които е отказано по-нататъшно пребиваване трябва да си отделят от останалите и да се държат изолирани. Те не са бежанци по никакъв закон и нямат права на бежанци. А тези, които са учавтвали в палежа трябва да се арестуват и съдят като възстановят щетите. Веднъж регистрирани те имат същите правни задължения.

Това не са хора, които бягат от война, това са хора, които отиват на война.... С шутове и обратно в пещерите. Само това е спасението. Лошото е, че процеса ВЕЧЕ е необратим. Много тъжно.

Процесът е обратим за една Вартоломеева нощ. Лошото е, че наследниците на хората, колонизирали половината свят в миналото, са толерастки меки китки. Воля няма- това е.

Мястото на животните е в кланицата.

А има толкова елегантно решение! Една картечница - и наред...

Да ги настанят в затвора тогава, можа там условията да им харесат повече. Определено тия които са палили и водили бунта трябва да бъдат преместени. Никой всъшност не е длъжен да им предоставя убежище, ако някоя страна го прави е чисто от добра воля и с това неможе да се злоупотребява.

Дааааааааааааааааааа, както биха казали еврокозяците...ето това са красотите на Педалсъюза! Толерастия, педерастия и ислями мюслита на едно!

Не, чак такава "толерастия" няма никъде и не го преписвайте на ЕС, те са си оправили къщичките отдавна, ние нашата кочинка - не.

Ами защото гърците ги търпят а не ги набутат обратно в морето и от където са дошли там да се връщат а не да ходят да ги спасяват и приютяват.. Навлеците са нагли защото виждат че ги обгрижват без да се напъват те.. Неблагодарни са и нищо добро не се очаква от тях

Но е взела правилно решение - само на острова !!! В мизерни условия да гният !!!

МАЙМУНИТЕ ДА СЕ ВРЪЩАТ ОБРАТНО В ДЖУНГЛАТА!

Хм, не би ли трябвало бунтуващи се "мигранти" да бъдат незабавно връщани там, откъдето са дошли?! Те със сигурност няма да се интегрират, а ще бъдат потенциални терористи!!! Пак ще го кажа - ЕС няма имунна система и е в началото на края си, ако не се промени драстично!!!

Гръцките острови са добро място за бежански лагери. Оттам мърдане няма.

може да е, ако населим европа с мечки, колкото по-хищни, толкова по-добре ! храна ще има в изобилие !

Ииииии какво излиза???? Европейските чиновници няма да решават окончателно въпроса с бежанците, а ще дават пари на Гърция за " осигуряване на храна, вода, водопровод и канализация, както и за подобряване на здравните и образователните услуги за бежанците в лагерите."???!!!! Тия явно гласят "окопаване" на всички- кой до където е стигнал! Вместо да ги връщат кой откъдето е дошъл- те ще им правят канализация и ще им повишават услугите??????? ОПИЧАЙТЕ СИ АКЪЛА,БЪЛГАРИ!

Всякакво лигавене с ислямските скакалци, заляли Европа, което подозрително прилича на лигавенето, което журналята у нас правят с циганите, наричайки ги с безумното название "роми", води до едно: тотален срив на демократичните ценности, нахлуване на ислямска зараза, мръсотия, болести, които не сме виждали, проникване на терористи под шапката на "спящи клетки" и тотална разруха на стандарта и ценностите в Стара Европа. Това е Апокалипсисът на християнството и трябва с обединени сили да се противопоставим на тази ислямска и циганска сган, в Европа и у нас!!! С лигавене и фалшиви сълзи за "бедните" бежанци из Европа и безработните, нагли и крадливи цигани в България, ще постигаме само проблеми и разруха... А може би това е заложено от някого, някъде, далеч от тукашните географски ширини?

Защо УСА организации като Фронтекс организират преселението в ЕС. Не е ли това програма за дестабилизация и намаляване на конкурентоспособност.

сега ще ядат храната си печена. Да им е сладко.

КАКВА ВОЙНА СЕ ВОДИ ? ДОБРЕ ЧЕ БЕЛИТЕ МЕЧКИ ОЩЕ НЕ СА ПОТЪРСИЛИ УБЕЖИЩЕ !!!

ЗАРИН, СЛЕД ТОВА НАПАЛМ И НАКРАЯ ДА СЕ ИЗРИНЕ С БУЛДОЗЕРИ !

И после отгоре да се построи свинеферма....

явно са дошли с нагласата да живеят като "бели" хора, а вие ги затваряте в лагери. Ами направете както едно време комунягите правеха с нас - те в нашите домове, а ние на лагер.

ЗАЩИТЕТЕ ЛЕСБОС !!!

на меркел.... аве тоя путин няма ли да спре тоя трафик вече ве, издавиха ни блядовете!

Да, Путин нападна Хаити. Бахти кретена

КРЕТЕН СДУХАН ,КАКВО ОБЩО ИМА ПУТИН С ТАЯ ИСТОРИЯ?