Над 10 дка борова гора изгоряха край Стара Загора

След 9 часа борба с огнената стихия пожарът край Стара Загора бе локализиран около 21.20, съобщи за БТА Йонка Георгиев, говорител на МВР в Стара Загора.

Обратно в новината

Коментари - Над 10 дка борова гора изгоряха край Стара Загора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На такива подпалвачи мястото им е в затвора, дължината на престоя там според размера на щетите. И да няма неумишленно. Тези бели са умишлени и по поръчка.

Голямо бедствие, добре че са локализирали пожара

Преди няколко години Един завод за бронетехника от Червен бряг беше извадил една чудесна машина за гасене при екстремни условия.Казваше сеНестинарка.Пер машина.За съйаление никой не бутна комисионна на бившата министърка на гръмотевиците да поръча на завода няколко машини които са перфектни за гасене в пресечена местност.Тази машина може да мине през огъня и да направи просека,както и да гаси едновременно и с вода или с химически средства но политически отговорната партия която предизвикваше бедствия и аварии не се сети за това.Сега гасим с голи ръце и сънуваме самолети.Ако някой все пак се интересува да погледне за какво става дума и да си направи изводите.

Ma to o6te gori be kakvo izgorqha!?

Някъде в коментарите пише защо няма дори един вертолет?Искам да се знае ,че в хеликоптерното поделение на Вътрешни войски/Жандармерията на МВР,има 5 вертолета,от които 4 са на земя от години наред!за един от тях са платени 63хил. на руска компания ,за да достави витла,но те така и не са доставени ,а парите са потънали!По вина на н-к дирекция Ревизионна-МВР,г Бо....в докладната не е докладвана на тогавашния министър!Малко след това 4-има огнеборци загинаха край Разлог,след като падна вертолета им, поради неизправност!Изводит са са интересуващите се!

То цялата държава пламнала, затуй си избрахме пожарникар за шеф!

Ти не си НЕДОРАЗБРАЛ , а си НЕКОМПЕТЕНТЕН който много се 'обажда' понеже няма работа. При такъв терен и техника от музея на втората световна война (ЗИЛ 130) се гаси на ръка моето момче - с лопатата или т.нар. 'тупалка' което представлява парче квадратна гума 50х50 и един сап от лопата. После следва удряне с това по земята/тревата/дърво докато ти се разкаже играта. И това всичко докато до теб дими, пуши, мирише на всичко което се сетиш и е 40 градуса + температурата на пожара сумарно. Нека им е леко на пожарникарите за 550 лева.. И нека са от МВР, от това МВР само ядове от простите полицаи покрай тях

Dyrjava se gradi ot umni hora sys stoletia.... A pri nas vseki gleda da se nalapa na za 4 godini....... I nikoj ne misli za tova da kupiat samoleti / helikopteri da gasiat pojarite......... na krajbi ( zanemkite) na gori sme svetovni rekordiori

ЕЪРБУСА И ДА КУПЯТ ДВА КАНАДСКИ СПЕЦИАЛИЗИРАНИ САМОЛЕТА ЗА ГАСЕНЕ ЗА ПОЖАРИ!!! МОЖЕ И ДВА ХЕЛИКОПТЕРА/ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ РУСКИ, КАТО НАЙ-ДОБРИ/. АКО ВСЕ ОЩЕ ПАТРУЛИРАТ ДВЕТЕ ВОЕННИ ДВОЙКИ САМОЛЕТИ, ДА ГИ ЗАДЪЛЖАТ ДА ПОДАВАТ ИНФОРМАЦИЯ И ЗА ПОЖАРИ В СТРАНАТА И В БЛИЗОСТ ДО НЕЙНИТЕ ГРАНИЦИ!!!

Добре де, ама с голи ръце ли го гасиха пожара? Заще се пише: което прави невъзможно използването на пожарна техника. Може би военна техника се полза? или земеделска техника?

Айде, отвори се работа за пожарникарчето

Да прави са хората да протестират,тя Емел Етем за 4 години нищо не направи за борбата с горските пожари,само лапаха парици и правеха глупави инвестиции-добре че го закриват това министерство,отдавна му бе времето да си иде !

който работи с изгоряла дървесина.Принципно изгаря само кората,която е ненужна за производтсвото им.Бивш служител съм и знам и за други такива палежи на борова гора.......

Чорбароубиец Антитурков е едно психично-болно дете което пише във всички теми и сайтове против Стара Загора . Отидете в sportal.bg , и вижте коментарите му .. Той просто е психично болен , ноп не знам , какво му е виновна Стара Загора , има си психятри те да се изказват.

Срам и позор в тая държава да няма един специализиран самолет за гасене на горски пожари при условие, че България е една от страните в Европа с най-голям процент гори от общата площ на страната (около 60-65%)

МАЛЕ МАЛЕ КВИ БЪЛГАРИ ИМА ЛЕЛЕ До AsZ Дано ти изгориш такива българи не са нужни селянин гаден !!!

Някой знае ли дали имат нужда от доброволци?

като чета някой гнусни извержения на някои човеци - по-скоро примати от дърветата, направо ми се повдига - като не можете да мислите и да напишете нещо свястно затворете си гадните малоумни усти и повече недейте се обажда - нещасти и долни дребосъчета !

ZARA GORIIII KAKTO POD OSMANSKO IGO !!!

Само жалки отрепки могат да злорадстват при такова бедствие. Дръжте се заарлии и Бог да ви е на помощ.

Bati Bojko e na stresta!

за толкова години един хеликоптер или смаолет не можаха да купят, а ВСЯКО ЛЯТО има у нас такива драми :((

Извод: Откажете се от ДПС, забранете Фондация Лозенец и приемете християнството, че иначе изгоряхте като спонсора си БРИКЕТ!!! Поздрави на моя приятел patanov!

За съжалиние, пожарът се разраства на около 4км фронт с посока Старозагорски бани,които са заплашени.Разбрах,че там са секли отГабровница,кое е депесарско дървопреработвателно скандално предприятие,замарсяв водите и въздуха на яз.Копринка.Извод?

Какъв си ти ,4е ще ми казваш дали да се обаждам?

Тора бора, в каква посока се разраства пожара?

Емел Хептен освен да повтаря прогнозата на Минчо Празников друго не направи за 4 години, а и усвои'' няколко милиона

Като не те вълнува, защо въобще се обаждаш...

Да въведат задължение към всички търговци на дървен материал да имат определени декари засети с гора, без което да не се разрешава търговия, както и абсолютен мораториум върху сечта в райони близки до пострадали от пожар места.

Куртаки, пак се изказваш неподготвен за Стара Загора!

tova nee za bazici kak izob6to vi puskat glupostite dagi 4etat harata ta vie ste maluumnici za6to ne se hvanite s nqkva rabota v cirk naprimer

стига ти мрънка ами изпратете дпс активисти ,ще я изгасят ,нарежат и изнесат в гръчко

Отново ли Валдес е намесен?

А бе,Чорбар......или не знам,какъв си,как е възможно да проявяваш просташтината си пред такова бедствие бе, говедо тъпо?

На мен ми миришат краката,пожар не ме вълнува

По-големи глупости не можаха ли да ви родят главите? Или не сте си пили хапчетата днес?

Помня че и преди години гореше същото място.

Емел Етем така и не купи един вертолет за такива пресечени местности да излива вода. случаите се повтарят а няма техника за такива местности!

Ебати малоумниците и алчните хора са това нашите чорбаджии. Не се ли налапхте толкоз години, че всяко лято палите горите за да строите бе серсеми долни ?

ей вие гледайте да не пламне на масларова станцията ,че бойко лично трябва да отговаря ха-ха

Зима иде, а на мангустите им трябват дърва.

Пожарът, или поне дима който аз виждам се разраства.

ЕСКИ ЗААРА В ПЛАМЪЦИ!!! ИМА БОГ!!! БИРОЕ СА ВАЛАТ!!!

ей педераст умрял пиши поне правилно

Завод Бета Червен бряг ги прави.това е линк-а на който може да се види машината,но по стар народен обочай ще го изтият половината цензорите от саита http://www.beta.bg/i

ехоооо,екипа,пак не сте вечеряли :)иЗгоряха

А, patanov в dir.bg!?!?!;-))) Путаки, къде се изгуби бе?! Влизай в спортала, че Коняспор губи почва под краката си без твоята защита! И хвърляй едно око към огъня на Лайнязмото за всеки случай, че с природните стихии шега не бива!

шибаняци изгоряхме живи