Възрастен мъж загина при пожар в къщата си (снимки)

Възрастен мъж загина при пожар в къщата си в Хасково вчера вечерта.

Обратно в новината

Коментари - Възрастен мъж загина при пожар в къщата си (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Същото щях да напиша,като колегата ,,от топлите страни"...тоя ,,дядо" да не е игорял с тези 10 бонки предният ден,дето бяха ,,намерени" в найлонов плик в парка !? И друго ми прави впечатление....брей това Асково....много екшън в този град бре...дори повече новини и събития от тези в столицата,Пловдив,Варна...взети заедно....то катастрофи,то гейтове,то пари се търкалят по алеите на парковете...Постсоциалистически център на търговия ,финансов просперитет и каквото се сетите...Апропо...един бисерно-белокос ,,зъболекар"(бивш) ...не тръгна ли и той от този наш южен Клондайк ?

Задължително разследване за умишлен пожар и снемане на данни от всички околни камери: кой се е приближавал до къщата в тази вечер.

Такива случаи трябва да се разследват много внимателно и задължителна аутопсия на трупа. Имам усещането, че криминални елементи са усвоили почина-Грабят, убиват и палят къщата за прикриване на следи.

я да видим сега... първо едни 10 000 лв не достигнаха до обекта на корупция... Или субекта на корупция? не знам как е по-точно. След това, пожар в къща. Нищо общо !

по-конкретно за какво става въпрос според теб ?