Появи се нов нон пейпър: Косово става специална област в Сърбия за 99 г.

Предлага се още през април догодина да се организират съвместни избори на всички равнища

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Търсят се будали да хрантутят косоварите.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Не знам нон пейпър ли е, нон пипер ли е, нон какво е, ама вие май сте фул ъф шит на 100%. Що не се научите de facto да пишете на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, бре измекяри?

С напускането на Косово от частите на ООН -КФОР престава да важи резолюция 1244. НАТО поема региона и се задължава, да пази мира в него. Косово получава своя армия и след време членство в НАТО.

Кви па такива думи почнах те да ползвате.

Какво е “нон пейпър”?????

Въпреки всичко, сърбите са наши братя по произход, език и православие ! Трябва да ги подкрепяме ! Нека има мир и дружба между славянските народи на Балканите !

са ни били винаги врагове.

Прав си!

Думи на Никола Пашич, сръбски министър-председател през първата половина на 20-ти век: "Когато не знаеш какво точно да правиш във външната политика, удри по българите, няма да сбъркаш."

A non-paper is an informal document, usually without explicit attribution, put forward in closed negotiations within EU institutions, notably the Council of Ministers, in order to seek agreement on some contentious procedural or policy issue. ... модерна работа!

Вчера купих на промоция от Куфлант гъз папир марка Non papir.

Възниква въпросът: За какво се биха през 90-те?

Биха се за да угодят на мераците на САЩ срещу Сърбия и защото за такива работи Чичо Сам плаща добре. Печата и плаща! А сега там са разположени и тренировъчни лагери на ИДИЛ и явно и за тях плаща.

Равносилно е на: Дай си гъза, да ти го туря - пък после - ти на мен! Лъжа и измама. Между другото - Косово е била българска област!

а какво е "нон пейпър"?

Може.. Сърбите си ВРЪЩАТ Косово. А България се обединява с Македония !! Трябва Нова Балканска Война..

Появи се нов нон пейпър?? ? Лили, какво е това?

Какво се е появило?????

1. Връщане Косово в състава на Сърбия. 2. Приемане Сърбия в състава на ЕС. 3. Сърбия става член на НАТО. 4. 1+2+3 = ОТКЪСВАНЕ на СЪРБИЯ от влиянието на Русия и лишаване последната от досегашният й съюзник и отслабване геополитическото й влияние в региона.

Нон пейпър представен от нон пърсъни в стил "една жена каза", а Лилия Чалева го преразказа.

Тия връзка сТито ли са направили? Айде пийте си хапчетата. Когато Крим дтане украински, тогава и Косово сръбски.

А за Хърватска? За тях мислят ли статут?

Каква интелектуална мощ струи само от заглавието на това парче само! "Нон пейпър" вярвам го разбират само ЕнтелЕгентните Джурналисти, които са го използвали, вероятно да покажат на всички останали колко малко разбират. Е, само до заглавието стигнах, признавам си - замириса ми на жълто.

Айде Зоране - юруш да си пръв там, ча само първите...

Ха ха това отново е един от онези документи дето нямат автор, но албанците в Косово му се смеят от сърце. Аз спомням че българският контингетн там имаше проблем да говорят публично на български за д ане ги вземат за сърби и да ги убият за няколко часа. Трябва много да са променили нещата там, но колкото и да сасе променли Сърбия има още да плаща за греховете си на Балкните. И да не са съгласени Косово да е назависим, не решават те. Косово, Черна гора, а малко по малко и РСМ няма да са сръбски повече.

Историята показва, че тези обещания са празни приказки. Украйна сдаде ядрените оръжия срещу 'гаранции' на Русия, САЩ и Германия за териториалната цялост. Има документи и договори и за Армения, даже и за България има, ама на - ядец. Най много някой да си начертае карти. Не виждам сега кой ще повярва. Документа няма как да е валиден 99 год. Максимум до следващите избори на 'гарантите'.

Ядреното оръжие в Украйна беше собственост на СССР. Нищо не са сдавали. СССР си го прибра.

Не си вдянал, май. Става въпрос за договор, който не е изпълнен. В един подписан документ са оръжията, територията и гарантите. Русия ясно, но и останалите са същата стока, за съжаление. Затуй напъните за 'омиротворяване' не им се получават.

С такъв "нон-пейпър" Чърчил ни е продал на Сталин в края на Втората Световна Война. На една хартийка надраскана схема.

Било си е папира - салфетка на маса.

И така и иначе , се на макетата у газот :))

За колко още години важи канцлерския подпис? /окупацията на Германия от САЩ/

Това ще да е някаква идея от разширената я анлосаксонска колониална мисъл, особено ако се направи и аналог със статута на Хонконг, пак така наем за 90 и незнам си колко години, не че е същото, но е подобна практика и издава автора. Сърбия им е сериозен трън в задника на ейрогей атлантиците и подрива всички планове да изградят каквото и да е в района на Югоизточна Европа - може да прибарали нас, словения, хърватска, босна, косово, фиромия, румъния, и други пионки, но точно в средата на шахматната дъска имат квадратче дето не контролират, за което ни ейрогей съюза, ни НАТО могат да бъдат изплзвани за моркови, и където и Русия и Китай си разиграват коня, както си искат - сериозен ребус в предвид, че не дадат ли Косово на сърбите, там ще мразят Америка завинаги, а ония не са свикнали да дават, само да взимат. Миналото лято беше голям смях с клоуна Тръмп дето дрънкаше, че ги събрал сърбина и албанецаа и им разрешил вековния конфликт и вече ще е цветя и рози, и наистина тъпанара си вярваше.

Описа детайлно сръбската мечта, да се съюзят с Америка, като за това получат Косово. За това открито се говори по сръбските телевизии.

дрън-дрън. Опипване на почвата... само че албанците няма да приемат нищо от това. Те искат пълна самостоятелност от Сърбия и няма да направят нито крачка назад. Косово е загубено за Белград след войната на НАТО.

е, Косово ще се върне в границите на Сърбия когато Крим се върне в границите на УкраИна, тоест НИКОГА!

В Косово е втората по големина американска военна база в Европа след тази в Турция. И най-гомямото разпределително депо за дрога. Докато американците имат там бази - Турция и Косово ще имат за президенти послушковци и назначени от САЩ, като Ердоган и косовския “президент”.

За Косово си прав. Относно Ердоган си в дълбока заблуда.

Така по въпроса за Крим, веднъж завинаги да изясним положението! 1. Крим е бил част от Стара Велика България, много преди дедите на ватниците да излязат от блатата. 2. Крим е бил населяван от българи и сродни на българите племена много по-дълго от руснаците 3. Когато Руската империя завзема Крим, за да го колонизира започва да примамва и да изселва българи от Османската империя и да ги заселва в Крим - много българи плащат с живота си затова, други бягат обратно от Русия в Османската империя, когато Султанът им казва, че ще им върне имотите 4. При СССР са изтрепани и изселени много от българите от региона 5. Русофилството е болест. Русофилите са българомразци и предатели.

Адам е бил българин ... Следователно всички хора по света са българи. Така че целия свят принадлежи на България... не само Крим. Така доволен ли си?

Не е бе ! Македонец е :))

Луно, луно и ти земьо българска и за теб ли че се бориме.

малоумнико, знаеш ли изобщо докъде стига велика България? Днешна Украйна, унгария, Румъния, Италия! Що не пишеш за тях ве паплач русофобска! Предатели скапани!

Хахаха, браво!!! А Ердоган и албанците си мечтаеха да отделят Косово и да го включат в някаква средновековна измислена османска империя на Ердогей :) Наркомани!

дира, не се кахъри с тая тъпа капча, моя изкуствен интелект е доста повече от твоя естествен

пишети на бълхарски бе, ко туй нон пеипър бе? обяснети чи илектората у столипиново съ чуди и мае апа избори идат.... объркват съ ората

Пуцай, кумее!

новия Хонг Конг :)

парете от "бизнес" требе да се крият некъде

Сърбите са сменили коцепцията за Велика Сърбия с тази за „сръбския свят„. В него доминира сръбската култура и обхваща Черна гора, Косово, Босна и Македония. Спори се за Албания, дали е част или не. Изброените страни са икономически по слаби и Белград с ускорено икономическо развитие трябва да стане притегателен център за тях.

Скоро ще се появи още един. РСМ ще стане Югозападна България,или Източна Албания. Изборът е на тъпите северни кратуни.

На дописничката лилия чалева, чавка и е изпила мозъка.

Тази глупост е измислена от някой вликосръбски идиот, който не може да разбере, че играта свърши. Косово никога няма да бъде част от Сърбия.

План отразяващ сръбската позиция на 100%, явно писан в Белград. Интересното е какво се предвижда за останалите около милион косовски албанци гастарбайтери.

Но не нарушава нито една точка от резолюцията на ООН, нали? За разлика от всички други полюции и бълвочи! Тъпите български гъзове управляващи подкрепиха косовската измет, а дори не стоплят, че същото може да се случи както в Делиормана, така и в Родопите и Странджа. А, башибозуци мръсни продажни?

По спокойно господине, ще хванеш някоя неверна болест от нерви. Като гледам всички спазват резолюциите на ООН като мюсулманин корана. И Израел и Русия и кой ли не още. За да не ни се случи писаното от тебе ни е нужнна гаранция и съюз с велика сила. Засега това е НАТО ,респективно САЩ.

Един ден и България ще бъде албания!Тия са решили да затрият сърбия!

E за това е ЕС. Да спрем с тия глупости да се затриваме едни други. Да заживее мирно и да ни вълнува как да си оправим живота. Аман от нацистко комунистически изроди като Вас.

Абе,вие имате ли си на представа какво представляват албанците?Те ще ви заколат,ще ви отровят водата,ще ви изкормят децата,просто не знаете че циганите са цвете пред албанското племе!

Защо трябва да ни е еня за съдбата на Сърбия?

Защото когато мечката заиграе у съседите, непременно после ще дойде и при теб. Не сме го разбрали по времето на османското нашествие и сме си платили с 500 години робство. Не го разбираме явно и сега.

Дали ги беше грижа тия наши съседи за нас през 1885 година. Или през 1913 когато турците чистеха Одринско от гяури?

Коя е тази интересна българска дума "нон пейпър"?!?

Мръсниците в Кремъл продължават с провокациите.

По-скоро Косово ще се присъедини към Албания, отколкото към омразната Сърбия. Кой ги мисли тези партенки и кой е склонен да им вярва?

И за какво им е на албанците да стават сръбски граждани? Това можеше да проработи, преди сърбите да разпалят югославските войни.

Не виждаш ли, че това е путинска провокация?

Късно е либе за китка.

Нон Пърсън!

Сърби и руснаци са близки приятели, защото си приличат в ламтежите да владеят чужди територии и народи, затова Хитлер им еба мамата през ВСВ.

Един въпрос - къде е Хитлер, след като им е ебал мамата? Щото нещо даже не намериха нищо за пгребване

Къде е Владко да спаси най-верните си гъзолизи?

воистина е така... подкрепям с две ръце и три крака

Владко го боли онова дето го няма. Гъзолизе као србе са му само за имперски интереси.

Косово не е сръбско и Босилеград също

Боли го фара некой за това което ТИ мислиш!

ха ха ха давайте източна Румелия на Туркия за 500 години

Крим е окупиран от има няма 250г... кво пречи тогава и турците да ни анексират. Ще се радват пенсиите защото там минималната пенсия е 411 евро.

С тази разлика, че по тези земи преди турците са били българите, докато в Крим преди 250 години никога не е имало руснаци. Понял?