Коментари - Повече от 10 милиона са участвали в „Безсмъртния полк“ в Русия (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е почитане на родовата памет. Държава хората на която почитат и пазят родовата памет, и я предават на младото поколение никога няма да загине. Дълбок поклон пред тези хора които ни казват никой не е забравен, нищо не е забравено, подвига на загиналите не е напразен! Това се отплаща и в кармично отношение, а точно това на нас ни липсва в значителна степен!

Парад на некрофилите Ще им ходи

Ти на парада на зоофилите ли ходиш? Или на пидофилите? щом си евролиберал - значи тия паради са твоите и е нормално да не харесваш ПАРАДА на ПОБЕДИТЕЛИТЕ!

и...100милона гладни...

пияни с лосион за вана...

Тази цифра е написана от теб за ефект, но виж, соросоидната сган е около 100 тина глави. Щото иначе пада възнаграждението и не е рентабилно.

Тревожи се за гладуващите в собствената ти страна.

Така е. Ние сме хора с вкус и сме на много по високо ниво. Ние пием елитни питиета като Якорудско менте и колекцията на Цар Киро.

Ами пий и си трай.

Соросоидите са като Матросов на амбразурата:))). За пари ще се самоубиете, А ние Ви разим безплатно, това е разликата.

Кой е матросов, някакъв ДиДжей или шоумен

не питай, не е за джендърски глави, нема да разбереш.

Ти, рязания, какво разиш?

Нито съм соросоид, нито някой ми плаща, НИТО ТЕ МРАЗЯ теб, или който и да е друг идиот, понесъл като знаме шовинистичната руска идея за панславизма... Живейте си! И си мразете на корем. А като се намразите - огледайте се. Може пък да забележите, че останалите живеем много по-добре!

не знам ти как живееш и къде живееш, но от 1989 г. тука, в БГ няма живот. народът гладува, мизерства, направиха го жертва на мургавите братя и всекакви престъпници, няма работа, няма образование, няма здравеопазване, болните мрат, щото не могат да си доплатят след като цял живот са се самоосигурявали, професори ровят по кофите и търсят храна ... да редим ли още? Така че, не говори от името на мизерстващия в БГ народ! Той помни какво е било и знае каква мизерия е сега!

много от възмутените тука да се сърдят не само на Сталин, ами и на Рузвелт и Чърчил - и като цяло да се сетят, чий съюзник е била България през втората световна война. Като допълним и времето, дето е тяхно от 1989 г., картината става още по-ясна. Не виждам какъв е проблемът на една държава, която е член на ЕС и НАТО, да си тежи на мястото. Стига прехвърляли топката на хората, победили във войната. От много лаладжийство сме на тоя хал. Някои работят, други, явно поради липса на други занимания , висят из форумите и се изживяват като просветители.

ЕВАЛА за коментара! На място е!

ПОВЕЧЕ ОТ 80% ОТ НЕМСКАТА ФАШИСКА АРМИЯ Е ЗАГУБИЛА ПРОТИВ СССР - ТОВА ТОЧНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО КОЙ Е СПЕЧЕЛИЛ ВОЙНАТА - ДРИГИ КОМЕНТАРИ СА ИЗЛИШНИ - ФАКТА СИ Е ФАКТ

Първо си оправи мислите, че си много объркано тролче, горкото. Второ - пиши си на родния руски, че на български е смешно, това, което пишеш.

Когато заплатата ти е 7800 рубли, търсиш начин за допълнителни доходи като се поразходиш няколко часа със снимка в ръце.

Друго си е европейска България, където пенсионирани висшисти събират HDPE по контейнертите за смет. Трай си и си гледай кочинката, че съвсем се усмърдяхме.

Ти ли си тоя дето рови по контейнерите? Срамен труд няма. Който каквото може и му се отдава. Кой ти е виновен, че си тъп и некадърен и само за това ставаш?

Събирането на HDPE от контейнерите за смет е незаконно. Срамното е, че пенсионерите са принудени да нарушават закона. Ама ти си прост и безочлив гъз и затова не го знаеш.

Влязло си тук да пишеш против България ли, нещастно руско тролче?

напъни се и измисли нещо друго, тоя коментар вече ще ти се калкулира на половин тарифа от тролевъдите ти.

А ти хептен нищо не можеш да измислиш. Толкова си тъп и безидеен.

ти си арогантно тролче. виж колко мил каментар, какво се цупиш? явно имаш голям опит за ходене по мероприятия срещу заплащана, щом си толкова навътре - я сподели.

на тези хора защо умряха роднините им! Кой създаде Хитлер? Кой му казваше кога кого да напада? Кой обеща нас и другите на Сталин, ако участва? Кажете им защо са по-бедни от победените! Кажете им кой им взе държавата и до днес им източва ресурсите. Вдигнете портретите и на въстаниците от Кронщат, и на всички онези от лагерите и затворите, които избихте като кучета, а те бяха повече хора от вас. Кажете им имат ли тези 10 милиона толкова пари, колкото 5-6 от назначените олигарси! Кажете им защо зверски убихте царското семейство, а сега им сложихте Путин доживотно! Кажете колко планирате да убиете в новата касапница, която отдавна сте намислили и с такива акции ги надъхвате, защото те пак ще дадат най-много жертви! Просто им кажете истината!

да ти гледаме сеира. тука пълно с оплаквачки бе. що не си гледате собственото дередже, ами се опитвате да пробутвате някакви свои виждания за народ, с който нямате нищо общо, освен че четете само нпо руски сайтчета и мнения на такива като вас продажни тролчета. как може да се изпишат точно в тая тема толкова глупости и лъжи и да се излее толкова смрад срещу мъртви хора, катто лешояди сте разните рико, типи, той, роко и прочее. явно яко ви е бъзнало, че на митингите на дрънкалото като вас навални са отишли една шепа пикльовци и пикли.

нищо общо с троловете по простата причина, че няма кой да плаща за истината. Нещастието на руснаците им го докараха продажните им болшевики, а на тях плати Западът. Всички са до ушите в мръсотия и човешка кръв. Кой ми плати за това изречение? Нашето дередже и то насила ни се докара от същите наши продажни комуняги - преки подлоги на болшевиките, но над всички тях стоят най-големите мръсници, които са на запад. Кой ми плаща за това, да ида да взема парите и да Ви ги дам на Вас, че не Ви стигат мизерните, дето ги дава Путин. Народите трябва да се вдигнат и да смачкат, като гниди, всички тези политици и слугите им, а не да чакаме как ще ни избият, без да постигнем нищо в наш интерес. 20 милиона жертви платиха руснаците, за да продължат да живеят в болшевишкия затвор, защото им казаха, че могат да избират само между Хитлер и Сталин. Не сме длъжни да живеем в техните рамки. Свободата не е нито фалшивият комунизъм, нито фалшивата демокрация. Свободата е сам да решаваш дали и как да живееш или да умреш. Долу Путин, Тръмп, Меркел, Макрон, Мей и вся остальная ...

защо нямаме и ние днес безсмъртен полк - да излезат всички роднини на избитите и гонените десетки и стотици хиляди българи с портрети от тия изроди?

вчера се честваше победата над фашизма .. затова са извадили снимки на убитите т фашагите ... днес вече ти можеш да си вадиш снимки на квото ти е кеф ... на убити фашисти , или на ... на дядото на някого му взели кравата ....може и на кравата да извадиш снимката ...и като става дума за едър рогат добитък ...може и твоя снимка да мацнеш

А ти портрета на ген Иван Колев би ли понесъл, умнико? Или русофилията ти доминира българофилията? Ако изобщо си българин!

в бг е гаранция, е няма да стигнем Европа и сле д 100 г. Те продължават разрушителната политика на Москва от 1944 - ликвидиране на нац. елит, отнемане на 15% от територията и населението ни, 3 фалита за 37 г, ликвидиране на нац, суверенитет, за който иначе днес много плачат троловете тук. Не знам защо не е обявен денят за нац. траур. От слагаество към победителите, което ни самоунижава. Немците поне се чувстват виновни, ание сме се борили за обединението на нацията си, което именно тия гадове са ни отнели.

цъкналия минус да ми отговори какво от написаното не е факт. А , и забравих, даже вашата пионка предлага да станем 16 република.

нали така? щом имаш спомен за 16 република. що си си траял толкова години до 1989 г. и чак сега се обаждаш от коневръза? за страна-съюзник на хитлерова Германия, победена във войната - толкова. сърди се на Чърчил и Рузвелт, не само на Сталин. въпросъът ми е друг - от 1989 година досега мина бая време - какво направи ти по-конкретно за просперитета на България? Стига вече с тия мантри за миналото - къде е резултатът от прехода? Достатъчно време мина. Пак някой друг е виновен или какво?

А бе льоло, безсмъртния е за загиналите във войната ! Независимо от политическите им убеждения. Ти нямаш явно роднини, участвали във войната. Аз обаче имам. Чувал съм разказите им за ужасите, които са преживели. И съм убеден, че те заслужават поне малко почит. Отново казвам - независимо от политическите им убеждения. Те просто са били войници. Войници на България. Слава !

До Рико, Типи, Емо,Роко и пр. негодници - "О, соросоидни юроди, поради что хулите брата си и срамите народа си. Толкова ли ви се усладиха доларите,че забравихте своя род,вяра и чест. Вие и сганта ваша сте отхвърлени от народа, а народа български люби и уважава Русия и руския народ ".

Какъв брат бе тъпако, винаги ги е водил интереса. Такива като теб слагачи на рашата са забравили род, вяра и чест. А като толкова любиш путин и неговите олигарски иди да живееш там. Ай сиктир продажници любите чужда държава повече от своята.

Правят го защото им се плаща. Преди парада им раздават табелките и след това ги връщат или ги изхвърлят в боклука. И им дават 500 рубли.

аарогантно тролче.

Сигурен си?! Или просто си драскаш глупости.

ДОСТОЕН НАРОД ! ДОСТОЙНА ДЪРЖАВА ! ДОСТОЕН ПРЕЗИДЕНТ ! БОГ ДА ПАЗИ РУСИЯ, НАШАТА ОСВОБОДИТЕЛКА И СЪЗДАТЕЛКА НА ТРЕТАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА И БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ !

Нищо зя България? Нищо за нашия президент? Нищо ......... интересно къде сме НИЕ?

ходи да им врътнеш и една свирка, а? Ти за рубли всичко правиш, не те бърка!

Факт е че ВОВ не завършила!

Ако бяха носили и портретите на избитите им сънародници от грузинския изрод и докараните до канибализъм от същия този изрод,можеше да им ръкопляскам.

Черно-бели снимки на хора загинали преди 80 години. Покажете цветните на братоубийците от източна Укайна или на младите момчета дето загинаха в Сирия.

за братоубийците може да благодарим на американската политика детоим миеш чинии като другите селяни прости дето се продават за един тилифон:)

Голямата част от "писанията" на Русофобите по повод 9-ти май и "Безсмърния полк" се отличават с очевидна Простотия и Примитивизъм ... не е за чудене, защо се мъчат да ги натрапват "по повод и без повод". Може би "много се гордеят" с тях и искат всички да го разберат..

В коментарите тук соросоидът подвизаващ се с имената Ранко - Роко - Емо - Типи допуска едни и същи граматически грешки. Чоджум, не ставаш да си изкарваш прехраната с писане. Опитай с овчарлък и хващай гегата.

Правят го, защото всеки е жив, докато го помнят. Правят го, защото не са ничий слугинаж. Слугинажа какво да го помниш - срамно е, по-добре да се престориш,че не е било.

Изпълняват си , както са свикнали по азиатски чинно и лицемерно ритуала, който им натрапи властта. Реално властта си изнася капитала при врага , а мужика търси вратичка да се пресели физически при него. И едните и другите са такива "патриоти" , че реално въобще не им пука , че корабът потъва, изпълняват си традиционния истеричен ритуал за закрепване на статуквото , вместо мерки за спасяване, мисли се само за собствената кожа чрез спазване на ритуала и после поединично изнасяне навън . Само засилването на дирижираната истерия показва, че положението е сериозно. За никакъв спомен не иде реч , а за шамански ритуали , които дублират митове Московските Вождове за да се крепят празнуват все победи, да не би мужикът да ги подцени, щото тогава става страшно за кожите им. Поводите за разиграване на победни са обикновенно неуместни, а този е възможно най-абсурдният: най-голямата човешка загуба на собствено население в световната история , при която поради собствената си некадърност , малоумие и порок мужиците губят повече от половината си активно население, а от останалата половина остават само инвалиди или ментално увредени. Ква е загубата е видно от това, че победеният им враг сега произвежда над 3 пъти повече от тях при това без тяхните ресурси и с по-малко население и живее при 10 пъти по- висок стандарт. При тази победа , кво ли ще е загуба. Шамански ритуалчета , вождове и маймуни.

Типична проява на азиатска лицеметарност , двусмислие и , коварство и блюдолизнечене пред Господаря. С какъв фашизъм се бориха , като бяха съюзници на Хитлер. Къв героизъм празнуват , като в началото на войната има повече абдикирали и обърнали се срещу своите отколкото воюващи, та Сталин , за да обърне съотношението предатели - патриоти и да ги накара да воюват за родината, почва да избива повече руснаци отколкото немци. Та единственото , което ги кара да почнат воюват за родината и да се обърне нагласата да се предадат, е чисто биологична -, че ще бъдат убити от НКВД по- скоро отколкото от немците . Тази мотивация няма нищо общо с патриотизъм и героизъм , а е чисто физиологическа - предпочитат да живеят малко по- дълго , тъй като своите ще ги убият сигурно преди немците , а от немците има шанс да оцелеят. И каква победа празнуват при тези несъизмерими с врага загуби при пълното си военно превъзходство. Пълно дирижирано лицемерие. Те и сега им сочат врагове, пък тези , които им ги сочат си държат всичко ценно- пари и деца при врага , щото нямат доверие на собствената си власт. Мужикът пък се прави, че им вярва и мисли само как да се пресели при врага, жените пък си мечтаят за сгоден чужденец и са задръстили сайтовете за брак в чужбина, да намерят "враг" лапнишаран да го обезкостят. Азиатска безпътица , лицемерие и никакъв изглед за промяна и последователност и излизане от този "патриотичен" фарс.

A BE CYRVUL, IA MI KAJI TI NA KAKVO SE RADVASH ??? NA AMERIKANSKOTO BLAGOPOLUCHIE LI ??? ILI NA MOBILNIAT SI TELEFON ??? TOVA SA TI MAI VSICHKITE CENNOSTI .... XA XA XA

Ясно, европейските газови камери са по-приемливи от азиатския патриотизъм

Язък за дългия ти коментар. Поне запетайките да се беше научил как се поставят в изречението. Това заедно с безпринципната ти злоба говори за някакъв посредствен лузър.

Историята на москалите е вечно страдание, мизерия, насилие и порок, които сами си причиняват и все друг им е виновен. Ами нали те баха първи съзюзници на Хитлер, даже чрез местните им мекерета го рекламираха , пропагандираха и подтикваха българите да са му съюзници. И кой им е виновен , че през войната избиха повече свои , отколкто немци , дадоха колосално повече жертви от бившия си съюзник при числено , ресурсно и оръжейно превъзходство плюс ненадмината и досега в световната история материална и техническа подкрепа от САЩ . Ами многп лош матрял и и ценности. Да кажем , айде минало. Да, ама не , какъв човешки фактор и ценности трябва да имаш сега , за да празнуваш тоя резил и трагедия като победа . Ами те определено са по-зле с глават и от ония години.

Има една немска поговорка,че с глупостта и идиотизма и боговете напразно се борят, ГЛУПАК такъв!

Според разсекретения през 2017 доклад на министерството на отбраната на Русия в периода 1941-1945 година Съветския Съюз е загубил малко нар 51 милиона души население. Някои са загинали в битки, други в тила, трети в комунистическите лагери. Само в битката за Сталинград руснаците губят почти милион души. Немалко от тях са застреляни от оградиетлните отряди на НКВД, разположени зад тила на своите войски. Ако приемем, че днес в шествието е имало 10 милиона портрета, то догодина могат да изкарат 30 милиона и пак ще останат непоказани. Доколко всичко това е истина, а не пропагандна акция, тепърва ще има да се информираме. Еднаквото оформление на портретите отхвърля съмненията за спонтанност.

Представяш ли си кво щеше да е , при тази примитивна ресурсно-крадлива икономика, ако трябваше да издържат още 50 милиона алкаши? Щяха да са нещо като Бангладеш с ракети. Москалите са уникални с това, че вековната невъзможност да постигнат развитие , растеж и да осигурят качество на живот на населението се "решава " с постоянно редуциране на населението с войни , насилие , порок и мизерия . Преди век са били 120 милиона, сега са 140, за сравнение сащ са били преди век 75 милиона , сега са над 400 , при това най-бедните негърски щати имат осигурен брутен вътрешен продукт на човек 5 пъти повече от Русия, а средни доходи са над 7 пъти повече. При това тези примитиви живеят в държавата с най-много ресурси , но явно най-негоден за развитие човешки елемент с постоянна обратна селекция с оцеляващи негодници, достигнала дотам, че в 21 век идейно са в Средновековието. Сега демографския прираст се парира с традиционния порок алкохола и усвояване на нови - първи са по хероин и втори по спин в света. Ако още се забатач , сигурно ще минат към традиционното кръвопускане.

БЕКАПЕ, БЕКАПЕ, УРААА

TI DAJE NE SI I KURVA ... KURVITE SA POCHTENI !!!

А в кой полк са потомците на тая 2 милионна армия , която в началото на войната се абдикира и се бие за Хитлер и още три милиона изтрепани от НКВД за назидание , за да принудят руснаците да се бияти и още толкова освободени след войната военнопленници , които измират в Сибир от своите. Излиза, че руснаците са първи дезертьори и са избили повече свои отколкото немци през войната. Основния разход им са човешки животи , жертвани като животни от малоумните им управници , имат 7 пъти повече жертви от немците , при поне двойно повече оръжие от немците, 10 пъти по-голяма армия , повече ресурси, колосална чужда помощ и практическа липса на друг реален противник. При тоя резил , кво си празнуват малоумниците. Ами празнуват квото им нареда вожда на аборигените, тия са се диоти примитиви от друга епоха , дори собствения си резил и нещастие са готови да преглътнат по нареждане и за да се харесат на Вожда. И аборигените са по досетливи , схватливи и с характер от мужиците.

Заради гневът на ветераните 9 май не се е празнувал до 1965 година. На тази дата практически нищо не се е случило. Германия е капитулирала съвсем официално на 7 май. На 8 май отново са преподписали капитулацията. Парадът на победата в Москва е чак на 24 юни. Краят на войната за СССР е на 2 септември 1945г. Луда работа!

Вие дебилите няма как да разберете какво празнуват руснаците.

Obratno v kochinata chi ba

Не бяха помогнали на Сталин днес раССия щеше да е една благоденстваща страна с немски стандарт. Мръсни кравари!

Така война я започнаха раССия и Германия Трябваше раССия да бъде разпарчосана като Германия и днес светът щеше да е едно по добро място

Сюлейман Демирел постави въпрос през 1987 година, да разпарчетоса България, само че СССР го отказаха. Иначе той си искаше няколко области, използвайки наивни турци, които живеят в тях.

KOGATO V AMERIKA PADNE SAMO EDNA VRAJESKA BOMBA , I NARODA IM ( KOITO NE E VINOVEN ZA MRYSNATA EVREISKA POLITIKA ) USETI SHTO E VOINA I STRADANIE , TOGAVA SHTE SPRE DA VODI VOINI I UBIVA MILIONI NEVINNI HORA PO SVETA !!!

ВЕЧНА СЛАВА!

DA BYDE !!!

Този проруски сайт за нищо вече не става. Пълна загуба на време. Погледнете им брояча. Смех! Ако сложиш минус на някой проруски лозунг, веднага ти начислява и един плюс. Жалки смешници. Хайде, Збогом!

Ми то и с минусите е така, ма Мимо! Ей сега ти праснах един, а се отчетоха два, но не отчете плюс, което значи, че не само аз съм на мнение, противоположно на твоето, така че...Айде ЗЗЗбогом...

след казахстан, беларусия и украина, и армения е забранила провеждането на некрофилският празник!

На митинг на СДС в България имаше повече народ..ха.ха.ха И жертвите на путлерофашизма са много повече.

Може би има сила, която да е в състояние да срази руските МиГове, Армати и Искандери. Но няма такава сила на света, която да излезне срещу портретие на загиналите червеноармейци , носени от техните внуци, правнуци и пра-правнуци. Ако някой все пак тръгне срещу тая стена, това ще бъде последното нещо, което ще види.

кой да тръгне на там, бе безумецо?? от там бягат насам! няма да се блъскаш в хората я! не е културно!

Ехх.. идиот... Мисли си, че Западът тъй все е на щик с Русия понеже никой нищо не иска от там... Нямало никой да тръгне... Затова милиони си заминаха ... Наполеон го разбра по трудния начин, Карл XII също, Хитлер и той влезе в клуба... От тогава гледат да лапнат богатствата чрез предатели като Горбачов и пияндета като Елцин. Що не вземат нашата подлога Соломон Паси и да им го пратят? Може пък да свърши работата, нас ни прееба с унищожението на армията, без да са го карали даже...

Кремъл лъже - не мое да има чак толкоз много убити...Язе съм за Навални

"Всяка сутрин се молех Сталин да е жив и здрав, защото знаех, че няма кой друг да ни спаси от Хитлер." Уинстън Чърчил Когато няма доводи е по-добре човек да замълчи и да не скверни паметта на милионите. Има признати международни исторически факти и всякакви опити за интерпретация на историята са жалки! Радвайте се, че Русия прави паради и шествия, а не войни като Тръмп и компания!

Чърчил никога не е казвал такова нещо. Поредната фейк глупост, постната в русофилистичен сайт и копирана тук.

ли е защо убиха Рудолф Хес?

Русия и руснаците ще са нация и в бъдещето, защото добре помнят миналото си! За разлика от доста други народи, които ще бъдат смлени в месомелачката на потребителската демокрация.

УНИКАЛЕН НАРОД! ВЕЛИК ПУТИН!!!

наистина уникален! дори и в нигерия не живеят като в 1945г!

Да беше измислил нещо по умно защото БВП на Нигерия е почти три пъти по голям от този на България член на ЕС

В колония се живее по-добре отколкото в България, поробена от ЕС. Бежанците от войната в Сирия предпочитат да се връщат в страната си вместо да останат в България. Тези от Африка също. Само рекламата на ЕС е добра. Другото е двойни и тройни стандарти и жестока цензура, по-зле от третия свят. Никаква свобода на словото и печата, 111-то място. Никакъв стандарт. Дотук ни дикараха западните манипулатори....

тъпи, нигерия е 182 000 000 население, 923 768 кв . дм. би следвало бвп да и е не 3, а 25 пъти по голям, та да сме на едно дередже! що сте толкова неумни бе?

Е то Русия е като Нигерия, само че със сняг, ракети и танкове.

10 000 000 в россия?! това е прекрасно! 7 % от населението на рф! това е почти двойно на изборният резултат на воля, и с 2% по слаб резултат от на дпс на последните парламентарни избори

тя, ТИ СИ РЯДКО ПРОСТА.

що ма? това е математика, а математиката не е като светлото бъдеще! тя е точна наука! вземи си елчица, щото с дървеното русско сметало ще ти е трудно, и сметни! ще се убедиш, че 10 000 000 са 7 % от 140 000 000

За какво манифестират тия нещастници, за тъпотията която сами са си направили. Русия разпали Втората св. война защоти беше голяааам приятел на Германия.

Е,друго нещо са си гей парадите на тях соросчетата се радват повече. ЗА ТЕБЕ СЕ ОТНАСЯ!

Ти на гей парада в Москва не се ли радваше?

Има истина в това.

Е,друго нещо са си гей парадите на тях соросчетата се радват повече.

ооо, ти си от русске мужики? смел и мъжествен, и не понасяш нищо гейско? ето едно клипче специално за тебе! первые в мире!!! близняшки трансгендеры! пусни си го и се наслаждавай на русская гордост - ева и алвина матюнины

Тази гнусна нпо пропаганда,която са ти дали даразпространяваш си я гледай сам.

ооо ти си ги гледал? наистина са гнусни русские трансгендеры

леле колко си прост:)

Е ТОВА Е НАРОД! ЗА ТОВА И ТОЗИ НАРОД СПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА! БРАВО НА РУСНАЦИТЕ! ВЕЛИКИ СА!!!

УНИКАЛНИ МАЛОУМНИЦИ!!!

Умнико, шествия са се провели В ПОВЕЧЕ ОТ 60 ДЪРЖАВИ / Сърбия, Израел, Гърция, България, САЩ, Великобритания, Франция, страните от ОНД.../ Направете си Парад на глупостта и мирясайте!

тъпи, то русские са забегнали къде ли не, за да се спасят от раша и мизерията и! но са като ромскитецигани и където и да идат си мъкнат циганията с тях!

Я плюещите пудели да се замислят за какво е отишъл Нетаняху в Кремъл? И след него Макрон и Меркел? Нали сте сигурни, че в Кремъл никой не отива да дава акъли, да размахва пръст и да се прави на велик пред Путин.

а ми натаняху е отишъл е да даде валидол на вова, щото в същото време израелските самолети съсипаха иранска военна база до самата столица на сирия!

Айде легай, ма!

ми да си легна, ама като стана сутринта, евреите ще са съсипали и техеран!

Честит ден на победата, без който нямаше да има ден на Европа! Светла памет на милионите жертви.

ПУТИН: „Русия няма да позволи пренаписване на историята и да се забравя за това кой спаси света от робство и изтребване. Днес подвигът на народа, спасил Европа и света от робство, изтребване, от ужасите на Холкоста, се опитват да го изтрият, да изкривят събитията от войната, да забравят истинските герои, да измислят, да пренапишат, да изкривят историята. Никога няма да позволим да направят това. Именно СССР определи изхода от Втората световна война, днес този подвиг се опитват да го зачеркнат, но Русия няма да позволи това. Цялото човечество трябва да осъзнае, че светът е много крехък, неговата стабилност може да бъде укрепена единствено с нашия стремеж да слушаме, да се доверяваме и да се уважаваме едни други. Русия приема сериозно новите заплахи в света, зад които прозират старите нотки на нетърпимост и претенции за изключителност, но е готова за диалог по въпросите на сигурността. Ние помним трагедиите на двете световни войни, уроците на историята, те не ни дават да ослепеем. Зад новите заплахи прозират старите, познати уродливи черти – егоизъм и нетърпимост, агресивен национализъм и претенции за изключителност. Ние разбираме пълната сериозност на тези заплахи.” НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИМ!

Няма и да запомниш, че когато Великобритания на 01.09.1939г. влезе във Втората световна война Съветския съюз и Германия бяха съюзници. На 31.08.1941г в Архангелск пристига първият арктически конвой с име Дервиш с военни помощи от Великобритания. През Персийския залив идват другите помощи от Великобритания и САЩ - камиони, джипки, самолети, двигатели, оръжия, муниции, метали, платове, кожи, храни. До 05.04.1945 между СССР и Япония е действал мирен договор. На 09.08.1945 година СССР напада Япония. Войната за СССР свършва на 02.09.1945. Помним, помним.

Ама ти наистина ли си малоумен,Великобритания пращала помощи на СССР. Великобритания е най големия получател на помощи по програмата Ленд лиийз бе бастун. Самата концепция заел-наем дава на президента на САЩ пълномощия на президента да помага на всяка страна чиято отбрана се смята за ЖИЗНЕНО ВАЖНА ЗА САЩ. Англия е била само гара разпределителна поради факта че Хитлер не е успял да я окупира цялата а само малка част от нея.

до момента между САЩ и Германия няма мирен договор, какво ще кажеш за това?

Ти запомни позорния мюнхенски сговор на Франция и Англия с Хитлер!

6 години война милиони жертви а можеше когато Германиа и Полша окупираха Чехословакия Франция и СССР да ги смажат. Помним помним кой се отрече от договорите си

Когато си отговорим на въпроса срещу кого се обръща българската държава във втората световна война,тогава ще можем да определим кои са ни врагове и кои съдружници.

Първо трябва да си отгворим кой е бг държава тогава и сега. Защото и тогава е имало днешното разминаване.

Нито едната от двете страни нямаше шанс срещу Вермахта. Запада затрупваше комунягите с провизии, суровини и техника. Япония се фокусира върху битката със САЩ и не нападна комунягите от изток. Рапределението на силите на Вермахта беше 72% на източния, 28% на западния фронт. Комунягите и без това победиха с извадени черва, тези 28% окупирани с военни действия на запад дадоха предимството на червената чума. Същото е и за западните сили. Ако всички сили на Вермахта се биеха на западния фронт спукан британски или американски крак нямаше да стъпи в Европа. Ние отново издърпахме късата клечка и бяхме придадени в ръцете на червенита паплач. Резултата го виждаме и сега.

Глупендер,Япония напада Русия от изток още преди Хитлер да я нападне и Жуков ги е разпилял така че им е избил от главите мислите за втори опит.Запада доставял на най богатата на природни ресурси в света суровини,ти идиот ли си?

Вземи да попрочетеш малко повече пък тогава дрънкай глупости. Твоето е идиота вика дръжте идиота май, по стар български обичай.

Ето за нечелите малко ограмотяване: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B0%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0%D0%B5%D0%BC или Гугъл - Lend-Lease

Какви са тия маймуняшки пропаганди?

Първо беше Молдова! После Украйна! Сега Армения! Май следват Казахстан и Беларус както е тръгнало! :)

Шило

Гладен "Майор", бисквити сънува.

Очевидно е, че евразийския союз нещо се разпада! Очаквано беше! След всички простотии на крадливия фюрер Шеломов! Реалния живот все пак не са паради, пропаганда и фалшиви новиним нали копейки! Края ви е близо! ;)

Шило

Познавам едно ямболско говедо, де бръщолеви като теб. Все пиян, все зелени човечета му се привиждат. Да не си ти?

не мирясват и се пенявят, значи адски им е зле. което е много добре за нормалните хора

Ако дебилите сте "нормалните хора", тогава да. Но сте обикновени дебили, 80 %...

Шило

Е, всички не сме такива. Не съди за другите по себе си.

Тия кво празнуват, след като войната е спечелена от САЩ и Британия ?!?! САЩ освен че са воювали, са давали и дрехи, храна и оръжие на бедняците от СССР. Без САЩ и Британия, сега щяха да жулят немски в къщи, а те неблагодарниците почнаха да хапят ръцете, които ги храниха и им спасиха кожата. После се почустваха освободени и малко силни и заробиха източна Европа за 50г - НЕЩАСТНИЦИ !!!

Ливадаркоо- жив си? Честит Ден на Победата ,! Шиши - избягах от училище за Празника

Малкия, човекът няма да може да заспи от тези поздравления.

значи гордей се с тяхното одобрение,.

Нищо не спасиха боклуците. Бяха хванати в чувал на Ардените. Чърчил и Рузвелт прлачеха на Стали да форсира нападението. 150 000 души армия влезе през 1943 г. когато гръбнака на немците беше счупен от Червената армия. По плана Маршал държавното злато е в САЩ.Европа е окупирана от Щатите и ще бъделиквидирана. Инструментите са ЕС и НАТО

Ало много светнатия кой на кого помагал я кажи по чия молба е започнала Висло Одерската операция. Кажи за най големия въздушен десант,операция Маркет Гардън 20 000 германци правят диви и щастливи почти 40 000 кравари,англичани и поляци. Кажи също за десанта в Нормандия когато в първия ден на десанта говедарите губят над 6 000 човека а англичани и канадци 4 000 при това бреговете на Нормандия са защитавани от 1 500 немски войници. Светни ни и кога САЩ са печелили голяма битка за война да не говорим сами без съюзници. Кога?

Къв канейдиъм си ти бе селянин:)