Повдигнати са нови обвинения срещу Хънтър Байдън, грозят го до 17 г. затвор

За пръв път в САЩ е възбудено наказателно преследване на дете на действащ президент

Обратно в новината

Коментари - Повдигнати са нови обвинения срещу Хънтър Байдън, грозят го до 17 г. затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"През октомври Хънтър Байдън пледира невинен по обвиненията, че е излъгал, че не употребява на наркотици, докато си купувал пистолет." Представете в кочината някой да държи сметка на президентската рода какви ги върши. Та Кадиров даде медал на сина си че пребил някакъв човек.

татко ще направи нова война и ще му се размине.

Ся тати ще извърти още една войничка някъде по света и съдиите ще клекнат.

Тези са като нашата сглобка - някой стои зад тях и не им пука.

Не знам Путя, но, че си дебил се усеща от километри!

Очаквай някой да те разбере.

Новата пландемия ще бъде пусната след нова година.

Гущерът къса опашката. Дебела опашка, но все пак само опашка.

Дъртио баиДЪЪНЯК не можал да възпита копелдака си па ръгнал целия свят да учи как да живеят... ББААХАХА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ НА СБИРЩИНАТА ОТЗАД ГОЛЕМАТА ВОДА

прав си, втвойта кочина ищобшо никой за нищо не дърди сметка какви се вършат.... и така тече 30тата година от неколкрмесечния план за еурощоеата и шенгеня. така и ше катаоясаш у чакалнята у кюшето... ББААХАХА

Заради тоя наркоман, другия наркоман си изтрепа народа и накрая чак ще ги осъдят.

А какво е "правосъдието" в Путинова Русия?! Опозиционните политици и правозащитниците, вкл. тези, които са противници на варварската война на фюрера, ако не са мъртви, са по затворите. "Два свята" - ваксираните антиваксери искат да ни поставят под "Руски мир". Там, където властва неправосъдието, а диктата. Там, където те биха се чувствали не маргинални, а значими.

Ако не е замесен Путин в тези пошли обвинения , на невинното детенце, управител на газовите тръби в Покрайна, да не ми е Хи хи прякорът. Хайде , американските роби в България, скачайте

Хънтър Байдън не е син на Владимир Путин. На президента на САЩ е син. И е престъпник. Като баща си.

Виж сега, темата е Джо Байдън! Как можеш да сравняваш великите САЩ с бензиностанция?

"Виж сега, но и преди", под моя пост какви неща са изписани. Та, темата е за правосъдието в "Двата свята". Други забележки?!

И бащата и сина разбойници. Само в САЩ може престъпник да е президент. Държава създадена от каторжници и проститутки

Хънтър - президент.

Показали на 123 Лист хартия Каква асоциация предизвиква? Секс Химикал Секс Тухла четворка Секс Е, тухла четворка и секс? Ами аз само за това си мисля. Май само за Путин си мислиш

Провала на Укро нацисткото контранастъпление,ще отреже много глави на Запад!!! Кукловодите в сянка не прощават загубата на много пари и влияние! Олигархията ще унищожи провалилият се Джон Байдън и ще му търси заместник при уж Демократите.

Неее

Само с "хи-хи" човек не може да стане значим, трябва и ум, не ли?!

Пукат бяло. Избиха украинският народ докато бяха на черешата. Брендо направи милиони покраи Зеленски

Изплаших се!- "Дете! Алоооу,в случая се пише "Син!"

Докато тате е президент, нищо няма да се случи на синковеца! А какво става с далаверите в Украйна...!?

Байдън като млад също е опъвал магистралите. Затова сега се насира, пада по стълбите и се здрависва с извънземни

Цяла война почнаха за да му прикрият далаверите в Уйкрайне, да бяха го осъдили по-рано....

Кажете ми като бъде осъден

Има курсове по български за работещи и безработни.

Байдън едно детенце ли има? Няма ли и други дечица?

От кратунка, Кратунки! От маймунка, Маймунки.

Надежда я грози загрозяване. На български "грозя" (от руски) се превежда със "заплашвам"...

Ще си го осъдят като стой та гледай! Това не е българската прокурорска кочина и пародия на правораздаване - не че и са без кусури. Прокуратурата има ли доказателства - а за да повдигне подобно обвинение явно ги има - ще го осъдят! Нещо повече - аз съм почти сигурен, че на фона на представените му доказателства (и по съвет на адвокатите му) той ще признае вина за да получи облекчена присъда!!

Веднага да се кандидатира за председател на ДПСто и е изпран

Напомня ми Георги Русев в Опасен чар: Недейте така , другарю капитан! Ще ми стане лошо. Имам детенце, момиченце!

Недей приказва глупости! Ще постигнат споразумение! Знаем я и американската правосъдна система. За милиони няма закони За кокошка няма прошка

По-скоро застрашавам. А пункт се превежда точка.

Нали точно това казах, бе! Че той ще се споразумее с прокуратурата като признае вина за облекчена присъда! Не те знам ти какво знаеш за американската правосъдна система, но аз доста добре я познавам.

Много имаш да учиш. Каторжниците са били в началото. После отиват смелите и предприемчивите, които нямат какво да губят и на които им е писнало от мизерията в Европа. Отишли са да градят Новия свят.

Щом си е купувал пищов,значи работите не са му чисти.Много е съмнителен този Хънтър.Има вид на човек,който е роден да се забърква във далавери и афери.

Тоя ще влезе в пандиза рано или късно. За баща му също има вероятност да бъде съден и осъден след като падне от власт. Дали ще влезе в пандалата не знам, понеже е бая дърт. Но доналд Тръмп също го заплашва затвор. Виж, дядя Путя е друга бира. Него накрая ще го отровят.

Грозят го според закона, но реално ще се отърве. В САЩ обикновено раздават правосъдие без да си поплюват, но когато си синче на президента или много влиятелен нещата се изменят.

А да правиш данъчни измами в САЩ доказва липсата на гънки в мозъка.

А пък ти ще прекалиш с белото ..или вече си прекалил

И като се замислиш, че стана въпрос за президентите та САЩ и Русия, като прибавим и заслужено сринатата репутация на Нетаняху, срещу когото има няколко обвинения за корупция, като се сетим и за ред други ръководители на големи държави - Тони Блеър, дори Хелмут Кол, а и другия бивш немски канцлер и приятел та Путин - Шрьодер, както и Орбан (с корупцията му)… да не продължавам нататък, и става ясно защо нещата в свето са на това дередже. Затова все напомням, че корупцията е най-големият бич, по-голям дори и от тероризма! Бих отишъл още по-нататък - без корупция нямаше да се случат и войните! А и мафията не може да вирее…

Можеш ли да дадеш поне един конкретен пример за това?

Да те светна - в Америка повечето хора и домакинство имат оръжие, а от идиотите и дебилите - всичките, че и по 2-3.

Няма да излезе нищо от тези напъни.Как си представяте да бъде осъден син на президента на САЩ?!Основен принцип при създаването на която и да е съдебна система е че тя функционира за да защитава властимащите .

Браво ! истински жълтопаветник.

Там нещата са малко по-различни от България, особено чувствителни са укриване и неплащане на данаци.