Повдигнаха обвинения срещу бизнесмена Велико Желев за принуда и лека телесна повреда

Софийска градска прокуратура поема разследването, той остава в ареста за 72 часа

Обратно в новината

Коментари - Повдигнаха обвинения срещу бизнесмена Велико Желев за принуда и лека телесна повреда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България често нещата не са такива, каквито изглеждат, а точно обратните. И днешният арест на строителния бос Велико Желев от българската прокуратура не е опит да се обвини той в нещо, а напротив - да бъде оневинен. Защо са тия смешни разследвания за побой и изнудване? Защото така прокуратурата има повод да влезе в офисите на "Хидрострой" и да прибере компютрите и всички документи. Те вече са на сигурно място при Гешев и никой повече няма да ги види. Както никой не видя разследването на испанската прокуратура за къщата в Барселона. Няма да ги види и европейската прокуратура, която трябва да разследва Велико Желев за липсващия асфалт по Северната тангента. Защото тоя асфалт за 180 млн. лева е финансиран с европейски средства. Но уви, хората на Кьовеши вече нямат достъп до документите за строителство, Гешев няма да им ги даде. Велико Желев ще бъде спасен и няма да има нужда да се разприказва на кого е снесъл няколко милиона, за да може да си спести 60. Ние схемата си я знаем от описанието на Васил Божков - ти даваш на мене, аз давам процент за чекмеджето. И са много тези като Божков и Желев, не са един и двама. Но доказателства няма, а ако ги има прикриватурата ще ги покрие.

По другите държави на това му викат райдерство, а у нас му се вика мутренски рекет Набутали са му някакъв да го овътри за да могат да му лапнат бизнеса. Типично мутренски подход

Европа се смее!

Вичо и Каскета имат един и същи Шеф. Той е дебел, прост и живее в едно градче с минерална вода много близо до София. Ще се случи това, което разпореди Той. Случаят е съшит с бели конци, което подсказва неостра милиционерска постановка, на каквато са способни както Шефа, така и Каскета. Предизборно.

И амбър клуба за красота с мръсните крадени пари водени от снахата Грета.Каймака на българското общество..

А и той ли е правен с неговите пари? То затова само кифлите на републиката харчат крадените пари на техните мъже там. Нищо ще се бяга в Дубай, сигурно са го уредили

Тоя е открадвал милиарди от магистралита, а те му спретват някакво кокошкарско обвинение, колкото да хвърлят прах в очите на хората преди изборите, а после обвиненията тихомълком ще отпаднат и човекът ще излезе чист, също както Пеевски за КТБ. Е, те за това сме най-бедната дръжва в ЕС.

Един бизнесмен , за който се отнася вечният цитат от любим български филм : " За да получиш , трябва да дадеш"

Значи няма причина за притеснения. Добре известно е, че Нашенския съд и Нашенската прокурватура са много благоразположени към нашенските бандитмени.

Тва мирише на прокурорска поръчка. До сега го паехте Велико, сега за хулиганство го прибрахте, па уволненият чак се сетил да подаде превантивно сигнал. Милиционерски разработки. Некой требва да падне жертва и нема да е Баце и близко обкръжение...

Типичен "бизнесмен"...

Да бизнесмен със салон за красота…Грета Желева върти пари от пот по асфалт

Щели да задържат магистралния Великомъченик Желев за 72 часа за измама на негов служител за 68 хиляди лева. Ами то само каишката от крокодилска кожа на златния му часовник струва топкова. 68 хиляди са му обядите без бакшиша на Вичо Касичката по хубавите курорти. Само Радев и Копринков са му набили 1,5 милиарда по-миналия месец. И сигурно още 15-20 милиарда от 2005 досега. За балъци ли ни вземат или някой се опитва са разбие предизборно Касичката със златните наполеони пред очите ни? Асфалтират със златен асфалт селския Път на Копринката. Афери за милиарди и цяла липсваща магистрала се принизява до битов инцидент от зелените чорапи. Николай Бареков

То и Ал Капоне е бил в затвора за неплатени данъци.

Кокорчо му даде 360,000,000 за тунела под Шипка. Моля за коментар от троловете на щарлатаните :)

МВР претърсва офисите на Велико Желев в София. Бизнесменът е задържан и се намира на мястото на претърсванията, съобщава 24 часа. Желев е бивш шеф на АПИ и настоящ собственик на „Хидрострой“ АД., известен като „Вичо Касичката“ на Бойко Борисов и ГЕРБ. АФЕРА написа още преди десет дни, че Вичо Касичката е в списъка на британците, които налагат финансови санкции, и заедно с още 25 пътищари ще бъде думнат и от разследване на нашите служби. А след публикация на АФЕРА Христо Ковачки веднага напусна България, а впоследствие службите влязоха в офисите му. Що е рекла АФЕРА, все е вярно. И както ви обещахме – караме ги по списък! За Вичо Касичката АФЕРА има купища публикации – разследвания – горе в графата „разследвай“ на сайта – пишете „Вичо Касичката“, „Хидрострой“ и Велико Желев и четете! Вичо Касичката още през ноември 2021 след изборите е викнат при Боко Тиквата. Боко го пита: Ти, колко работници имаш, Вичо? Вичо Касичката отвръща: Ами 5000. Боко: Ами като са 5000, колко преференции изкара? Ами 2500 … Боко: А къде са останалите, Вичо?! Още от тогава „Вичо Касичката“ почва да бяга по тъча на Боко, на който иначе се отчиташе години наред от асфалт и магистрали и беше всеизвестен с прякора „Вичо Касичката“. И от известно време, времето на Радев и „пътя на копринката“, отиде при … Копринков и „пътя на копринката“. Вичо Касичката работи от две години за „пътя на копринката“ подобаващо, както се отчиташе на Боко. Хайде, бакалъм, с белезници. Да се готвят Боко и Копринков. Тоя ако го държат десет дни в ареста, ще е написал „Анна Каренина“ като показания. Веселина Томова професор по изпреварване

С Вичо обсъждахме жена ти. Ще споменеш ли подробности?

Собствениците на тоя желев, са също собственици на прокуратурата, на съда, на сметната палата, а и наши собственици, а ние сме им рая. Така че, всичката тая пушилка е само колкото за изборите, а след това пак ще си е както преди. Така че, народа ще си както си е бил и нищо няма да се промени.

от статията става ясно, че лицето б.а. дължи на тоя желев едни 68 000 лв. които желев се е пробвал да си вземе! ще си ги вземе от вдовицата на лицето б.а. !

Захари Шулева отива на съд за побой над купето Мечо.Тези все пак са били човек.

Или наистина не виждам връзка между някакви магистрали и мутренските изцепки на този, как му беше името?

тая лека телесна повреда съгурно е 'само' 2 зъба и строшен нос.

Това са средни телесни повреди.

Нещо е сгазил лука пред биби и шиши и главний каскет го активизираха

Всички тези откраднати пари сега се перат чрез строежи на жилищни сгради , защото купчини левове на никой няма да му трябват след лятото на 2024 година. И вижте как в намаляващ пазар и скачащи лихви скоро ще видите най-големите жилищни проекти в България. Дори има заповед на държавно ниво да не се вдигат ипотечните кредити за да може прането да е с "омекотител". Представяте ли си в каква кочина живеете!

Трудно се доказва !!! Всеки е невинен до доказване на противното в съд!!!!!!! А не по месии и сайтове !!!

Казусът се заплита - става все по-горещо около БУЦИ и ШИШИ......

Гешев намигва към Боко и брат му Делян!

Няма доказателства.

Не очаквайте никакви разкрития по грандиозните грабежи. А за обвинени или осъдени политици,чиновници и прочие забравете!

абе къде ги видя тези грандиозни грабежи бе батюююю,къде са уааааааа

Ти не виждай! Ние виждаме

Щом Гешев се намеси - развитие не чакайте!

Друго си е Кирчо и Лена да подадат сигнал от Гугъл.. Там развитие има - барна парапета!

Нашата Прокуратура е бетер Руска пропаганда ... Телесна повреда и принуда добре, а нещо за асфалт и магистрали ?

Започва.

Съдиха Тодор Живков и реваха как комунистите били крадели. А тия сега не са комунисти, щото действат директно с европейски пари... Въобще Профи!

ЕС прокуратурата започна да разследва - КЪДЕ Е АСФАЛТА ЗА КОЙТО ПЛАТИХМЕ МИЛЯРДИ ЕС ПАРИ? Ами няма го, 1/3 от него липсва. Сега на Прокуратурата в БГ, бездействала и прикривала кражби за милярди и чували в Рушвети за Хемус им трябва Жертва. Защото ако ЕС прокуратурата наистина тръгне да разследва, и ББ и Шиши ще ходят в ЕС панделата.

Притеснявам се за едни 2/3 от акъла ти, дето някоя чавка го е изпила.

Циркаджии, Сър! Внушението с ареста е, че е следствие от действията на онзи смешник с ядките асфалт. ..а то принуда и лека телесна! Давам им 24 часа, преди да го пуснат с извинения!

Хидрострой са една от трите големи фирми, пълнещи Чекмеджето с стотици милиони на година. Схемата е отработена отдавна - 60:40 и се казва "Първо Аз на Вас, после Вие на Мене"

Я кажи кои са почтените пътностроителни фирми. Поне една! Очевидно мошениците са ти ясни.

Прах в очите на очакващите възмездие наивници.Взели компютърни конфигурации,те пасат трева.Бутат лекото за да отърват голямото.Каскета ще каже че са разследвали и магистралите,но няма данни за престъпление.Ще го изперат на бързо.Ако нещата са по друг начин,това е Война между Каскета Тиквата и шопара от ДПС.Всеки държи козове и компромати за другият.

Поредният случай, потвърждаващ категорично, че в България няма нито Съд, нито Прокуратура. Има някави, които се водят за такиви и взимат заплати, при това доста тлъсти, но те са на командване от Зайчарника и Сараите. Ако си мръднат случайно пръста за нещо, то е да се разправят с конкуренцията.

Принуда и лика телесна повреда! Поредния, който ще осъди МВР и прокуратурата.

Къде по напред да се снимат от Герб Пред Хемус ли Върху асфалта на магистралите ли Пред тецовете на Ковачки ли На Капитан Андреево ли

Викаш друго си е да се снимаш на парапета или до завода за електромобили или до 5 моста над Дунав и трите тунела под Стара Планина, а може и да се повозиш на самолета до Македония и да кацнеш в Русе.

каквито "политиците" такьв и плебса.

Какъв бизнесмен е това? Бизнесмени са Джеф Безос и Mark Kюбан. Този е партиен оператор. Ако му кажете бизнесмен, сигурно ще се обиди.