Коментари - Повдигнаха обвинения на зам.-министър Красимир Живков и братя Бобокови | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До сега един куп обвинения повдигат и се перчат че вкарват в ареста, защото им трябва време за съчинение по обвинението, кошаревски свидетеи и рекет до дупка за да стигнем до края на самохвалебствието им че са обвинили за убийство а представят ''доказателства'' за птп....

А "котактните" лица на тези кога ?

Да бе !! Това са само бушоните.

Тези двамата още в началото на "демокрацията" трябваше да бъдат разледвани за "добавките - присадките" към горивата, ... но ако разследващите имат желание - могат и сега да ги проучат.

Панаири, панаири само и само да се отбие вниманието от реалните далавери....Така и няма да дочакаме приета точка в наказателния, че всеки виновен за обезщетения поради ''професиоализма му'' ще ги плаща от собствения си джоб.....

Да,това е България!Със парични извори от рафинирани схеми,подкупи,и корупция може да се създават предприятия,заводи,да се създават работни места !Веднъж потръгнали идват и пари от европейските данъкоплатци,евросубсидии и българските гастарабайтери!Въпросът и проблемът е,че международната пазарна конюнктура един ден ще ги изхвърли на бунището!

FFF

Във всяка нормална държава при разследване на зам-министър правителството пада. А тук свиваме рамене и се радваме, че на власт не са децата на БКП, а шофьорите и охранителите на БКП.

Това носталгия по децата ли е? Или по времето когато не вкарваха замове в ареста.

FFF

По нищо не е носталгия, просто ти изглежда си от герберастките тролове, които смятат, че Бойко е десен и громи комунистите и на всяка критика към тая шайка крадливи престъпни дебили отговаряте автоматично “а ти Станишев/Корнелия/Манолова ли искаш”. Тоест по нищо не се различавате от червените тролове като модус операнди, освен по знака отпред.

Абсолютно невярно е това твърдение.

Е, като сте почнали, защо не обявявате имената и на останалите??

Защото ще стигнат до Шофьора на Жипката!

"Боклуци"ООД - Червени

Браво има надежда за тази държава !

FFF

Щеше да има надежда ако кажат А, кажат и Б и В... ама никога няма да стигнат до след бушоните като тоя. В йерархичната структура върхът отговаря за подчинените си. И особено за пряко подчинентите си. Няма как прокуратурата да стигне до зам. министър, и обществото да не търси отговорност на министъра и на премиера.

Е, нищо ново. Още едни галеници на предишната номенклатура излязоха мошеници. Е все още някои помним чии синове са. Още помним партийния функционер Ангел Бобоков. Заради неговите синове съсипаха Плама Плевен - за да разцъфти Приста Оил.

Тия пичове са хора на ГЕРБ.

А собствениците на завода за акумулатори в Монтана братя Божинови са измамници и далавераджии. Най-добрите акумулатори са Бош и Варта.

Братя Бобокови.

Я, ама пак ли са българи? Е как така, нали циганите му бяха виновни на Ганю за престъпността в ганюстана?

Организираната престъпна група стана направо като дъвка - лепи се за всеки и за всичко. Смешници!

И сега какво ще прави БСП без спонсори?

Акумулаторите Монбат са боклуци,а най-добрите са Варта и Бош.

Сигурно Варта и Бош са немски социалисти.

Някои така и не проумяха че далаверите стават под чадъра на властващите дето се облажват бая от тях а БСП отдавна не е на власт...

Герб им осигурява достатъчно пари, не се притеснявай.

Пускат Арабаджиеви и на тяхно място влизат Бобокови... Явно не достигат килиите ;)

"Бобокови се смятат за едни от най-богатите хора в България. Те имат бизнес с моторни масла и бизнес с производство и рециклиране на акумулатори и батерии..."(цитат от статията) -------------------------------------------------------------- След няколко месеца в друга статия посветена на братоците-"бизнесмени" "бизнесът"им ще бъде описван по следния начин: "Бобокови се смятаХА за едни от най-богатите хора в България. Те имаХА бизнес с моторни масла и бизнес с производство и рециклиране на акумулатори и батерии...но след това техният дял беше "продаден" на "държавата"... (под "държавата"да се разбира Доган,Пеевски и Бойко)....:) ------------------------------------- ПП Такава ще е съдбата на всички едри "бизнесмени" в България, които са имали Първо: неблагоразумието да се пребоядисат на ГЕРБ-аджии и Второ:да продължат да въртят далавери под патронажа на Доган,Пеевски и Бойко...:) Сами са си виновни... или както написа наскоро Васил Божков на страницата си във Фейсбук: "Кой,каквото сам си направи,никой не може да му го направи"...:)

Вие сте един многословен прост човек с червени пристрастия.

Орлин Данев

до леля Гошо (нерегистриран) Защо ма лельо джендърясала? Кое не ти хареса в моето писание? Това,че "сини" и "червени" "биснесмени" се пребоядисват на герберасти ли? Убеден съм ,че и на самите"бизнесмени" вече не им харесва...и отчитат грешката си...Но ...Късно е чадо, мандалото лопна...:)

.Да би мирно седяло не би чудо видяло.

И леко подозрителен тен, като го гледам. То даже "етническите" ни съграждани са известни като червени избиратели. Срещу известно заплащане, но все пак червените пристрастия са налице. Както и многословието.

Че то де хора за властта без да са били в някоя партия? Такива са специалисти, знаят как се краде без да те усещат

Акумулаторите Монбат,произвеждани в завода на братя Бобокови в Монтана са боклуци. Най-качествените са Варта и Бош.

вижте празни махленски приказки без стойност."Комунистите плачат за репресираните капиталисти.Маркс се обръща в гроба." Ти от каде знаеш кой за какво плаче.Отново Тъпи мисли

Вижте до къде води омразата и липсата на принципи-" 2020-05-29 19:33:14 Са (нерегистриран) Бил е кмет на Правец от БСП Важното е да се плюе против БСП-Казва че бил от квотата на ПСП някога , а не казва сега от кое Правителство е зам.министър. Прави чест на Прокуратурата ,че не се интересува от партията на никого.Щом си нарушил закона , ще се спазват правилата-Останалото е дрънкане като малумника Щерев

Браво,Гешев! Някой трябва да почне почистване на авгиевите обори. Ти удари: Цветан Василев Васил Божков Семейство Баневи Семейство Арабаджиеви Миньо Стайков Братя Бобокови Комунистите плачат за репресираните капиталисти.Маркс се обръща в гроба.

Браво на Гешев! Изпра Д. П.;; Изпра Цветан Цървула; Обгрижва Бездомника; Прането на 5 млн. евро в Барселона не го интересува ... УРА! УРА! УРА!

Cheeseus

Трябва ли да вярваме, че този заместник министър е работел с едни от най-големите богаташи в България без знанието и благословията на Б.Б.?

Българската мафия се учи от италианската...

Не беше ли обратното ?!

Всичко това е само един цирк, заради ЕК, която не вдигна мониторинга от България.

Хайде сега да видим колко от задържаните ще се окажат болни.

Неееее)))

Всеки който не се отчита ще бъде ударен от закона. Далеч съм от мисълта ,че децата на бившето комунистическо величие от Русе са ,,Света вода ненапита"

То какво излезе, първия мандат бил издигнат от БСП, после станал гербаджийска муцуна! Такива са 90%от хората им, бивши комунисти, после седесари,ендесевари, сега гербаджий,! Не е важен цвета, важно е да се краде !

Тези са чиста порода миндил

Бил е кмет на Правец от БСП

То затова ли толкова реват червените шушляци.

какви министри си имаме.. спите ли още бе прост народ.. 500г са ви малко

За тези тонове тонери внесени от Италия (уж ще ги преработва ли) трябва пандиз 20 год и за тези от РИОСВ дето са разрешили. в щатите хвърлят принтера заедно с празната тонер касета а нашите пендели щели да ги преработват, ! сстотци хил. Евро са им дали италианските мутри да се освободят.

А шибаняка, шиши и братя домузови кога ?

Да. Сеир за нас. Иначе ще се разберат за парите.

Нищо такова. Каскета просто изнудва, за да може Шише да се доосере от крадене. Междувременно Арабаджиева са на свобода...

Брат Боко ша види сметката на братя Бобокови. И Боко, и Бокови, и Бобокови са много неприятни хора.

Не че са света вода ненапита братята, но основната причина да ги погнат е че има какво да смъкнат от тях

Този на снимката е без белезници. Защо?

каскто винаги,новина за широка консумация.накрая нищо ! Само сеир да става !