Коментари - Повдигнаха обвинения на двама българи от кораба "Верила" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не са за аредт двамата българи от екипажа на кораба "Верила" , а КОРАБОСОБСТВЕНИЦИТЕ - големия и малкия Домуз !

Вече и най-тъпите мисирки осъзнаха, че домусчиеви са просто куриери на американските служби. Всичките заводи за синтетични продукти у нас, инвестиции в производства в америка и украина и кораби обикалящи предимно украински и израелски пристанища са дирижирани от голяма ръка отвън. Същото се отнася и за бобокови и онези сикаджии с оръжията, дето купуват имоти в америка и дубай. Жалки марионетки.

Наскоро по екраните: магнитски втори сезон и с повече екшън

Сега Домуз паша, Пеевски (Чурулик) паша и Бойко паша в затвора с конфискация на движимото и недвижимото имущество, без право да заемат доживотно ръководни длъжности! И не го трийте !!!!

дедо пръч, защо да ти трият глупостите. нека се вижда простотията ти.

И кога ще резнат зелките на двамата гелосани бандити в Разград?Защото те стоят зад това дело.

Нещата отиват към ОПГ ,търси се трети и конфискация на кораба

За 500 кг кокаин много скоро ще има някой гръмнат. Твърде скъпо нещо, за да се размине на някой. Ако моряците проговорят за истинските притежатели на дрогата, има някакъв шанс чуждестранната полиция да ги опази. Не голям, но има. Ако беше в България тия щяха да са мъртъвци още в ареста.

Преставам да коментирам при вас, тъй като съвсем явно и нарочно пускате само коментари на хора със 0 (нула) обша култура, пълна липса на каквото и да е образование и абсолютни празноглавци! Уморих се да кликвам "не съм робот" и да попълвам като дебил разни 'квадратчета' на "не знам кво си" Продължавайте по този начин, и ще бъдете наистина щастливи да сте лидери във лансиране на пълни неграмотници!

Моряци с 3000 $ заплати НАМЕРИЛИ 20 МИЛИОНА ЕВРА да си купят БЯЛО на едро от Боливийски НАРКОкартел''Санта Круз'' и съшевремено да ПОДКУПЯТ стефадорите и пристанишните власти в Бразилския порт САНТОШ а ве съвсем вземате хората за балъци/риби/ глупаци

Кой моряк взима 3К$ в бмф? 2,2К$...другото за тези с големите отговорности не видели нищо

Майната им на моряците! Върнете си ни коката!

Както винаги няма да излязат наяве тия поръчали кокаина , а парсата ще оберат обикновените хора! Няма начин капитана и помощниците да не знаят за товра , но какво ще кажат собствениците на кораба Домусчиеви? И какъв подбор и с какви документи са назначавани криминални хора на работа?

Откога един кашик взе да разбира от морска служба? Салага нещастна!

Уважавам майорите,но пиши по каквото си компетентен,бе човек.

че са повдигнали на двата собственика на кораба !

Той пише на кирилица, ти си 2 пъти зарвул Само дето е от мутрофоновите

Корабособствениците Домусчиеви няма ли да мъцнат нещо за свое оправдание?

Яко рецесия бате. Наркобосовете се цанят по корабите за да вържат двата края.

И на какви длъжности на кораба са тия двамата герои?

https://dnes.dir.bg/obshtestvo/vyara-todeva-pametnikat-na-savetskata-armiya-e-na-stoynost-20-000-000-lv-premahvaneto-mu-shte-struva-260-000-lv