Повдигнаха обвинения на бабата и дядото, които убиха котка

Според прокуратурата те са извършили престъплението с особена жестокост, назначена им е психологична експертиза

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте ги защитавали,понеже са възрастни,имали малка пенсия и цял живот са се трудели. Вие не ги познавате , това са предположения ,не са факти ,глупаци!!! Фактът е ,че безжалостно са убили невинно живо същество ,котките и кучетата са много по-мили и по-верни от човека,не са предатели,нито садисти!!! Тези може да са убивали стотици хиляди животни,на времето ,когато са били млади и не са взимали 200-300 лв пенсии и не са имали "оправдание" за подобна жестокост. Утре,недай си Боже , ще пребият и внучето си, ако им скапе храната или градината на селото, който убива животни, е склонен да измъчва и бебета, деца и големи хора!!! Големи психолози са доказали ,че със сигурност нещата са свързани едно към едно,като след едното,следва и другото престъпление, по "ред"... Да,обичам котенцето, то се е мъчило и не е виновно за нищо. Нямам жал към старците , към децата ,към младите, към средните ,които измъчват котенца , значи са склонни да измъчват и бебета и психолози са го доказали и обосновали на факти!!! Ама вие не четете , не се интересувате от нищо , неграмотници... Нека им на мръсните дъртаци-убийци, да полежат 2-3 години в затвора... Да не бяха убивали котенцето , аресутвайте ги , защото утре ще посегнат жестоко и на внуците си!!! Пазете внуците им,от тях самите!!!

Котките са маша на дявола затова бяха оставени в България да се размножават безкотролно по улиците за да са по-близо до вас. както смартфоните и 5Г мрежата и Ковид19 всичко това е с цел да се намали човешката популация на земята , да не се ръсят за пенсии богаташите и да стане малко петрол в земята за внуците им. Котешката мента която котките обичат и ги прави игриви в миналото са я давали на палачите за да намразят хората до ярост , хората които са обезглвявали и убивали хладнокръвно. Милото ктенце което така ви успокоява нервите с отрицателния потенциал на козинката си може такива мисли да внуши в главата ви че ще ги сметнете за свои. Госпожата коткозащитничка остава с впечатлението че котката и помага когато наблизо припомня и ако е забравила нещо или разпалва еротичните и фантазии но тя не знае че има един хладнокръвен убиец около себе си който в подходящ момент в живота ще я подтикне да направи грешната фатална крачка която ще изпълни мисията и да намали броя на човеците на земята. В същото време котката е прекалено тъпа и инстинктивна за да се сети че после няма да има кой да я храни. Аз имах котки и ги обичах и хранех и гледах добре , но вече не искам след болезнена съдба и много загуби, а уличните котки продължават да спят и се чифтосват под прозореца ми. Далеч съм от мисълта да убивам инструментите на Шейтана, но се опитах да ги преселя до месокомбината където работя в другата част на града отвъд реката само един мост има казах си не ще видят пътя назад ,пък и там ги хранехме 3 пъти на ден с кожички и жили и месо да не са така неевропейски мършави, но Сатана ги върна до една на празния контейнер пред блока ми да разнасят Ковид и псориазис и да довършат задзчите си да убият нас. Замислете се мили хора , нищо не се прави или пише случайно. Искате да помогнете на Децата си и Родителите си да са здрави и ЖИВИ или искатате да помогнете на Шейтан-Дявол и на Бил Гейтс да намалят човеяката популация в което число сте и вие?

Така кат чета изказванията ти гениални, ме сполитат мисли жестоки и фатални, че май пратеника на Луцифер си ти и в момента прикриваш своите грехове и бели! P.S. Хора помнете, че няма нищо красиво и достойно в това да приписвате грехове и злини, извършвани предимно от власт имащи хора на невинни и беззащитни същества! Жалко и срамно е!

Ще ги осъдят,защото тези,които трябва да са вече осъдени/Божков,Цв, василев,братя Галеви и много други крадци и мафиоти избягаха Възмутена съм от това,че са убили животинчето. Достатъчно възрастни са за да имат вече и деменция,която е спомогнала за деянието. Но още по-плашещо е поведението на детето. То е снимало,без да повика някой на помощ,без да се притесни от случката,да се развика да се опита нещо да направи!! Поведението на това дете е притеснително. Утре не дай Боже само може да бъде сценарист на нещо подобно. Оскотеха,озверяха възрастните тежко и горко за децата!!!

За котка искат да съдят старците намерили съдиите кои да съдят ще си пишат после че има осъдени за убийство но не за човек а за котка за човек само условни присъди или порицания тъй е в БГ съдебната система идиоти

За котка искат да съдят старците намерили съдиите кои да съдят ще си пишат после че има осъдени за убийство но не за човек а за котка за човек само условни присъди или порицания тъй е в БГ съдебната система идиоти

Добре де, и аз се чудя как това дете докато е снимало е било свидетел на тази жестокост. Подобно нещо направо не го проумявам.

Добре де не разбирам как издържат снимащите подобни неща да не са намесят, в случая е дете, но можеше да повика някой възрастен поне да се опита да прекрати това.

В арабския свят тия ще ги убият с камъни

Само ако ви беше грижа и за хората, които биват убивани ежедневно в България...

Ама вие сериозно ли? В затвора за котка?! Айде стига. Те за човек не вкарват вие за котка хаха

А що не бе сопол? То и за теб никой не би си мръднал пръста!

Тия малоумни дъртаци заслужават бавна и мъчителна смърт. Господ си знае работата.

Сърбия могат да те съдят за убийство на мравки. Дори да са те налазили вкъщи. Пак ни водят, ама може да ги стигнем.

Са-а-мо не разбрах, за тоя дето блъсна Карбовски защо не се чу нищо и за много други?

Всяка мърша с малко късмет може да доживее до старини. Това не я прави светец и невинен. Да се приложи строгостта на закона, да е урок за всяка друга мърша.

Драги интелектуално и духовно осакатени и изродени хора, от които ме е гнус. Бабата е уродлива жена и вие сте същите като нея. Вие нямате никаква заслуга, че сте се родили хора, можеше да сте котки и да вие убиват някакви кретени. Живота е нещо, което ни го дава БОГ, и ако не цените творенията Му и Той няма да ви цени. Вашето мислене серионо ме притеснява. Бойко не е виновен, че сте такива жалки скотове, БАТ БОЙКО НЕ Е ВИНОВЕН Толкова по въпроса.

днес ще убият котка - утре човек....

Тия двамата трябва да се ефтанизират.

Коткар ?

Жестоките и озверели хора не подбират. Днес са убили котката така, ако иамаха сила и възможност щяха да убиват хора. Забелязала съм, че изверга си е изверг и от една буболечка, че до кит е готов на извергщини, стига да може. Да ги затворят тези двамата за назидание на всички сруги подобни изроди.

Вземете и регистрирайте едно движение - "Животът на четириногите има значение" и започнете с уличните протести. Почнете да чупите паметниците на Кирил и Методй например понеже не обичали кучета... То май само животът на обикновените хора няма значение.

имаш мухест мозък и сигурно мухесто пишленце :))

Откачен коткар ?

баща, мухльо, не познаваш :)

До всичките защитници -ай стига с двойните стандарти, колко от вас протестираха когато някой манго джери пребиваваше кон или магаре или куче на някое кръстовище? Колко от вас отидоха в махалата, а? М И Ш К И! И не защитавам възрастните индивиди! Винаги съм бил против двойният аршин! FOF!

гуй та пази, гуй да та налази, в на модератора гуйопропаста да влази

Законите добри или лоши са за ВСИЧКИ без изключение! Патологичните изверги също нямат възрастов праг. Като я гледам тази баба си е с всичкия - постригана, боядисана и даже се е "сетила" да върже милото коте за краката, за да й е по-удобно да го бие. Да си носи отговорността! Amicus Plato, sed magis amica veritas!

От 11 годишното малоумно джендърче тръгна тая истерия и доби патологични размери... Готово еничерче, сороско комсомолче, което е винаги готово да прати на бесилото баба си и дядо си... От такива сбърканяци най ме е страх. Да не смееш да си заколиш едно домашно пиле... Все дебнат и снимат като заптиета. Но иначе набиват месо от животни, тези наши трогателно откачени еко активисти от нпо-та за откачени.

Ходи се хвърли от някъде, да не хабиш въздуха.

комсомолче ли те подразни? А не те ли дразнят садистични изпълнения на дъртаци? Слудващ път те ще се издразнят на такъв като тебе и от прозореца ще те излеят вряла вода на главата. ама при тебе мозък няма - тъй че не е страшно

Еко фашагите пак истерясаха... Ма нали затова им се плаща. Да квичат всякакви откачалки за котки и кучета. Всички останали животинки не са ценни. Само котките им и мастиите им, издигнати в култ... Пийте си хапчетата, че умирисахте на порове пак.

Оглупял и оскотял народ - баба и дядо! Скотове от кв. "Враждебна"... Мъртви души още приживе. Битието им определя съзнанието - статистически единици в държавата.

Тълпата нали ?! Оскотяла пасмина.

Лудите в случая са дъртаците.

Брей ,брей,за жената прегазена от наркоман 18 коментара ,а тук 180.Аз също обичам животните и винаги имам домашен любимец,но това вече е истерия,белезници повдигнати обвинения ,а ла случая Иванчева.За престъпниците,убийците на пътя,за крадците,правосъдието спи ,а сега вижте ни.

Ненормално е, откъдето и да го погледнеш. Патологична истерия за една котка, а за хората нямат сърце и ще минат отгоре им. Изпитвам истински ужас от истеричната тълпа коткари и кучкари. Има нещо много болно в тия дегенерати. Които предпочитат зоопарк пред социума и затова превърнаха градовете ни в кучкарници и коткарници. Откачени социопати, които неистово мразят хора и обичат и си лягат с кучета и котки.

Нарича се зоофилия и е патология..

А много ми е чудно кое по-точно наричаш "социум"? Сбирщината от малоумни и озверели олигофрени, които извършват всякакви издевателства над беззащитни същества, че даже и децата си възпитават на подобни извергщини! Хора, морално и ментално осакатени не са социум, а психодиспансер! По-добре вълк единак, отколкото редом до ценностите на твоя "социум"! Мога да ти дам гаранция, че в случая животните имат повече ум и морал от тея дементни паразити!

комундето-сатанист възмутено колко коментара има тук и затова добавя още един :))))) толкова сте плиткоумни комундетата, че направо е трагично...

Не се знае контекста на това действие. Ако котката е била бясна то трябва да бъде умъртвена. Бабата и дядото са свършили работата на ветеринарите и са предотвратили появата на огнище на бяс. Съответно трябва да бъдат наградени. Ако котката не е била бясно, а само им е откраднала храната и те в ядът си я убили, то те са престъпници. Така, че всички дето съдят без контекст да вземат една по-дълга краставица и да си я наврат там където слънце не огрява.

За лудия кучкар и коткар презумпцията за невиновност е винаги само за котките и кучетата. Те не се интересуват от хората, които са им виновни, че се мъчат да живеят в социум, вместо в джунглата...

че ти си бясна, дано някой се намери да свърши работата :))) абшаум!

Че е бясна, бясна е... котката. Но и ти си един изперкал, дърт аршлох, гарниран с много мюл...

аршлох ще викаш на майка си, мюмюне :) като те фанат джендърите в райха ще ти отворят вратата още по-широко

ИЗРОДИ!

Гнусни изкуфяли дъртаци, не им е мастото на свобода.

Едва ли са по гнусни и изкуфяли от теб, миризлив пор !

Съгласен съм затвор за тях! Това е убийство!

дъртите ги преселете в шекер маала или филиповци там ще ги научат дъртаци боб ядът ли

А, за тези които реваха като макаци пред къщата няма ли психо експертиза!!!

Те са готови за лудницата. То не бе истерия, то не бе чудо...Патология отвсякъде.

Я, елате котенца при батко, да ви излекувам сладко, сладко...с електрошок. Ще станат като нови и ще се почувстват други хора, подготвени да живеят в общество, а не само да се въргалят с котаци и помияри..

има нещо много сбъркано в либерастко джендърското ни общество. за една котка или куче вик до небесата, а хората кучета ги яли. а това със сигурност НЕ е нормално.

0

Стига ги защитавахте, само защото са бесепари. Уродът си е урод, колкото и да е възрастен.

Ти не си олицетворение на нормалността, брат.

Мен ме е хапала и драскала котка като дете, и оттогава имам фобия. Беше домашна и се грижех за нея. Нямаше причина да ме нарани. Бях много добро дете. Но котките са коварни животни и не случайно са от семейство диви котки, братовчеди с лъва. И до ден днешен настръхвам и изпитвам страх от котки. Тази ми фобия ми създава много проблемни ситуации. Хората не разбират ирационалният страх. Имам нк познати, които имат фобия от птици. А аз обожавам птиците. Но ги разбирам, не им обяснявам как птицата не яде хора...то товаи те го знаят, но въпреки това ги е страх.

Какво ми слагате минуси, откачени коткари. Минусите ви няма да ми излекуват фобията от котаци и да ме принудят да ги заобичам. Ненавиждам и вас, и миризливите ви котки ! Пълни откачалки, които разбират само котки и кучета, а с хората не могат да комуникират. Социопатни отрепки!

Ще ти покажа нещо, което не хапе и не драска ! Ще ти излекува фобията един път завинаги, а и ще ти даде ценен житейски урок. Урок за болката, страданието и най-вече : поуката ! Само искам да се измиеш добре преди това, иначе ще ме е гнус. П.С. Интернет доставчикът ти е изключително благосклонен откъм предоставяне на данни. Абсолютно всичко се знае :) ! И скоро ще мяукаш наистина силно !

Котки и кучета също се ядат в Азия. Това, че вие не ги ядете, не ги прави свещени. В Индия кравата е свещена, ама вие плющите телешко, нали ?! Мюсюлманите не ядат свинско, ама вие плющите. Заради вашите търбуси всеки ден се колят пиленца, теленца, прасенца, агънца. Щото не можете без месото им. Органите на прасето са най близки до човешките. Дори беше присъдено сърце на прасе на болен човек. Ай, сиктир, побъркани социопатни откачалки ! Аман от вашите котки и кучета, превърнахте градовете в зоопарк. Кучкарници и коткарници. Серат и пикаят по улиците, а ние им газим лайната. Сбърканяци ! Готови за лудницата !

Антикотьо, много си "ОБРАЗОВАН" , ще ме разплачеш. Само дето вместо да си губиш времто да учиш глупости, можеше да се научиш що е морал. Жалко, че нямаш сетивата, с които да го възприемеш. Явно не си виновен. Просто си инвалид.

А това 11 годишно джендърче най хладнокръвно е снимало и после бегом при лудата си мама да го качат във Фейса за дислайкове... Подрастващ соросоиден еничер, който баба си и дядо си ще обеси в името на божествената котка... Откачена работа !

0

Котката не е заплаха, но помияри като теб - да.

Чиба...чиба...писи...писи...откачена пача... Бау...мяу...хаха и един ритник в зоофилския гъз.

Откачени зоофили, аман от вашите животински мании ! Всички сте за лудницата. Такава нечовешка омраза към хората, от която настръхваш...Само помияри и котараци има в кухите ви психопатски кратуни. Ама иначе плющите месо от животни, гнусни, долни лицемери ! Замязали сте на любимите си помияри и само квичите като недоебани мастии...

Ти нормален ли си?

Напълно.

Имам един въпрос ,към всички защитници на бабата и дядото?? Това сериозно..да виждате вързано животинче,което се мъчи,кое точно от това ви се струва добе и нормално???Кое оправдавате,по точно какво намирате за Хубаво??чакам сериозни отговри

КОЛКО ПЛАТЕНИ С ГРАНТОВЕ НПО ИМА ЗА ЗАЩИТА ОТ ИЗНАСЛИВАНЕ И УБИЙСТВА НА БАБИ ПО СЕЛАТА ОТ РОМИ И КОЛКО ЗА ЗАКРИЛА НА КУЧЕТА И КОТКИ ??

Утре ако такива изроди гръмнат някое дете което си брало от някое дърво в двора или на улицата не в двора пак ги защитавай ,значи може да гърмят по деца и по котки а

0

А КОЛКО ГРАНТОВЕ ИМА ЗА ЗАЩИТА НА БАБИТЕ ОТ КОТКИ-ИЗНАСИЛВАЧИ? А КОЛКО ГРАНТОВЕ ИМА ЗА ЗАЩИТА НА ДЯДОВЦИ, КОИТО ПРАСКАТ КОЗИ? НЕСПРАВЕДЛИВ СВЯТ!

В момента в сбъркана генетично демократична България ситуацията е следната- 1.Ако циганин изнасили и заколи българска баба по селата,цинганина няма да влезе в затвора. 2.Ако същата баба утрепе домашния си котарак защото и дави стоката ,с която се прехранва заради нищожна пенсия/напомням,че бабата си няма редовен доход от нпо / баба влиза в затвора!Котатрака и циганина са свещенни според сегашната Евробиблия, а живота на бабата не струва нищо- няма финансирани нпо за защита на баби и старци! 3.И в двата случая потърпевша е българската баба ,която хрантути горните два паразита с данъците си !

Викаш паразит котката може и да епаразит но не им е направила нищо, ако им е давила стоката може да и намерят друг стопанин, в затвора ще ги побият тях изроди гадни

Ако бяха убили всички свидетели вероятно можеха да се отърват с условна присъда. Сега за котката ще лежат до живот.

Електората на Нинова!!!

Всеки ден се убиват много животни, които след това ние консумираме като храна.Защо не протестирате срещу това и защо от дружествата за защита на животните и прокуратурата не се занимават с това , а само с убийствата на кучета и котки ?

Убиването на животни за храна е оправдано и позволено от закона, затова прокуратурата не се занимава. За дружествата за защиа на животните не мога да кажа, но все пак чуваш ли се какво пишеш?

Скапани екофашизоиди ! След джендърите и гербаджиите най са ми противни еко-активистите и зоофилите ! Трябва да си с много сбъркани морални ценности, за да ти пука за някакво си Животно !

То носи душа а ти не носиш душа изрод

Ех,помиярино скапан,що за изрод си ти.ако кажеш къде се намираш с кеф бих дошъл да те гушна,мухльо

До смешкото антиидиотократ...Бих ти е..л с кеф милата м...ца Ако знаех къде си Муньо нещастен

Скапани екофашизоиди ! След джендърите и гербаджиите най са ми противни еко-активистите и зоофилите ! Трябва да си с много сбъркани морални ценности, за да ти пука за някакво си Животно !

Някакво животно. Да, всеки ден ти създаваш по-сложни творения от котките. Или по-скоро не можеш да си обършеш задника, така да си го кажем, че плюеш по творенията, които не си създал ти.

Скапани екофашизоиди ! След джендърите и гербаджиите най са ми противни еко-активистите и зоофилите ! Трябва да си с много сбъркани морални ценности, за да ти пука за някакво си Животно !

Скапаняк

ги осъдете на по 20 години да ги таковам и дъртаците !

2020-06-15 19:16:41 ... (нерегистриран) Дано получат инфаркт и двамата Мисля си, че има възможност да те докопам. Но без помощ от редакцията няма да съм сигурен на 100% дали си ти... Ще те овеся да висиш с краката нагоре, ще ти забия едно шише 0.7 долнопробна водка в ануса и ще висиш, докато попиеш цялото съдържание на шишето. После ще ти го затъкна до тънкото черво.

Кажи кога къде да се видиме шматко. Нмаерих ви къщата във Враждебна мога да дойда до двайсе минути. Дано умрат в мъки грозните старци

Мацка ти не си наред. Жалко за котето, но ти заплашваш хора. Вече живота на черните и животните е над този на образованите бели хетеросексуални мъже. Не, че колегата с водката не се поизхвърли, но аман от леене на сълзи за котки, кучета и негри.

това доказвя каква фантазия имаш ,ти си за зятвор и за психиатрия лекувай се..Давам ти съвет,нищожество!!

Изгарям от желание да се видя с чумата. Последната чума ще е това, гарантирам.

Айде де нали водки ше сипваш. Дай айде кажи къде да се видиме.

ти си болен колкото и дъртите! Прочети си писанията-умрете откачалки садистични! Само мърсите земята.

Имам адреса на дъртите. Следете новините.

ГЛУПОСТИ ВЕ ?! КАК ЩЕ СЪДИШ ХОРА, ПРИ ТОВА СТАРИ, ЗА УБИЙСТВО НА КОТКА ?! ЛУДА РАБОТА! МОГА ДА СИ УБИЯ КОТКАТА, АКО ТЯ МЕ Е УХАПАЛА ИЛИ НАПАДНАЛА ... КАКТО И ВСЯКО ДРУГО ЖИВОТНО, АКО ТО МИ Е ЗАСТАРШИЛО ЖИВОТА! ШЕБАНИ МАСОНИ, ЗА ВАС СА ПО ЦЕННИ ЖИВОТНИТЕ, НО Е И ОМРАЗНИТЯ ВИ МАТ'РЯЛ КОЙТО НЕ ВИ СЛУГУВА И НЕ ВИ "СЛУША"! СВЕТА СЕ ПОБЪРКВА ЗАРАДИ ЕДНИ ПОБЪРКАНИ, КОИТО СКОРО ЩЕЛИ ДА СИ ОБМЕНЯТ МЕНТАЛНИ ФЛУИДИ И ДА СЕ ЕБАТ БЕЗКОНТАКНО!

Виж какво пълен Бокрук без извинение ако не знаеш има зякон вече за защита на животните ,явно не си в час

ЗА ЗАЩИТА НА ХОРАТА ИМА ЛИ ? ЩОТО МАЙ НЯМА!

Боклук долен

ПРИ ТОВА НАПЪЛНО ОТКАЧЕН!

стари изроди..айде аман от лицемерие

ЩО МЕ ОДРАСКА , КОЕТО МИ ЗАСЕГНА ВЕНАТА В КРЪВТА МИ ВЛЯЗОХА БАКТЕРИИ! ВИЕ СТЕ ЛУДИ, ОТКАЧЕНЯЦИ СКАПАНИ! КАК ЩЕ СЪДИШ ХОРА, ЗАРАДИ ЖИВОТНИ?! УТРЕ ЩЕ ЗАКОЛЯ КОКОШКА ЗА СУПА И ЯХНИЯ.. ШЕ МЕ СЪДИШ ЛИ?! ЩЕ И ОТРЕЖА ГЛАВАТА /ТОВА Е БРУТАЛНО ДЕЙСТИВЕ/, НАЛИ?! КОГА ДА ЧАКАМ КАСКЕТА ДА МИ ПРАТИ ПРИЗОВКА! ВИЕ СТЕ ТОТАЛНО ЛУДИ ... ТОТАЛНО ! МАСОНИ СКАПАНИ, ПОБЪРКАНИ ЕГИПТОМАНИ ПО ВЕЧНИ ЖИВОТИ ЖИВОТИ И ДРУГИ ГЛУПОСТИ ... ЛУДИ, ТОТАЛНО!

Котка ти е застрашила живота? Ти нормален ли си бе? Може те ухапе, защото ти си я застрашил.

Дано получат инфаркт и двамата

УМРЕШ ТАЗИ ВЕЧЕР СЛЕД 00,00 Ч!

Баба ти ше умре от притеснение, нали знаеш че мирише на пръст вече..

малко им е -едина много продължителна и болезнена агония им желая! Да пукнт в мъки мангалите дърти.

ХОРА ,БДЕТЕ - ПОД НЕУМОРНИТЕ ПЛАТЕНИ ГРЖИ НА ЛИБЕРАЛНА ЕВРОПА , У НАС СЕ ВЪЗПРОИЗВЕДОХА ДЖЕНДЪР СБЪРКАНЯЦИ ЗЕЛЕНИ ЗООФИЛИ В НАД 50 000 НПО ,С КОРЕННО ПРОТИВОПОЛОЖНА НА БЪЛГАРИНА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА - БЛИЗКО Е ВРЕМЕТО ,КОГАТО ЩЕ УБИЯТ ИЛИ ОСАКАТЯТ ПУБЛИЧНО ДЕТЕ ИЛИ СТАРЕЦ ,ЗАРАДИ НЯКОЙ СКИТАЩ ПОМИЯР ИЛИ КОТАРАК!

Пий си хапчетата !

Лапай фитила, ма

не съм фен на котките, но да се убие с такава жестокост вързано и беззащитно същество, не е нормално. Тези хора или винаги са били такива, или от възрастта нещо са превъртели. Какво толкова сериозно може да направи едно коте, за да го убият по този начин?

Нищо не правеше - стоеше под едни тухли, бабата бръкна под тухлите и го извади като парцал, удряше го с тояга, и то не можа да избяга, защото задните му крака бяха вързани с въже - гледах клипчето, котето умря от ритниците на стареца.

На снимката се вижда колко е дебела тоягата, а когато котето се опита да се покатери по една греда , не можа, защото беше завързано, бабата продължи да го удря по гръбнака, докато то падна. И после излезе дядото и го рита, докато спре да мърда.

Питам се как въобще може да гледате такива неща?????

Това цялото действие го е гледало детето и понеже е било безсилно да ги спре с думи, е снимало с телефона - добре че го е направило, да има доказателства.