Повдигнаха обвинение срещу Любена Павлова - бившата съпруга на Пепи Еврото

Пред журналисти тя обяви, че става дума за "пълни глупости, които не са се случили"

Обратно в новината

Коментари - Повдигнаха обвинение срещу Любена Павлова - бившата съпруга на Пепи Еврото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дедо Пич (нерегистриран) реплика +13 -0 Има ли нещо в Булгаристан, което да не вони на турски кенеф? Прав беше онзи чек, който ни изобрази в Брюксел като кенеф и за това ние сме си виновни, щото смърдим като посрани нужникари! /Сравнението е на Швейк, да ме прости Ярослав ХашеК/

Несериозно е да и се повдига обвинение,че е участвала като главна героиня и актриса в порно филми. Все пак аналът си е неин и може да прави с него каквото си поиска .

Ами и много други са си правили квот си искат...

Тази е минетчийка от Факултето ! Тя ще лъже ду утре сабахлем, без да повтори някоя лъжа!!!

Има ли нещо в Булгаристан, което да не вони на турски кенеф? Прав беше онзи чек, който ни изобрази в Брюксел като кенеф и за това ние сме си виновни, щото смърдим като посрани нужникари! /Сравнението е на Швейк, да ме прости Ярослав ХашеК/

Този тип Петьо Еврото трябва да е пълен малоумник за да тарантути тази скочубра…

Ама той е бил само оператор и е снимал....

Любена има доста порно клипове в нета ! То не бяха тройки четворки за това в момента е такава грозна торба кой ли знае какво е шмъркала !

Барем сутиен да си беше сложила за пред прокуратурата...Дирници не трийте

Тя има психични отклонения,без никакъв майтап

Всички сутиени - долу

Тази какъв боклук е само!

Всички възмутени от клипчетата на тая кака....Странно нещо са хората, много зависи какво им се втълпява и лесно се манипулират.Какво имам предвид - значи напоследък масово се обяснява, че няма нищо срамно в това сексуално да си на другия бряг (ЛГБТИ или как там беше...) , не че не е срамно, а напротив дори възвишено, а вие другите дето не го одобрявате сте простаци , ненапредничави и т.н... Да не повтарям тази помия... разбирате ме, а за груповия секс -голямо порицание... не е ли малко.... лицемерна цялата тази ..мммм... приличност?!

Къв е тоя изрод ве

А Борисов не познава Божков, нито Путин не е виждал Пригожин.

То и Ал Капоне го вкараха за глупости в затвора !

Очите и светят от всичките хуйове, които е изяла.

едно се чудя - как една жена може да се появи на разпит в такова облекло? То бива простотия и разврат, но се съобразявай къде се намираш! да оставим настрана факта, че щом си повикана там и имаш обвинения, не си стока!

Любенчето гладна няма да остане ! Опитна , гъвкава, дащна, добре работи с устата итн . Въпроса е , дали някой ще пита как успява да осигури този стандарт на живот с едната заплата ? Ама не само нея, Шехерезада и сие също трябва да бъдат питани. С 3 бона заплата купуваш къща за 2 милиона. Българска мечта - сън , американската може само да й завиди.

С крадени пари от завлечени чужди бизнеси.Тя е ромка, много ясно се вижда.Освен да си пусне обява в сайтовете за проститутки,не виждам какво точно може друго да прави Оня старчок няма да се върне повече,без значение жив или умрял.Схемата им приключи

Странно защо изведнъж се сетих за лена, и клиповете дето се разменят в герб. Боко айде пусни и лена де, асен и спецов с тони гея си ги дръж.

Кви плипове си разменяте в герб, сподели, дай линк

настръхнала от страх жената

Те тая сега си е баш българка, можете да я хвалите колкото си искате.

Ти пакистанка ли си?

Тази две деца ще възпитава. След време децата и ще гледат, как майка им прави секс с трима, които е намерила в интернет. Как свири на дудук и как си прави задно прочистване. Но да беше само тя, добре щеше да е… гласувайте още за ппдб герб!

Не са трима, а са 333

...как можа толкова боклук да се пръкне на белия свят, Боже.

Много харно пиче!

Пълно с болести, намирала си е тъпкачи по интернет.

А на Пепи Еврото защо му викат "Еврото"?

e Пьтр Рубльов ли да му казват?

Грешен отговор. Опитай пак.

То колко мъже са я минали вече, че забрави, че е била омъжена. Та и името му забрави, абе с такъв боклук на това евро не му е било лесно.

Два боклука в едно - диария

Не ми се мисли какви извратени неща са правили. Двама луди са способни на всичко.

Крайно време беше и тези да изперем.

Адвокатката повече ми харесва , сигурно е от годините.

Има хубави порно клипове с нея. Способно е момичето, оправя ги по трима, но и във френския си я бива. Иначе на записите беше като уплашено коте, а в порно клиповете е тигрица. Така сте ппдб герб боклуците!

Гледах как тази леля умело тъче на няколко стана. Също е и много музикална. Ама да не се правят на луди цялата цацаратура, ами да си върнат на Златанови и завода, и кюлчетата. Каквото можаха гепиха, но се разчу.

Тази какви клипове има по порно сайтове малииии. И не е въпроса кой ги е качил, съвсем радостно се праска с по двама трима наведнъж тази. Муахахахха. Аз не бих се доближил на 10 метра от тази. Чикии може, безопасно е

Не разбрах - яд те е, че има клипчета или те радва, защото лъскаш на тях?

Яд ме е че има клипчета и се радвам че мога да лъскам в същото време . Ама това нещо да ви организира протестите ... Много сте изпаднали:) а да приемате свидетелски показания от същото това нещо.. някой не е наред

Цитат от статията: По думите ѝ пред журналисти, тя "не познава нито Петьо Петров, нито Пепи Еврото". Е, нали уж му е "бивша съпруга"? Как така не го познава?

На Петър Петров е бивша съпруга, а кой е Петьо Петров не знае :)

За първи път чувам жена да не познава съпруга си.

сърдита му е и аз моя се правя, че не го виждам

Ама превода на издръжката го виждаш...

Едно е да се правиш, че не го виждаш , друго е да не го познаваш.

Може, може. То и Путин не познава Пригожин. Борисов пък не е чувал за Божков.

да и няма клипове дето 3-ма я мандръсат като джанка

Кой?! Адвокатката?

клиентката.. Мнозина е любила Любена, да е жива и здрава и още повече ще люби

Е, тя и адвокатката е същата, само че няма клипове качени

Как така си излизаш с повдигнати обвинения? Защо не е задържана?

Скъпи ром лянки изрусяването е трудна , но не непосилна задача за вашия етнос. Заповядайте между 200 и 300 лв.

Тая е за освидетелстване, не я мъчете

на колко е ? Да не е глътнала балона?

Значи полицаите са и разтоварили кашоните най-после ?!

Е хайде кажете ми сега по съвест : Може ли жена с такава блузка да е виновна за каквото и да било ?!

ЕДВА СЕГА?!!!

няма пари за сутиен милата

Няма, кара Рейндж Роувър за 250 бона, така и е удобно, от толко хуйове вече няма трезва мисъл за нищо.

Гледам двете, виждам само адвокатката. Ех ...

А какво гадже беше.

Немаше ли некъде групова порняга с тая?

Има

имааааа. То пъ едно порно. Снимано с телефон. Жалка картинка.

Е?а си млекоцентралите дето има туй татуираното нещо, иначе е пълен добитък.

само като му погледнеш сурата на това и ти се повръща. Къде изчезнаха българите от тая държава ? Системата се е напълнила с такива , които само преди 30 години и чистачи в училище нямаше да ги вземат.

Е нали затова Соца беше ЛОШ за всичко - За кого е "ЛОШ " - Ето за тези които си знаят че в НОРМАЛНА държава не стават за нищо - Те и сега са прасета и затова са доволни че държавата е кочина , но тук е въпроса : А КЪДЕ са наистина умните и способните за да запрлича най-после българия на една цивилизована държава , каквито са ни претенциите , но засега са само едни претенции БЕЗ покритие ????

българите не стават

Аз ще ти кажа глупако, къде са...от хубавата ти СОЦ държава , която се пазеше по границите с бодлива тел, ток и се стреляше на месо, в момента в който вече беше позволено да заминеш без заплаха от РАЗСТРЕЛ , заминаха 2-3 милиона Българи навън. Всичките в млада възраст за отглеждане на децата на България. Сега ги гледат в страни, които не са СОЦ. Никой не е избягал в Русия, гарантирано 1000%. Това е по случай прекрасната ти СОЦ кочина с олигархията от богоизбрани комунисти, а раята да умира от глад и да носи еднакви дрехи и обувки и да има еднакви мебели. И ако случайно се изпречиш на властта или на келешчетата-деца на другарите, изчезваш. Ето това беше любимата ти ЦОЦ държава и още много други неща, но не заслужаваш време...