Повдигнаха обвинение - от 5 до 20 г. затвор за убийството на двете момичета на бул. "Черни връх"

Георги Семерджиев шофирал дрогиран 20 дни преди катастрофата, но му взели само книжката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво сега? Ще осъдят идиота на 5 г. и ще излезе тихомълком след 2 за добро поведение. Т. е. по 1 г. на убийство. Много се цени човешкия живот у нас, няма що. Иначе на приказки политиците са ни големи. Жалка картинка.

Този смотаняк като е имал толкова провинения как не са го вкарали в дранголника досега само книжката му взели преди да убие някой за стоп палката се чудели откъде айде бе от полицайката от къде пак ще ги отървавате с минималното

Нито престъпниците, които се намърдаха във властта през последните години, нито богаташите, които си лансират протежетата за да им прокарват интересите имат полза от ефективна и работеща правоохранителна система. Има ли изобщо изход, аз поне не виждам, освен военна хунта.

Да направат референдум за въвеждане на смъртна присъда за такива отрепки!

Да убиваш на промоция!!!

Време е да се въведе отново смъртната присъда Нещата излизат извън контрол.

начи подигнали обвинение.... ама не го осъдили и не се знае дали изобщо ще лежи в затвора.... май ше мине условно както много други преди него в подобни ситуации... ама нейсе, туй е част от промяната... то не е казано че сичко ше съ променя към добро

Аз предлагам саморазправа в България правосъдието трябва да вземем в свои ръце. Родинините на момичетата да го сгазят или каквото решат за удачно щом излезе… това е подигравка с човешкия живот. Хора, пробуждайте се!!!

5! Направо не мога да повярвам! 5!!! Що за число е това бе! Загиналите са мъртви ЗАВИНАГИ!

До живот

никаква полза от този индивид нито в джандема нито извън него , ама никаква

Как от 5 до 20 години!!!!Този е за до живот барабар с ония ,които са го създали!!!

Цялата ни съдебна система и полиция са за присъда.

е, все пак му е за пръв път. Значи споразумение и на минимума 5г. За добро поведение и положен труд в условията на лек режим тип пансион след 3 години макс е навън. Влаченето по дела и домашният арест ще се приспаднат....абе дето се вика в най-лошия случай може да влезе от кумова срама за година, година и половина ама пак е въпрос на добра воля. Все пак Ставийски не лежа и един ден ефективно, с какво е по-различен тоз убавец....

Вече е осъждан какъв първи път.

О, изненада, пак мижава присъда....

Трябва линч за тримата убавци които се радват в момента че са се отървали. Убиеца на 2 момичета, убиеца на Милен и убиеца на ученика от борисовата градина с ножа.

Това си е чист доживотен затвор при Бай Ставри и братчедите от Факултето.

Та и на оня другия б*клук, дето уби Милен Цветков му вадиха големия на обвинения от прокуратурата, но е до под кривата круша

Този изрод за патриот ли се е помислил като си е татуирал БГ на корема и герба. В днешно време най-големите друсалки станаха "патриоти"

Какъв затвор,по- добре общежитие!

Сега първо домашен арест 3 - 4 години, после присъда 5 години, а после за добро поведение го пускат предсрочно и така ! Да живее българското правосъдие !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Междувременно циганите му пръскат дзамбата, или там както се знае.

Моля Ви господа съдии за минимална присъда, за да не причиним стрес за Семерджиев, все пак има вече над 50 провинения !!!

убиеца на Милен и тоя неандерталец като излезат от затвора а той ще е къс за тях, жална ни майка .Ще ни трепят по улици и тротоари и окото няма да им мигне. Само куршум в челото на тия ще ни спаси от още трупове на невинни хора

За поискания, но невзет подкуп на Иванчева - 20 г. (!) затвор. За рецедивист с редица нарушения, фалшиви документи и номера, употреба и разпространение на наркотици, призован в съда и за други престъпления и убийство на две момичета - от 5 до 20 г. ЕВАЛА! Дали ще излежи и 5 години?

Как само 20 години за такова престъпление?!!!

"Обвинението му предвижда затвор от 5 до 20 години" Ма що такъв малък обхват бре, направете го "от 1 до 100 години" и в съотв. правилник за прилагане на закона пишете, че може да си откупи всяка година за по 10000 лв. - зер съдиите са хора от сой, а имат големи харчове, горките. Осъждат те на 50 години, плащаш половин милион и си тръгваш поживо поздраво - чиста работа!

боен чук и в Белене да дялка павета докато не издъхне

Определено считам,че най-честно и целесъобразно е да се водят поне две дела, щото жертвите са две, отделно за сините лампи и т.н, да севодят отделни дела, а не едно за всичките злини, които е сътворил безнаказано

Няма смисъл! В тъпата България наказанията за няколко престъпления не се сумират, а се прилага само най-строгото от тях. Напр. ще му дадат по 10 години за всяка от убитите жени, още 1-2 за такс. шофьор, за това, че е рецидивист, дрогиран и пр. и накрая ще иде в затвора само за 10 години, че и шофьорските му права няма да ги отнемат доживот, а само за няколко години!

От 5 до 20 г.?!?!?! Скапана "държава", скапана, скапана!!!!

“”Държавата да си свърши работата”” - чакай от умрял писмо…

Е как 5-20??! За дрога и алкохол - 99 години трябва! Вижте как е в Европа поне

По татуировките си личи, че е патриот! От тез - панаирджийските, дето седят по масите - пият като изоглавени и си мислят, че като си татуират кръст и стават вярващи, а като си татуират Левски на прасеца и стават като него. Да знаете - да си "патриот" в днешни времена е срамота!

зъб за зъб,ръка за ръка, нота за нога за нога така повелява Библията!

Ама как 5 години бе? Та то само за незаконно носената синя лампа и полицейска палка трябва толкова! Нещо тотално сбъркано е и докато такива парапитеци не почнат да изтребват децата на магистрати, прокурори и айдукати, нещата ще стават и по-зле.

Не може да има ОТ-До! Може само смъртна присъда! Родителите на двете момичета трябва да определят как. Всичко друго е чудовищно лицемерие...

Тук требе да се повдигнат общо 1000г на 100 човека обвинения и тогава ще се оправят нещата

Улицата да се преименува на Черна само..

Що за примитив трябва да си, за да караш по този начин без книжка и с фалшиви номера?!

... и още повече такъв да го развържеш да беснее

Ами виж му само снимката - това обяснява всичко! Прилича ми на оня ненормалник в САЩ, който изпозастреля сума ти хора на 4-ти юли!

Кога най-накрая ще се сложи някакъв ред в такива истории? Дрогиран, без книжка, и още много други нарушения, отнел живота на двама човека, и само 20 год, като може и да са по-малко??? Това е подигравка с паметта на загиналите! После защо случаите се повтарят? Гавра с хората е това!

Да идва ИТН на власт и да ги мята! Тоя прокурорски боклук, трябва да го убием с камъни на местопрестъплението. На бясно куче, бясна смърт. И всички по веригата, който не са си свършили работата уволнение, без право на връщане на работа. Евро изпит, за всички Прокурори, за компетентност и уволнение, за всеки с нарушения.

С камъни пред шибания парламент да го утрепат заедно със спермоядите които са избягали

Бедата е, че има едно правосъдие за богати и известни и второ - за "простолюдието". А не би трябвало да е така, даже в Румъния осъдиха над 100 политици и обществени лица за 2 г., много от тях -от властта.

Дайте му 5 усложно на този помияр.

Смъртно наказание за този боклук.

Имам предложение. Някой да се качи в една кола, да се напие, да причака този пред съда и да го сгази с колата....ЩЕ получи 1-2 години за непредумишлено какво толкова. Явно трябва да станем Дивият запад.

А съучастниците кой? Прокурор, съдя, полицай, политик и тнт...

Нали сега пак опитват да свалят Гешев? По всяка вероятност, пак безуспешно, защото (по неговите собствени думи) той спасява стари баби от "ало" измамници?

Ако аз съм пилот на граждански самолет, напивам се, дрогирам се, качвам се друсан на Боинга и го разбивам в някой небостъргач! Тогава това не трябва да е тероризъм, а непредумишлено убийство, понеже съм бил дрогиран и не съм знаел какви ги върша, нали? Впрочем, ако помните, имаше подобен филм със Дензъл Уошингтън. Тогава той беше герой, защото спасяваше пътниците, а не беше убиец. Но го подхванаха да го разследват, защото пробите му бяха положителни. Много добър филм между другото.

" И шефът на КАТ не знае откъде се е сдобил бившият футболист със СТОП палка." Много чудно, откъде ли наистина се е сдобил със СТОП палка? Нищо чудно да е от някой Куку магазин? Или секс магазин? Щом продават белезници, фуражки и други садо-мазо атрибути, що да няма и полицейски палки?

Да го вкарат в пандела и него и ще се сети бързо откъде я има

Доколкото разбирам, притежанието на такава палка не е престъпление. Престъпление е използването ѝ. Така че... след като не е документирано/доказано, че е използвана... това не "важи" за съда. За "синия буркан" - там вече трябва да бъде наказан, има документирано използването му.

За такова престъпление присъдата трябва да бъде живот за живот , щом ти убиваш ще платиш със същото, защото това не е случайност това е убийство , пиян дрогиран и т.н..

Виж сега, при тоя удар, за да се разцепи колата на две, и той и спътничката му са останали живи, Господ щеше да ги убие ако искаше, не мислиш ли? За мен това е един камикадзе, на който му е все тая дали ще убива хора, дали ще убие себе си, или ще започне утре ядрена война! Мислиш ли, че ако бъде убит проблемът ще се реши магически? Не мисля...

Дълга тема е смъртното наказание...поне ще е пример да се замислят други....нонда караш пиян си е малко умишлено вече...

Когато този примат си го получи примерно доживотна, той никога повече няма да е свободен да кара с огромна скорост, без книжка, с фалшиви номера, дрогиран и както му е кеф. Освен това всички подобни нему ще имат едно на ум че няма да им се размине колкото и нагли да са! 5 години за две убити млади жени и при толкова фрапантни нарушения е смешно и абсурдно!

5 години с 15 години изпитателен срок. След 2 г. в панделата освободен за добро поведение и отново в джипа със синя лампа. На бас с всеки който иска !

Пепел ти на езика/пръстите!... Дано се събуди юнака балкански от сън дълбок и да оправим нещата!

Гешев нали иска да отчита дейност, как чудесно се справя прокуратурата? И твърди каква голяма наказуемост имало на престъпленията? Ето удобно случай. Да визим какво ще стане тук. Защо ли имам чувството, че случаят ще бъде същият като с Убийството на Милен Цветков или Убитите деца от Максим Ставийски? Делотто ще се замотае, после ще кажат че трябват нови експертизи, защото старите са неверни, после че той се държи много човешки в съда и оказва съдействие....и накрая - нищо. Ще му дадат 2 години, ще кажат, че ги излежал в ареста и ще го пуснат.

Това е пример как нищо не е вършил!

Според Нпк , дрогиран или пиян е Непредумишлено убийство. По презумкция , той не тръгнал Да убива. Ако има автомат и стреля по Хората ,все едно са мишени е друго. Така че, млади Хора Газ към Т2, терминал 2 .

абсурдно малки са наказаията за непредумишлено. Пак според НПК непредумишлено убийство по непредпазливост се наказва до 5 г., а ако си имал и друго престъпление преди - се прилага максималният срок т.е. пет години. Значи ти отнемаш два човешки живот, при това на хора които са съвсем млади и получаваш 5 г.

За всяко убито момиче да излежи по 20 години. Да се разформирова 7 мо РПУ и служителите му да бъдат съдени за създаване и ръководене на престъпна група. Ако бяха жертвите от ромски произход да сме запалили държавата досега. Ще почетем чиновческата стан за два дена.