Жената, която загина в Бургаско, оставя 2 деца

Загиналата в събота жена край созополското село Росен 38-годишна Валя Стойчева има две деца.

Обратно в новината

Коментари - Жената, която загина в Бургаско, оставя 2 деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпо парче си ! Човек не мисли за сигурността си , когато спасява децата си ! Двамата са бързали да видят децата си , а не са тръгнали на разходка . Лош късмет !

Към Момента : А. Нещата, които Колегата 'ренде' Изказа - се потвърдиха. (Благодаря Ви !) - очаква се Свиреп 'вятър' откъм Анкара към псевдо-анкарлиите, Целево-вредящи на отношенията Ни с югоизточните-Ни комшии. Б. Нещата с времето - Са сериозни - струва ми се че Това, което Започна Колегата 'ХТС' (в съседния материал/коментарите-към) - Сме Длъжни да Стартираме Реално.

Бог да я прости. Не правете като тях. Тази жертва, както и тези през септември (изклчвам случая с пастира в с. Маринка, но и там фургона е поставен на удобно, но не на безопасно място) са в резултат на самонадеяност без покритие. Септември когато същата река преля, благоразумните са изчаквали, а загиналите са ги подминавали и като самоубийци са влизали в пороя. В сегашния случай на два пъи семейството е спирано от полиция и гражданска отбрана, но понеже господина е жандармерист са го пуснали да мине. Защо не са спрели поне съпругата му. Става въпрос за същата река. Пиша това не за да оргиналнича, а с надеждата, че ако някой го прочете ще се замисли дали да постъпва така безрасъдно и може би това ще му спаси живота. Съпругите да спрат да вярват така безрезервно на половинките си. От четирте смъртни случаи, двата са със семейни двойки в които съпрузите остават живи. Съпрузите да спрат да се правят на Рамбовци пред съпругите си. Нещата в живота не са както в холивудските филми, а дори и там Рамбовците рискуват собствения си живот а не на близките си.

Хора,ЗАСАЖДАЙТЕ!!!Вземете нещата в собствени ръце...

Какво да засаждаме. Да изкореним царевицата и житото и да посеем дъбчета, понеже на Вас ви се живее в гората и може би в пещери, защото за да се направи къща без да употребяваш дърво е доста трудно. Изсичането на дървесина в БГ е контолирано съобразно с екологията от държавата е много успешно. Незаконна сеч наистина има, но такава има навсякъде по света и то в много по големи мащаби. Амазонка, Индонезия.... Основно незаконно се сече по селата с каруци за огрев(цигани, българи, турци). Недай си боже да те срещне някой от тях с брадва в ръце, но това няма да намали горите.

Ти го кръщаваш, то пърди ! Яш си там царевичака, бичи дървесина, и кензай дървени брикети, по- добре ще направиш за РБ-"Екологията" и за себе си, Бор-гъс!

Теоретично си много прав, но както е казал един много известен български политик, "ние ги засаждаме, те ги режат". Проблема е, че едно дърво израства много по-бавно, отколкото се отрязва. А дървената мафия е само от политици и борбата с нея е крайно трудна!

България - призната пазарна икономика и член на ЕС. В момента седя на свещи и пиша от телефона ЧЕЗ ни държи вече два часа на тъмно и сстудено в центъра на софия. На другия край на страната хора са умрели защото привсеки дъжд в булгаристан вече умират хора. Вече с6жалявам че този на конгреса на ДПС не застреля Доган...

Ако не беше откраднал от Борко масста, сега там мегастрала щеше да се вие, и винодукт нат дирето щеше да се премета!

Имам роднина ,работещ в Англия,в една строителна фирма 'проектират фамилни къщи и по малки блокове.Дървеният материал е български,закупен от Турция.Турците не си секат горите.

В БГ продават шведски мебели от шведска дървесина. В цял свят се правят мебели от дърво. Не ми се вярва всичката дървесина да е българска. От коментара Ви излиза, че просто трябва да продаваме директно а не чрез посредник. В БГ има незаконна сеч основно на дърва за огрев в неголеми количества. Държавата контролира доста добре дърводобива. Изненадах се като видях колко дърва се изнесоха от резервата Ропотамо педи 2 год. а гората стана още по хубава.

Абе,много от шведските мебели ги правят от тропическа дървесина междувременно. Пък и техните безкрайни гори на север не можеш да ги сравняваш с нашите.

Някой знае ли да има някъде залесена нова гора от 25 години насам Аз съм израсъл на село в балкана община Несебър есенно време баща ми отсичаше 5 дървета за огрев през зимата през пролетта засяваше 50 И не само той а всички които сечаха дърва за огрев за лично ползване законно Сега секът влекът чукарите голи гората я няма горските богати едно дърво не е засято Няма власт няма закон бог високо цар далеко

С 5 дървета само за лятото нямаще да се оправите а камо ли за зимата, защото ако всичко е законно сечеш само това което горския е маркирал а това е най лошата дървесина(оставят се да растат най хубавите дървета). Баща ти къде е засявал дървета. Сигурно е работил на надник в горското. Никога не са искали да засаждаш дърво когато ти дават да сечеш за огрев. Част от цената за дървата която плащаш е за засаждане на нови дървета, които се засаждат планомерно и здрав посадъчен материал.Интересно кой му е давал растенията на баща ти. Държавата се грижи за природата много добре. Много хора които наследиха участъци гора се изненадаха, че не могат да я секат, а това си е откакто БГ я има. Това, че си се научил да пишеш не те оневинява ако говориш неистини

Не е само Странджа.Навред се сече.Кръгът "дървена мафия"-Доган,Местан,Бесоолу и др.Наемат цигани да изсичат горите.На пристанищата купища дървен материал и скрап.Друго не се изнася.Народ,който изсича горите си и позволява това да се случва е глупав народ-думите на един Велик Учител.На времето хората са сечали ,но на мястото на едно отсечено дърво са залесявали три.

Много лесно се решават нещата, но е нужна политическа воля и натиск върху Парламента. Както начало: тотална забран за износа на дървен материал, поне за 5 години. Турция и Гърция ни се подиграват за тези сечища и с готовност изкупуват всичко, явно и цената е добра.

Така ще е докато се продължава с обезлесяването на Странджа. Имам вила в с. Писменово и всеки път, когато отида там съм шашнат от огромните камиони с ремаркета пълни с изсечени дъбове, които минават непрестанно през селото. Даже по пътя за селото на едни поляни с огромни камари от дървета се добиват дървени въглища. Заслужава ли си, заради алчността на шепа чиновници да загиват хора и да се превръща страната ни в пустиня!?

Вървим по пътя на Хаити и Доминиканската Република. Един остров, две съседни държави, две коренно различни общности. Хаити са изсекли залесяванията и в резултат: наводнения, глад и мизерия. За разлика от Доминиканската Република - желана дестинация от цял сват, щастливи хора и великолепна природа.

България КЪРВИ!!!! Смучат я пиявици-политици. Смърт и бесило за всички тях!!

..."Левски"...пиши коментара на новините над тази...белким хване дикиш(турцизъм)...

Стига вече, завали и загинали. Това си е чисто и просто безхаберие. А според закона - престъпно нехайство. Докато седим и търпим, ще е така - баница е това ей! Някои хора от кърпенето на една дупка се подсигуриха за поколения напред. Какво им дреме, че ще има загинали. Нали при тях капят финансови потоци регулярно. Ако има загинали още по добре, ще взимат повече средства за отстраняване на проблемите! Параграф 22.

Дава... => Ни Трябва я Скитникът от Високите Равнини, я Героите на Кели. (Ийстууд-ска Класика де !)

Жена се дави от глупост и безхаберие. Но скука по новините и охлювите се поразхлаждат в блатото. А на теб ти трябва един дебел колец, знаеш за къде.

Щом Дървоядът се обажда, значи положението е наистина сериозно. Родината е в опасност, хайде братя на оружие! Хък-Мък, мъкааа.

Какъв Балъков зер ?! - та Вие Сте Поне Пеле ил Аузебио !!!...а дали не И Уейн Грецки ...

Според това, което мерят хидролозите - да, има много валежи тази година, но и преди е имало такива години. Но такива наводнения като тази година никога не е имало. Защо ли? Отговорът е само един - защото България е БРУТАЛНО ОБЕЗЛЕСЕНА! Особено Странжда. Дървената мафия е по-опасна и по-печеливша дори от наркотрафика. Сече се безогледно - с разрешение за хиляда кубика се изсичат 20 пъти повече. В едно село в Странжда, в което официално няма дърводобив, като е минала камерата на Гугъл (Google streetview), се виждат поне 10 виетнамки покрай пътя, натоварени с трупи. Бедствията от тази година са ПРЯКО СЛЕДСТВИЕ от крадливостта на управляващите. Дървената мафия пълни касата най-вече на ДПС. Тук таме някой зелен надига глас, и толкова. Към Велинград, Западните Родопи, в Стара планина около Ботевград, абе къде ли не - сече се поголовно. Не случайно ДПС натиска да има областни управители, защото от тях зависи колко ще се сече и дали въобще ще се преследват нарушителите. ХОРА, ТРЯБВА ДА СЕ СЪБУДИМ, иначе след 5-10 години гора в България няма да има, и наводненията, и жертвите, ще са ежедневие.

Браво ! - Бихте ли доупътили относно имена/компании, Колега ?

Türkiye Cumhuriyeti, в Дунавският си вилает.

""а пресичат водата и водата взима женичката."" - а кой е дал право на този глуповат кмет, да нарича жената по този начин ? Какво значи "женичката'' ??!

Означава че човека съчувства. Толкова си прост че трябва да ти се обяснява.

Бог да я прости. Но докога, ще даваме жертви от безхаберието на местните власти. Пътувайки из страната виждам не почистени корита и дерета. В София е същото, не почистени канавки и шахти. Завали и започват едни наводнения по южни дъги, подлези и кръстовища. Това означава само едно реконструкциите не са изпълнени качествено и са взети идни пари от "наши хора". Това коства все повече загинали. От нас зависи да спрем безхаберието по места. Трябва да има наказани.

Не виждам да сте трол, Колега... - просто Сте TheRoll !!! (Браво !)

И още веднъж - Съболезнования на семейството и близките ! ---- Лятото - Вече имаше Такъв проблем в Созополско.... ====== Позволете да Взискам от Всички-Ни не-Само да Завършим Вече-започналата Дискусия (какво да Направим по Темата) в коментарите съседния материал - а И да Реализираме Необходимото.

кога ще се хванем за гегите и пуснем бастуните...

Типтоп Съм ! -т.е. Когато Кажем Всички - отма !!!, на Наносекундата.

Милата жена, майка... искала да спаси децата си! Покъртително, как можете да пишете гадости, какви хора сте вие???? Вие сте изчадия от ада! Представете си мига в който студената вода я е подхванала, какво си е мислела - че децата и са загубени - как се умира с тази мисъл, а?? Който напише и една лоша дума, в ада да гори!

е много страшно.

Ние сме, в "ДЕВЕТИЯТ КРЪГ" на Ада-България. Горим, та пушек до Небето се вдига.

Не само тъпънар, но и изрод!

Братя, Страшният съд ужасно нещо. Полъхът на смъртта може да уплаши и най-големите куражлии. Настъпването на смъртта е винаги неочаквано, неописуемо като трагедия. За болните на диализа например, които умират три пъти в месеца, всеки ден е дар божи. Не искам да мисля какво е изпитала младата жена в последните си минути от живота. Вярвайте, ако сте хора, живейте умно, бъдете нация, единни, обичливи и честни. След време няма да можете да коригирате грешките си, няма да имате време. Чака ви мрак и нищото. Опитайте се да мислите, да не мразите, да не рушите и да съсипвате този земен рай с гори, води и храна - България.

Честно,иска ми се да стрелям по минусите.Да знам със сигурност,че е очистен един негодник.