Коментари - Потоп в Берковица: Преля река, отнесени са улици и мостове, евакуират хора (снимки/видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Незаконна сеч и обелесяване. Непочистени и затлачени речни корита, пълни с боклуци, автомобилни гуми и незаконни сметища. Занемарени шахти и отводвяване. Поредна година. Еми, какво очаквате да се случи? Чудо?

Тотално безхаберие...до следващия път!

Добри death metal банди имаше от Берковица преди

Берковските бракониери(лесничей) застреляха вълк единак. Ей, така за кеф. Хак да им е на ВСИЧКИ БЕРКОВЧИНИ.

За да саботира правителството на Радев.

Няма какво да ги жалим

И няма да има пари за помощи на бедстващите, защото всичко отива за Украйна и издръжка на бежанците украински.

Дори БОГ е гневен на руските подлоги в България ...

Важното е да сме евроатлантици.

Лошия Соц направи микро язовири с двойна цел.Лятото да се ползват за поливане и да са полупразни, а зимата и пролетта да се пълни от реките и да предпазва от наводнения.Сега е супер при "демокрацията" - лятото се пълнят за рибарници ,а зимата и пролетта започват да преливат и пълнят реките които наводняват и унищожават домове и реколта.Казват случайно било ама нада ли.

гората не се сече безразборно, а коритата на реките не са сметище. Също така последните се чистят и коригират периодично. Ако ли не, следват такива екшъни.

Айде сега коалицията "Герберопитеци Педераси" дружно да позират пред камерите на ЦРУ телевизиите как помагат на хората. След година пак ще гледаме резултатите като с миналия потоп. Боклуци!

Леле, леле, 20 л/кв.м за 25 минути било "бедствие"?!? Бедствие са помиярите боклуци, които от 34 години крадат държава, страна, народ!

Казах ти от сините хапчета, а не от червените!

В Берковица има повече римляни от Рим. Гора няма, а реката е задръстена с тонове боклуци. Валежа е бил смешен, но уви водата както циганите - търси най-слабото съпротивление.

Като управляваше Баце колко си чешеха езиците с него при всяко наводнение... Сега като управлява Радев Мадурото що мълчите?? И по-зле ще става - както се вижда застоя е пълен само за 2. 5 години

Да ти припомня ли потопа от станишево време или не желаеш да те разстройвам педерашке ?

Яж му кура, герберстка свиньо.

Аве, Радев Честния що не пребори незаконната сеч за 2 години? Намери ли вариант за почистване на деретата или той управлява доколкото да му плащаме по 20 бона на месец и да ма'а в гарнизонната трапезария на Бояна

То там само лилави венци.

Радев не е горски, тъпак неграмотен.

Чакам от Служебните слуги и от ментора им Радев ясно обяснение с какво и как оправиха проблемите с наводненията! Защото до не толкова отдавна слушахме Радев като черна станция да каканиже пред всеки микрофон - критика след критика, а положението сега в държавата е по-лошо от тогава

Така ли, Галфонсо? А, къв е? Льольо ли.? Останах с впечатление, че е начело на Републиката повече от две години. Като гледам освен да си купи нов мерцедес за 1,3млн - друго не свърши.

Парламентарните хрантутници да взимат лопатите и в Берковица, да си заработят заплатите.

Ходи духай за центове бе, кравар с промит мозък

Що бе.? Едно време искаха от Борисов и да е горски, и да е гражданска защита и още, и още.. Радев явно е по-некадърен

Тогава защо се случва навсякъде по света? Кеф ли ти беше да плюнеш България?

Едно време държаха сметка на Борисов за всяка локва и всяка снежинка! Сега някви малоумни обясняват, че Радев не бил горски и това не му влизало в работата... Хахаха! Двойни стандарти! Смешни сте! Радев е един муден празноглавец и за нищо не става. Държавата е оставена на самотек от 2021. Всичко, което Радев направи за България беше да вкара Мадуровките и Харвардските измамници в управлението

В цяла България е така. Повсеместна кочина, в повечето малки населени места коритата не са чистени от Живково време, водоизравнителите са погребани а отводнителните и поливни канали - запълнени от Зърнарите. Демокрацията съсипа страната която Живков изграждаше в продължение на десетилетия. Всичко извън няколкото големи града е батак, грозотия, занемареност и безхаберие..

Ще има потоп и в с.Славяново Ще бъде удавен един руски пуяк И един дърт катър...

Интересно, къде са сороспийските зелени талибани, когато се сечеше безразборно, или те се появяват само да усоетят някой проект, който евентуално би донесъл полза за България. Когато се изгаряха боклуците на еврогейовете, пак ги нямаше.

Радко Пиратко Президентина, в ролята на еднолично управляващ диктатор, колко язовири инспектира и ремонтира, колко дерета очисти...? Ааа, да - николко. А, иначе се подиграваше на джипката, но джипката вече щеше да е с Берковица. А, Радев Невнятното ма'а в гарнизонната трапезария на Бояна, както е свикнал от едно време - някой да му сложи да яде

Трябва да им се пратят фургони на пострадалите български братя

Да имаше сега един шут с джипка да отиде на място, да вдигне на крак де що има човек, да организира,да изисква, а после всички опоненти да му се подиграват за това....., ама няма

Интензивният дъжд наистина е бил страшен, но българинът трябва да разбере, че не трябва да си изгражда домовете в коритата на реките и отводнителните канали, само защото там има свободно място за строителство.

Уважаеми сънародници , от 20 години ви бедстват по пози начин - разберете , че 2 часа дъжд не може да удави под вода населено място . Това е резултат на безконтролно изпускане на язовири от " честните частници " на които не им пука за нищо друго освен " Кяра " .Не търсете жалките фургони , а наемете адвокати и осъдете гадовете !

Задължително е да настанят пострадалите в хубави хотели. Но се съмнявам, че това ще стане. В най-добрия случай ще им дадат фургони.

Не че нещо, ама тия дето грабиха, занемариха и съсипаха всичко, нали се сещаш, че не паднаха от небето? Това са все дружките и възпитаниците на другарят Живков...

Гарантирано от ППДБ и ГЕРБ!

Ти ще си зарежеш ли имота заради преливането на една река та да идеш на хотел на морето? Всъщност що ли питам, най вероятно това ще направиш. Ти ще си от тия дето чак в Гърция ще идат. Ще настояват и изискват. Но да помогнат? Ама моля ви се, няма такова нещо.

Има други грижи , да открива църкви за всички избягали Български бандити от закона в Южна Африка :-)

Ама нали сега президента управлява? Що коритата не са почистени? Или?

хвърляйте още боклуци в канала орки хах

Той не управлява от сега, а от 2 години

Хайде сега да видим за колко време Гривек Донев ще отреагира за помощ когато нуждаещите са Българи!За нациска Узсрайна винаги са бързи!

Много ти знае главата. Ще видиш, как ще им помогне държавата и ще сравниш с помощта за скъпоценните гости.

20 литра на кв.м. не е много. Това е 2см. вода.

Супер! Сега ще падне крадене на парички за възстановяване.

прилича малко на Индия ..... но депутатите постоянно си вдигат заплатите

..... са паднали 20 литра на квадратен метър дъжд.......//////.......Лошо нещо е това квадратният метър дъжд!