Потоп, невиждан от 500 години, заля Анкара

Наводнени са няколко квартала на турската столица

Обратно в новината

Коментари - Потоп, невиждан от 500 години, заля Анкара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не дава Господ никому токова бедствие!

Като нямат нормална дренажна система и планиране като х ората, интересно защо после се чудят на такива неща..

Уважавам мнението на очевидци преди 500 год.

Дали американците не са задействали ХАРПчето ,за да ги вкарат в правилния коловоз !

бегом у джамиата бе! само тя ше спре потопа и ракетите томахоук

Какво сте се залюхали? Климатични промени, човешки дейности, глобално затопляне... И преди си е имало наводнения, просто нямаше интернет. Примерно за 70-та година наводнението по поречието на Ганг няко помни ли? 500 000-1 000 000 души...

Вече ще ви се случва всеки месец

Какви 500 години бе. Нас турския потоп ни тресе наистина 500 години ама оцеляхме, оцеляхме. Помним Аспарухово. Преди само 2,5 години и в Шумен имаше нещо подобно. В родопите постоянно. Май по-скоро стана рдовно явление. В Македония, в Италия, къде ли не - все в последните години. Не знам какво, но нещо става с климата.

докато не върнат Константинопол на християните ще е така !това е само първата чаша на Ангела !

Напълно съм съгласен с теб и се чудя на кретените, които са ти писали минуси ! Турците са най-гнусната ислямска измет след пакистанците и афганистанците ! Хак им е на турските отрепки, когато си избират диктатори-фашисти като Ер-Духан !

Болен,но не знаещ за това.

то и вие сте най зле в целия ЕС, ама хак да ви е като сте си избрали такива управници..Да ти се връща, ганъо глупав.

не е вярно! преди 478 години имаше същото наводнение! може и снимките да са архивни от тогава! а иначе в квартал аспарухово на варна беше доста по зловещо! тъй че ..нали, трайте си, а?!!!

Турците и 1000-годишно бедствие да ги тресне пак ще се оправят. Нас на 5 години да имаме потоп някъде и после 10 години не може да се оправим.

Нищо против обикновените хора, които са пострадали Но има приказка "Бог забавя и не забравя- възмездие . Жалко, че е върху главите на този и тези, които в желанието си за власт , забравят законите на Бог и природа. Има нещо кармично в тези 500 години

че над 100 превозни средства са били повредени." Ще си намерят нови собственици в БГ. Зян няма да станат.

Ще ги познаем по броениците на скоростния лост и огледалото, както и по миризмата на овце.

Каквото пожелаеш на ближния, постига и теб, но с лихви! Не мислете, че храня и най-малки симпатии към Султана. Не се радвайте на чуждото нещастие!

Аспарухово. Е явно някои не го помнят. Мизия, Цар Калоян, Бисер, наскоро в Бургаско, постоянно в Родопите и мн. други. Някои наистина не помнят, което не значи, че ще ги отмине.

ако турците са ти ближни, марш веднага при тях! не е з вярване как за 20 и няколко години "демокрация" беше промито съзнанието на голяма част от народонаселението - с турски сериали и пропаганда.. то не бяха "митове за Батак", то не беше"присъствие" вместо робство... в учебниците за трети клас Левски беше деградиран до някакъв си престъпник който правел комитети но бил заловен от полицията и осъден на смърт... ако можеха да възкръснат Ботев и Левски, щяха да скочат отвратени обратно в гроба!

вземи чети, мисли - още не е забранено. Човека ти пише, че каквито и да са му чуствата към оная измет воняща, ние и като християни и като хора трябва да желаем само правилното и Божията воля, а не да пожелаваме нещастия ей така.

комунягите трябва да помагат на братчетата си...в беда са....нали сте си вече побратими мюсюлмани

Но не си нормален човек. Там страдат хора, бе каун! Да се радваш на чуждото нещастие не голяма простотия!

сус баааа....чи баааааа.....

случват се природни бедствия ,добре ,че не е било в софия .отиде ни празника на армията и храбростта .Благодарим ти Свети Георги -наш спасителю !