17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така трябва станахме изроди да се прочисти природата.

Баламос-баламос,жълтоглавия,дай нови парички да продължим да плашиш паплачта...

Пожари бушуват по цялата планета.Американската космична агенция показва всички пожари и как изглеждат от орбита.Изображенията са получени от сателитите на Земята.и са групирани в Nasa Easdis Wordviow.Най силни пожари в Африка и на Мадагаскар.Причинени изкуствено.Горите изгарят..И се разрастват от намаляне на влажността на в/ха и увеличение на ветровете.Чрез нагласяне на слоевете може да се види по дати къде има пожари по света.

Говорите масква.

Преди 2-3 дена нямаше ли новина за това? разбирам: стадото трябва да бъде постоянно в стрес. Външния враг сплотява овцете.

Мислиш, че във путинская Фашия няма да пишат, че САЩ са го пуснали този астероид да унищожи православието и славяните... Мат'риала трябва да е наплашен, озлобен и винаги "на бойна нога". И винаги друг да е виновен. Изтърканите методи на всяка фашистка диктатура като тази на хипофизното джудже.

Бягай да го ловнеш, Калине!!!

"диаметърът му е между 70 и 160 м.". това е все едно мъж да се похвали, че му е между седем и 16 сантиметра дълъг.

Хе, не е много за хвалба.

petrovito

важното е да свърши работата..

Хюстън имаме проблем! Тоз камънак ще го гръмна само да ми падне, айде качвайте ме горе бе, не сте ли гледали Армагедон !!!

petrovito

но двигателите още не са дошли... руснаците са сърдити

дано да улучи София този астероид и да спаси останалите българи от сегашното статукво на партийните бизнес групировки от саморазпада на БКП!

проста селска кратуна си ти, тъпако! много проста!:)

без разрешението на премиера няма да стане .

Ще има работа и за льотчика! Стига се е правил на папагал