Постоянен арест за шофьора на зрелищната гонка с полицията в София (снимки)

Според адвоката му служителите на реда не дали задоволително ясно предписание на клиента му да спре колата

Обратно в новината

Коментари - Постоянен арест за шофьора на зрелищната гонка с полицията в София (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прокурорското синче и Семеджиев го чакат за тройка

Тия 100 червени светофара са фантаззиите на гадните престъпници ченгета които не спазват законите, а това как му чупиха умишлено колата и го заплашваха с оръжие го има снимано и всички го видяхме. Тоя психар ченгето с пистолета които се държеше като епилептик получил гърч и които си е счупил пръста докато разбоваше колата със сигурност не може да е минал задължителният психотест, защото е явно ненормален идиот. Защо не ни показаха видеото от патрулката да видиме как минава на червено и какво се случва изобщо? Ченгетата много обичат вместо да приложат записите от камерите да разказват какво се е случило за да го изкарат както на тях им изнася и да не се види как те наришават законите. Това обаче е престъпление. Друго престъпление което обичат да правят ченгетата е да се пишат за свидетели в документите вместо да има истински свидетели и това също е престъпление Трето любимо престъпление им е да отказват адвокат на задържаните Четвърто престъпление е когато дават на задържаните да подписват документи без да ги четат Искам да попитам, на какво основание чупиха стъклата на колата, защото не искали да излезат? Кой закон им го позволява? Защото аз знам че няма такъв закон. Кой закон им дава право да вадят оръжие? Някакаъв нещастник по телевизията обясняваше че през стъклата на колата не се виждло дали човека вътре не държи оръжие и те затова извадили оръжие. Тука да не е САЩ че всеки да носи оръжие, за да ни разправят такива глупости. Биха ли ми казали в колко случая годишно в България, при административно нарушение. каквото е минаването на червено шофьорите стрелят по полицаите които се опитват да ги глобят? Ами ако някои на улицата си държи ръката в джоба също веднага да го заплашват с оръжие понеже може да има пистолет в джоба и да иска да застерля накой нали, а??? Ченгетата са мафия престъпници, които нарушават законите във всичко, а после лъжат и се прикриват един друг Тоя шугав дебил Плевневлиев лично има вина за това положение, понеже когато ченгетата бяха били племенника му, ги накараха да му се извинят и потулиха случаят вместо да се разследва кой как си е превишил пълномощията и е нарушил законите.

Не знам в коя паралелна вселена живееш, ама яко глупости си изтипосал тука, което показва познанията ти за българските закони, които всеки гражданин е длъжен да знае ...

Пълен боклук си,ако те хвана ще ти счупя и твоите прозорци!!!Не виждаш ли ,че си дебилен и прост,какво е това съчинение което си написал палячо,няма нищо вярно

Такова лайно в много други страни вече щеше да е горе при светия Ви Петър и там да изяснява имало ли ясни предписания да спре, да не блъска коли и да не мачка хора по улиците и на светофарите.

Горкият терорист

Да го провери НАП за доходи;)

Те ще му вземат двигателя от колата :D

Минава на Първи цървен светофар, минава на втори цървен светофар, минава на трети цървен светофар и следващия път минава през краченцетата на адвокатката / тази, която го представлява в момента/ и пресича на ЗЕЛЕН СВЕТОФАР. Така като оцелее другия път и почне да практикува от инвалидна количка, ще се замисли как с "парички" църното става бело!!! ГОСПОД да ни пази! ДЪРЖАВА НЯМА!

Такива изроди, в нормалните държави като САЩ, (майната ви на русофилистиците) , ги стрелят на месо а не им "служителите на реда не са дали задоволително ясно предписание на 32-годишиния мъж да спре, макар че е минал няколко светофара на червено и с висока скорост." Точка!

После се поражда BLM, адвокати отсъждат едни милиони и т.н., а всяка вечер по онези, цивилизованите канали показват гонки и нещо стрелби има много рядко, но щом си казал, ние ще ти повярваме.

Този е Дърт Наркоман , защо Държавата не го прати в Психиатрична Клиника за лечение на Наркомания ? Има Такъв Закон .

Стреляй в капачката, хем ще оцелее, хем ще миряса и ще разказва - ехее, едно време когато можех да ходя нормално...

Прибира се съпруг и намира жена си с любовник. Хваща го и го изхвърля през вратата. След няколко дни - пак. След няколко дни - пак. След няколко дни: Добре бе човек! Махай се от тук! Това е жена ми! - Така кажи бе!. Стига с тия намеци!

Стреляйте по тази измет, какъв арест?!

Предлагам да му пратим екипа полицаи от братския американски народ

Нямало "задоволително ясно предписание на клиента му да спре колата"! Един червен светофар, втори червен светофар... Дали и адвоката не е дрогиран?

На такъв адвокат трябва да има процедура съдията и впоследствие колегията да му отнема правата като адвокат за приказване на глупости и губене на времето на съда.

се заяждам, но "домакински арест"??? Тоест ще го дават в "Черешката на тортата"? Лили, забавно е. Инче - копелето е за бой.

Томова и Чалева се надпреварват в достигането на нови висини в родния език, пропускайки думи или измисляйки нови словосъчетания. Полезно е, кара ни да си размърдаме мозъците и да гадаем. Развива въображението. Абе, все едно сме на безплатен курс с някое екзотично име, свързан със себеопознаването. Ще позная ли или няма да позная...

100 тояги на площада пред други нафукани боклуци за да се получи колективна терапия. А адвоката е пълно мекере.

И него там....За него 200 тояги.

А, не бе, махат му за поздрав и го гонят да му пожелаят приятно пътуване. Адвоката с него в ареста!

споря, но адвоката няма как в ареста. Просто пожелание да срещне на пътя такъв.

тапанар

Бе знам, ама като им прочета мотивите на подобни палячовци, взимащи пари за адвокатстване... Ми че то тоя адвокат е по-нагъл от клиента си.