Поставиха нова ограда за демонтиране на фигурите на Паметника на Съветската армия (снимки)

Ограждението осигурява влизането на кранове и камиони, съобщи районният кмет Трайчо Трайков

Обратно в новината

Коментари - Поставиха нова ограда за демонтиране на фигурите на Паметника на Съветската армия (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я да демонтирате тоя парламент,че ни писна от посерковците вътре.!И да ги изгоним да си работят от вкъщи с онлайн заплати.

Беше! Дано ги последват хилядите альоши из цялата страна.

са готови да им бъдат демонтирани главите и на тяхно място да бъдат монтирани тиквите от МОЧА.

То има много други подобни паметници.. Всичките ли ще ги премахнем.

трайчо, трайчо, трай си трайчо! Че да не ти наврме кухата кратуна отзад!!! малоумен ибрикчия !

Аз лично ще ти демонтирам кухавелката и ще я навра в гъза на К.Вгъзрожденски, ПФУУУ

Откакто ни управляват пукнатите глави, се появиха пукнатини в паметника и българо-съветската дружба. За което усърдно се старае Посолството. Да им се напукат и шушоните.

То оправихте всички проблеми на Софиянция, та само паметника ви остана, нещастници. Така и ще си умрете без история. А историята, добра или лоша, трябва да се помни. Да ви припомня за паметника на американските летци, дето бомбардираха столицата, за разлика от руснаците. Ама не ви стиска да го преместите, щото сне РОБИ на ПОСОЛСТВОТО и без достойнство и род.

Казах ви, че ще ви надживее. А при демонтажа ще има инциденти, щото сте с леви ръце, неолибералчета.

Поставиха нова ограда за демонтиране на фигурите на Паметника на Съветската армия Ограждението осигурява влизането на кранове и камиони, съобщи районният кмет Трайчо Трайков Бравос на ПАРТИЗАНСКОТО внуче! .... Паметникът на съветската армия бил БЕРЛИНСКАТА СТЕНА за България, рече ГРАНТ-аджията Асен Генов.

вместо демонтаж и огради, да сложат един похлупак върху фигурите. Отвънка вече похлупака могат да го изрисуват както си искат - с Путин, с Рейгън, с Пеевски....

Всички паметници на Кочината поробителка да се взривят. Браво София, очакваме и в другите български градове.

Ей, резняк, вдигай потурите. Знаеш ли кой те освободи от турското робство, а ти още си с потури и фес!

като ти го напраскам в сливиците ще ми станеш само на бай дън

Като се махне МОЧА и на русотроловете ще им олекне

като взривиха мавзолея какво? С колко се увеличиха доходите на хората? Дълбока провинция си. Не знаеш каква дупка става София.

Хайа, ако не можеш да смяташ, не се обаждай. Просто е като за евроатлантици, но не е за тебе.

Отидете в Берлин, Дрезден, Виена, Братислава, Осло, Будапеща (това за което се сещам на прима виста) и ще видите не само, че незнайно защо онези евроатлантици и евро незнам какви си не са съборили паметниците на Съветската армия, а ги и поддържат в идеално състояние. Защо ли? Защо ли вие сте най-умните, най-смелите, най-най-най....??? Но защо ли никой не взема пример от вас?

Не си излязъл от коптора в Сибир. Кога си ходил ти в Европа?

Евролиберо, най-добре е този, който последен задава въпроси. И това не си ти.

Колкото повече лъсва безпомощността на властта да се справи с управлението на страната и столицата в частност, толкова повече истерясват на тема Путин, русофили и паметника на Съветската армия. Същото беше и през 90-те години с истерията около събарянето на Мавзолея, Партийния дом, та дори и НДК. Със събарянето на тези 3 знакови сгради трябваше България да цъфне и върже. Е, събориха мавзолея, загробиха около 40 млн л. в Партийния дом, в който удобно се окопаха во веки веков кресльовците, настаниха се и в НДК.... да сме цъфнали и вързали? Блатото, в което ни набутаха е още по-дълбоко и още по-непроходимо. Сега са се хванали като удавник за сламка, че паметникът на Съветската армия е прътът в колелото на историята, който спира пътят ни към Благоденствието. С радост в душите, ще си отдъхнат след събарянето му, но ще настъпи ли така лелеяното благоденствие? Всички знаем, че не. И с какво ще се оправдават тогава хумвейбините? Вече няма да има с какво и тогава дори и слепите ще прогледнат и ще видят тяхната духовна и морална нищета и безпомощност. И ще им бъде потърсена сметка... убеден съм! Но ще сме пропуснали цели 40 години - един смислен човешки живот.

Ееееххххх ако можеше с премахването на един паметник да се оправим ама нейсе, поредното безумно, лишено от елементарен смисъл действие под външен диктат....дали ще се оправим след като го няма паметника, как мислите?????? И това ли е приоритета на този загубен град от третия свят София......

Да, това е един от приоритетите. После продължаваме с останалите. :)

Така, така. Може и нов учебник по история да напишете, подобен на мекедонския. в.м.

34 години вече само демонтаж - на образование , на култура, на икономика, на селско стопанство, на национално достойнство, на българска идентичност изобщо, на народонаселение - не останаха българи, а до края на този век сигурно ще бъдем толкова, колкото сме били, като народ след турското робство - 1,2 милиона.

А преди това 45 г. промиване на мозъка.

Никой не може да промие това, което човек го няма по рождение!

Може ли да видим снимки на пукнатините!

Те са невидими за обикновения гражданин - само богоизбраните Управляващи ги виждат.

До преди две години нямаше пукнатини. Отакто се появи ПП се появиха и пукнатините. :)

Проекта на живота на фашиста Трайчо. По-важни неща за оправяне в столицата за него няма.

Сега вече ще поумнеете разрушители

Около оградата ще направят Контролно Следова Полоса и ще пуснат гранични полицаи със зли кучета. Полицаите ще стрелят без предупреждение на месо по нарушителите на полосата и прескачащите оградата.

Тия полицаи от Азов ли ще ги докарате?

Пари за почистване, за София, за Топлофикация , детски градини, сигурност има, но Васето - детето чудо на ДС ги харчи за огради, драг кралици , наши фирми … Като бутнете паметника жълтопаветници ще спите ли спокойно, като гледате цирка в Парламента, Софийска община ? Къде сте от сън дълбок се събудете и вижте КОЙ ви управлява. Хаха умни илюзия

Да, ще спим една идея по-спокойно и блажено и ще можем да се съсредоточим върху останалите важни въпроси, които си изброил. :)

Руснаците два пъти са проливали кръвта си за нашето Освобождение. Ще бъде илюзия, ако наследниците на монархо-фашисткия режим на приятеля на Адолф Хитлер, Борис №3, смятат, че ако решат да разрушат Паметника на Съветската армия - Освободителка, няма да се лее кръв.

Кога е бил втория път???

Така индиректно потвърждаваш на кого в паметника.

Кого плашиш с кръв бе, сопол?? Червената работническо-селска армия тоя път я няма на Дунава, така че най-много да си пролееш дриснята във външния кенеф на село, лайнар прост.

проливали са мензиса в устата на баща ти, майката ти, а на теб направо са се изсрали в устата ти, Безденков

Трябва да има всенародно допитване, дали Паметникът на Съветската армия - Освободителка, трябва да бъде разрушен или не. Защото, за да бъде преместен, той първо трябва да бъде разрушен, и едва след това построен на ново място. Режимът на Денков ще разруши паметника и ще "забрави" да го построи отново - това е тяхната истинска цел.

Въвеждайте допитване в русия . Паметника е техен .

Паметникът е построен с доброволните дарения на българския народ. Вие, днешните фашисти, не сте дали и една стотинка за това, така че нямате никакви права над паметника.

Доброволни дарения my ass. Знаем ги тия "доброволни" неща през соц-а. Всички имаме еднакви права над него и сега решихме, че отдавна му е дошло времето да го катурнем. Свиквайте с тая мисъл. :)

на Рейгън да не забравите. И сащисаното посолство също.

На Рейгън вече има. Един му е достатъчен. :)

Що направо не взривят там градинката и да направят мол? Един прекрасен, огромен мол пълен с американски стоки за затлъстяване и смяна на пола! Това ще е възможно най-оптималното! Гей мол София така да го кръстят, ще бъде велико! Посолството ще пощурее от кеф!

Защото предложението ти, макар и иронично, е малоумно, защото в парка мол не може да се строи и защото там ще има нещо много по-красиво и обединяващо от този цирей. Други безумни предложения имаш ли?

...толкова красиво и обединяващо като паркинга на мястото на Мавзолея ли?

Интересно....какво построихте на мястото на мавзолея? Защото ако мавзолея все още го имаше, това щеше да привлича туристи от цял свят и щеше да носи приходи на София. Ама сте умни та дрънкате

Ще вдигнат на негово място паметник на новите поробители ли?

Не. Други тъпи въпроси?

Айде като го демонтират очакваме да завалят долари, злато, щастие и радост. Цялата схема, кражба и разпродажба на държавата ще си остане същата, само че без паметника.Досега беше с паметника. Нищо чудно и пак да го поставим както сме тръгнали.

А ул. „8-ми декември“ в студетски град кога ще оправите?

След като демонтират паметника вече цялата държава ще цъфне

Демокрация не се гради с огради.

да можем да мочсме на него :)