Мъж беше застрелян пред посолството на САЩ в Кения

Мъж беше застрелян пред посолството на САЩ в Кения, след като намушкал кенийски полицай, охраняващ един от входовете на дипломатическата мисия.

Обратно в новината

Коментари - Мъж беше застрелян пред посолството на САЩ в Кения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как така бееее,винаги атакуват това толкова демократично и свободолюбиво посолство,бе хората им носат свобода благоденствие и демокрация,а те го атакуват,брейййй прост народ бе!:)))

Мотивът на нападателя засега не е известен... и въпреки, че е починал, по-късно ще го разпитат и ще си го изяснят! Познайте какъв човек трябва да си, за да конструираш такива изречения в статията си?

Сега БХК ще съдят намушканият че е стоял срещу ножа.

Абе да ,ама и Красимир кънв ял бой в същото време:))Голям кеф!

Отишъл човечеца да си получи визата, а те го халосали.

пред руското посолство само вятърът свири и подмята сухи треви: Почееему не хотите в Рассии? Ета как прекрасная Нигерия.. со снегом!

Някой тамошен соросоид е бързал да си получи грантовете...

Човекът може да е братовчед на Обама и да е искам да влее в посолството да се обади по телефона на своя роднина-президент! Що са го застреляли???!

По навик

Много важна новина, която интересува 0.000000012 от населението на България. Защо не напишете нещо за поредната голяма простотия на мЕглена КунеА, която се отказа от идеята за стипендии само на циганетата ? Жените не стават за политика, дори за елементарни функции, като започнеш с криСталина, мЕглена, Бъчва Кацарова на МВР , Цеца кояти прилича на ТЕСТИС в главата, но я гласят за президент и т.н. прости фитки..

Не, че ги одобрявам, но факта, че са се добрали до тези управленчески постове, говори, че са по оправни от повечето от нас или, че са угодни някому, който ги слага там! Кой кого манипулира не е ясно.

е как, това е новина от кенийския Правец, от прародината на главнокомандващия на най-голямата натовска държава ..

Доказано ли е, че е застреляният нападател на посолството? Може да е било просто битов спор за някое паркомясто! Според мен Бъчварова трябва лично да разследва случая!

Тази простотия защо е сред водещите новини?

- се вижда тялото на убития - млад мъж, очевидно от сомалийски произход - Koe му е очевидното, мен всички негри са ми еднакви.. Или го познахте по часовника сложен на кръста ;))

Всичко разбрах, само не разбрах каква е очевидната разлика между сомалийците и кенийците?

бил тръгнал за щатите да им става президент,че напоследък все цветни се мотат из белия дом

Сомалия? Това не е ли африканската Русия? Малко бандити, малко пирати, малко ислям, много АК-47?

Аха,и филм имаше по действителен случай-"Блек Хоук" се казваше.

Написаното от теб за АК 47 е истината за правене на ръст в икономиката! Другите световни хубавци също не са по-различни! В крайна сметка какво трябва да означава, когато една икономика бележи вечен ръст? Много изродено и мръсно душевно състояние. Затова парите на едните не струват, а на другите са обезпечени с ... гигантски дълг!