Последното обаждане на безследно изчезналия Галин от Русе било към тел. 112

"Тъй като работи като таксиметров шофьор, докато следва, той общува с много хора и работи предимно нощем. Не знаем дали не е станал свидетел на нещо, което да е провокирало някакви негови опасения", каза брат му

Обратно в новината

Коментари - Последното обаждане на безследно изчезналия Галин от Русе било към тел. 112 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Или е изтрещял и е отключил параноя, или се е забъркал с дрога и трафик на хора, а може и девте. Ама не ми се вярва да са го думнали, по-скоро е хванал гората заради параноя ....дано е живо момчето , квато и да е причината..

Най вероятно бил с шизофрения и кое му е най вероятното?

Обаждаш се на полицията. По-вероятно е да е инсценирал отвличането си, защото се е пострал всички да разберат, че някой го следи, стоял е пред стаята, за да го виждат всички и е оставил телефона си до клетка на оператор, за да е сигурно, че ще го намерят лесно:)

Нощните смени и неспането може да са допринесли. Дано го намерят и дано се оправи

Разпродажба! Уникален и компактен видео-рекордер със сензори за движение и удар, нощно виждане, цифрово увеличение и запис във формат Full HD 1080p. Той ще ви предпази на пътя само на половин цена:--~~---> marketl.ink/carcam

Дано го намерят невредим човека. Но... от написаното си личи, че има доста сериозни психологични проблеми. Как подобен човек е нает за таксиметров шофьор?

Хората в България чак накрая се обръщат към полицията и не може да ги виним, защото живеем в държава където Алексей Петров е бил "уважаван" университетски преподавател и е участвал в съставянето на правителството и. Та твърде е възможно като се обадиш в полицията да е равносилно все едно да се обадиш на престъпниците с които имаш проблеми.

Забъркал се е в нещо.

Страхотен ник имаш. Явно, баща ти , като те е произвеждал се е изсрал на пода и майка ти се е намазала отдолу и.... резултата си бил ти!!

А регистриран ли е бил в психиатрията или това не е толкова важно?

Плащайте си наркотиците навреме бе хора!

Най-вероятно човекът е с шизофрения и от там идва това съзнание на преследван/подслушван. За това и близките му не се безпокоят толкова и му оставят храна.

за шофьор се иска медицинско а и на снимкта изглежда нормален

Те 90% от таксиджиите в София са цигани и повечето от тях не изглеждат като хора на които някой може да повери работа, ама сигурно са представили пълен набор от документи.

Шизофрениците, изглеждат съвсем нормално още повече, че има етапи на развитие на заболяването. Не знаем кога е направена снимката. Справка чичо Гугъл

Някакво куку дето е гледало много Рамбо. Личи си, че не е добре с главата. На 30 години бакшиш и студент.

Обадил се на 112 и тези са си го преместили от единия крачол в другия. Ако някой беше напсувал депутат, поставен в листата на партията от някой си Кирчо, щяха да пратят и въртолет и кола.

"...сигнал от 112 за лице, което е заявило, че го гонят да го убиват по поречието на реката." Или е станал свидетел, или е работил нещо рисково. Мен от 25 години никой не ме гони да ме убива по поречието на реката.

за съжаленше единсвения вариант да е жив е нарочно да е изхвърлил телефона...и да ес укрива

Ясно, че всички можем само да спекулираме, но защо не подготвят да убиват някой библиотекар или университетски асистент. С тази професия най-вероятно става дума за разнасяне на наркотици или разкарване на проститутки.

По принцип полицията си знае работата ,стига да поиска да работи ...

Дано намерят човека жив и здрав…..

Ако депутатите трябваше да приемат закон за защита на Галинови по заповед на Брюксел, досега да са изровили преследващия го.

На оставена храна - изядена от животни. Дано е жив, но……историята с подобни случаи навежда на други предположения, за съжаление

Горкият човек, но ми се струва че и да го намерят няма да бъде жив. Дано греша

Според мен не е бил никакъв свидетел, а направо престъпник. И нещо е оакал нещата, загубил дрогата вероятно.

САмо да кажа, че няма нищо "Странно" в оставените за него храна и напитки. Дано се намери човека. На свестен изглежда. Работен.