Коментари - Последното интервю на Къро: Българите могат да бъдат само слуги в бизнеса с дрога | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много е прав. Българите за всяко нещо са измекяри на големите, най-често на западняците. Българите нямат този умствен потенциал за да действат самостоятелно или като шефове.

Хора, не тровете българските деца! Това ви чака!

Не само в дрогата - българите по принцип си могат да бъдат само слуги. Затова и България не е излизала от робство - от едното скача в другото.

Прав е разбира се.Думите му са точни. Но има умни българи ,които въртят разни схеми - и винаги са новатори. Въпроса е да може да си повярват и да ебат майката на така наречените западняци. Само така,по този начин може да са част от висшата компандна верига...

Нихилизъм в действие! Не е така, но не го знаете! Не се водете по акъла на бивш бензинаджия, станал голям, щото мравуняка се е разтурил!

Никой не трябва да "ебе майката" на някои западняци! Кои са тато ди тути капи? МВФ! Кой им е Шефа?!?

И защо трябва да ни занимавате с тази отрепка?

... и във форумите ли?

Така се прави, съдилища, дела - глупости на търкалета, стават само за дребна цаца. Истинските мъже не се съдятр, а стрелят. Ако сред българите още има истински мъже, след днешните записи същото трябва да сполети и козяшките подлоги от ПП и ДБ

Защо не го направите национален герой? Тъпаци, само с престъпници ни занимавате. Пет пари не давам че някой го е гръмнал, замислете се той колко хора е погубил.

ми да четемм за теб!

Александър Шишман или след като приема исляма Искендер бей (осм. тур.: اسكندر بك) е първородният син на цар Иван Шишман. Пленен при падането на Търновското царство, той приема исляма и е наречен Искендер. Вероятно благодарение на влиянието на деспина Оливера върху Баязид Александър Шишман е бил назначен за управител на Самсун, център на някогашния емират Кастамону на племето Цани (Джаник). ..... ЕВРЕЙСКИ ВРЪТКИ НА БАБА МИ САРА - МАЙКАТА ЕВРЕЙКА НА ИВАН ШИШМАН .... В ОСНОВАТА НА ВСЕКИ БИЗНЕС СТОЯТ ЕВРЕИ :))

"Българин да бъде голям в дрогата. Те могат да бъдат само слуги на някой" Не го познавам този човек. Нито съм за него нито против него, но тези дума удариха в десетката! Това важи за всички сфери. Имам късмета да идвам от доста богато семейство (по всички световни стандарти). 85% от живота си съм прекарал в 6 държави където учех в скъпи училища и работех в престижни сфери. Нито веднъж не съм попадал на българин който или да е на висока позиция, да не говорим пък за предприемач или бизнесмен на високо ниво в която и да е..как да кажа...по прилична индустрия. От млад съм се чудел защо е така. Имам теории но не е тука мястото за тях. Надявам се това да се промени в бъдеще.

Ми, намери си последствието от фаворизирането на дрогата.Никога не съм посягала, нито съпругът ми. Има милиони професии, които не се нуждаят от дрога, нито създават усещане за робство.

Шефовете на бг престъпността са руснаци руските служби

Глупаци!! И какво да каже?! Аз съм шефа! Били слуги българите) Пълни глупости

Не ме интересуват интервютата на мафиоти! Интересуват ме само некролозите им!

Така е!

Много зависи в коя държава и коя сфера си бил. И аз съм бил като теб в чужбина в престижни индустрии и съм виждал българи шефове на цели отдели и то в много големи фирми. Даже вицепрезиденти е имало, както и в борда на директорите. Така че недей да генерализираш. А пък дали си богат или не няма никакво значение тук в някакъв си анонимен форум. Ми ти може и Айнщайн да кажеш че си.

Сара е била обикновено еврейско момиче, а евреите са били низвергнати в Европа.

Нещастник. Видя се че ти си слуга

''Когато някой фигури от българският подземен свят пристигне'' ...

Виж само как я нареди!

Добро беше момчето. Жална му майка, дечицата и съпругата му ще скърбят за него. Всяка фолк дива тихо плаче от скръб по нейния вечен идол и алфа мъжкар Къро. Винаги ще го помним и ще остане в сърцата ни като щедьр с бакшишите към дилърите на бяло в биад!

Абе да. Някой вярва ли на човек, издирван от интерпол с ред ноутис за хубости? Нали не очаквате да си признае, че ръководи ОПГ?

Жена му децата и бавачката са го последвали в отвъдното. И те са убити Бог да ги прости.

Представете си "приятели" с какви боклуци ни занимават, някакви утайки които си въобразяват, че са значими и безсмъртни... Същите тези индивиди, плащат на политици, прокурори, съдии..., досущ на нивото на утайките!! Срамно е, обидно е, но е истина....

Това за слугинажа и ниското ниво звучи правдоподибно.Българина е аутсайдер в световен план.

слуги, но на оня горе... Някои го осъзнават, за останалите играе божествената пръчица и бързо влизат в правия път... Бог да го прости!

Кой е следващия с прякор?

Някои имат и по два.........

Калво значение има това нали Бг е под контрола и управлението на Козяк?! Слушай киро и еуглена и ше разбереш кой върти държавата :) А те за мафията спорят

Децата са живи и здрави :)

Ти си яко зле да знаеш.

Ако имаше под ръка автомат, а не да разчита само на охрана, можеше и да ги отблъсне.

БЪЛГАРИТЕ СМЕ С ГОЛЯМО САМОЧУСТВИЕ ... НО НА МЕН ЛИЧНО ХИЛЯДИ ПЪТИ МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО ДА МЕ ПИТАТ КЪДЕ СЕ НАМИРА БЪЛГАРИЯ .... КАТО ИМ КАЖА ОТКЪДЕ СЪМ ....

Off, Къро е визирал българите извън България, в конкретния случай - в ЮАР/Кейптаун. Защо повечето от кометиращите тук се отъждествявате с някой друг ?!?

Кажи им че си от центъра на света. Погледни картата

Можеш ли с автомат да отблъснеш съдбата ???

Борисов крещи по телефона: "Идиоти, казах ви "Киро" а не "Къро" !...

Къро съм го чувала, освен тук у дир-а, така че нищо конкретно не мога да кажа, но явно е имал много лоша карма, много черни карма точки, поради което някой/някоя/някои са го отървали от земните мъки. Принципно за тях това също са черни карма точки, при това много, но ако и те като мен имат свръхрезерв от червени карма точки, могат да си позволят да похарчат някоя и друга. :) Мисля си, че съм навързала точките (карма или не :) :)) и зацепих какво всъщност се е случило и съм ОК - не мога да повярвам, че го казвам, но тоя будизъм верно и мен ме е повредил и май ме е превърнал в Мара Толерастката, както викам на майка ми. В будизма Мара е нещо като Сатаната, само че не е чак такъв изрод. Затова когато майка ми, която верно малко си е Мека Мария пак се надупи на някого с идеята, че прави добро, всъщност става слуга на будисткия дявол - нещо като да помагаш да събират съчки, само че за кладата на Жана Д'Арк. В такива случаи директно й казвам, че е Мара Толерастката или още по-кратко, "Мароооооо!".

Българските политици могат да бъдат само слуги на Борисов и ГЕРБ.Въпреки коалициите и указанията от чужбина, не могат да го бият на нито едни избори повече от 10 години.

Първо Къро. После Киро. Скоро.

Като си се хванал с такъв бизнес, средства за защита на теб и семейството не се жалят.Всички босове на бг мафията ги убиха лесно, защото се бяха примирили със съдбата сиб

Пуклон!

Българския мафиот е тъпо парче.Поли Пантев отиде без охраната в Аруба за да го гръмнат двама мотилисти.Самоковеца в Амстердам-също без охрана, за да го пусне един колоездач, иначе тука ходят с цял отбор гавази.

Краде, краде...и вместо да си харчи парите на някой остров - той искал още и още, че чак и да диктува политически въпроси в България! И? За какво му беше? Да свърши така ли...

Дали защото много хора се виждат на неговото място

Явно за това все ври и кипи около нас - защото сме в центъра

Няма как да станеш голям с пазара който има в БГ ! Това което казва е нормално !