Последно сбогом с Виктория (снимки+видео)

30-годишната жена ще бъде погребана в гробищния парк в кв. "Чародейка"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Светлина по пътя на Виктория! Ще липсва, толкова млада и добра! Поклон и сила за близките й!

ще рече човек учен е починал заслужил учител, лекар кварталният обущар пай Панчо е в пъти по полезен от тая набедена .... смешно е как лицемерието и гнуста властва..напъните че пачата била раслеващ джурналист бяха дебилни!

Съжалявам и вечна и памет!

Предлагам на всички който коментираме да спрем със съмненията и да се помолим за душата на ВИКИ почивай в мир мило дете дано бог накаже злодеите които извършиха това ужасно престапление и отнеха живота на един прекрасен човек БОГ ДА ПРОСТИ И ВЕЧНА И ПАМЕТ

отсъствие!!!

Не,не мога да го проумея и приема.. Трагедия :-(

Моите най-искрени съболезнования за семейството.

кога ще ми дадеш розавите маратонки ве?

Смърт,глад,пошлост,деградация-Това е днешната ДЕМОкрация! Тих фашиЗЪМ! Без оръжия ни затриват,брюкселските либерални слуги на хазарския капитал отвъд океана! Срещу България се води тих геноцид над БЪЛГАРИТЕ!!! Нашето място НЕ е в този фашистkи съюз!!!!

Мойте съболезнования :( Аз съм виновен .

Две цигански изчадия са убили зверски днес възрастен човек в ямболско село, докога ще търпим?

Бог да прости душата й. И да се смили и погрижи за близките й, за което нейната възможност бе отнета по толкова ужасяващ за нея и надживелите я начин. Божествена насмешка - красавица с копнеж да е известна, наитина се прочу и по света по зверски начин. Наистина, да внимаваме какво си пожелаваме!

Сбогом, Вики. Дано отгоре продължаваш да вършиш добро. Моите най-искрени съболезнования за семейството. Дано намерят сили да продължат напред в името на малкото съкровище, което ще гледа в небето за да търси звездичката, в която се е превърнала мама. Мъката ми е с вас и с цяло Русе.

Ако този боклук и приятелите му не получат максималните присъди за това престъпление - това означава, че в България никога, ама никога няма да има правосъдие и пореден път ще се докаже, че сме най продажната държава в целия свят. Съда който ще води това дело, ако не ги осъди на макс, то аз им пожелавам на този съд да им се случи същото каквото се случи на това мило момиченце.

Хора, най-лошото е, че това дело ще се влачи поне 3-4 години докато мине три инстанции и пак не е сигурно дали ще го осъдят. Това че си съден, не означава, че си осъден. Не се знае какви са доказателствата, дали ще издържат в съда. Освен това те го съдят за 2 престъпления - за изнасилване и убийство и в България се налага едно наказание, по-тежкото от двете, т.е. ако за изнасилване се предвижда 10 години, а за убийство - 20, ще му сложат само 20. Това не е САЩ там ги събират и може да се получи и 200 години затвор. Лицето не е осъждано, никакъв шанс да му дадат доживотен. След 5 години ще иска предсрочно освобождаване и ще го пуснат. Трябва цялостна реформа, строги наказания.

Освен това е бил пиян, друсан и е малоумен. Това ще намали още присъдата му. Изключително важно е да се разбере, дали го е направил сам или не. И дали не е накаран от някого да го направи. Такива малоумно се манипулират лесно. Но не знам, дали нашите "политици" ще допуснат да се разбере истината.

дори да изглежда криминално това потресаващо убийство пак си остава политическо, защото системата ни убива

В новините на ABV пощата сега прочетох, че мангала отричал всичко, казал че се били скарали тя го била ударила и той я ударил и захвърлил в храстите и после нищо не помнел. Не бил я изнасилвал и убил. Представете си ! Хем не помни нищо , хем не бил той.

Чел си, неясно какво. Поредният фейс нюз може би. Той не е разпитван още. Как така отрича, че е извършител. Дори и да отрича още по-добре, защото няма да мине с намалена присъда и може да отнесе доживотен.

БОГ ДА ПРОСТИ ТОВА КРАСИВО МОМИЧЕ!А за изрода -най-тежко наказание.Жалко.че няма смъртно наказание!Той го заслужава!

по твоята логика и никой от българите не заслужава да живее,ама на,живи и здрави са и живеят безгрижно като богове,направи ми впечатление,че бабата на жертвата била на погребението,че колко е годишен тоя вампир,после българите живеели малко,не е вярно,те живеят най-дълго в целия свят,нали работа не са пипнали през живота си,но вероятно умират от яд и алчност,пукват се от злоба,че не могат да си преброят парите и имотите и се гътват тия паразити

Дано задържат истинския убиец,че с тоя хич не ми се връзват нещата!

Кога ще го самоубият задържания и да похвалим полицията и разследващите за перфектно свършената работа!!!

Никакво с амоубиване, защоте БХК ще глътнат 5 млн. в Страсбург , от които ще дадат 100 000 на майка му. По-добре дълъг сексуален живот без вазелин в затвора до живот.

или ще пропусне ...

По-важно е ние да отидем на неговото!!!

Премиерът ходи на "раждания" и на "откривания", които ви оптимизират. Никога не ходи на събития, които Ви демотивират да работите за него. Той е прекален оптимист и смята, че е вечен, а аз съм само "умерен оптимист" и Ви казвам, че ще си отиде. Може преди КН, може след нея, но така ще стане, защото не съм песимист. Може да дойде и нещо по-добро един ден..... Съболезнования за цялото семейство, приятелите и цялото Русе!

жалко за хубавата и смела българка .... жертва на мутрите и циганите! почивай в мир .... някой ден ще бъде отмъстено за теб!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мир на душата й!!!Колко от вас вярвят,че са хванали истинския убиец,да натисне зеления палец!!!Аз невярвам че е той!!!

Много знаеш ти , всезнайко. Що просто не млъкнеш...

Знам,защото мога да мисля за разлика от теб!!!

са така не можеш ги надприказва

След тази садистична ужасна история ни се дава Послание - на нас човеците, натикани в ъгъла , от ниските животни наричащи се хора Бъди тих, послушен, глух , сляп и нисък лази, колкото повече по - добре бъди нисък, слаб, страхуващ се за живота си лази, лази , лази внимавай да не дискриминираш някои-Те имат Права ти -обаче нямаш Това върви сега , може и утре но ще дойде ден и нещата може и да се променят и да останат само човечните. Бог да я прости.

ЗАЩО НЕ СИ ТИ В КОВЧЕГА СВИНЬО ГЕРБЕРСКСА!!!!!!!!!!!!!!!! ГОРАН БРЕГОВИЧ И НЕГОВИЯ ОРКЕСТЪР ЩЯХ ДА ПОКАНЯ ДА СВИРЯТ СВИНЬО ГЕРБЕРСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!! НАЙ-МАЛКО МЕСЕЦ НАРОДНА РАДОСТ ЩЕШЕ ДА ИМА ХОРО ЩЯХМЕ ДА ТИ ИГРАЕМ НА ГРОБА СВИНЬО ГЕРБЕРСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

че не си ми под ръка да ти нашокам ребрата и да ти подпаля врата. Не защото защитавам Бойко, ами защото не мога да понасям такива плиткоумни индивиди като тебе, дето дишат въздуха на нормалните хора и повтарят като дрогирани папагали една и съща мантра: Па Държавата, Па Бойко, па истинския убиец го криели, па туй, па онуй... Охлюв!

Мир на душата на Виктория ! Но.. тази сутрин гледах чичото на този Северин или Селяйдин, и бях изумена. Няколко пъти повтори, че си дошъл от Германия и за половин час разплел случая ?!... Това убийство колкото е зловещо, толкова и мирише на гнило.

Поклон пред цялото й семейство! Мир на душата й! Искрени съболезнования към семейството на убитата! Дано бог накаже убиеца/убийците, на полиция и прокуратура никакво доверие! "СПОНТАННА ЕТНИЧЕСКА ТОЛЕРАНТНОСТ" ли е това убийство? Има много въпросителни към "следствието" и основателни съмнения за Поръчково Групово Мутренско Убийство свързано към нейната работа като журналист! Но нека да не забравяме Бог! Както е казано в Библията - ако някой извърши смъртен грях - "да бъде убит и кръвта му да бъде върху него"!

И как го е разплел? Каква е неговата версия?

Светла й памет!!!Все повече имим чувството,че бившият и мъж има пръст в убийството!!!

Абе нали беше поръчана от ББ и ВЗ, сега пък бившит и мъж. Айде малко поне си стиковайте версиите.

Замисли се от кои е мъжът й,и като сложиш и личните мотиви и чадъра който има от ГЕРБ,ей ти поръчка за убийство!

Мъжа и го познавам от поне 8 години, много добре знам кой е. Направил е всичко от нулата, без ГЕРБ/ДПС/СДС и няма нужда от чадър за да прави каквото и да е. Айде стига простотии, а?

Ujasno e! Dano pochiva v mir!!! Mnogo tejko!!!

Ujasno e! Dano pochiva v mir!!! Mnogo tejko!!!

Светла памет на горката млада жена и майка! Дано закриля детето си от небесата и душата й намери покой! Ние ще търсим справедливост!

Ще потърсим ли наистина справедливост? Вероятността това убийство да е поръчка е близо 90%.

Защо ковчега е затворен? Нещо не трябва да се види ли ? Много са въпросителните за бога хора не вярвайте искат да ни приспят съзнанието на мислещи хора. Това е личен мотив или поръчково убийство,но не и този мангал дето го хванаха от улицата

Представяш ли си как изглежда убит човек със счупен нос и обезобразена от удари глава? Мислиш ли, че трябва така да я видят хората за последно? Не, ти не можеш да мислиш, щом задаваш подобен въпрос. Той и Северин не може. По това си приличате. Той убива, а ти глозгаш кокалите на жертвата.

ГЛУПОСТИ!!! ЧЕНГЕ ЛИ СИ? КАКВО МУ ИМА НА СЧУПЕНИЯ НОС,ТА ДА НЕ ГО ВИДИМ? ИЛИ НЕ Е СЧУПЕН И ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВИДИ? ТИ КАТО СИ СЧУПИШ НОСА В КЪЩИ ЛИ СЕ КРИЕШ ДА НЕ ТЕ ГЛЕДАТ?

Пак да попитам: Наясно ли си как изглежда убит преди седмица човек със счупен нос и обезобразена от удари глава? Прочети ЦЕЛИЯ въпрос!

НЯМА КАК ДА Е ТОЛКОВА ОБЕЗОБРАЗЕНА! ОБЕЗОБРАЗЕН Е ЧОВЕК ЗАСТРЕЛЯН В ТИЛА!!! А?! И ЦИГАНИНЪТ ОТРИЧА ДА Я Е ИЗНАСИЛВАЛ?!?! КАКВО СТАВА ТУКА?

Не е нужно да виждаме липса на лице от влачене по камъните и асфалта и счупен нос и череп на две места. Но остава въпроса защо "полицията" и "прокуратурата" не иззе документите и не забрани на шофьора-приятел и съучастник в укриването в чужбина на заподозрения да напуска страната? Видяхте ли раните по кокалчетата на ръцете му? Не съм сигурен, че заподозряното 50кг мангалче има някакви рани по ръцете.... Също така трябваше да бъдат задържани за укривателство на запозрян убиец всички помогнали за укриване на заподозрения, както и всички лица-укриватели на обвиняем за зверско убийство на 3 адреса в Германия! Всички те са лица с български паспорти и само Българската държава може да ги съди за съучастничество в укриване на Български убиец!

Това обяви току що пред изхода на Патологията в Русе д-р Васил Михайлов – дългогодишен криминален лекар. Абсолютно никакво изнасилване няма. Лъжат ви. Дори не е душена. И това ви лъжат. Има два куршума в тила. Убита е на място…– каза докторът. В очите му имаше сълзи, докато говореше и даде да се разбере, че върху него и колегите му е оказват натиск от най-високо място, за да измислят фалшива аутопсия. “Няма никакъв биологичен материал. Няма следи. Това е професионално убийство. Пистолетът е “Дезърт Ийгъл” със заглушител. Такъв струва 15 хиляди евро на черния пазар. Имат го само професионалистите” – обясни докторът и добави, че в кариерата си е виждал само 5 случая на убити с толкова скъпо оръжие, и всички са били поръчкови престъпления. “В момента се съставят фалшиви протоколи, а след това Маринова ще бъде кремирана. Извадиха от някъде нейна “последна воля”, в която го искала. Ще заличат всичко” – каза докторът.

Следващата Виктория или Виктор, моля нека си носи пистолет под сакото/роклята.

В България трудно дават разрешително за огнестрелно оръжие. Но поне всякакво друго оръжие може да носи и е задължително.

Поклон!Но едва ли това убийство е случайно.Самите действия говорят за планираност и обмисленост. Аз не бих изключи ла да е заради работата й в телевизията. Но мисля, че е личен мотив.Ако беше заради работата, винаги в 99% от случаите, първо заплашва.При убийство след мъчително изнасилване говори за личния мотив.Убиецът е искал жертвата да се мъчи и да осъзнава близката си смърт.Не изключвам момчето за физическия убиец срещу заплащане и предварително да е инструктиран какво да прави. Убиецът е имал нанесена душевна болка и със сигурност жертвата дълго време се е познавала с убиеца.Познавам въпросната Джи Пи Груп. Никой не е светец.Фирмата е крайно взискателна.Всички признаци на убийството са за причинена душевна емоционална болка.Не изключвам по-скоро момчето да е бил случаен свидетел и затова така да е бягало по алеята. Ако е бил пиян и дрогиран, не може така да тича.

Разбира се, че го е планирал. Отишъл е да причака някоя жена и да я изнасили и убие. Ако не беше тази - щеше да е друга.

Просто погледнете последната дописка на bivol bg "Обречени на Истината - В памет на Виктория Маринова" относно нейното следващо предаване Детектор и си помислете кои хора на властта могат да бъдат засегнати... има достатъчно основателни съмнения за групово поръчково убийство и подхвърлени ДНК материали за следствието, не е сигурно, че ДНК доказателствата могат да минат пред съда... Идеята на Главния прокурор за нов съдебен термин "спонтанно убийство" не може да мине... Всяко съдебно разследване започва с въпроса "Какъв е мотива на убиеца?".

Откъде знаеш, че Виктория не е заплашвана? Това задължително трябва да се разбере.

Жалко! Жалко! Жалко! за жената,за детето й, за майка й и всички близки Почивай в мир! Мъките свършиха! Дано си на по добро място!

жалко за жената,но това че е журналист не значи че е пивече от другите хора. защо не пишете така и занимавате всички ни и с другите хора жертва на насилие. Това че имате трибуна не ви дава право да се правите на повече хора, защото сте големи боклуци.

Бог да прости Виктория!!! А на Бойко Методиев Борисов му пожелаваме още по -гадна смърт на цялата му рода до 10-то коляно!!! Спи спокойно, палячо!!! Цигани да ти пикаят и серат на гроба!!!

Ти ли си бе, Корнелия?

За Корнелия пожеланието е съшото, както и за вашите Костов, Желев, Доган, Пеевски, Рамадан, Карадаиъ, Сорос, Клинтън, Тръмп, Меркел, Фъркел, и прочие сатанисти и изчадия на ада.

БСП и ГЕРБ са едно и също нещо. Спри да ни занимаваш с простотията си.

Не това не е Корнелия. Това е проклятието изречено от милиони българи.

Да ти се връща, плиткоумна мършо!

И на родата ти, говедо!!!

Почивай в мир :( Много тъжно , за съжаление .Миналата седмица била щастлива ,весела обичаща майка.Сега вече я няма съдба . Затова яжте пийте ,носете си новите дрехи че никой незнае какво го очаква .Всеки си мисли че ще живее 100години .а в същото време живота е толкова кратък . Много тъжно за едно момиче .тъжна съдба горката ,горката дъщеричка . Този мангал ако найстина е виновен смърт и ти мъчителна . ДА ПОЧИВА В МИР И КЪДЕТО Е ДА ПОМАГА НА ДЕТЕТО СИ И БЛИЗКИТЕ ЗАЩОТИ ТЕ ЩЕ СТРАДАТ

Убийството е поръчково ! Кой ще е следващият.

Айде кажи де, нали знаеш всичко?

Поредният, който надигне глас или разбере истината!

Убийството е поръчково ! Кой ще е следващият.

Ако имаше хора като ген. Чочоолу щеше сега циганите сами да се давят в Дунава. Поклон пред светлата памет на жената.

В Русе нямало криминална престъпност? А каква има - некриминална престъпност ли? Уау!

Очевидно има политическа престъпност. Там и без това има много масони.

То остава на цялата тази разправия и шум проклетото цигане да се докаже от ВИНОВЕН - НЕВИНЕН, което означава, че нашите политици, разследващи полицай и прокурори не струват пукната пара!А цигането да излезе НЕВИННО и следващия път пак хубава жена ще му е на прицел, защото ще знае, че няма правосъдие

ПОЧИВАЙ В МИР!

Само питам:майка му каза,че има 8 деца и всички са с психично заболяване.Имали книжки за лекарствата,но от 2 години не са ги пили,откакто са в Германия.Та въпроса ми е-тези 8 като се размножат и те по 8,какво ще прави държавата...?

напалм!

Как какво,ще ги насърчава да се множат!

В последно време в България се случиха толкова много трагедии, толкова много хора умряха по мъчителен начин, че някой би си помислил, че се води война срещу България и българите, отвътре в самата страна.

И няма да сбърка.

А кога ще вземем мерки? Колко честни полицаи бяха самоубити, защото все са разбрали нещо. Колегите им, които не са престъпници, защо не се организират по някакъв начин? Цял народ ще е с тях. Трябва да разчистим страната си от всякакви изроди, независимо наши или чужди.

„Наистина българите направиха чудеса. Те съществуват от подписването на Берлинския договор в условия, които в никакъв случай не могат да бъдат наречени благоприятни за тяхното развитие. Те нямаха активни приятели, а трябваше да се примирят с много активни и безскрупулни врагове. Наемни убийци шетаха из страната с цел да ликвидират най-изявените граждани; чужди емисари живяха сред тях, за да предизвикат безредици с най-долни средства; трябваше да се бият със сърбите и да живеят под постоянната заплаха от окупация от неимоверно по-силен враг. Те се справиха с тези трудности с тиха смелост и упорство, черти с които всеки един народ би се гордял и доказаха, че са най-достойните претенденти за отхвърлянето на робството” Джеймс Баучър

Тъкмо политиците взаимно се поздравиха за бързото разкриване на престъплението, тъкмо В. Симеонов отсече, че нашата полиция е по-добра от германската и ето, че заподозреният отрича да е извършил това, в което го обвиняват. Ами сега? Питам се как е възможно към нещо толкова сериозно да се подхожда толкова повърхностно? Защо не оставиха специалистите по криминалистика да си вършат тихо и задълбочено работата, а ако трябва да се вдигне шум с цел реклама, това да стане, когато престъплението наистина е разкрито и виновникът - безусловно и категорично разобличен? И след всичко това ни се сърдят, че не вярваме в институциите!

Много е добре че отрича - така няма да мине по съкратеното с намалена присъда.

Доколкото разбирам- един пиян циганин видял жена, в случая се оказала красива и известна личност и му се дощяло да я........, жената се борила, но той я изнасилил и убил. Дойога ще търпим тези цигани да ни се подиграват- вече си надигат главите и Изнасилват и Убиват

Твърдо не вярвам на версията, че циганинът е убил жената - най-вероятно му е било поръчано да ограби или стресне жертвата, а убийството е извършено от други които имат интерес!, ето защо! - От къде му имаха ДНК-то, че да го сравнят - в България няма ДНК база! Как го разпознаха по име и фамилия, че да го търсят в Германия! - Циганите търсят само слаби жертви - не изнасилват и не убиват добре сложени жени , със силна психика от средната или високата класа. - Убийствата и изнасилваният от цигани са предимно около техните махали или по селата - нито те отиват специално в "богатите" квартали да изнасилват и убиват, нито жени като тази се въртят покрай махалите! - Циганин убиец е отлично отвличане на вниманието! Всичко живо вече говори САМО ЗА ЦИГАНИТЕ, НО НЕ И ЗА ФАКТА НА УБИЙСТВОТО! Но след големия шум МВР и Боко Тиквата имаха спешна нужда от бързо решаване и замазване на проблема, циганчето е изкупителна жертва в случая.

Чел си ,ама не дочел Троле.Да не си и ти прал на Нинова чорапите.Къв Боко кви 5 лева бе смешник.Престанете да извличате дивиденти от тази трагедия.Оставете момичето да почива в мир.

Типичен коментар на платена подлога! Оборва аргументите единствено с лични нападки и обиди!

е не само на местопрестъплението - взима се от негови дрехи и от други предмети (елементарен пример е четката за зъби, приборите за хранене) и се сравнява с първото споменато.

Понеже обичаш глупости, ще ти скалъпя набързо една теория, да полудяваш върху нея: Нинова и Кутев оргнизират убийството на жената, защото искат да разклатят правителството и да падне, а и са засегнати интересите на техен другар - Валентин Златев. Намират един от електората си. Направи справка за резултатите от последните избори от секцията, в която гласуват хората от махалата - предполагам няма да се изненадаш, че БСП/ДПС взимат 96% от гласовете. Дават алкохол и наркотици на електоралната единица, понеже знаят, че е психически нестабилен и престъплението е уредено и съответно се сктивират троловете за да плюят и да прокарват съмнителните теории. Така с един куршум - три заека: Клатим правителството, плюем го (и навън също), нашият човек се спасява, щото хората ще се страхуват. Обаче правителството не пада. Остават само троловете като теб да лаят, докато свършат отпуснатите пари. През това време активираме Сидеров, Бареков и всякаква там публична паплач да държат влагата, докато се измисли нещо друго. Кво ше кажеш, а? Даже това изглежда сякаш по-достоверно от вашите простотии, тъй като само опозицията и техните спонсори имат положителен интерес от това убийство.. което всъщност си е чисто криминално, както това на Вероника и всички там останали, за които вече даже не се и сещаме.

Ти си в огромна заблуда! Валентин Златев е ОРТАК на Вожда ти!

В дълбока грешка си, аз вождове нямам и никога не съм имал. А ВЗ е спонсор на БСП също така.

Само за отскок, два въпроса към твоята теория: 1. Кой Валентин Златев ще сваля правителствеото, оня дето си пие кафето с Бойко, и на който години наред разрешиха да работи без контрол на внесените и изнесени количества ли ? 2. От КОЙ електорат са наели убиеца, от оня дето на последните избори масово гласува за ГЕРБ ли ? Че и на предпоследните, пък и преди тях .... Дай следващата теория, тази е толкова слаба, че дори не заслужава да я дочета до края ......

Не бе, бастун, правителството не го сваля ВЗ а Коренелия, а ВЗ си покрива далаверата. И това е спретнато набързо, не претендирам за достоверност, както казах - това си е криминален случай. Защо, само това, дето измислих за 2 минути ли издиша? Я погледни тролските по-нагоре, там да видиш какви небивалици има.

да те светнем - мангалът се е прибрал на бегом, целият в кръв, видели са го половината махала. отделно дето се похвалил как е очистил "гадната българка".... топнали са го неговите комшии веднага щом са разбрали за убийството - имена, адрес, роднини, и полицаите са взели "генетичен матриал" от дома му. сага вдяваш ли?

Лъжеш! В БЪлгария има ДНК база както и поне две криминалистични лаборатории (държавни) които са затрупани с работа. Спешните отиват в частна, където резултати излизат за 16-24 часа. Издали са го циганите, и още в събота в ранните часове знаеха къде живее и къде е тръгнал. Затова в Русе отидоха още криминалисти, за за съгласуват как и къде да бъде заловен. Цяла нощ пил и под въздействието на наркотици циганин, който е отишъл да изнасилва не се интересува от коя класа е жената и колко си силна психически. Жертвата му също няма време да му се представи. Убийството е близко до неговата махала. Спешна нужда от подкопаване на доверието в институции и правителство имат само БСП! А на вас, които се опитвате да защитите убиеца, като го изкарате жертва, употребена за/от някакви терии на конспирацията ше кажа - вие сте обикновенни лешояди!

Бившият и мъж, вместо да е първи заподозрян за поръчител, те му дали да преглежда записите от камерите. Бах ти и ченгетата, или са корумпирани или са тъпанари.

Бившият й мъж също е бил заподозрян, каза че и него са го разпитвали и то в началото. не са му дали те записи, а той на тях. Не знам какви още камери на частни фирми е имало в района, на негови приятели /той има доста връзки и възможности/ и каза ,че са предоставили записа от тази камера на полицията.

Разгеждал ги е самостоятелно с приятел , който има фирма за видеонаблюдение и те предоставят записите на полицията

Той има финансова изгода от смъртта и

Никаква! Разделиха се по взаимно съгласие, без ексцеии и щом са разведени - не и е наследник. Поддържаше добри приятелски отношения след развода. Не дрънкай глупости без да знаеш.

Версията за случайно убийство, за задоволяване на нагон, е смехотворна. Тази злоба употребена върху жената говори за поръчково убийство с цел сплашване на другите като нея.

МъжО и изглежда злобар и комплексар! Няма кой да е друг!

Какво нелепост едната душа пътува нагоре другата надолу