Коментари - Последно от социолозите: Фотофиниш на върха, двубой за третото място и спор на ръба на 4% | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Утре излезте и гласувайте всички, защото пак на есен да не се ходи на избори...

Опция "не подкрепям никого" няма. Това е опция "подкрепям всички". Не подкрепям никого, значи за всеки 0.4% избрали тази опция да има по едно празно място в парламента. Тогава избирателната активност би била близка до 100%. Но това е демокрация. Никой не харесва демокрацията, а най-много я мразят, тези дето я имат в името си.

Идете в неделя , подкрепете тия дето ви смучат кралицата вече 33 години . 45 години стигали .!А сега 33 стигат ли?

Хора, Българи, умолявам ви , не гласувайте за Мая Манолова! Всички трябва да изполдваме бюлетината "Не подкрепям никого"! Вижте какво се случва във Франция, докога ще ги търпим ?

Тази която беше в БСП после мутри вън,после ние идваме сега левица накрая може и лъвица да стане

Ти май не си наред на втория етаж, моето момиче. Няма по-голяма глупост от тази възможност, която предлагаш. Всъщност има. Да не се участва в изборите. Те това вече е върховна простотия!

Така наречените социологическите агенции са всъщност едни жалки манипулатори, които просто "легализират" нарежданията на господарите ни. В края им заповядаха да включат и палячото Янев играта, за който не гласуват дори всичките му роднини. Пълна отврат.

Майната им на "агенциите"!!!!! Те пишат за този , който плати повече!!!!! Извинете но за ПП+ДБ-трябва да си хептен прост за да гласуваш!!!!! По-добре-"не подкрепям никого" отколкото за педала Кокорчо, Киро парапета, гномчето-генерал и св. Еконтии!!!!! Хора МИСЛЕТЕ!!!!!!

Каква фрагментация (безполово размножаване) бе идиоти, имаме чудесна българска дума - раздробен.

Българи. който не вижда партия за която да гласува нека задължително си даде гласа не гласувам за никой за да може да дадем некомфорт на партиите некомфорт който дава те на нас нека не могат да мамят с НЕгласувалите... н.

Костадинов е най-умен и има лидерски качества,хората го следват,защото с енергия и ентусиазъм говори,но ще видим какво ще направи.Трябва да обединява народа,да е уравновесен,без да лепи етикети на противниците си,да излъчва стабилност,да се обгради с качествени и подготвени хора и да помисли,че в рамките на настоящите съюзи трябва да отстояваме българския интерес.

Копейката ли бе, популистка дето иска да ни изкарва от ЕС и с парите от субсидиите дето си направи вила във Варна

Една къща в някво село ли пак дъвчене, той доказа,че не с откраднато строена.Другите откраднаха милиарди и къщите им са в Дубай,Барселона и къде ли не,но вие пак за тях ще гласувате.

Мир, повишаване на доходите, опазване на децата от джендърска идеология! Която партия го заявява за нея трябва да се гласува!

Много жалко за нас българите щом след безобразното управление на ГЕРБ, шмекерите от ПП, прикачилите се псевдодемократи ДБ и фалшифият патриотизъм на Възраждане пак те щели да получат гласовете. ДПС е отделна история! А за патериците Български възход и Левицата няма защо да се обсъжда! Мнго дебили явно има!

Kak определи, че е фалшив патриотизма на Възраждане ? И какво разбираш под патриотизъм ?

Народе, наистина ли ще гласуваш за мафия герб и продажниците киро и кокорчо?!?,

За гласувал на "не подкрепям никой" изобщо не се разхождайте. По добре подкрепете някой който е най-близко да вашият мироглед, па макар и далечен. При толкова партии "не подкрепям никой" просто е несериозен отговор.

Би имало огромен смисъл от глас за: "не подкрепям", ако в Конституцията е регламентирано, че при преминаване на процентната бариера, би следвало толкова празни места да има в парламента, колкото хора са гласували за никой! При повече от 120 празни стола, каквото заслужават днешните кандидати, автоматично да се разпуска парламента за следващите 4 години и функциите му да се поемат от президента и неговата администрация в всичките произтичащи от това права и задължения! Но няма такъв регламент, няма и кой да приеме и затова гласуването за никой е безсмислено, защото след това никой не взима тези гласове в предвид, а преминалите прага за влизане си ги разпределят служебно! Което реално е гавра с избирателите и незачитане на вота им!

Ще "спечели" този, който посочат шефовете от Козяк! Независимо кой как гласува! От гласуване за "не гласувам за никой" би имало смисъл, ако има регламент при съберане на достатъчно гласове над бариерата за влизане в парламент, толкова празни столове да има и в този случай гаранция, че ще са мнозинство и народа никога няма да легитимира парламент, защото ще има по-малко от 120 реални депутати, т.е. няма да има кворум! Това няма да го допуснат от Козяк и ще назначат техни служители, които ще искат да ни пратят в Украйна! Тогава над 90 процента от гласувалите за тях ще пльоснат "морни" тумбаци на жълните павета, ще вадят болнични, че са "негодни" за военна служба, че не са били в казарма, не знаят как се държи пушка, че са "защитени" членове на лгдб или "безценни" партийни и държавни кадри...

Тъпо > По-тъпо > Най-тъпо > Негласуващ постоянно мрънкащ пееераз

В номер 12 е истината, да ги отнесем гербавите поне с 10%

Ше отнесеш на майка си топките.

Духай попарата

победител е козяк кур за демокрация и свобода!

При този избор на политическия небосклон, съвсем ясен е победителя на изборите и това е партията "няма да гласувам". Ама на тях не им пука, утре някой с 600 000 гласа, ще каже "пръв съм", "българите ме избраха" и ще посегне смело към кацата с мед......

Ако още не знаете, ето кой е големият победител. Хубава статия, красноречива и най-вече точна: https://trud.bg/%D0%BA%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2-%D0%B2%D0%BE%D0%B8%D0%BD%D1%8A%D1%82/

Точно! Тези които го хулят са платени или чули недочули нещо!

Българи. който не вижда партия за която да гласува нека задължително си даде гласа не гласувам за никой за да може да дадем некомфорт на партиите некомфорт който дава те на нас нека не могат да мамят с НЕгласувалите............

няма такваз опция не отивате в секциите и не подписвате нищо!

Пак няма да имате правителство бе селяци

щото ни писна от платени прогнози.

Единият напълно неграмотен и срича без да каже поне едно правилно изречение! Поне едно! Другият нестандартно ориентиран, но със съмнителна биография с излъгани съдружници, а третия от ДБ взел 3 млн лв. безотчетни парици за правни инициативи, без да има един ден юридически стаж или явяване в съд и с прекъснати права за неплащане членски внос!! Какви са тези "лидери"? Поне малко по грамотни и с повече опит и без лоши прояви да ни управляват!

Бойко, покажи им кой си за пореден път ги размажи както им се полага... Само ти си нашето спасение и това се знае прекрасно в България.

"Има и очаквания от 4% до 5% от тези, които ще отидат до избирателните урни да пуснат бюлетина с "Не подкрепям никого". И как се стигна до тази бройка след като на предните избори тя беше около 15%? А преди това около 10%. Последните избори въобще не оставиха хората гласували за партиите в добра позиция. Тъй че защо се смята че не само ще има рекордно висока избирателна активност, но и че процента на "не подкрепям никого" ще е малък? Сега да видим дали фантазиите на някой от бъдещите депутати ще станат реалност и първата политическа сила ще може да направи самостоятелно кабинет. Защото за коалиции няма много избор!!!

Тези агенции да си заврат разрешителни те в задния двор. На миналите избори даваха преднина от 7% от втората а машините отчетоха че втората печели

те нямат разрешителни и лицензи . всеки може да си направи агенция

Ако БСП и Възраждане отпаднат от парламента ще станем нормална просперираща държава.

По-скоро смени с ГЕРБ и ППДБ ;)

Ще станем - грънци ! Ти нормална държава ли наричаш тази, която я командват отвън ?

Не вярвам на социологическите проучвания ! Те не са независими !

Горещо препоръчвам да си купите последния брой на в. Стършел и да го прочетете веднага. След изборите и да го четете ще бъде късно.

Единственият разумен наказателен вот за мен е Възраждане, всички останали малки партии са евро-атлантически ориентирани и поради тази причина са непредсказуеми във външната политика.

ще гласувам за номер 3 висшист специалист съм

Подкрепям със същите думи

Има няколко неща.... Първо - Възраждане е непопулярна при проучвания заради глупостите на медиите и психодесните, в резултат на което те имат поне 5-10 шанс отгоре. Много хора просто няма да кажат, че ще гласуват за Възраждане, защото ако ги надушат ще имат последствия в личен и професионален план. Отделно вота от чужбина за Възраждане и ИТН е силен. Второ - и ГЕРБ и ППДБ социолозите им надуват резултатите. Предполагам, че ще има изненадани и стонове "ама-как-така". Трето - ДПС виинаги смятат точно колко гласа им трябват от Турция и мангалите, за да са трети. БСП ще вземат гласовете на Янев (освен купените естетствено.) Тъй че подозирам, че ще има ритуално късане на ризи от социолози в Неделя ;) Официално си дават 3% грешка. Като сложим горните фактори може и 10 да станат някъде...

Жълтопаветниците пак ще търкат жълтите павета

София не иска Бойко Борисов,София не иска ГЕРБ

Защо изчезна основния свидетел по делото за магистралите клошаря който изнесе чувалите от банките чувалите с парите за магистралите защо този човек го ликвидираха няколко месеца след като мина шума по медиите и го писаха че е умрял от ковит а дали някой им вярва на престъпната шайка която все още иска да управлява разбирате ли все още иска да си пълни джобовете и да стриже глупавите овце моля не допускайте това още веднъж ще бъде голям срам за българия той е закопа българия с не знам колко милиарда за турски поток който в момента изобщо не се използва и няма и да се използва и вие пак давате гласа си за тоя нещастник дето ви краде и убива

Ей сега ще дойде санитаря с усмирителна риза .

Клатя Лена но ще гласувам за Бойко

изброените отиват в историята.

Не съм виждал празни места в Парламента за гласувалите с “не подкрепям никой” … май, вие водите в надпреварата за най-прост каун!

За първи път да се съглася с платен руски трол:))))) Е значи има надежда.

ако не искашд акажеш за кой ще гласуваш, казваш "за никой"... И после изненади.

Путин лайт му викат на борисов докара българия до 111-то място по свобода на словото докара страната до пълна диктатура изби сума народ изби силва зурлева мишо бирата ваньо танов уж загинали при неизвестени обстоятелства ама с неговата помощ това е един кръвожаден диктатор който се прави на голям артист от народния театър да влиза в кожата на глупавите и прости хора и ги манипулира отново и отново да гласуват за него докато той е в управлението българия няма да тръгне напред напротив ще се върне във феодализма този е по-зле от бай тошо опичайте си акъла защото утре и други ден българия решава накъде да тръгне напред или назад да оставим миналото настрани и да градим новата държава българия това зависи от всички нас поговорката казва прост народ слаба държава а за този гласуват простите защото и той е много прост и си го е казала чик

Не знам колко ти плащат- ама си елементарно видим платен трол.

Същото мога да кажа и аз за теб

Кога регистрирахте партия - не подкрепям никого? Къде да ви видя листите???? Значи хлапенце- кой ще управлява решават гласувалите за някоя партия. И толкоз.

Тоя властолюбив ненормалник борисов кога ще приключи с цирка и театрото защото народа вече го разбраха как мръсник е убиец на който ръцете са изцапани до лактите с кръв къде са минаха силва зурлева мишо бирата и ваньо танов някой ги уби а също и човека който изнесе чувалите с пари от магистралите и него го убиха и писаха че е починал от хората клошара това беше сигурно че ще го ликвидират но и по новините дори не го съобщиха заради я и тоя идиот сме на 121-во място по свобода на словото и бавно се качихме малко места нагоре след като го свалихме дано никога повече не го избираме опичайте си акъла

Кажи нещо и за Киро тролче прокопиево смотано.

Ти си я чик тролче нещастни го платена под лого

Кога ви пуснаха от психодиспансера?

АКО БЪЛГАРИТЕ .НЕ ИЗЛЕЗЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ .....СЛЕДВАЩИЯ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ ЩЕ СЕ КАЗВА МУСТАФА:((((

Може и Руши.

Имахме Сергей вече. Малко разнообразие да има;)))))

Да обърнем внимание на мунчовците гласуващи с Не подкрепям никого, че всъщност подкрепят всички. Накрая винаги има 240 депутати. Проста математика трябва.

Ха, ха.... 25% Джендъри и Реститутки... накъде върви тоя свят... Поне ще има достатъчно герои да ходят да се бият с лошите руснаци...

Нато мобилизирани не ползва. Виж твоята русия да. Да не стане русоробите да трябва да се записвате във вагнер.

яж в кофите бе тъпан.

25% от 40% гласували, и то с подкрепата на социолозите. Накрая я имат 15%, я не. А 40% от хората с право на глас си е смешно. Както цялата им шайка от обвързани по един или друг начин с европейеските и американски пари.

Долнопробни продажни, лъжливи и крадливи български политически проститутки ще гласувам за Вас с високо вдигнат среден пръст. И за да не ми открадните гласът ще гласувам с текста НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО.

Не съм виждал празни места в Парламента за гласувалите с “не подкрепям никой” … май, вие водите в надпреварата за най-прост каун!

в Парламента от 2 години има една партия, дето не е пристанала на никой, и трудно може да я наречеш политическа проститутка. Като ще се хабиш да гласуваш "за никой", вземи гласувай поне за Възраждане...

Който е балък да гласува. Всички са еснакви измамници, не им пука за народа. Само искат да крадат.

Време е за президентска република.

Хубу, редете минуси ама пак ще имаме служебно правителсво, и пак избори и така до края на светаааа ....... :-)

Реклама, та реклама! А Румбата и Гълъба се из..ха на пагона, на клетвата и прочие за един пробит долар. Цялата власт е в тях, години и нищо, навеждане, навеждане, навеждане. Утре ще пратят "сини" каски в Украйна и сме в кюпа.

Тегав е жизнь на капеек , а вата ?

Еее Крава, да имаше повече като теб.

Ще научиш!

Гласуваш, имаш правителство. Не гласуваш , управляват фуражката и тулупа

за вся путлерастка сволач! Идете на Хуйло си!

За там ти си тръгнал.

Тръгнал съм за железарията. За по-голям чук. Че след изборите имаме да гътаме МОЧА-а.

Чукът ще ти свърши работа в Сибир, а и уменията ще ти се зачетат. Малко ще ти е трудно да го завлачиш до там пеша, но сам си го избрал.

Сибир ще част от новия уголемен Китай, а по билото на Урал ще минава новата финландско-китайска граница.

За тебе едва ли ще има значение, чий ще е Сибир, макар че ако се замислиш, китайците са строг началник и вероятно жесток надзирател.

Аз първо ще мина на консултации през Козяк. Иначе не става

Понеделник Сряда и Петък съм в американското посолство. Вторник в английското. Четвъртък в германското

Ти мина през пасоль , похапна Удобрение и сега да си заработиш капейките ?

То си личи кой е платен. Ей тези за които пишат статията безплатно ли го правят, а вие козяците? Не, разбира се, но шумата която в дават утре си я навийте на фуния и в ..за!

Боко не му ли е време за пенция?? Колко милиарда още иска да сложи в чекмеджето??