"Последни усилия преди "Титаник" да се е разбил": Лозан Панов призова за отстраняването на Сарафов

Повод са съмненията за зависимости в съдебната система след убийството на Мартин Божано-Нотариуса

Обратно в новината

Коментари - "Последни усилия преди "Титаник" да се е разбил": Лозан Панов призова за отстраняването на Сарафов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лозан Панов изглежда читав. Трябва ни прокурор, който да вкара всичките 240 депутати в затвора, и едва след това България има шанс. Иначе ще си останем корумпирана страна като русия.

Прав е, но за съжаление никой няма да го чуе.

каква визия,каква коса,супер правосъдие от тоя грозния......

прокопиевск0 кутле да оди у лево

Порнокурорите от Съдебна Порнография в ШОПландия нещо масово се размсърдяха.

Лозан е пич.

но в женски род

И кой да е този читав прокурор бе Лозане.Сигурно вашата утрепка Янкулов ,който е потънал до уши в корупционни скандали.Бойко е виновен за всичко ,че им позволи да си разиграват коня.Сутринта слушах онази политическа проститутка Нестимир Ананиев как лъже и маже и за малко да счупя телевизора.Егати наглеците.

Лозан обърна съдебната палата на бардак. Срамно е днес дори да го показват тук и в дневник. Думите му пукната пара не чинят. "След скандален клип взеха Съдебната палата от Лозан Панов" /Днес/

Обърна я преди 10 години, като каза на такива като теб, че има ГНИЛИ ЯБЪЛКИ в бардака, за който твърдиш и от тогава за такива като теб стана неудобен и я карате на принципа "Крадецът вика - дръжте крадеца!"... Само дето взехте да опадате като круши, някой ви брули грубо.... Гнилите ябълки, гнилите.... Звучи ли в ушетата вечер като заспивате тая неудобна тогава, но истинска метафора? Спиш ли спокойно, другарю Петров? А далаверките изпрани ли са ти? Гнили ябълки, гнили..... не ти хареса и тогава - не ти харесва и сега как звучи, нали? :)))

Само празни приказки за за балъци !

"Ние сме съдебната власт, Лозане" Черния лебед му изяде "демократското" на Панов. Самите ДБ го отстреляха на изборите.

Припари им под краката на корумпираните магистрати и почнаха да се борят за запазване на мафията им. Докато не ги закачаха си мълчаха, а сега извднъж почнаха да се борят с корупцията която била от години, като искат да махнат глваният прокурор който е от съвсем скоро и който се бори с тях. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

Този е известен като , съдията с лакиране нокти⁸

с кви нокти е, важното е да върши работа. Не е важно какъв цвят е котката, важното е дали лови мишки.

гешев се заигра с мотане на на висящи дела и изнудване ... конкретен пример чекмеджетата .. като цяло дело без никакъв юридически свисъл създадено като компромат част от опитите да се създаде политическа криза ... такива простотии главния прокурор трябва да приключи бэрзо и прозрачно.

Прокуратурата приключи скоропостижна проточилата се "къща в Барселона" на Радан и Йончева.

Кой пусна джок пол фриймън? Този боклук

и що е боклук .. щото не се беше оставил да го пребият ли?

един съдия ако не му е ясно, че без доказателства да дава определения за хора, които имат същите права като него самия е неуместно за кой да е ясно

После потънал

Цариградска главен прокурор!

По корумпирана система от съда начело с този боклук. Няма!

Освен военно положение за опредебен период , народен съд, разстрели и съвсем нови хора, нищо няма да стане! Страната ни е потънала в корупция, хаос и всякакви зависимости!

А войска откъде да си внесем за военното положение? Щото и нас такова нещо нЕма.

И кой ще назначава съдиите в тоя твой народен съд? Защото ако беше поне мъничко по-умен те ще да знаеш че народният съд не е бил нито народен нито съд.

Ти записа ли се за канала ми за да кажеш че нещо си опитал да направиш преди да ртъгнеш за говориш за военно положение, народен съд и фруги глупости? Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите. Аз за разлика от дебилите в ЕС в парламента и правителството знам и мога. Искам да кажа на дирниците и на тези които ми пречат да направя от България нормална държава, а помагат на всякакви продажни мутренски тъпанари за пари, че ще направя всички да сме равни, ама без тези които са пречили. Така ще е честно нали?!

Превърналия софийския градски съд в частна компания раздаваща присъди по ценоразпис се изявява като някакъв съдник....... Ама ей затова сме на туй дередже- щото разните корумпирани се бият кой е по-корумпирания. И респективно единият е наш човек пък другия не е наш човек. И нашето корумпе е по-добро от вашето курумпе.

Тоя като какъв го иска? Само, че бе слуга на лодкаря/бе предложен от него и гнома за техен кандидат за Президент/. А не иска ли да разкаже защо мълчеше до сега? Дали не е замесен и той в съмнителни сдружения по интереси? Исега не отвлича ли вниманието от себе си?

Ех...

Бе то и твоето име го има замесено в разговорите между Цариградска и Божанов, ама нищо не казваш. Що така, Лозане?

ако гледа Цариградска ще ти стане ясно защо, този кръг и този около Пепи Еврото са такива въжеиграчи, че агнешките главички са най-леката форма. Сарафов е Гешев № 2 - закрилник на мафията, затова утре като блъснат някой твой близък на пешеходна пътека ще викам алеле-мале защо го пуснаха пияния шофьор?!