Посланикът ни в Турция: Наш сънародник е в неизвестност след земетресенията

Имаме готовност да предоставим и допълнителна хуманитарна помощ за пострадалите от земетресението в Турция, каза Гълъб Донев

Обратно в новината

Коментари - Посланикът ни в Турция: Наш сънародник е в неизвестност след земетресенията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От тия сънародници, дето не знаят дума на български език, обаче имат право да избират когото си искат от ДПС -то, проклятие за България

Не ни е сънародник. Турчин с български паспорт. Въпреки, че в Турция двойното гражданство е забранено.

една трета от жертвите са в Сирия. ФАКТ! Защо нищо не се пише за това? Пише се само за Турция. А-а-а, може би защото в Сирия управлява Асад и там има руска база?! Друго си е страна от НАТО, макар и с диктатор като Ердоган. Все пак е наш кучи син! На него ще съчувстваме. На сирийците - не! Типично западно лицемерие и двоен стандарт! 100 държави искат да помогнат на Турция. А на Сирия? Или сирийците са "получовеци" и ни заслужават милосърдие?

Ако до сега не си разбрал , Израел помага на Сирия

За всичко са виновни краварите! Това е нечувана и невиждана злоба! Провалят се навсякъде: в Сирия, в Авганистан, в Ирак, в Африка, провалят се в Украйна, Турция все по-малко им играе по свирката, всички започнаха да се отдърпат от тях, Президентът им е кукуригу, и тия от злоба и яд - бутат си ЦРУ-то на предна линия да върши безчинства и наказателни акции. В случая използваха HAARP с ясното знание какво вършат, както с атомните бомбардировки над Япония. Видя се как падат сгради по подобие на кулите-близнаци...Как пък тези земетръси избягват Инджирлик, а!?

Когато св. Киприян е правил такива неща, не е имало, ни ток ни сателити.

Института за анализи на земетресенията: Уредите не показват природно земетресение, а такова причинено от подземен ядрен взрив.

Голямо нещастие. Бог да прости загиналите! Съболезнования на близките! Но в Турция се строи лошо. Тамошните мошеници използват морски пясък. За това сградите им падат като захар.

На при земетресение с такава сила навсякъде, освен в Япония ще има проблем.

За твое сведение, истинският бетон - римският, се е бъркал с морски пясък, а е най-здравият до момента, който ще ни надживее, над 2000г до момента (Колизеумът в Рим)... В пъти по-здрав от Титан примерно в момента..

Алоу, помагачите, на макетата колко им помагахме още откакто първи ги признахме, за да им гледаме свинщините днес. А макетата са цвете, в сравнение с тия неоосманисти от другата ни страна.

Така бе! Грях е. А и съм бил в Турция. Страшно много добри хора има. Даже май повече отколкото у нас...

Наистина трябва да си много ограничен, за да не зачиташ за хора обикновените турци.

Трябва да се помага...това е човещина,доброта и достойнство...турците ще го оценят...защото нямат лоши чувства към бг...

приятел в нужда се познава.дай да помогнем на съседите

Я не ни занимавайте с този наш"сънародник" с "хубавото българско" име Мустафа дето една дума не знае на български и има паспорт само за да гласува за ДПС!

Но със сигурност е по човек от теб. Що за екземпляр си?!? Името не прави човека, но едва ли схващаш това.

На фона на стотиците убити(за сега).... "Наш сънародник е в неизвестност"...... Звучи пресилено. Стотици хиляди, са пострадали, объркани и на практика "в неизвестност".... Той осъзнава ли, колко абсурдно е това, което прави!?

Какво плюете бе, серсеми? Помогнали сме с каквото можем. Дано и нас не ни стига подобна трагедия!

нашата държава няма да реагира толкова бързо за нас.

Посланикът ни, се натяга, афишира присъс твие в пространството! В региона 10-на милиона души са засегнати от бедствие то, няма ток, комуникациите са блокира ни...... Спасителите спасяват, всички еднакво.... Той там, работа няма! Желае да го забележат, нищо друго!

си изрод ...

Знам го сънародника Мюмюн, дето дядо му е бил от "голямата екскурзия", а самият той не знае две думи български, обаче има паспорт за да гласува за ДъПъСъ и да ходи из ЕС...

си ти ...

Знам, бе. Кажи ми нещо ново. Ама тук не става дума за мен, а за тия второ и трето поколение "сънародници" (тоя в най-най-добрия случай ни е полусъгражданин), дето са радикализирани много повече от дядовците си, дума български не знаят, но са първи адепти за "възраждането на османската империя". Като си стоите само в София и не знаете какво етническо прочистване тече в Родопите и в Тракия, както и какви планове имат за нас тия...