Посланикът на САЩ в Русия: Малко вероятно е Тръмп да признае анексирането на Крим

"Крим е нарушение на международното право, всички ние признаваме това, това е политиката на САЩ", заяви дипломатът

Обратно в новината

Коментари - Посланикът на САЩ в Русия: Малко вероятно е Тръмп да признае анексирането на Крим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доналд Туск в открит текст каза , че САЩ не ги интересува съдбата на Украйна ,а Крим каза Тръмп на какъв език говорят , отговориха му на Руски ,значи е Руски ! Всичко е ясно и България да престане да споменава кой и на кого е Крим , а да помисли как да противодейства на Националистите че забраняват да говорят на Български , Виктор Орбан също каза за преследване на Унгарци в Украйна и забрана да говорят няма да пусне Украйна в НАТО на желанието на Порошенко за НАТО ! Порошенко му се закани с отмъщение към тези които искат да пречат на Украйна да влезе в НАТО !

"По-рано Тръмп заяви, че Крим е "руски, защото всеки, който живее там, говори руски език". Значи ли това, че САЩ са на Англия? - ми те там си говорят на английски!

За да се намесят чужди войски в Косово имаше доказани военни престъпления на сръбските войски - масови кланета в Сребреница над цивилното мюсулманско население доказано от видеоматериали и масови гробове. Самият Путин, в интервю относно руската помощ за Донбас и отказа му мироопазващите сили на ОССЕ да бъдат разположени на границата между Русия и Украйна каза дословно: "Ако силите се разположат на границата между Русия и Украйна има огромна опасност да се повторят кланетата от Сребреница"! Путин признава, че в Сребреница е имало кланета от страна на войските на Милошевич - основанието за въвеждане на войски на ООН в Косово. Аналогията между Крим и Косово е крайно неумесна поради най-малко две причини: в Крим клане от страна на украинските войски нямаше, и Косово не е сега щат на САЩ, за разлика от Крим, който Русия анексира, преди да е проведен там изобщо референдум!

Защо забравяш изгарянето на живи хора в Украйна? Или да изгориш хора, сред тях да има бременни жени, е нормално, хуманно,демократично и в унисон с евроатлантическите ценности? Нима има съществена разлика между изгорените от украински националисти (фашисти) десетина автобуса с граждани на Крим и онова в Сребреница? Всъщност по логиката оправдаваща обособяването на Косово като държава оправдаването на присъдеиняването Крим към Русия става абсолютно оправдано, дори необходимо!

Аз мисля,че ако водещит руски офицер Му нареди,ще признае. Той като агент за вляние е длъжен да се подчини. Даже да има друго мнение,той няма право да се съобразява с него. Иначе..... край на президентството. Всички козове са в ръцете на КГБ/ФСБ и НКВД и т.н. Тов. Путин,кто там шагает правым ? Левы,левы,левы. Достою из широких щанин свою паспартину,читайте,завидуйте,я гражданин сов.союза-России........

Колкото и да плачат , българските Подлоги на Хранилка към Укрите и техния маймун Посралник , КРИМ Е РУСКИ ! Нищо не можете да направите ,освен като мен да отидете на Почивка и да се повъргаляте на Кримските плажове ,много е готино и хората са радостни че Путин ги е приел в Русия ! Радват се на спокойствие въпреки ,разни блокади на Укрите национилисти ,Потрошенко да му мисли !

Той вече призна че Крим е Руски ! Посланника си измисля !!!!!

Шарената пак се вихри! Тя в толкова адвокат, колкото аз съм космонавт

Шарена ли е ,дюс ли е ,ти си заминавай там от където си дошел Чумав маймун !!!

По правилата на Хартата на ООН, Крим си е руски отвсякъде. В нея ЯСНО Е ЗАПИСАНО, че ВСЕКИ НАРОД ИМА ПРАВО НА САМООПРЕДЕЛЕНИЕ. Народният вот се определя с РЕФЕРЕНДУМ. А колкото до укропската конституция - тя не е международен документ. Няма конституция на света, която да позволява отделяне на територии, затова този въпрос е регламентиран на МЕЖДУНАРОДНО ниво. Незаконно е отделянето на Косово от Сърбия, ама западните копелдаци и дума не обелват за това, а се оправдават с ВОЙНА, която пак те разпалиха и финансираха!

Че Крим никога не е бил руски!!!

Сериозно? Е, вече е руски

Ти отскоро учиш история. Там, в тези ограмотителни курсове за останали неграмотни представители на някои от вашите етноси се набляга основно на четене и писане. Никой няма да ви учи на история. А и да ви учат няма да има време да стигнете до урока за Крим защото евросредствата за ограмотителни кампании ще свършат! Затова се опитай да си траеш и да си взимаш по 5 лева на ден в училище.

*88888

И така, руски НЕУКИ тролове- ако искате са спорите с мен- един бг. адвокат- нека спорим с факти и да се аргументираме с правни основания + сложни юридически факти. Иначе ще започна да си мисля, че нещо ви тропа чивията- представяте се за юристи, пишете лъжи, глупости и тъпотии за международното публично право, и когато се сблъскате с истинските принципи на международното публично право, минавате към лични обиди спрямо този, който ги публикува... С две думи- вие сте ЛЪЖЦИ, спонсорирани от руското насрано посолство.

че трябва да си луд, за да си губиш времето с някакъв самопровъзгласил се за адвокат трол.

*88888

Кой трол знае какво е “правно основание“ и “сложен юридически факт“, бе, сульо нещастен?! Ти, руски троле, можеш ли да цитираш като мен международни договори и знаеш ли изобщо как се тълкуват? Не се виждаш, че си дърта пенсия на 68 години, с деменция, а си седнал да се занимаваш с мен- един български адвокат.... Деменцийо, деменцийо, отивай си в стаята в старческия дом и си пий хапчетата РЕДОВНО....

Какво беше това с фактите, принципите и личните обиди, "сульо нещастен"?

В кой университет си купувал изпитите си? Най-продажно и подло, най-лицемерно и лъжливо същество е бг.адвокат. Като тръгнеш от Фил Димитров, та през Пешо-коня и като спреш в съвремените лешояди, които нищо добро не са направили за този народ и за тази държава! Та въобще не издавай никакъв звук, че до сега бая се ..рахте навсякьде!

*88888

Дрън-дрън-дрън-дрън- каза ти- руският тъп и прост трол с незавършен трети клас на основното руско образование:) Имаш ли да напишеш нещо по същността на спора- а именно- законно или незаконно русия окупира и анексира Крим?

Дира изтрийте този мошенник смръдлив адвокат на Укрите използващ нецензурни думи !

Щом тези правни основания за теб са сложни юридически факти е ясно какъв адвокат си. Явно с фалшива диплома от Каспичанския филиал на университета в Полски Тръмбеш. Диплома от тези, които ги издават без да има задължително завършено средно образование или пък диплома, която сам си написал. Или най-много да си с документ като тези, с които циганите се сдобиват от недобросъвестни учители за да изкарат шофьорски книжки...

Анексирането на мексиканските земи от САЩ! А Панама? А Хавай? Гибралтар е на Испания, обаче ингилизите въобще не мислят да го връщат! Какво правят 35000 американски окупанти в Берлин? Руснаци преди 20 години са се изнесли оттам, но американците тц

ние това не го знаехме и негово превъзходителство ни осведоми... направо сме паднали от Марс...

Крим си е бил винаги руски и руски ще си остане завинаги.

Историята друго казва

раздуй какво казва историята - за да сме в час.

Аз пък не знаех, че Голан който е анектерт от Израел и принадлежи на Сирия не нарушава международнато право. този посланик явно е глух щом не е чул, че въпроса за Крим вече е приключен. Но нищо чудно- то целият им Сенат вече изглежда на един голям старчески дом.

Крим ще го върнат пияните диваци с лихвите на Велика Украйна.

И от кога Украина стана толкова ''велика'' ?????

откак са поданици на шоколадовия крал.

Аре на кирия! Оправяй своята кочина. Като си прост, млъкни и повече да не си се обадил!

Като оставим историческите претенции на руснаците за Крим, те не го придобиха юридически чисто и съответно не е признат за руски от по-гомята част от страните в света , само шест - седем са го признали за руски от около 200-та страни в света. Същото е с Южна Осетия, Абхазия и Приднестровието. Прави чест на САЩ и Великобритания че застават зад териториалната цялост на Украйна, нещо за което беше подписан договор и Русия отстъпи от него, нещо по-лошо Русия не способства за нормализиране на положението в Донбас и е дала убжище на предателя Янукович, при това положение аз лично не ги опреквам че възхваляват Бандера, всеки би се радикализирал на тяхно място. Съдейки по това как един руснак ми се разкрещя, че руските стоки не минават с намеземен транспорт през Украйна, едва ли на руанците им е много приятна ситуацията там, както се опитвате да омаловажавате.

Приятелю, четири държави оспориха руския суверенитет над Крим и са в стойка партер - Турция, Франция, Англия, Германия. Да се готвят Канада и Нова Зеландия.

*88888

Русия НЕ ПРИТЕЖАВА законен суверенитет над Крим- справка- чл.5 ал.1 и ал.2 от Декларацията на ООН за определението на агресията- Определение агрессии Утверждено резолюцией 3314 (ХХIХ) Генеральной Ассамблеи от 14 декабря 1974 года Статья 5 1. Никакие соображения любого характера, будь то политического, экономического, военного или иного характера, не могут служить оправданием агрессии. 2. Агрессивная война является преступлением против международного мира. Агрессия влечет за собой международную ответственность. 3. Никакое территориальное приобретение или особая выгода, полученные в результате агрессии, не являются и не могут быть признаны законными. ТОВА КАЗВА МЕЖДУНАРОДНОТО ПУБЛИЧНО ПРАВО. Останалите квазиюридически дрънканици ги оставете за пияндетата- руснаци- аз съм български адвокат и знам точно какво пиша. Ако можете, оспорете с ЮРИДИЧЕСКИ АРГУМЕНТИ моето твърдение. Ако не можете- замълчете завинаги, квазиюристе!

ползвай гугъл преводач, моля. понеже явно не знаеш езика. да не говорим каква смехория е да цитираш изваден от задънени архиви закон от 1974 година - от времето на украинска ссср. тогава е нямало такава държава украйна, капиш?

В Прищина - може! И е " юридически чист". В Крим - не може! И не е "юридически чист" Разлика е в това, че в Крим централен булевард не носи името на американския президент Бил Клинтън, както е в Прищина.

значи фактът, че са били част от руската империя, за тебе е исторически претенции? и че са били автономна република също? но хайде за нещо друго, но пак във връзка с поросенко стори. Донбас и Луганск. Договорът е между ЛНР и ДНР и Украйна, т.н. Мински съглашения, като Германия, Франция и Русия не са страни по него, за разлика от Украйна, която не изпълнява поетите задължения - ако ги беше изпълнила, нямаше да я има горещата точка там.

че ще го признае. ех, колко жалко - украйна щеше да ви хариже светкавично крим за бази, но уви.

Да поясня идиотът е тръмп

Напротив, администрацията на Обама се справи забележително добре. Ако се беше забавила още седмица, Киев можеше да загуби Харков и Днепропетровск (сега Днепър), с доста добри перспективи за Одеса. Така че именно тяхната намеса спаси майдана. Лошото е, че украинците, вместо да тръгнат по пътя на Полша, избраха да следват амбрияжа Степан Бендера.

Навремето татарите са посрещнали СС войските нахлули в Крим със хляб,сол и танци на народите и затова Сталин ги е наградил със екскурзия да орат целините и да произвеждат мамули, а не да се правят на черкези по турско в България.Сега Путин ще си разплете на кучето жартиерите,че Тръмп нямало да признае връщането на собствеността върху Крим.

Не са ги посрещали с нищо. Най малкото, защото отношението към татарите е било като към всички други равни народи в СССР. СС обаче насажда разделение на верски принцип, за да създаде зависима от тях прослойка, която да им върши мръсната работа и да балансира УПА. А малоумниците се хващат на въдицата, че са нещо повече от сънародниците си.

И още как! От там съм. Та не спори с мен въобще.

сеедно некой у Русия го боли ,дали Тръмп щял да признае Крим за руски Това интересува само отрепки като тия дето днес се правиха на "небесни милиционери" на Лужники

А тези хамерикански отрепки кога ще върнат незаконно анексирания Тексас на Мексико?

По същи начин не признаха анексията на Прибалтика и днес не е част от Раша. Щом Жужу изчезне от власт, първото което ще направят, за да им опростят санкциите, ще е да върнат крим наш.

Я, ми ти си умен, като на АГЪНЦЕТО МАЙКА МУ. В скоро време - Ялта 2.

Постановката "много малко вероятно" е парадокс. Всъщност от лингвистична гледна точка тя означава, че все пак... ИМА ВЕРОЯТНОСТ. Недопустимо изказване на дипломат от кариерата.

Още по-малко вероятно е някоя правова Държава да признае косово ..

България го е признала. За жалост.

Ти какво, жалищ сърбуните, дето 3 воийни воюват против нас. Аман от заблудени еничари.

Не България , един малоумен шломо :))) Няма нищо общо с прекрасната ни Родина !

Че Тръмп какво общо има с Крим? Той да си гледа своята държава! Путин не му се бърка там.

Крим го забравете,ако имате гащи,пробвайте да го вземете.

Едно международно право за Крим, друго за Косово и Северен Кипър... "...Крим е "руски, защото всеки, който живее там, говори руски език" ФАКТ! И Рефередумът Е ФАКТ! "Демократичните" държави имат проблеми с демокрацията. ФАКТ!

Лека поправка ;)) В Крим азбука , религия и култура идва от България . Княгиня Олга е племенница на СИМЕОН ВЕЛИКИ . Канонизирана за Светица , обичана и почитана като Българка . Да е вечна и светла паметта й . Изконна наша територия .

но както и да е.

някой да го пита. Народът на Крим реши още 94та.

Не пишете глупости , Крим беше завладян от руснаците със сила и никой не е питал местното население иска или не. Никой не им е предоставял избор дали искат или не , просто ги анексираха и поробиха - типично по болшевишки.

Лекувай си мозъчната недостатъчност!

Още един изперкал шебек.Я дай да видим Хавай как става щат на САЩ.

Чети историята векове назад, капут мръсен!