Посланикът на САЩ Херо Мустафа връчи акредитивните си писма на президента (снимки)

Новият дипломат №1 на Вашингтон у нас се поклони и пред Паметника на незнайния войн

Обратно в новината

Коментари - Посланикът на САЩ Херо Мустафа връчи акредитивните си писма на президента (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една от малкото удачни политически прояви на американската държавна администрация на Балканите. На категоричната неотстъпчивост в Ньой на американския президент ....днес България дължи целостта си. Франция почти успява да убеди "световната общност" Сърбия, Румъния и Гърция да си поделят България. Днес Г-жа Мустафа е гаранта за целостта на България.

А нашия консул във Валенсия е специалист по терасите, с втора специалност испански език, знае само "хаста маняна", а чукундурите ни евродупетати разбират само руски и една английска дума Yes.

Няма ли задължителен дипломатически дрес код, защо тази жена посланик се представя като лелка от женския пазар? Много ни подценяват братята мериканци, не сме нито кюрди, нито вганистанци...

В СВЕТА, КОИТО ИЗБУТАХМЕ МИРИЗЛИВ ПЛЪХ В ПРЕЗИДЕНСТВОТО.

Чух, че се водели разговори с ЕС да внасят у нас боклук. Американците ги изпревариха - те първо си внесоха боклука и сега ще си разговаряме с него.

Само да попитам - генерал Деси защо отсъства от фотосесията?

дала е шанс

Това мъж ли е, жена ли е ...

А някакви новини за посланници на други държави?

егати- ако имах по-нестандарен произход, сигурно щях да вляза с летящ старт в харвард и истеблишмънта през море а така- едно су и нищо повече-дреми там в царевицата...даже и визите не ни махнаха.

затова сирийците си хвърлят паспортите в реката, после може да се обявиш за какъвто си искаш

Сега венци на Паметника на Незнайния воин, а догодина на Паметника на Съветската армия. Жива и здрава да е...

Пък и е облечена като халиф. Дано поне ни носи вълшебното килимче.

Доказателство че всеки човек със способности може да се развива в сащ. За това са велика страна

Затова ли са пред фалит? Стига с това чуждопоклонничество, "О неразумнии юроде". Еничарите и те са имали "възможност", за развитие. Тръмп предаде кюрдите съвсем наскоро, на кого да вярвам на теб или на фактите съвсем наскоро?

САЩ са във фалит ?! Така казваше и ЗКПЧ-то в казармата през 1973-а година, още ги чакам да фалират..

Поредната подигравка с България!!!

Сравнете квалификацията на г-жа Мустафа с квалификацията на дипломатите, които ние изпращаме по света, и после коментирайте и говорете глупости.

Те, нашите, не ходят да установяват световен ред и да "налагат американска демокрация".

това име е още от Римската империя

Човек на корумпирания демократ Джо Байдън назначен за посланик от републиканеца Дони Тръмп? Е това не разбрах как стана, все едно ни казват пращаме ви почетен мигрант, който да ви напълни страната с други подобни шалвари от Близкия изток и Африка.

А какво ще кажеш за тъмно-синята костовистка-приватизаторка Курнелийка?

Звучно американско име.

Чета коментари и виждам некакви комбинации , които не ловят дикиш! Само едно искам да ви кажа!Тази може да е арабка,но това не значи че ще работи в интерес на която и да е друга страна освен за интересът на Америка!!!

Ти глупак ли си бре, каква арабка е кюрдка от Ербил? Що пишеш коментари, ако нямаш елементарна обща грамотност?

Е,и ? За нем е без значение дали е кюрдка , или арабка или чалма!Важното е че не си разбра кво съм казал с коментара си! Кво да се прави като си толко много интелигентен?

18 първосигнални дедили, и трима мислещи.

hem XEPO....HEM MUSTAFA....AFERIM

Добър избор мистър Тръмп!

При което Др. Путин трябва да се хване заа палците.

Изкара 5 цента.Продължавай де дерзаеш.

И защо, че не ми става ясно.

Сега за АСВАЛТ ПАША настъпваТ мнооого тежки времена ,артистиЧните му заложби за залъгване на простия електорат са на изчерпване ,приказките и номерата му не фащат веч ДИКИШ,фокусите И ПИАРпохватите и фатките на които го научиха дс кукловодите и немските неолиберасти от Ханс ЗАЙДЛ И Конрад АДЕНАУЕЪР се изчерпаха АСВАЛТ ПАША ЩЕ бъде ''разчекнат'' от 1страна да изпълнява стриктно заръките на новия САЩ губернатор -КЮРДКА мразеща ИРАН и от друга страна да угоди на своя авер велик Султан ЕРДО 1 падишаха ,повелителя на целия ислямски свят прьв авер на иранските айтоляси . И Херо и ЕРДО държат АСВАЛТ ПАША с мазни компромати и номера на банкови сметки в ливански,оае,саудитскии и турски банки и ЩЕ го въртят на караминьол,''моряшки дипломатически бой'' докато не му изпразнят и последния $и Е от сметките ако не курдиса на изискванията да ХРАНИ,НАСТАНИ стотици хиледи на опразнените БГтеритории вследствие последователната му 10годишна скандална НЕкадърна/безотговорна/ държавна политика за икономически и социален геноцид нд бг население Много трудно и НЕвъзможно е да служиш на 2 -ма господари /дори и в БИБЛИЯТА ги пише ;Или ЩЕ обикнеш единия или ще те намразят и 2-та среден път НЯМА/ ,както е казано в народната мъдрост ;НЕможе да носиш 2 дини под 1 мишница

Я тая къш от тука

Турция воюва с Кюрдите - България приема КЮРДКА - посленик на САЩ!!! Когато Турция анексира половин България - САЩ няма да ви помогнат!!!

Ше ми анексира кура Турция.Не всички са пички като повечето в Баг

Мустафа не звучи никак американско

Родената в ЕРБИЛ/столица на каптагона,хероин и оръжейния трафик за целия Близък ИЗТОК/ северен ИРАК посланик МУСТАФА щяла да се бори за създаване на БГ терИтория на ВЕЛИК ОРИЕНТ БУЛГАРИСТАН ,за целта неината визита в колониална наведена българия ЩЕ бъде настаняване на 500.000 неини сирийско-кюрдски-иракски брадчеди в СТАНДЖА-САКАР ,ТРАКИЯ и РОДОПИТЕ ИНТЕРСЕНИ факти за Посланик МУСТАФА тя е бивша посланичка в ЛИВАН/1 от местата кьдето Тиквата си крие парите в ливанска заливна банка/,избягала от ИРАК в САЩ по време на ИРАН-ИРАКската ,шклована от ЦРУ в мрмонския щат Колорадо в дебрите на дипломацията пратена със с-вото в МАИОТ Севрена ДАКОТА да служи в щаба на Маиот АФБ/Аеьр форс Бейз/ ВВС база където са паркирани стратегическите САЩ/НАТОовски самолет В52 СТРАТОФОРТЕСС самолети които носят бомби глави с обогатен уран за нанасяне на ядрени удари в сърцето на врага От тази база са излитали самолети за бомбардиране на ВИЕТНАМ и СЪРБИЯ,там са паркирани/квартировани и самолетите които да УДАРЯТ и нанесат загуби на ИРАН /страната вечен враг на Израел /, Именно политика и общ НАТО-САЩ-Израел фронт с-у ИРАН и убеждаване на бг премиер ,президент,военен министър че трябва от БГ територия БАЗИТЕ ВВС летища КРУМОВО .Г.ИГНАТЕВО,БЕЗМЕР да ИЗЛЕТЯТ стратегическите бомбардировачи В52 СТРАТОФОРТЕСС които да сразят и сломят ИРАН Тоес посланиката ЩЕ иска да вкара малка бедна колониално-зависима България в ТРЕТА СВЕТОВНА война която да настрои всички араби и мюсилмани с-у скромна България,подло подмолно гадно но с мек дипломатически вазелин анално ще изработи бг политически ''елит'' и за капак ще засели своте иракски братовчеди в плодородните тракийски равнини Друг интересен факт сащ посланик Мустафа има много братовчеди полеви командири на високи постове в ИДИЛ

Ако бях на мястото на турчулята вместо да троля по български форуми то щях да съм истинкси притеснен че чичо Сам праща на балканите в страни традиционно врагове на великата Туршия кюрд за посланик... Формиране на коалиция за разбъркаване на туршията, някой!?

Май ние трябва да сме притеснени от тази комбинация.

АКО БЪЛГАРИЯ Е ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТНАСЯТ С ТАЗИ ОЧЕВИДНА НЕУДАЧНИЦА ПОДХОДЯЩО!!! НА НАС НЕ НИ ТРЯБВАТ ЛИБЕРАЛИ, БЪЛГАРИТЕ СА КОНСЕРВАТИВНИ ХОРА!!!!!!!!

Чорапа как се е изпънал само..

Предполагам, че проблемът с бежанците ще бъде изключително близко до сърцето на г-жа Мустафа.

Президентската администрация ВЪОБЩЕ не трябваше да я допуска до него!!! Героят Мустафа се е облякла като за клип на Орханмурадовата К.И.Ф.Л.А. Сигурно, ако не в посолството, имат служба " Протокол" в МВнР на САЩ! Пробват още с предстаеянето й до къде може да си позволят наглост!

Да беше си сложил никнейм ДПС щеше да звучиш по-достоверно.

Не си прав. Нашата чистачка как я пускат да чисти в Световната банка и МВФ?

по безвкусно и неподходящо обличена жена не моге да вшдите и по софийските улици с таз рэла камбана по къса отпред и стърчаща настрани и тоз шушляк отгоря си остава от 19 век

Това не е манекенка. Тук сивото вещество има значение, а не тоалета. Той и Бойко ходи с измачкани костюми, но това не означава, че не го прави умишлено за да го подценяват, правейки се на УЖ умряла лисица.

Всичко има значение!

малее тая с тоя шушлек все едно токущо е минала границата и не е швала вриме да се жбличе спжред протокола пак добре че на а с шалвари ма и таз широка пола разкриваща не особено подхждяща гледка е достатъчно красноречива

Кой, кой?!

Умните и интелигентни хора се разбират и сближават, за разлика от простите като Борисов едноклетъчни мутри, които се страхуват от тях, като Дявол от тамян.

Факт е обаче, че вместо губернаторски наместник вече ще си имаме султанка...

Ми добре.....

Бе този Херо не беше ли треньор на нашите ритни топковци... кога е успял да забегне в Америка, кога е станал кюрд-ислямист и кога е станал посраник?

тя е типичния шушлек много неподходящо и безвкусно обличена извън всякакъв протокол вси едно е някакъв бежанец минол нилегално границата

Оффф,многознайко.бежанка е,да,което не й пречи да завърши Джорджтаун и Принстън(ако това изобщо ти говори нешо),Цървула си намерил тема за коментар..

и какво като е учила някъде ние тук сме учили много повече но стила и класата и маталитета не се променят с учене а с много други фактори освен този а на тая и личи че си е останала с бежански манталитет

Не сме видяли дипломи от принстън, а може и да е завършила школата на цру. Последното е много по вероятно

Ебати карикатурата...от какъв пол е? Дончо се гъбарка с нас...

Американците са някакво недоразумение, как разбират жена или мъж, ще дойде на първа среща? От Мария Иванова станала Марин Иванов.

Пратили са ни певицата на Джаба Хътянина: https://www.youtube.com/watch?v=PiDRgDmXGi4

Ми сега? Баце получи телеграма от Турция с благодарност за подкрепата на турската операция срещу кюрдите......

Най-сетне ще видим какво ще се случва с България за напред. До сега карахме по инерция със старите К.... и не ни забелязваха кой знае колко от администрацията на Тръмп. Цялото ни управление се крепи до сега само защото си караше по инерция под похлупака на Хилари Клинтъновия клан, а Тръмп и сие имаха по-важни проблеми за решаване. Поради заигравките на Ер Доган нашия регион става интересен и явно пак ни идва реда за внимание. Убеден съм че нашите веднага са готови да се поклонят във всяка нова посока, но не знам до колко са решили да ги оставят и колко ще им имат доверие. Много е вероятно да ги духнат с трясък, което Тръмп може да направи с лекота. За разлика от твърдоглавия Доган. Интересни събития предстоят ми се струва. Тази посланичка си е на Тръмп, а предишния не беше.

говори повече езици от всички форумни ганювци, взети заедно

Това на мен ли го твърдиш, или се самоуспокояваш?

За съжаление не знае нашият език, все едно нищо не знае.

Дали? Щото и нашите кифли имат дипломи и сертификати (като онази лелка от новосъздадената структура за IT сигурност на Б-я) ама са пълна скръб отвсякъде, освен в областта " близане с език" . Е, и това не всички го могат.

таз ако знае къде се е натресла ще хване първия самолет за дома.

Паша ще си иде и с плуване.

Комшиите май май няма да са много хепи...

Бегай, Херо! Тръмпи ще те предаде на турското посолство ! great deal е сключил!

Не ми харесва тази работа. Никак не ми харесва.

И на мен не ми харесва как ближеш насраният гъС на глупавият ти господар борисофф!

Да не прати някоя ракета от любов към кюрдите.

България трябва да приеме 300 000 мигранти годишно . Така ще докаже,че е против расизма. България ще спаси милиони мигранти от лапите на диктатора Реджеп Тайип Ердоган. Така ще защити европейските ценности и евроатлантизма. Разбира се, ЕС трябва да подпомага финансово България. Думи на депутат от ЕНП.

Правителството приема боклука на Италия. Милиардите на Норвегия. Защо не и десетките милиарди евро на ЕС. Половин България ще е бежански лагер. Васко шкембето обикаля бившите казарми и готви нещо.

И как му е името на този дебил?