Посланик Гьокче: Няма проблеми с пътуванията и бизнеса

Извънредното положение в Турция цели запазването на демократичния ред и защита на демократичната структура на държавата.

Обратно в новината

Коментари - Посланик Гьокче: Няма проблеми с пътуванията и бизнеса | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гюкче, виж как се наказва в родната ти Турция вмешателство в държавата и опит за преврати и обрати! Виж също как родната ти Турция се отказва от дипломатически отношения с финансовите ѝ създатели, заради подозрение за вмешателство във вътрешните работи. Какво ще кажеш по въпроса? За твоята дейност в България? И за протяжетата ти от ДОСТ? Дали тук пък няма твърде много свободи, чак антинационални, за които ДОСТ са се разплакали и тръгнали да бранят нашето свободно население, изповядващо исляма, имащо свободен, даже превилегирован достъп до образование, работа, здравеопазване, бизнес, съд...???

Къде е евроатлантика Местан, бе??? За сваления руски самолет първи в света се изказа, а сега мълчи, скрил се е. Трябва да излезе да защити сега Ердоган, за да чуе целият свят, че не е евроатлантик. Или да излезе да помоли Ердоган да размисли, да не се отклонява от евроатлантизма и европейския път с това смъртно наказание. Тогава може и да му повярваме, за да регистрират ДОСТ. Ама, ДОСТаааааа, ДОСТа дупе трябва за това.

Де е Хафсъз ага да обясни за правата на братята му турци? То не може така. Това са 50 хиляди безработни, застрашени. ВЕДНАГА ДА ПОДАДЕ ДОКУМЕНТИ В ТУРЦИЯ ЗА ОСНОВАВАНЕ НА ДОСТ. ТАМ го чакат братята му турци, нарушени са правата им. Сигурно е много разгневен за засегнатите им свободи и достойнство. Ще му запазим час за митинг на пл. Таксим. Двамката с Местан ще говорят на мегафон.

и то на турски. Сега е моментът.

Само за сведение. Миналото лято една турска лира беше един лев, сега е 63 ст., а догодина сигурно няма да има и 30 ст. Аз лично нокога не съм искала да ходя в тирция, мо все пак си мислех, че истамбул заслужава, да се види. Сег вече не мисля така. А гьокче може да со плямпа глупости, тя истината е ясна. Ердоганчо скапа държавата тотално и теуднл ще се оправи.

Сега ще видите как от страх ще вземат да регисрират партията на местанчо... и после...

Това за да не ядосат султанчето, че то не се знае...

Няма ли най-после да бъде обявен за персона-нон-грата и да бъде изпроводен еднопосочно до граничен пункт Капъкуле?! Може на изпроводяк да му връчите и едно букетче ягодки...

И Ердоган веднага ще заключи, че България е сред държавите, подпомогнали преврата. Нали каза, че и чужди държави били участвали. Ей сега ще събере десет тома доказателства срещу нас, я как за 2 дни събра доказателства срещу няколко хиляди учители, магистрати и военни. Хич няма да ме се опрем. Току виж използвал като довод и отказа на съда да регистрира портиято на Местан.

* партията на Местан

Твоя милост да се съобразява с останалите българи и да не пръска такива коментари. Ако си българин -замълчи! Това не трябва да се изговаря в пространството. Най-малко България има интерес да гори пожар у комшиите.

По норвеския интернет пишат, че норвезите продължават да ходят на почивка в турция и на всички снимки са ухилени до уши. Е, къде е истината?

се ползват норвежците в Европа!

Гьокчето нещо много се разхожда....

Демокрация при Ердоган не може да има!

Не може да има и при военна хунта, нали? Ердоан е избран с 52% от гласовете на турския народ. Никой не е избирал да го управлява хунтата. Върховният суверен на властта е народът. Той избра Ердоан. Всичко друго е бош-лаф.

истинска напъпила демокрация, хората могат докъдето си поискат, но им се препоръчва само до магазините...вестниците приличат на вестници и са заловени 5 милиона превратаджии.....

извънредна демократична диктатура на ислямизЪма

Хора, къде се покри Плевнелиев? Той беше на всяко гърне мерудия, осъждаше, тревожеше се, раздаваше оценки за Украйна, сега - ни шук, ни мук. Не иска да ни просветли с прозрениятя си. Или на Козяк още не са получили шифрограмите? Добре ли е този човек, започвам да се безпокоя за него!

Един красив демократичен рай.

ако им беха пуснали безвизов истанбул щеше да опустее не че сега ще е по различно

...този какво прави още в Bалгарiя ???...защо още не е изгонен от страната ...че и по медиите се появява ???

Само 24 ли бе комшу? Ами останалите, като какви ги окошарихте?

Местан и Хафъзов са последователи на Фетуллах Гюлен. Убеден съм, че Анкара би приветствала един съдебен процес срещу тези закоравяли гюленисти, както и срещу ДОСТ-овете им. Пък в съда нека истината излезе наяве!

ако беше така местан щеше да бяга в американското не в турското посолство

Не се знае дали и Гьокче не гюленист. Всеки може да бъде гюленист. Най-добре е всеки заподозрян да бъде в зандана, да е мирна държавата. Пък горе Аллах ще познае своите!

"Посланик Гьокче допълни, че няма да има проблеми с пътуванията на български граждани," - Да, Гьокче ефенди, няма да има проблеми, защото няма да стъпим повече в Ердоганова Турция.

вярваш ли си като казваш това????? Винги ще се намерат хора да направят точно обратното...макар и само на инат...

Само луд би отишал в Турция. Аааааа или някой български бай Ганьо, който ще плющи диня в 5* хотел за 200 лев и няма да му пука за живота му щото е евтин и евтино. Ааа да и после ще вика България не ми помогна като турците ме ебах. в хотела хаха

Сега е време да се напомни на Гьокче, че грубата му намеса във вътрешните работи на България е абсолютно несъвместима със статута му на представител на чужда държава! Стегнете дизгините и на Местан, Хафъзов и сие, защото те се занимават с разрушаване на Отечеството ни! Сега е моментът!

Той не говореше турски и затова го застреляхме.

Чухте ли новината - Император Путьо 1-Ви щял да съди ЕрдоганЯ защото това сценарийче за превратче било измислено в Кремъл от КГБ и трябвало да се приложи в Мамашка Рашка .... а гадния ЕрДоганя му го е измъкнал под нослето. Та сега Сибирският главорез трябва да разработва нов сценарий как да праска сибирската паплач ....

ку- ку- кукундел...

Ти си изрод бе тъпанар нещастен

турция си остава турция.как човек може да е спокоен когато 3 месеца няма да се зачитат правата на човека?ердоган казва че това засяга само администрацията но каква гаранция има че някои няма да ви завре в затвор без да е знаете защо и да ви спукат ...... от бои примерно ако не от нещо друго?хаиде това вече е станало но пък да твърдиш че се спазват човешките права това е гйонсуратщина.турция се е превърнала в диктатура закъдето се и беше запътила от доста време така че нищо ново.само че европа през крив макарон

защо да се занимавам с турските манафи, Сопола и Даскала по български са ми повече от достатъчни....

.. че засега са идентифицирани 2ч заговорници,... --- ха ха ха ами ние нащте си ги идентифицираме преди изборите и си ги избираме! имаме си 240 в парламента и още толкова в съседните ми сгради... ха ха ха

Не веднъж съм казвал, че българските политици има много да учат от турските си колеги... Не знам каква им е демокрацията на Ердоган и компания, ама като му гледам двореца/ за 600млн ЕВРО/, както гледам какви пари се харчат за какви ли не глезотии и при това от човек без образование, който иска да наложи исляма в цялата държава , направо повярвах, че всичко в Турция е демократично и правово/ уволни половината магистрати/..... абе направо си е демокрация в движение, а нашите тъпи политици точно както дедите ни преди 600години седят и само се молят да ни се размине ей така. Трябва да се обърне внимание на армия, на въоръжението ни и на обучението на населението ни във военно дела, за да може да защитаваме тези земи, които преди 6 века осмалиите са превзели с лекота, защото пак заспали баби са ни управлявали и са си седяли по къщите да се молят да им се размине. Ако идва бик срещу теб не си подаваш задника, а трябва да го сграбчиш за рогата

Майстор е султан Ердоган! От половин пуч на генералите, направи един цял държавен преврат!

Чета предни прозрения "обиняеми за пуча са 99 генерали и Адмирали". Сега са "идентифицирали 29..". Освен това уволниха "идентифицирано" Десетки Хиляди "Неармейски народ". Много странно взеха да "идентифицират" в това "извънредно положение". Защо ли пощадиха тоз Кютук ... дано следващия път да им "дойде акъла в главата"...

Цифрата 24 е точна - това е броя на заговорниците. Другите 50-60 - до 100 хиляди са онези които са искали, но не са знаели за "преврата"!

Горкия свещеник ,изкараха го подстрекател и организатор,без да има нищо общо.Ердоган не вижда проблема в себе си,не иска да види че той е проблема ,а си търси оправдания,но за да се стигне до тук,хората са много ,много разочаровани,особено от тъпата ислямизация с която си въобразява че ще му е по лесно да управлява и отнеме още от правата на жените и ограничи правата по принцип.

Гьонсуратлък: засега били идентифицирани 24 заговорници, а пък арестуваните, отстранените от работа са над 60000, да не говорим за онези със забрана да напускат страната... Баба ми казваше, че на гаджар вяра не трябва да имаш!

Всички балкански страни с изключение на Турция са новоизлюпени демокрации, нормално е да има теракти и опити за преврати в богати и динамично развиващи се страни, именно затова Турция е с доход значително превишавщ този на всички балкански развиващи се страни и макар че Турция е основана само преди 93 години има вече двама Нобелови лауреата, докато страни с повече от 13 вековна история нямат нито един.

Преди да пишеш е нужно да попрочетеш нещо по темата... иначе вместо "реалист" си поредният льольо...

Aлоо, рязан реалист - Я ми припомни втория ви нобелист. За един писател знам, ама втория сигурно ще за теорията - как се "оправя " мъжко магаре!

Извънр. Положение е за да се запази РЕЖИМА на ердоган. За какви демокрации говори гьокче не можах да разбера.

Идентифицирали 24 заговорници, а арестували 12 000 (вкл. хиляди учители)...

Дали и путя няма да пробва сега някое превратче - като нищо щот и там има опозиция - Путя и ЕрДоганя двама кървави диктатори - колко си приличат да се вземат щом се обичат хахахахах ....

ГОЛЯМА МЪГЛА СИ БЕГЕЕЕЦ!!! ИМАШ ЦЕЛ КОМЕНТИРАШ РУСНАЦИТЕ БЕЗ ПОВОД И С ПОВОД -ЦИГАНИЯТА ТИ В ДУШАТА И НЕ СЕ МАЩА ЩОТО ТИ Е РОЖДАНЕТО - ПО ДОБРЕ КРАВАТА НА СЪСЕДА ЗА ДА МОГА СЕ РАДВАМ ПОВЕЧЕ-ТАЛИБЕ ПАШАОГЛУБЕЙ

Леке такова каква връзка има чудовището Ердоган с нормалните хора

Браво бе! От 10 000 арестувани, 24 заговорници ?!?!?!?

Кой е луд да отиде в Турция при тия главорези. Никога вече.

analiziraiki sustrannata agnostiniza4ia na lukrativnia eksisten na vodadi4nata lugaritmi4nos na dadenia peristrans az katiGOri4no apiliram za protagoni4nos vav antaGOnisti4nia fundament.

"Турция е една от страните учредителки на Съвета на Европа, член на НАТО и се стреми и към ЕС." А така - Аллаху акбар с отрязани глави по улицата към Европа! Вярно че ще се стремите, ама с какви намерения, комшу?

когато в една развита страна има извънредно положение, то е по-нормално от нормалното положение в страна, пълна с глупаци и неразвита.

Интелектуалците , цветът на нацията в Турция , напуска Турция ! ФЪФ България е същото , вече 26г.

Fondamintalisti nesa 4ak tolkus opani,no ima drugi ilimenti vav setoatziata koiato e po-gibelna vav 4asnos.

Ама Светло ,...мноО си боса сестро . Какви са тези ''ИлИменти'' , ''толкус'', ''опани'' , ''часнос''?????

abe, tupanar,tazi e otvratitelno tupa,ama i ti si edna nigramotna budala :-))

ПИКЛЬОООООО, ЩЕРЕВ АКЪЛА НЯМА ДА ДОИДЕ

Тоя е гати лъжеца! Войската на Гърция е в пълна бойна готовност от 16 ти. Трябва и нашата. Доверие на тези-никакво!

Че откога в Турция имало демокрация!?

купили сме 24 тубички вазелин и сме извикали 24 обучени кюрди, които знаят как се вкарва тръба 3.4 в дупка 1.2 .. Момчетата ги държим на диета 'хляб и вода' , като на втория ден преминахме на същото, но без хляба!

Гнусни са ми фесовете , хитри ориенталски лицемери ! Ердоган е срам за Турция ,ма и там племето просто, мани ,мани..

то да е едно племе - те са 15 омешани

Туй Гьокче май много послъгва, хаирсъзина му с хаирсъзин. Как така разкриха 54 заговорници, а арестуваха 54 000?

Уважаеми г-н Реалист, Монархията не е белег за демокрацията в една страна. Днес има много монархии които са несравнимо по-демократични от редица републики, включително и България. Турция последна в Европа излиза от феодализма, а въпреки светските усилия на Ататюрк оказва се, че все още не е излязла от средновековния религиозен фанатизъм а при Ердоган няма и надежда за това!

Т.нар "светски усилия на Ататюк" както виждаме в последно време са изкуствено и нетрайно наложени на турците. Виждаме ,че привържениците на ислямизма са мнозинство,и сега армията не успя да спаси светската държава както преди. Това,че се налагало да армията да спасява светската държава показва,че тя няма почва в Турция. Проумейте го най-после. Исляма не им позволява да вървят напред. Те са там където искат да бъдат,и ние да си гледаме нашата държава.

нямало проблем. Ама утре може да скимне на сатрапа Ердоган, който вече с Хиглер и Сталин се състезава -. всички чужденци са виновни за несъстоялия се преврат.