17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алоо, съветска другарко! България не е С Европейския съюз. България е ЧАСТ от ЕВропейския съюз. Мръсни съветски империалисти, не се отказвате и това е.

Крайно, ама много-крайно време е, България да започне да бъде за България! Там, където ни е националния интерес, там трябва да ни е посоката! За съжаление с тази политическа "класа".....

Руската наглост е безкрайна.......

Така е! Както и наглостта на про-руските тролове и родоотстъпници!

Кой те пита Ели, от каква ти е вълна ушанката?! Вие май още сънувате, че сте господари на България. Събуди се, малката!

Съветская сволач точка.

която те е изсрала на околовръстното шосе, е тази сволоч, която ти се привижда в мокрите сънища.

Сволач сте вие про-съветски недоносчета и платени тролове и продажници!

Тая май още не е изтрезняла???? Бълхария е в ЕС и НАТО, а Русия да го дуууууу.........хаааа.............

следващият път. За такива като теб няма да има никаква милост. НОВИЯТ НАРОДЕН СЪД ЩЕ ОТМЕНИ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ. ТИ ЩЕ БЪДЕШ ЕДИН ОТ СЪДЕНИТЕ И РАЗСТРЕЛЯНИ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА БЪЛГАРИЯ И НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, А ТЕ НЕ СА ЕДНОПОСОЧНИ С ТЕЗИ НА нАТО И НА ЕС. нАТО И ЕС УБИВАТ БЪЛГАРИЯ, А НАРОДНИЕТ СЪД - ПРЕДАТЕЛИТЕ КАТО ТЕБ.

Личи си каква руска пачавра си, тъпанар смотан!

Ще те намерим по ай пи то и ще ти ебем мамата,скапан продажен кретен,и Путкин няма да може да ти помгне!

Прочети коментара на "Маратонец", за да проумееш (ако има нещо останало в изкуфялата ти кратуна) какъв АНТИ-БЪЛГАРИН СИ, а не си Българин. Миризлив натовец си ти. От ония, дето бяха теляци на американските войници в Афганистан... Мургав продажник на майка България! - това си ти. Ще ви бесим на фенерите, продажни джендъри!

През 1967 г., принц ФИЛИП отговаряйки на въпроса, той дали би искал да посети Съветския съюз казва следното : „Много бих искал да отида в Русия, въпреки че тези гадове са убили половината от семейството ми“. А про по Гръцкото кралско семейство, от което идва принц Филип, имаше многобройни семейни връзки с руския императорски двор: по-специално, баба му по бащина линия, родена Олга Романова, беше дъщеря на великия княз Константин Николаевич, следователно тя беше племенница на император Александър II и внучка на Николай I или братовчедка на Николай Втори.

го прибра.

и прикритите русофилски организацийки започнаха да се обаждат от тоалетната. Първа беше хотелиерската организацийка!

връщай се в канализацията.

От съветско робство през 1989!

свинята Горби, за да станеш роб на САЩ и на неговите Нови робовладелци, чрез налагане на Новия световен ред - вируси-зарази-инжекции-смърт-страх-нови вируси-нови инжекции-нова смърт-глобален концлагер-домашен затвор-ваксинационни паспорти-умрял туризъм-ограничени човешки права-5G-6G-нови вируси-нова пландемия-нови инжекции-чипиране-генно модифициране-никакви човешки права-излишни хора- тотална безработица-пълна компютризация-социални подаяния-ефтаназии-работа срещу импулси от чиповете-папкане срещу импулси от чиповете-дишане срещу импулси от чиповете- спиране на дишането, за да не пърдите и да не им замърсявате въздуха на ЗЕЛЕНАТА ПЛАНЕТА.

че разруши България с безжалостни бомбардировки. А След 90-та година напълно унищожи икономиката на България. От това положение никога няма да излезем Бедни като просяци бедняци провъзнасят (пишейки слава на Америка) своите убийци...

Мен ме е срам от действията на наште политици, но те като чуят САЩ и се насират в гащите , затова плуват по течението което изва от Запад и какво по-лесно за тях бързат да обвиняват периодически в крупен шпионаж за да се докарат пред господарите от Запад .

Ами ходи в Москва, може и в Северна Корея

Откъде намират такова необятно нахалство разни руски елементи непрекъснато да се месят в нашите дела и да дават съвети, да правят оценки и т.н. Като дадената другарка, пардон товарищка. Но докато има майцепродавци и гъ@олизци, които декларират, че обичат повече русия от България и участват в незнам си колко русофилски организации на наша почва, донасят на руските служби и вършат всякакви безобразя спрямо собствината си страна, ще има и такива товарищки и такива изказвания.

Ами от където намирате вие сегашните подлоги на кравари и европедали! Вие не сте българофили, онези преди вас дето са лизали болшевика и те не са българофили, е - какво да правим сега и после???? Има ли значение днес, кой за коя партия е!? Всички са доказани маскари! Е - какво да правим сега и после???? Кой от вас, нас, тях - обича и милее за България????

България явно не е с Русия, но няма и да тръгне на война с нея, освен ако не влязат руски войски у нас. Това се знае от НАТО и по тази причина единствената полза от нас е да изпълняваме дребни поръчки. Другарят Столтенберг има огромна организация и бюджет с единствената задача да се дразни с Русия.

Като Русия загуби всички републики,след опита да правят Перестройка без план и финансови средства.

Муцка, ако си мислиш, че Русия е правилаПерестройка - лужеш се! Ако си мислия някой, че болшевизма е роден в Русия - лъже се! Зад тия идиотщини, както и сега налагаия Нов световен ред стояют, т.нар. юдо-масони, илюминати и още няколко именца имат. Зад тая пасмина, която се е обезчовечила и чрез банките командва целя свят, седят и нашите партийни хитреци! Защо да се дърпат, като за послушание се дават много пари!? Така е и в Русия! Андропов и други се опънаха и ги освиткаха! Дойде Миша и сра на пейзажа! Болшевизма е бил предназначен за Швейцария или най-много Италия. НО юдо-масоните се усетили, че това ще им подпали чергата и го приложили в голям мащаб - Русия.

Ходи да сравняваш с кучета и котки вашите крепостни в Путлеростан!!!!

Москва обича да ни изпраща хора да ни дават акъл.

В пробитите тикви, кратуни и поцинковани кофи и акъл да налива, все изтича. Българите най-обичат да мразят онези, които не приличат на тях. "Свестните тук считат за луди."

Добра женице! Чантичките и обратно в Русия с този тон !

Не и преди да съм дала инструкции на Радефф, Курнела и Мая!

си ги получават на ул. "Козяк"-16. Всички партии от новия парламент барабар с триморския ни посерко на "Дондуков"-2.

Да те я и смотания,недоправен боклук вероятно полупод на полу момиче и лупането на получовек- трафикант на сперма, рвезелрвни гуми и употреблявана смес от говна , гной и грес...... да те я и боклука Ти ле ще ми даваш акъл за патриарха Вазов- ти не знаеш кщво е написал уве фес недопхравен, ти чел ли си ца Опълченците на Шипка и за Ботьов на Дунава и Радецки.... дейба и малоумните простаци дето лъжат,че са българи.... БОКЛУЦИ!

Тая кучка още ли не е изгонена! Ако не можем да исгоним русофилските пачаври, то за парцали като тая има установен ред?

Ало ,паплач, майката ти къде ти е родила? В канавка? Откъде си е излязъл?Уважаваш ли поне себе си,че използваш този език от бордел.Само с такива ли жени имаш работа? Всяко свое отношение приличен човек може да изрази с език, а не с лаене и помия. Изрод.Не струваш малък пръст на тази жена.

Руските пачаври започнаха да МУТИРАТ от безсилие!

SirBob

Добре казано - извънземният е грешка на природата.

Колко сте независими показва последния случай, а по-точно празник - Международния ден на космонавтиката. Той и българския празник и би трябвало да бъде отбелязан с почит и уважение поне за свое постижение, тъй като на времето БГ имала свои космически успехи и участвовала в космическа програма в това число дори били подготвени два космонавта.Един от тях излетял в космос.Какъв интерес и каква радост изпитвали българи тогава! Но това не само не било споменато, а дори предано на забвение. Собствения си успех, собствената си история, тъй като успех стана исторически.Защо ли мълчат? От страх.Да не би да се разсърдят САЩ, тъй като въз основа на този празник залегнали постиженията на Русия, а българските постижение са били благодарение на Русия. Но това е крамола.Трябва наистина да си независим за да можеш да обнародваш дори свои заслуги, тъй като те са свързани с Русия. Срам е.

И день рождения Путина не праздновали!Сволочи!

ти е лош превода!

Ты меня не учи.Я русский.

Товарищ, седи си на задната жопа на Савушкина и не коментирай, ЗАЩОТО ДОРИ НЕ СИ СЕ ПОСТАРАЛ ДА НАУЧИШ БЪЛГАРСКИ!!! Поне езика научи като хората, преди да даваш съвети, понял???

Абе, научете го този български бе, тъпи ватенки!

Скрий се тъпа рускиньо и не забравяй, че си ни на гости!

Ега ти неграмотниците, които пишат коментари! Най-силно ме разсмя един, който говори за "самостоятелна и независима България". Която наложи ембарго на Русия, докато батковците си търгуват и не им е на оная работа. И си спомням за унищоженото селско стопанство и за полските домати на пазаря. Нещо да добавите, американо и еврофили?

На майка ти вече добавихме. Голем дебил е родила!

Акъл от руските разбойници не ни трябва!

Викаш - щом руснаците говорят, че трябва да сме по-самостоятелни и да си гоним интересите, това обезателно означава, че трябва да станем курви на американците (вече сме станали, де) и да изпълняваме само чужди поръчки с цената на всичко българско? Ако те сбара някой от древните Траки, ще те одере жив и ще те пече на бавен огън.

Когато 1968г. ти заповядаха да мачкаи с танкове жени и деца в Чехословакия, чия КУРВА беше бе родоотсъпник?

Проблемът на тая дърта вмирисана кранта е, че манталитетът й е на продавачка на зарзават. Прилича ми една от активистките на ГЕРБ - Виетнамската Патица по Пекински от Кърджали.

Ама таз леля още не го е разбрала

Ми видно не ви се отдава България географски е в Европа Икономически в ЕС Военно в НАТО Какво точно не ви е ясно ?

По територия Русия е най-голямата Европейска държава. Икономически сме придатък на ЕС, но сме най-бедни. Европейските граждани си мислят, че ни хрантутят по европрограмите, докато корпорациите им произвеждат в България за жълти стотинки, а ни продават стоки по-скъпо, отколкото при тях. Затова аз и един куп приятели пазаруваме от немски магазини и ползваме услугите на компании за доставка до БГ, защото ни излиза 2-3 пъти по-евтино, отколкото да пазаруваме в България. Защото някой е решил, че като най-бедни можем да плащаме най-много ... А, парите по европроекти 50% се връщат в Европа, за неадекватни "консултанти".. Военно сме окупирани от НАТО, като на наша територия си развяват трътките американски войници, без да плащат за престоя си тук. Всички останали "НАТО-вски държави" получават наеми за предоставените бази и територии. По време на комунизма руски войски в България не е имало, изключае края на ВСВ, което е разбираемо, предвид че сме били с нацистите. Та, не знам к'во точно пелтечиш, но явно, че си като тия, които редовно вкарват България в блатото ...

1.русия е европейска до Урал 2.Не европейските корпорации ни продават скъпо а техните български партньори сиреч по-големите мутри.Или копнееш за опашки за портокали и банани???? 3.не сме окупирани от НАТО,Сигурно си нямал възрасни баба и дядо да ти разкажат какво са преживели като са дошли"освободителите "1944 грабили и плячкосва ли по селата де що могат.Сега не знам някой натовец да си е откраднал кокошка от селата. 4.по време на комунизма български войници заедно с руснаците нападнаха Чехословакия!!! Сега войник е професия ,избираш я и вършиш това което ти наредят,а тогава"доброзорно"! Прост народ бедна държава!

От това което си написал вярно е , че руски войски в България е имало около 1944г. и ако не си на 73 години то майкати или бащати са явен резуртат на това присъствие!

Тук не желаем да акаш по форумите!!!!!

Барабар с подопечните и шпиони! Само заради това изказване!

дърта маймуно. Нали вашите гъзолизци са на всякъде в държавата. Като почнеш от президента и т.н. Искахме Европа, а сега половината дърпат към Русия /ама децата им на запад/ нали?

Не обиждай и подценявай Президента, той си е натовски генерал.

Елементарно, Митрофанова! Народът е с Русия, ама благодарение на вашия Горби на 10.11.1989 г. в България беше извършен вътрешнопартиен преврат от другарите-основатели на БСП и оттогава всички правителства, и леви и десни са с обратна резба, демек марионетки на САЩ. Без американския шпионин Горби и разрушител на СССР тая работа нямаше как да стане, така че не задавайте глупави въпроси!

Аз не съм с Русия и повечето българи са като мене!

По данни на ЦРУ (ще намерите в нета) с най-голяма от бившите соц страни поддръжка за Русия е Българи - 73%, а аз мисля, че в действителност са много повече.

АЛО,ТИ НЕ СИ НАРОДЪТ. ГОВОРИ САМО ОТ СОБСТВЕНО ИМЕ. АЗ И МОЕТО СЕМЕЙСТВО СМЕ КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ ВМЕШАТЕЛСТВОТО НА МОСКВА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ НИ РАБОТИ.

Че кой говори за вмешателство на Москва във вътрешните ни работи, за което всеки нормален българин е против? И не виждате ли, че вмешателството от 31 г. насам е изцяло от САЩ, гарнирано с военно присъствие, т.е. окупация, при което у нас нищо не може да се случи без козяшка благословия? Освен това аз само ползвам правото си на мнение и коментар и с нищо не Ви ангажирам!

Бъдещето на Европа е в тесни икономически, че и политически и военни връзки с притежателя на по-голямата част от природните ресурси на Земята - Русия, но трябва да побърза, докато не я е изпреварила Азия /Китай/. В противен случай център на земната икономика и цивилизации ще стане Азия и китайските туристи ще посещават Европа и САЩ, за да се запознават със залезли цивилизации, както сега посещават Египет, например. А България и сега може да се гордее само със своята залязла преди 600 години мощ и цивилизация! А, Благодарение на Русия, България преди 140г. отново се появи на световната сцена, но не успя сама да се задържи там, когато Русия я остави самостоятелно да се оправя..

Вдигни си гащите че замириса...

Русия не ни остави сами на световната сцена а се бори срещу нас!: Русия беше срещу ОБЕДИНЕНИЕТО! Русия даде понтони на Румъния за да ни нападне в гръб през Междусъюзническата. Русия изпрати войски в Добруджа и Македония да се бият СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ! Русия НИ ОКУПИРА 1944г.......................................

С кого сме, си е лично наша работа! На тая ли ще се обясняваме?!?!

Е, ти няма да и се обясняваш,, защото не си достатъчно културна да разговаряш с жената. Между впрочем, в текста "хазяин" не значи домакин, или наемодател, а "господар".

Достатъчно сме умни за да разбираме как руснаците са ни обирали и ПРОДЪЛЖАВАТ да ни обират с монополните ци цени на горивата!

до Криста (нерегистриран) ------------------------------------------------- Специално за вас-ГЕРБ-ерастите ...ние всички останали знаем с кого сте... Вие сте с всеки, който е склонен да ви вярва на лъжите и да ви дава пари...:)

Вие всички сте ПРЕДАТЕЛИ,КОИТО СА СРАМ ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА. ХУБАВАТА НОВИНА Е,ЧЕ СТЕ МАЛКО И НЕ МОЖЕТЕ ДА НАВРЕДИТЕ ОСОБЕНО.

Преди 100-тина години старите поколения които са вкарали България в Световните войни на страната на Германия са били възпитавани в силна любов към Германия и ненавист към Русия (русофобия). Техните деца пък вече са израснтнали в комунизма и са били учени на безкрайна любов към Русия и абсолютна ненавист към Запада и Германия/Америка. Нашите поколение на прехода отново смениха песента, сега пак сме на вълна германофилия/американофилия и ненавист към Русия и следващите поколения стават все по силни германофили и русофоби от предишните. 140 и няколко години откакто сме свободна държава, а обществото ни продължава да се вързва на същите номера на великите сили с които са ни владяли и преди 140 години. Чудя се кога българите ще израстнат достатъчно като народ че да спрат да германофилстват, американфолистват или русофилстват и ще започнат най-после да гледат обективно на политиките на великите сили.

Добре си го казал, жалко за дебелия шрифт. Все-едно ще те разберат единици само. Колко им плащат на останалите?

Колкото и с дебели букви да го пишете - няма да увеличите истинността на тая глупост дето сте написали. Водачите ни, които в края на краищата са събудили народа ни много добре са разбирали страха от Русия (фобията е дума за страх, а не за омраза). Българският народ сме признателни на руския, че е жертвал войниците си за кауза, за която Руската империя си е имала причини. Но интересът на българският народ никога не е съвпадал с този на Кремъл след съвпадението 1877-78. А, че руският народ следва агресивната политика на Кремъл е някак техен проблем и съдба. Дано някога разберат, че Кремъл ги прави губещи за да си осигури властта върху тях и околните народи.

Ето я отново пропагандата която ти е промила мозъка: "Но интересът на българският народ никога не е съвпадал с този на Кремъл след съвпадението 1877-78".... Тези твърдения са грешни. Интересът на България след Освобождението е бил същият като този на Русия: Война с Османската Империя. Дори териториялно са били съвместими: България се бори за Македония и Одринско, а Русия за останалата част която е Константинопол с Босфора и Дарданелите. Така че интересът ни определено е съвпадал. Дори руснаците са предложили официално обши действия и обща война срещу Османската имерия още през 1907-ма, но нашият цар Фердинанд прави всичко възможно да попречи такъв съюз да възтържествува защото той не е в интерес на Австрия. Самият Фердинант за тази ситуация в мемоарите си е написал: "Цял живот служих вярно само на една държава и това е Австрия." Проблема е бил в нас като народ че сме следвали такъв човек. Че сме служили на интереса на чужда държава а не на нашият си интерес. И тук идвам до основата на проблема, че както тогава така и днес често служим на интереса на чужди държави за което ти бях писал и по-горе, но ти едва ли ще ме разбереш тъй като Германофилията ти е промила мозъка прекалено много...

На тоя с дебелия шрифт явно НЕ МОЖЕ да му се обясни ИСТИНАТА! Он си рупа зеле! Просто да прочете Георги Стойков Раковски, ако зное кой е ! Ама май пак няма да има файда! Тоя вирус "русолюбство"е най страшен за човек роден в България! Умишлено не пиша българин!

Уважаемо Госпожо, има една много хубава българска поговорка: " Една патка мислила, мислила, пък взела, че умряла." Незнам какво Ви провокира толкова да мислите и да разсъждавате като: 1. България е член на ЕС 2. България е член на НАТО 3. България се бори да влезе в Шенгенското пространство. 4. България води проевропейска политика, която е толерантна към всички, които са толерантни към нея. 5. България не се намесва във Вашата политика. 6. България е независима и самостоятелна държава. 7. Според Министерство на финанси между нашите 2 страни има доста голям стокооборот, т.е. търговските ни взаимоотношения вървят в добра посока. Аз мисля, че при тези факти, Вашите мисли и разсъждения са излишни.

SirBob

Всички изброени факти означават ли, че България не трябва на първо масто да поставя СОБСТВЕНИЯ си инетерес? Въпросът е реторичен.

Да плаща монополни цени на руснаците за горивата ? Да дава 3 МИЛИАРДА за руски газопровод, който освен че никога няма да се изплати, е строен от руснаци а е плащан от нас?

SirBob

Направи си справка за цените на природния газ. Според еЕВРОСТАТ цените на природния газ за домакинствата в България е сред най-ниските в Европа. Справката за минали години е лесно да се направи. Така че опорките за "скъпият" руски газ са тотално необосновани.

SirBob

И за да не сме голословни относно цената на газа, ето и статистиката на Евростат за първата половина на 2020: https://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/index.php/Naturalgasprice_statistics От нея е съвсем ясно, че най-скъп е природният газ за домакинствата в Швеция, Холандия и Лихтенщайн. вЪВ франция, Италия и Дания също е по-скъпо отколкото в България. Факти, нищо повече.

Всички изброени, по-горе, факти представляват, всъщност, вече изявеният български интерес и не е необходимо по-нататъшно изясняване. Интересът на България винаги трябва да е на първо място, когато става на въпрос за национална идентичност, свобода, независимост, териториална обособеност, национална сигурност. Ако дамата се чуди на чуя страна сме, в контекста на потенциалната опасност от война между Русия и Украйна и предстоящото навлизане на американски кораби в Черно море, то считам, че тонът ѝ е малко неуместен спрямо България, предвид подписаните международни спогодби за сътрудничество.

SirBob

Освен общи приказки, така и не чух аргументи за цени, политики и т.н. Аз дадох конкретен пример, който така и не беше коментиран. Ама важното е да си плюем дежурно по всичко руско, ясно.

госпожата посланик на русия у нас ли е или що нещо президент министър председател тая ще ни наставлява, поучава, назидава ние малоумни ли сме не й ли идва наум, че сме си у нас и не й щем акълите

Права е дамата, управниците в България след като ни натикаха без национален референдум в ЕК и НАТО защитават само чужди държавни и най-вече корпоративни интереси. За тия трийсетина години няма си един случай да се работи за България и българите, всичка в името на сащ-исаните, западнало-европейците, евреи...Гнус ме е от т.н. администратори на чужди интереси.

в руски тръби които никога няма да се изплатят. При това руснаци НЕЗАКОННО ги закопаха на българска територия!

тези тръби бяхо пожелание на българското правителството.Така или инае южен покток беше отменен и стана турски при което ние отвсякъде сме зобиколени без да имаме нищо.

ИМА АЛТЕРНАТИВАТ ГАЗОПРОВОД, КОЙТО Е СПИРАН 10 ГОДИНИ ОТ РУСКИТЕ МАРИОНЕТКИ В БЪЛГАРИЯ!

ДАМАТА,НЕ МОЖЕ ДА НИ ПОУЧАВА,НАЙ-МАЛКОТО ЗА ТОВА,ЧЕ БЪЛГАРИТЕ В ПО-ГОЛЯМИЯТ СИ ПРОЦЕНТ,НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ МНЕНИЕТО И ХУБАВО Е ДА НЕ ЗАБРАВЯ,ЧЕ НЕ СИ Е ВКЪЩИ,А В СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА,КОЯТО САМА ЩЕ РЕШАВА НАЧИНЪТ СИ НА ЖИВОТ,А ВИЕ ВМЕСТО ДА СЕ МЪЧИТЕ ТУКА,ХВАЩАЙТЕ СИ ПАРЦАЛКИТЕ И ЕМИГРИРАЙТЕ В МОСКВА. БЪЛГАРИЯ Е ЗА БЪЛГАРИТЕ,А НЕ ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ РУСОФИЛИ.

"Трябваше да се покаже лоялност към хазяите". :):):) А когато вие хазяйничехте 45 години и продължавате да го правите задкулисно и сега, тогава е нормално. Наглост е тяхното лого, а Митрофанна ревностно го защитава.

Побъркана държава с нагъл посланик.Тази гавкучая собака си показа зъбите.Държи се като надзирател в ГУЛАГ.

По кротко Митрофанова ,ние не сме губерния на Русия.Когото искаме него ще слушаме .Уже нет товарищу Тодора Живкова.

Обърка падежа..., ама нейсе

Тъп народ, заслужавате си управниците. Немците налагат санкции на Русия като за последно, но иначе си правят потоци и си лягат с Русия когато имат интерес. Американците също се търгуват с Русия. Ама булгар умен, булгар знае по-добре - Русия лошо, САЩ хубаво. То от такива тъпанари как да очакваш читави политици, които да могат да играят в полза на България, а не против някого (докато прибират пари в чекмеджетата от другата страна)

Това значи ли , че шпионите им трябва да бъдат обгрижвани ? Или на теб видеата и записите ти изглеждат с актьори от народния театър.

Абе не бе, как от Народния театър бе, от Кукления, от Кукления!

БЪЛГАРИЯ е самостоятелна и независима държава. от ХАРАШОЙ (нерегистриран) Мутропрофанова, ако не знаеш поне запомни механично, че България е суверенна държава от Европейския Съюз и е член на Организацията на Северноатлантическия договор, НАТО (на английски: North Atlantic Treaty Organization, NATO) !!!

Нагла кучка.Тази се НАСРА!Един ритник по дъртия задник и да се омита!

Ако, съдъ приеме,че задържаните са били шпиони на Русия , аз ще се преименувам на Хасан!!!Досега едиствените хванати и осъдени са пазарджишките сиганета ,дето се правеха на имами.Да не се забравя,че всички записи,които злословят по ББ- Ваньо, тоя, оная излязоха от ДАНС.И досега няма хванат.

Мараба,Хасане!

останахме без пенсионен фон още 1944 година. Продадоха ни за конвентируема валута заводи задигнати от тях в Германия. Изнесоха без пари урана на България, Изнесоха златото от БНБ. Все още плащаме МОНОПОЛНИ ЗАВОДСКИ ЦЕНИ на горивата им. Лукойл все на загуба излиза, а златен хотел издигнаха до паметника ЛЕВСКИ!

ДОРИ ОТКРАДНАХА ВАГОНИТЕ НА БДЖ, С КОИТО ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ СЕ ИЗНЕСЕ ОТ БЪГАРИЯ.

ТАЗИ ЛЕЛИЧКА, АКО КАЖЕ СЪЩОТО, ДА РЕЧЕМ В ХЪРВАТИЯ, ЩЕ Я ИЗРИТАТ НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН. ПИСНА МИ ВЕЧЕ С ТИЯ ГЛУПОСТИ ЗА РАША. РАША СИ Е РАША, ИМАТ СИ ВЕЛИКИЯ ЛИДЕР И СИ ЖИВЕЯТ В РАЯ. АЗ ПОМНЯ КОГАО БЯХМЕ С ТЯХ - ЗАПЛАТА 60$ И РЕЖИМ НА ТОКА. ДОРИ В МОМЕНТА, ТАМ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА Е 2 ПЪТИ ПО-МАЛКА ОТ БЪЛГАРСКАТА. КАКВО ДА ПРАВИМ С ВАС ЛЕЛЬО? НАЗАД В МИЗЕРИЯТА ЛИ ПРЕДЛАГАШ?

Чета тук злобните коментари на нароилите се русофоби и думите на професор Пантев напират: нима народи, чиито основни думи: бог, майка и родина са едни и същи трябва да се разделят, за да се угажда на други, които никога не са не гледали на нас като на равни. И как би могло като 90% от тях на ни знаят къде сме на картата на света - отвъд океана ако кажеш България, мигат в недоумение и се усмихват.

пантев е на хранилка в руското посолство. заедно с една кмара други псево професори с партийни книжки и донсници на ДС.

Така е най-лесно - всички под един знаменател - нищо, че на професора не можете да стъпите на малкия пръст. Колкото сте по-дребен и нищожен, толкова по-нависоко се опитвате да плюете, но то пада върху вас...

ти луд ли си какв пантев те гони тоя луд комунист, русофил изкукуригал той е на светлинни години от историята

Госпожо Митрофанова, с тоя менторски тон не може да се изказвате за България. В нашата държава службите като разкрият предатели на родината ни,които предават на страната ви секретни данни по линия на НАТО, ги даваме на съд. Ние не изпращам в Русия шпиони, а вие изпращате. Спрете да ни шпионирате ако искате да сме в добри отношения.

Най-големите предатели са службите ви!

Ха,ха,ха, най- големите предатели с комунистите.

За народ, който 500 години е бил командван от Мустафата няма нищо по-естествено пак да го командва Мустафата!

Айде, все едно не казва очевидното. Всички го знаят, но паметта е къса. Да си спомня някой как бяхме започнали да строим Южен поток и трима сенатори от САЩ дойдоха за 2 часа и веднага имаше пресконференция ,че го спираме... гледайте как Орешарски го обявява докато зад гърба му са сенаторите..... има го в тубата. Това какво е? Куче на каишка. Такива сме си.

Мутро Фонова ВЪН!

Не пиши тук ами отивай да се записваш за доброволец за войната, която предстои между Украйна и Русия. Отивай да мреш за Украйна и за американските идеали.

Мутрафонова, за последните около 1000 години сме били на ваша страна 2 пъти. Първият, между 1878 и 1885 г, т.е. между освободителната война и насъскването на сърбите да ни нападнат в гръб след съединението. И втория, примерно между 1960 и 1990, когато хем успяхте да изтриете спомените са всичко причинено на България и българите, хем по някакво чудо разбрахте, че за да сме на ваша страна трябва да се зачитат и нашите интереси. Това е - има няма 37 години, от към 1000 и нещо. Останалите случки от тези около 1000 години, ако ти ги кажа и лошо ще ти стане, Както и на всичкото проЗд русофил дето чете и пише тук

Вие може да не знаете ние "с кой сме" ама това сигурно ви е останало от СССР и студената война, която загубихте, че някой трябва да е с някого. Ние българите сме с българите. А вие с кой сте като гледам как САЩ купува петрол от Русия, май сте със САЩ, ама вие кажете кои са ви хазяйте, може би да попитаме Натаняху.

Ей тия така и не разбраха, че България е с България. И докато се опитват да ни цакат по всички нива, да ни шпионират и да ни заплашват с гонене на дипломати, нито ще имаме нормални отношения, нито ще бъдем на тяхна страна. Ответни мерки имао в дипломацията - ами хайде да каже кои от служителите в българското посолство в Москва са шпионирали Русия и след това ние сами ще си ги отзовем. И авторите и РЕДАКТОРИТЕ - в българския език дума "понятно" НЯМА !!! Хайде да спрете с русизмите, англицизмите, турцизмите и т.н., особено когато не се налага.