Коментари - "Послание към Путин": Байдън подписа закона за военната помощ за Украйна, Израел и Тайван | Днес.dir.bg

Коментари - "Послание към Путин": Байдън подписа закона за военната помощ за Украйна, Израел и Тайван | Днес.dir.bg

Коментари

Велик президент

Посланието е само към тези които работят във военна промишленост на САЩ ! Ще имат много работа !

И какво е посланието че има още да се печели от войната но докато не свършат усраинците ли?!?

Този човек все едно е излязъл от някой ковчек,,ужас..

Тоя яко са го дръпнали откъм ушите. Изглежда хем като бебе, хем като дядо - изрод.

Тоя каракудник още ли е жив бе.

Американците се надяват да отложат капитулацията за след президентските избори. Но това зависи и от Путин, по-точно от това каква част от американската помощ е за управляващата руска олигархия.

бай дън си е приготвил паричките и е готов да го преведат в отвъдното!

Путин ще си го премести

Kalin

Пари няма но пускаме печатницата за хартийки.Пък кой кавото даде за тия хартийки

Ако си вярваш - ти си по-зле от тоя

На Путин му е през оная работа колко пари са напечатали краварите. Трепането на украинци продължава.

Какво послание от малоумен брейн дед олигофрен с алцхаймер. Тази т.нар “помощ” е смърти и още смърт за Украйна и народа ѝ.

Харесвам го, твърд е срещу комунистите

Русия не е Сирия Ирак Палестина и тн… Атлантиците ще видят много зор.Победата е за Русия ! Милиардите ще помогнат но материала го няма.А Русия го има и е качествен.

Да се използва толкова възрастен човек като кукла на конци от ВПК на САЩ!

И Маккейн беше така твърд срещу комунистите, а те го мразеха по същия начин. Коментарите в този червен парцал го доказват.

Едни цифри във виртуалните сметки на впк ще набъбнат, железата ще потеглят към крайна, а възрастта за мобилизация ще падне с още година-две. Много за делене и много за умиране има още... Има и продажни тролове, ама то къде ли ги няма вече...

Знаеш кой говори глупости когато се бъркат личности за национални интереси. Дали ше е Путин, Сергей или Виталии, нито едно руско ръководство не би допуснал НАТО да ползва Украйна против Русия. Дори обичаният от Американците Навални в последното си интервю отказа да даде Крим на Киев!!!

"Материала" наричаш тия дето мрът - нали?

Воят на задунайските ибрици на бункерния ботоксен шебек вече е започнал, а с това и големия майтап. Помощта щяла да носи "повече смърт за украинците". Ахааахаахааа... Ало, таваришчи, ако не ви е ясно да ви обясним с картинки, хаймърсите и снарядите, които се изпращат ще летят и падат върху монголотатарския рушлямиски башибозук. :-))))))))

Години наред псувах Руснаците. Вярвах на всички Американски "опорки". От както запалиха конфликта в Украйна (2014) имах надежди в международното право и ООН. Уви. Пълен провал. Не им стигаше унищожаването на Украйна а и пуснаха Фашистите ционисти на Израел да избиват цивилни в Геноцид непознат дори и за Хитлер. Видимо демокрацията е била партенка обслужваща илюзията на матралите глобално. На финала стана ясно, корупцията и безумният план за доминация на ционистко-масонската изродщина наречена Дълбока държава на САЩ е на път да превръне света в помийна яма. Очаквайте изключително демократични промени в ЕС. Шотландците приеха закона за хейт спийч. Германците забраниха на Варуфакис да говори и да стъпва там, защото им каза в лицето, че подкрепят фашизъм в лицето на Израел. Отзад банките въртят спекулация, бутат държавите в нови задължения, убиват средната класа земеделци на Европа, всичко с идеята за тотално смазване на икономиките и гарантирана печалба на хидра корпорациите като Вангард Груп, ВПК то на САЩ и Фарма картелите. Какво послание към Путин? Посланието е към целият свят и то е просто. ВОЙНАТА Е БИЗНЕС ЗА АМЕРИКА. ЕДИНСТВЕНИЯТ КОЙТО И ОСТАНА. Ма няма кой да спасява спекулантите от банкерските картели. Още тогава изпуснахме коня в реката.

Какво послание? Джуджето от седмица се е барикадирало в кенефа и дриска като за световно.

Парадоксалното в случая е, че още военна помощ е равно на още смърт.

Ех таваршч, не ми бери кахъра ти на мен, а наблягай на стаканчика с бояришника. Сал той ти остана да давиш мъката задунайска в него. :-)))))

Поздравления за печелившите.......ако останат такива.

Малко пояснения: АИМ-9 е малка ракетка, въздух-въздух, разработена 1957-ма. РИМ-7 е друга малка ракетка море-въздух, разработена 1962. Още известна, като "Морско врабче". Първо, укрите нямат нито авиация, нито флота. С какво ще ги стрелят, тия ракетки? После, с ракетки от 50-те и 60-те ще свалят... какво? Циркони, кинжали? Ми те и Калибрите няма да могат да пипнат... АТ-4 - шведска ракета на 40 години, какво ще стрещят с нея? Джавелините вече ги видяхме колко струват, 25% успеваемост. Стингъри? Пак технологии от миналия век... Не виждам и никакви количества, особено ми е интересно за снарядите... С много фанфари... американците си изчистиха складовете от 50-годишни ръждасяли железа... Оня пък, зеления, щял да се старае. Ми те хора не останаха, бе младеж, дето да се бият на фронта, а още по-интересно ще стане, когато мине 21 май, тогава вече за руснаците няма да си държавен глава, и ловния сезон за главата ти е открит...

не той

сащ удължават войната с това решение. И не помагат, а се намесват.

има ли значение какви железа ще ги изтрепят

като им омръзне да им пръскат главите с американски бомби на руснаците ще си тръгнат тези, които са останали

Искат Русия тотално да опустоши Украйна. Това е върховно лицемерие.

че америка е заложила твърдо да унищожи русия никой няма да дава пари бадева русия умира не знам тъпи ли сте, та не разбиране

още поне 500 хиляди млади руски мъже ще заминат към гробищата . И всичкото това удоволствие се получава без нито една жертва от страна на САЩ.

е кукла на конци. Той не управлява нищо. Управляват тайните служби, които от своя страна биват управлявани от умопомрачително богатите банкери, които от своя страна са лъже-евреи и са психопати инжектиращи се с наркотици, пиещи кръв и така нататък. Това е написано в човешката история от хиляди години и продължава и днес. Откъде се взимат толкова пари за оръжия и войни? От лихвите на крадитите, които се раздават. Който иска мир просто трябва да престане да живее на кредит и да обогатява тъмни субекти скрити в банките. Защото не политиците са тези, които управляат, а банкерите, ковчезниците, чиито имена не се появяват медиите, о които са ковчезници по наследство.

окупанти какво лошо има

Най-накрая Русия ще върне Америка на ИНДИАНЦИТЕ - БайДемент и това ще подпише.

Ще има отговор от Ярс, Сармат, Топол М, Кинжал, Авангард, Циркон, разни Посейдони и в скоро време Буревестник ...

Хубаво е че има ракети с далечен обсег . Сега никой в Моска не може да спи спокойно.

махайте тая умряла мумия , Америка вече е обречена , само печатат и раздават хартийки , превърнаха парите в тоалетна хартия и така предизвикват повсеместна инфлация !

В действията на САЩ днес... Тръгнали са с влакче на ужасите към ада! Едновременно се озъбиха на Русия, Китай, Иран и очакват да им оцелеят зъбите. А реално не могат с една Палестина да се оправят...

Не мисля че, някой който може да мисли може да спи спокойно.

че рускит заводи, училища и детски градини ще горят най ефектно е обаче нощем, към три часа тогава подплашените блядове бягат като зайци красиво е

трета година вече ти за сащ си седнал да се кахъриш айде допивай пърцуцата и лягай до бабичката

ще има ..ще има ..някъде в далечното и светло бъдеще дето никога не идва. доста откачалки още чуват залповете на Авора и чакат Ленин под напева на полковник Поп Кирил

Американците видяха как Конгреса им маха знаменца на чужда държава, която не е член нито на НАТО нито на ЕС. Американците видяха как Конгреса гласува милиарди за война, която не ги засяга пряко докато предизвика глобална инфлация, екологична катастрофа, подпомогна Геноцида на Израел с оръжия и разузнаване, прие закон, който разреши на ФБР да следи Американски граждани без разрешение от съда, пренебрегна разпадащата се инфраструктура, помощ към бедствия, проблем с бездомници и наркомания, кражби, убийства от мигранти, отворена граница и помощ към тях с пари, телефони и местоживеене. Само идиот може да мисли, че тези действия няма да бъдат наказани от Американският народ. Америка е пред гражданска война. И това не са руски опорки както им се иска на някой слуги на Посолствата. Това го говорят декорирани военни, специалисти на ЦРУ и политици. Не виждам как тези неща са признак на сила. Напротив. Признак са на слабост и разпад на джеферсоновата република. Конституцията на Америка, която я направи място, което целият свят иска да мигрира стана бърсалка за дебелите задници на ционистките корпорации. Корпорации за които войната и чумата са бизнесплан. Спете още роби на Посолствата и ДС мафията. Спете още.

Преди гражданска ще има световна война............

Нашите "източни партньори" отново зажужяха, напразно - сякаш "без руски газ ще се мре от студ и глад, САЩ ще изостави "проекта Украйна", а Путин не е велик "шахматист" и най-паче "миротворец" (със сигурност не е нацист, макар и да желае унищожението на една нация и нейната държава".

Путин е Прав , американците играят нечестно срещу целия свят- просто печатат хартийки и без да се трудят искат да изкупят всичко ценно по света , така помпат инфлацията която после се плаща от всички хора на планетата !!!!!!!!!

за там е пъпата ти русия и ти също

Коментари - "Послание към Путин": Байдън подписа закона за военната помощ за Украйна, Израел и Тайван | Днес.dir.bg

Коментари - "Послание към Путин": Байдън подписа закона за военната помощ за Украйна, Израел и Тайван | Днес.dir.bg

Коментари

Велик президент

Посланието е само към тези които работят във военна промишленост на САЩ ! Ще имат много работа !

И какво е посланието че има още да се печели от войната но докато не свършат усраинците ли?!?

Този човек все едно е излязъл от някой ковчек,,ужас..

Тоя яко са го дръпнали откъм ушите. Изглежда хем като бебе, хем като дядо - изрод.

Тоя каракудник още ли е жив бе.

Американците се надяват да отложат капитулацията за след президентските избори. Но това зависи и от Путин, по-точно от това каква част от американската помощ е за управляващата руска олигархия.

бай дън си е приготвил паричките и е готов да го преведат в отвъдното!

Путин ще си го премести

Kalin

Пари няма но пускаме печатницата за хартийки.Пък кой кавото даде за тия хартийки

Ако си вярваш - ти си по-зле от тоя

На Путин му е през оная работа колко пари са напечатали краварите. Трепането на украинци продължава.

Какво послание от малоумен брейн дед олигофрен с алцхаймер. Тази т.нар “помощ” е смърти и още смърт за Украйна и народа ѝ.

Харесвам го, твърд е срещу комунистите

Русия не е Сирия Ирак Палестина и тн… Атлантиците ще видят много зор.Победата е за Русия ! Милиардите ще помогнат но материала го няма.А Русия го има и е качествен.

Да се използва толкова възрастен човек като кукла на конци от ВПК на САЩ!

И Маккейн беше така твърд срещу комунистите, а те го мразеха по същия начин. Коментарите в този червен парцал го доказват.

Едни цифри във виртуалните сметки на впк ще набъбнат, железата ще потеглят към крайна, а възрастта за мобилизация ще падне с още година-две. Много за делене и много за умиране има още... Има и продажни тролове, ама то къде ли ги няма вече...

Знаеш кой говори глупости когато се бъркат личности за национални интереси. Дали ше е Путин, Сергей или Виталии, нито едно руско ръководство не би допуснал НАТО да ползва Украйна против Русия. Дори обичаният от Американците Навални в последното си интервю отказа да даде Крим на Киев!!!

"Материала" наричаш тия дето мрът - нали?

Воят на задунайските ибрици на бункерния ботоксен шебек вече е започнал, а с това и големия майтап. Помощта щяла да носи "повече смърт за украинците". Ахааахаахааа... Ало, таваришчи, ако не ви е ясно да ви обясним с картинки, хаймърсите и снарядите, които се изпращат ще летят и падат върху монголотатарския рушлямиски башибозук. :-))))))))

Години наред псувах Руснаците. Вярвах на всички Американски "опорки". От както запалиха конфликта в Украйна (2014) имах надежди в международното право и ООН. Уви. Пълен провал. Не им стигаше унищожаването на Украйна а и пуснаха Фашистите ционисти на Израел да избиват цивилни в Геноцид непознат дори и за Хитлер. Видимо демокрацията е била партенка обслужваща илюзията на матралите глобално. На финала стана ясно, корупцията и безумният план за доминация на ционистко-масонската изродщина наречена Дълбока държава на САЩ е на път да превръне света в помийна яма. Очаквайте изключително демократични промени в ЕС. Шотландците приеха закона за хейт спийч. Германците забраниха на Варуфакис да говори и да стъпва там, защото им каза в лицето, че подкрепят фашизъм в лицето на Израел. Отзад банките въртят спекулация, бутат държавите в нови задължения, убиват средната класа земеделци на Европа, всичко с идеята за тотално смазване на икономиките и гарантирана печалба на хидра корпорациите като Вангард Груп, ВПК то на САЩ и Фарма картелите. Какво послание към Путин? Посланието е към целият свят и то е просто. ВОЙНАТА Е БИЗНЕС ЗА АМЕРИКА. ЕДИНСТВЕНИЯТ КОЙТО И ОСТАНА. Ма няма кой да спасява спекулантите от банкерските картели. Още тогава изпуснахме коня в реката.

Какво послание? Джуджето от седмица се е барикадирало в кенефа и дриска като за световно.

Парадоксалното в случая е, че още военна помощ е равно на още смърт.

Ех таваршч, не ми бери кахъра ти на мен, а наблягай на стаканчика с бояришника. Сал той ти остана да давиш мъката задунайска в него. :-)))))

Поздравления за печелившите.......ако останат такива.

Малко пояснения: АИМ-9 е малка ракетка, въздух-въздух, разработена 1957-ма. РИМ-7 е друга малка ракетка море-въздух, разработена 1962. Още известна, като "Морско врабче". Първо, укрите нямат нито авиация, нито флота. С какво ще ги стрелят, тия ракетки? После, с ракетки от 50-те и 60-те ще свалят... какво? Циркони, кинжали? Ми те и Калибрите няма да могат да пипнат... АТ-4 - шведска ракета на 40 години, какво ще стрещят с нея? Джавелините вече ги видяхме колко струват, 25% успеваемост. Стингъри? Пак технологии от миналия век... Не виждам и никакви количества, особено ми е интересно за снарядите... С много фанфари... американците си изчистиха складовете от 50-годишни ръждасяли железа... Оня пък, зеления, щял да се старае. Ми те хора не останаха, бе младеж, дето да се бият на фронта, а още по-интересно ще стане, когато мине 21 май, тогава вече за руснаците няма да си държавен глава, и ловния сезон за главата ти е открит...

не той

сащ удължават войната с това решение. И не помагат, а се намесват.

има ли значение какви железа ще ги изтрепят

като им омръзне да им пръскат главите с американски бомби на руснаците ще си тръгнат тези, които са останали

Искат Русия тотално да опустоши Украйна. Това е върховно лицемерие.

че америка е заложила твърдо да унищожи русия никой няма да дава пари бадева русия умира не знам тъпи ли сте, та не разбиране

още поне 500 хиляди млади руски мъже ще заминат към гробищата . И всичкото това удоволствие се получава без нито една жертва от страна на САЩ.

е кукла на конци. Той не управлява нищо. Управляват тайните служби, които от своя страна биват управлявани от умопомрачително богатите банкери, които от своя страна са лъже-евреи и са психопати инжектиращи се с наркотици, пиещи кръв и така нататък. Това е написано в човешката история от хиляди години и продължава и днес. Откъде се взимат толкова пари за оръжия и войни? От лихвите на крадитите, които се раздават. Който иска мир просто трябва да престане да живее на кредит и да обогатява тъмни субекти скрити в банките. Защото не политиците са тези, които управляат, а банкерите, ковчезниците, чиито имена не се появяват медиите, о които са ковчезници по наследство.

окупанти какво лошо има

Най-накрая Русия ще върне Америка на ИНДИАНЦИТЕ - БайДемент и това ще подпише.

Ще има отговор от Ярс, Сармат, Топол М, Кинжал, Авангард, Циркон, разни Посейдони и в скоро време Буревестник ...

Хубаво е че има ракети с далечен обсег . Сега никой в Моска не може да спи спокойно.

махайте тая умряла мумия , Америка вече е обречена , само печатат и раздават хартийки , превърнаха парите в тоалетна хартия и така предизвикват повсеместна инфлация !

В действията на САЩ днес... Тръгнали са с влакче на ужасите към ада! Едновременно се озъбиха на Русия, Китай, Иран и очакват да им оцелеят зъбите. А реално не могат с една Палестина да се оправят...

Не мисля че, някой който може да мисли може да спи спокойно.

че рускит заводи, училища и детски градини ще горят най ефектно е обаче нощем, към три часа тогава подплашените блядове бягат като зайци красиво е

трета година вече ти за сащ си седнал да се кахъриш айде допивай пърцуцата и лягай до бабичката

ще има ..ще има ..някъде в далечното и светло бъдеще дето никога не идва. доста откачалки още чуват залповете на Авора и чакат Ленин под напева на полковник Поп Кирил

Американците видяха как Конгреса им маха знаменца на чужда държава, която не е член нито на НАТО нито на ЕС. Американците видяха как Конгреса гласува милиарди за война, която не ги засяга пряко докато предизвика глобална инфлация, екологична катастрофа, подпомогна Геноцида на Израел с оръжия и разузнаване, прие закон, който разреши на ФБР да следи Американски граждани без разрешение от съда, пренебрегна разпадащата се инфраструктура, помощ към бедствия, проблем с бездомници и наркомания, кражби, убийства от мигранти, отворена граница и помощ към тях с пари, телефони и местоживеене. Само идиот може да мисли, че тези действия няма да бъдат наказани от Американският народ. Америка е пред гражданска война. И това не са руски опорки както им се иска на някой слуги на Посолствата. Това го говорят декорирани военни, специалисти на ЦРУ и политици. Не виждам как тези неща са признак на сила. Напротив. Признак са на слабост и разпад на джеферсоновата република. Конституцията на Америка, която я направи място, което целият свят иска да мигрира стана бърсалка за дебелите задници на ционистките корпорации. Корпорации за които войната и чумата са бизнесплан. Спете още роби на Посолствата и ДС мафията. Спете още.

Преди гражданска ще има световна война............

Нашите "източни партньори" отново зажужяха, напразно - сякаш "без руски газ ще се мре от студ и глад, САЩ ще изостави "проекта Украйна", а Путин не е велик "шахматист" и най-паче "миротворец" (със сигурност не е нацист, макар и да желае унищожението на една нация и нейната държава".

Путин е Прав , американците играят нечестно срещу целия свят- просто печатат хартийки и без да се трудят искат да изкупят всичко ценно по света , така помпат инфлацията която после се плаща от всички хора на планетата !!!!!!!!!

за там е пъпата ти русия и ти също