Ердоган се среща с Путин за Сирия, ”Турски поток” и АЕЦ

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган ще направи посещение в Русия в петък, 10 март, предава държавната Анадолска агенция, цитирана от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Ердоган се среща с Путин за Сирия, ”Турски поток” и АЕЦ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НИЕ ДА НЕ СЕ ПОДМОТВАМЕ!!!

Колко е чиста атомната енергия знаят в Украйна. Дават 5 процента от бюджета да я очистват . колкото за отбрана и образование взети заедно, толкова и за очистване от технологии на пияните си съседи. А колко ще струва погребването на отпадъците , пък ще знаят сега родените-това е в тяхната сметка.

иво много си тъп.То бива прост и задръстен примат ,но ти надмина всички във форума.Съгласно твойкто разбиране и манипулация САЩ ,Франция ,Германия ,Унгария ,Румъния,Турция ,Сърбия и т.н. са обречени държави заради построените и строящите се АЕЦ.

Иво, сине майчин, да сочиш Чернобил като пример за чистотата на атомната енергия е все едно днес отново да обвиняваш Германия в нацизъм.

Бойко къде се скри бе мушмурок?Слугите никой не уважава и обича ,а само използва.Докато евроатлантическите суеци се бъзикат с Русия и Путин ,те ще им докажат къде зимуват раците.Китай ,Турция и други от Изтока ще заменят пазарите на ЕС с Русия.Оказа се ,че неосманиста и сътрап Ердоган приятелят на Борисов и началник на Местан ,излезе по- умен от европейските шибани либерални старчета и БГ политиците. Да вметна , че днес по радио ,,Хоризонт" съобщиха факта ,че френски нацисти са тези,които са отбранявали до последно Райхстага от Съветската армия.

Тези двамата боклуци все едно една майка ги е раждала.Ще си стават все по-близки-накрая могат да се уважат.

Ама сладури бе, ама като ги видя колко са щастливи един до друг, ама то е голяма работа! Ей такива да сте всички гейове, не едни злобни човечета дето се превземате, че нямате права. Ей, така да сте като тези гълъбчета влюбени и да не се прекалява с показността и гей-браковете ще ви разрешим и циганета да осиновявате!

Атомната енергия и газификацията са отминали етапи, сега се броят глупаците , които си дават парите на тези измиращи и отлюспени от историята играчи.. Една на слънчева батерия на тесла, която осигурява енергия, колкото консумацията на три германски домакинства струва 3 хиляди евро. Скоро и по-евтино , като влезе в масова употреба. Вместо да даваш сто евро на месец за ток, парно и газ, си купуваш батерията на същата цена на месец на лизинг за три години и си независим завинаги от путинаци , догани, овчари , курнели, тецове, топлофикации , некове и прочие хрантутници..

Ми то значи тия германци били много прости ле. Вместо да идат до магазина и да си купят батерийката за има няма половин заплата, си построиха втори северен поток и директно си получават газ от Русия. то и затова потреблението на газ за европа през 2016 г. и по-високо с около 20 %. Я вземи драги малко да поограмотиш тъпите европейци. Ами тъй де - по стар български обичай да даде Ганьо акъл на другите. И да се потупа гордо и да извика - Булгар, Булгар.

Тъпчо , точно германия ли намери за пример- германия гони 80 процента енергия от възобновяеми източници, за атомни централи не помисля и това е свръхиндустриализирана страна, която има нужда от огромна енергия, плюс нова за българските бежанци. И пак се оправя със зелена енергия.

викаш батерийката Тесла, сега отава да разкажеш и някой виц за Илон Мъск дето ще каца на марс/вече по три пъти на ден/ и накрая като си пуснеш поредният холивудски екшън боза, цена няма да имаш.

Вицовете за яеци срещу кисели краставички си ги приказвайте на циганите по клубовете , само те ви останаха слушатели . Батрията е в продажба , като всяко ново нещо цената му ще падне на 30 процента от сегашната и скоро ще бъде тук. Като го видите ще почнете да разправяте, че извънземни и рептили са го дали на хамериканците.

Нещо май се обърка...Май е много дълъг и скъп този път и никой не иска да дава пари в начинание с неясно бъдеще...

Вместо през членката България, която контролират в Брюксел късогледо се престараха да наказват руснаците и сега ще купуват газ през Турция... А можеше от България да се пуска газ и за Турция... Нещо е недомислено тук. Путин оплете някаква кошница, но дали има сили да изпълни всички поръчки в Турция и Унгария е много съмнително. Геополитиката на ЕС нещо не им върви- прекалено се съобразяват и бавно мислят. Да си играят на шенген с държави като България са много добри ама като им излезнат турци и не е ясно каква е целта

ти не го мисли дали ще ги изпълни дотук Росатом е изпълнил поръчки за 110 млрд.долара,зчани ще изпълни и горепосочените.

На нас не ни трябва поток! Ние си имаме Паток-Боко.

всъщност.

Аз винаги съм се питал защо до скоро Западът и особено САЩ подкрепяха толкова ревностно Турция като тяхна база в Щатите и наливаха милиарди всяка година в икономиката й. Обяснението за базите там никога не го приех за пълно, винаги съм бил убеден, че това е само и просто ... обяснение. Сега малко по малко нещата си идват точно на местата и лъсва истината - КОЙ И КОИ ТОЧНО КОИ СА В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ И КАКВО СА ПРАВИЛИ И ЗАЩО И ЗА КАКВО ТОЧНО СА СЕ БОРИЛИ! И това определено НЕ е онова, в което ни убеждаваха и лъгаха! Голямата магия при обяснението на нещата е ПРОСТО ДА СЕ ЗАМЕНЯТ ОБОБЩАВАЩИТЕ ИМЕНА И ПОНЯТИЯ И ДА СЕ ЗАМЕНЯТ, ТОЕСТ ВМЕСТО ТЯХ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ КОНКТРЕТНИТЕ И ТОЧНИТЕ ИМЕНА НА ХОРАТА И КРЪГОВЕТЕ, КОИТО СА УЧАВСТАВЛИ В СЪБИТИЯТА! Да дам един пример - да не се казва Америка започна война в Ирак, а ... "татковият", тоест Джордж Буш-син със "сивият кардинал" на татко му в кабинета му, Дик Чейни, по настояване на дългогодишния им много голям приятел и бизнес партнъор - кралят на Саудитска Арабия (и този на Кувейт)... Нещата са неясни, когато са анонимни и абстрактни, и се изясняват, когато станат конкретни и персонифицирани в конкретното време и място! Затова т.н понятия държавна и служебна тайна, според мен, са причинили много повече вреди ведно общество, отколкото ползи! Поне съдейки по НЕДОБРИТЕ РЕЗУЛТАТИ И ПОЛОЖЕНИЕ, В КОЕТО РЕАЛНО СЕ НАМИРА СВЕТА И КУПИЩА, ТОНОВЕ НЕПРОЧЕТЕНИ ДОКУМЕНТИ И АВТЕНТИЧНИ СЪБИТИЯ И ИСТОРИЯ!

Няма какво да се чудиш. Всичко е заради проливите. До ден днешен, въпреки че турция е все по враждебна страна, не са се отказали от нея. Путин също я ухажва по същата причина. Няма друга държава на която да и е позволявано да сътвори толкова мизерии. Ако турция беше от другата страна на проливите, мислиш че някой изобщо щеше да я бръсне за нещо.

Търкулнало се гърнето, та си намерило похлупака. На тези двамцата само Тръмп им липсва, за да оформят тройката. Като погледне човек снимката по-горе, тези двамата наистина са си лика-прилика и взаимно се допълват. Само им липсва онзи с оранжевата перука да се извиси над тях и да се окомплектоват.

Благодарение на Борисов изтървахме АЕЦ-а и тръбата и сега те отиват в Турция, вместо у нас....

Орешарски и БСП спряха Южен поток!

Да а Борисов го уби...

ОРЕШАРСКИ И БОКО ВСЕ ТАЯ- ПРЕДАТЕЛИ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА БЪЛГАРИЯ.

Ерата на фосилните горива вече се крепи само на лъжи и на безкрайната простотия на масите.

Като толкова се обичат диктаторите, нека се вземат.

Сивият вълк и бялата мечка ше обсъдят съдбата на балканските свине и на сирийската овца :))

Още ли го обсъждат този турски паток? От тези обсъждания му съкратиха 3 от четирите тръби, преместиха входната точка по-насам и най-вече още не са му осигурили пазар за газта. Не го виждам как ще стане.

да бе, то и за северн поток 1 така говореха а той запълнен през зимата на 100%, и за северен -2 така а вече се строи.Защо ? Защото ние тук сме умните и красивите, а видиш ли -германци, унгарци, словаци,чехи са прости лейки.

Захарова да каже, чий цистерни избомбиха в Сирия руските Воздушно-Комични сили?

Поредната братска среща между Руснака и Турчина Ние сме си в ЕС и им гледаме сеира как се надлъгват и гледат да забият не нож и не точно в гърба един на друг

Демек Турция е троянски кон в НАТО?

Чак пък кон! Някакъв троянски пръч по скоро.

Турция е една от големите грешки на Запада. Само че такива грешки надхвърляш живота на няколко поколения.