С какво е важно посещението на Макрон в България

Днес и утре френският президент Еманюел Макрон е на посещение у нас. Главните цели на визитата му са ясни, той ги описа накратко преди дни.

Обратно в новината

Коментари - С какво е важно посещението на Макрон в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отвратителен е с тази сбръчкана бабичка до него. Една поредна перверзия в тази кошмарна содомистка европа. Всички, които там избират за президенти, не са в ред с хормони като че ли.

за да накара тиквата да приеме джехадистите които ,Поляците ,Унгарците,Чехите,Словаците,Австрйците не желаят,познаите от три пъти какво му е отговорил Борисов?

ИСТИНСКИ МЪЖЕ ,НЕ КАТО НАШИЯ МУХЛЮ,ТАКА Е ЗАЩОТО СИ ОБИЧАТ ДЪРЖАВАТА А ТИКВАТА ОБИЧА САМО СЕБЕ СИ И Е ГОТОВ С ИЗУТИ ГАЩИ ДА СЕ ВЪРТИ НА 180 Г. ДОКАТО НЕ ОХЛАБИ ВСИЧКИ КОИТО СА ГО ПОЖЕЛАЛИ

УДАРИ МЕРКЕЛ И ДВАМТА СА СЕ ЗАЕЛИ СЕРИОЗНО НА РАЗСИПЯТ СЪЮЗА

С това, че направи ветър на нашите бай ГанЮвски "политици" и на тях им стана драго и мило, че се насраха от кеф!

ДИР БГ , МАХНТЕ Я ТАЯ СНИКА , ЧЕ НА НЕЯ МАКАРОНА Е КАТО ОСВЕТЕН С ЕЛЕКТРОЖЕН ЕВРЕЙСКИ ИЛЮМИНАТ ....:)))

Испанският премиер Мариано Рахой твърдо е подкрепил Полша за гласуването срещу Плана Макрон в ЕС през октомври. Това става ясно от публикация в изданието Юрактив. Рахой не е съгласен да се ограничават командированите работници, като възражението на Испания е отново свързано с наемането на шофьори, което е обявено за неприемливо. Ако шофьорите бъдат извадени от списъка, тогава Испания може да премисли. Но това е почти невъзможно, защото основната идея на Макарон е да удари именно ТИР-овете. И двете страни са обявили, че са твърдо за силен Европейски съюз, но са против протекционистичните опити на французите вътре в съюза. На този фон, Бойко Борисов се превръща в абсолютния шут на ЕС. Едно пуделче на Меркел и Макрон, което подскача радостно на всяко подхвърлено захарче

както той самият потвърди в петък пред AFP, гримът му за 3 месеца струва 26 000 евро. бедните французи избраха млад за да държи старата система жива.

Преговори???

"...страната ни има и огромни, преки ползи от членството си и само индоктриниран от сили извън евросъюза човек, не би се съгласил с това..." - България има отворени граници и на запад и на изток.Поклонниците на Кремъл са свободни да изберат вида на превозното средство .Чао!

Ами много просто - вместо в България, колонията, осигуровките да се плащат в метрополията - Франция. А туземците кучета ги яли .... А Бойко да си завре Шенген в ....

Това е статия от еврогейско нищожество, което иска да докаже, че ние българите сме втора категория хора и са ни нужни "господари". Такива идиоти трябва да .....

А защо стандарта на живот, заплати, осигуровки... са по-ниски? Нали всичко е равно в Ес. Или ви трябваха колонии, където да си продавате боклуците?

Вместо да се борят за консолидиране на чезнещата ни и цигънееща нация, нашите държавници водят преговори, които всъщност насърчават емиграцията на българска работна ръка в Европа. Ако това не е безумие, то кое е!? Нека Макрон отговори на следния въпрос: Защо след като Турция не е член на Европейския съюз, нашата страна членка е залята с турски стоки от всякакъв вид? Защо всичко у нас се срива, а неевропейска Турция просперира във всяко едно отношение. Но за Франция - отколешният исторически протектор на Турската империя, съдбата на славянска България е предизвестена...

Хайл Макрон !!!

Въпроси към Макрон: Знае ли икономическия смисъл на думата "дъмпинг"? Не значи ли това продаване на дадена стока или услуга ПОД НЕЙНАТА СЕБЕСТОЙНОСТ, т.е. под нивото на разходите за нея? Тогава защо нарича "социален дъмпинг" едно обикновено проявление на СВОБОДНАТА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА, за която ЕС уж е радетел? Тогава не е ли "пазарен дъмпинг" огромното субсидиране на френската селскостопанска продукция от държавата, което е нелоялна конкуренция спрямо българските земеделци?

Мосю Макрон се опитва да възстанови имиджа на Европейския съюз, добре припикан от мимикриращите досега колонизатори. Иска ЕС да е доброволно обединение на взаимодействащи европейски държави, а не послушна група от детската градина под диктакта на "незаменимата", според рижавия перчем, държава от кравари. Дано Макрон успее да промени разожения от корупцшия и лидерска гупост сегашен ЕС, който мутиралата фашага Мърсел ежедневно руши с джихадистки нашественици - изпълнява задача. Най-естествено е Франция да е водещата държава в ЕС, официалният език да е френският, а не английският - Британия не е вече член на ЕС, Юнкер да се оттегли от ръководния пост и да се отдаде заслужено на удоволствията си. А в ЕС да няма "малки и големи" държави, а равни правоимащи. И да се има предвид, че Франция е направила Великата френска революция - майка на демокрацията, истинската демокрация, не демокраДията.

Само индоктриниран мозък от сили стоящи извън простата му кратуна, може да напише подобна примитивно ,слугинска, просташка и невярна,манипулативна статия.

мосю Макарон се опитва да имитира дейност, ама .... не знам кой му се връзва.

Когато Макрон посещава Путин, това се превръща в събитието на века за Русия! Защо да е маловажно за нас, а батинка?!

Стойте си тука и чакайте!

А ти къде искаш да отидем?! Не стига че руснаците тичат, където им видят очите, само да са по-далеч от диктатурата! И ние да хукнем и защо! Защо да тичаме?! Нямаме безработица, нямаме инфлация, заплатите ни растат!

...

Макрон нарушава основния европейски закон за свободното придвижване на стоки и работна ръка. Всеки европейски гражданини има право да работи на територията на евросъюза и да си плаща осигуровките и данъците в собствената си държава. А за дъмпинга, г-н Макрон помислете за бивсите си колонии където евтината работна ръка носеше богатство на Франция, бидейки ограбвани по отношение на ресурси и човешка сила. Не може да си въртите палачинката като на вас ви изнася. Българската работна ръка е по-евтина и по-конкурентна от френската и много други. Икономически факт, който по естествен начин определя настоящата ситуация. Дъмпинга е временно явление и обикновенно дъмпингуващия работи на загуба. Да, ама не, българските фирми не работят така на загуба, а на печалба, следователно това НЕ е дъмпинга,а ЕСТЕСТВЕНА икономическа среда. А дано има кой да му го преведе това на г-на Макрона.

Макрон иска нещо разумно, заплатите в ЕС да се изравнят и това е съвсем правилно!

Emilia

ами да, да ги изравнят с българските заплати! Щом на нас ни стигат и на другите европейци ще им стигат. Хем при нас някои западни стоки са по-скъпи отколкото при тях и пак се оправяме, значи това са правилните заплати :)))))

Макрончо и Бойко, като са такива фенове на циганите, защо на се срещнат в циганската махала ами ще ходят в Евксиноград?

Циганите са работливи само в една държава диктатура, с много фенове на картофената водка, защото местните са по-мързеливи и от тях и циганите нямат избор!

Един милиард патици се отглеждат в Унгария и изнасят за Китай???!!! Унгария не може да побере един милиард патици, дори да иска, камо ли да ги изнесе за Китай. Такива гигантски лъжи могат да се тиражират само в читателските форуми на Дир.бг.

Везните в така изложения коментар за коментиране са наклонени повече в ползите ни от братския френски (и тук-таме марокански) народи, както и ползите от членуването ни в СИВ, за да не кажа ЕС. Разбира се, че французите ни помогнаха напълно безкористно за освобождаването на сестрите, но само срещу скромната покупка на 1-2 техни "мистрала". Българското правосъдие работи по френски образец, а респектът от и между корумпирани политици отдавна е взаимен. Макрон каза предизборно, че иска да реформира ЕС и започна от Румъния и България. Не знам по коя статистика се води, щом смята, че тези две страни са водещи в класацията по командировани кадри, които буквално сривали френския "пазар на труда", колкото и цивилизовано да звучи това съвременно покрито с евфемизъм понятие за неоробовладелството. Та, Макрон докато кърпи дупките в чорапите си направени от молци, съучастниците му направо разплетоха Европа и я изоставиха гола насред пустинята на безпътицата.

Смешна поръчкова статия,авторът просто счета ,че българските читатели са глупаци.Наистина съпругът на г-жа Макрон ще се опита да каже много красиви думи за европейската солидарност, евроатлатнтическите и либералните ценности и т.н. пушек и мокра плява-уважение към домакините!На практика никакво уважение няма да има !След Брекзита Германия и Франция имат претенцията да определят музиката в Европа,но САЩ чрез машата си Полша организира едни такива работи,че докарва Германия до прегряване до бяло!!И сега Макрон ,разбира се ,не безкористно ,ще се опита да вкара в пътя тия дето проявяват колебание дали да следват безпрекословно американския курс!А Бойко изобщо не се колебае-той е готов да да изпълнява каквото му кажат и едните и другите,без значение ,че това може да са диаметрално противоположни действия!Българи-юнаци!!

В политиката се прави така, политиците се срещат и преговарят, за да постигнат взаимни компромиси и приемливи и за двете страни решения! Диктатурите, като твоята родна, дрънкат оръжия и плашат хората с оръжие!

Бас държа, че ще докара много паламуд и лефер за бедните българи.

Бедните българи стават все по-малко, ти си се грижи за увеличаващите се бедни руснаци!

Не вдигай така ръката, че немците от майтап не разбират.....

Ние с германците винаги си се разбираме добре, те не са ни мачкали, както са мачкали вас!

Веднага отговарям на въпроса в заглавието -- С НИЩО!

Грешиш! Не си прав!

Статията е поръчкова, пълен майтап и абсолютна тъпня! Ние нямаме никаква икономика, някакви дребни български фирмички печелят обществени поръчки в Европейските страни и онези много се дразнят!

МЪЖ КОЙТО НЕ ИСКА ДА ИМА СОБСТВЕНИ ДЕЦА Е ИЛИ МНОГО УДАРЕН В ГЛАВАТА ИЛИ МНОГО УДАРЕН В МЪДЯТА :))) ... И В ДВАТА СЛУЧАЯ БЪЛГАРИНА ИСТОРИЧЕСКИ НЕ ГИ Е БРОИЛ ТАКИВА МЪЖЕ ЗА ХОРА :)))

Децата се правят от мъж и жена,а малкото френско педерасче не може,не че не иска,бабата му служи за прикритие

дано Борисов не приеме да подпише това заробващо за нас постановление

Човека идва да ебе мамата на нашите тираджии. Боко го приема? И той ли иска това?

А, а, да каже: Хайл Хитлер!!!

Bсе ми е тая за посещението на Mакарон.

С голямо удоволствие трябва да го изпратим обратно с празни ръце...защото в България политиците си имат собствени избиратели, френските не са наша грижа!

Високопоставените български политици не се избират от българските избиратели. На тях им се посочват.Пари,печатници за пари и пак долари...Туи то!

млад, готин, само на 39, някоя българка да не му се хвърли ненадейно на врата, всичко е възможно в днешно време, а и преди-при бай Тошо имаше макар поне зная един такъв случай, ама беше мъж доколкото си спомням. Охраната да е наблизо, че и с Дуган, много примери български от български граждани... :)