Порои и гръмотевични бури в Германия

Проливни дъждове с гръмотевични бури в Северна и Източна Германия наводниха пътища и сгради, блокираха магистрали.

Обратно в новината

Коментари - Порои и гръмотевични бури в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако порои и гръмотевични бури нападнат България Корнелия Н. и подръжниците й ще обвинят Б.Борисов за тях.

нали Боку се изживява като най-великия !

много хора са в германия за помощи, но се правят на интересни

новината от Германия е, че узакониха еднополовите бракове. Да им е честито!

Как пък никой не се е сетил да поиска оставката на Меркел за некачественото строителство..? Може ли да се излеят порои и да се наводнят улици и метро?! Че това у нас като се случи коментарите винаги са в тази посока! За една запушена шахта на Цалиградско се бяха изсипали 6 телевизии.

за берлин или там за германия

лицемеркел: ще се справим! евреи, лузърите и цоциалистите щели били да се справят с Бога! педофили. хахахаааааааа....

Литрите са актуално 143,5 на кв. метър от вчера на обяд до сутринта. Все още има затворени и наводнени участъци и е пълен хаос.

А при нас в България е хубаво лято и мирише на липи...

Африка е. Липите минаха.

Дир, можете да свалите тази тема от първата си страница вече;) От първа ръка научих, че положението в Берлин вече е спокойно и хората си ходят по работа или други ежедневни дела... демек драмата е повече при нас, отколкото при тях;))

То новината първоначално е за нас, за да ни кажат после като и у нас завали - ама защо се оплаквате, то и в Берлин така беше. А не народа да си мисли, че общинските служби не са си свършили работата и не са почистили отводнителните шахти и дередатата.

Ами коментара, който чух тази сутрин от Берлин беше - "е, да де, вали, духа, не е приятно, но аз отивам в университета- транспорта се движи нормално... Да, да, знам, ще се пазя";))

Днес, като гласуват за гей браковете ще ги сполети Божията справедливост!

след два дни ще е в двора ти.

Моментално БГ пожарникарите там да обучават и помагат на немските колеги.Онзи хубавец с черните пагони и големите жълти звезди, който "спаси" Мизия, Бисер, Хитрино и още безброй, да ходи и да се снима и в Германия.Нали за това сме ЕС.

Путин е виновен. Видели са го да ръси вода с лейка и е пуснал вентилатор на 4 за да духа силно.

За Берлин пишете, но за Асеновград нищо на 'първата' ви страница. Що за тъп сайт ?!

Приоритета е да тече антирекламата на загниващия капитализъм.

Е, чакай де - нека първо управляващите зададат правилния тон на независимите ни медии и тогава да почне да се внушава на народа , че това е един обикновен "битов инцидент" или спор за "гребно място" или нещо дето да звучи неглижиращо и приемливо...;)

милите краварилендски шапкари многократно потвърждаваха, че правят климатична инженерия по цял свят. Не е ли време да ги прокълнем и да ги попитаме дали знаят какво правят

Прадядото на HAARP - руската СУРА е в действие от 1982 година и все още е в добро здраве. Създаден много години по-късно краварския HAARP е в пенсия от 2012 година.

хаха Даааа. Американците са хванали 100 броя индиански шамани да седят в кръг и да мучат хайхайхай, за да вали в Берлин.

нека си платят за всичко , което направиха ПРЕЗ ГОДИНИТЕ - от Хитлер, та до днес - ЕС , който ни убива!

Спокойно, това време след два дни ще е при нас. Да видим тогава кой за какво ще плаща...

ние пък за какво ще си плащаме? Нещо май си мръднал

тъпанар. при паднали 100л на квадратен метър, няма нито една жертва. От години в България при каквото и да е наводнение, страната плаща с човешки жертви. Незнам за какво. А ти като стандартен българин, сега ще изкупиш немските возила с водораслите под таблата.

Абе помним преди 2 години дали нямаше жертви.