Порошенко се извини за предизборен плакат с Путин

Не обвинявам Зеленски, че е агент на руския президент, заяви украинският държавен глава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До такава степен им е писнало и на украинците от техните политици, че ако се беше кандидатирал Путин, можеше да победи още от първия тур.

Чета украинската преса. И там, тролетариата здраво се е подхванал да работи с Порошенко. Обаче, никой не казва нищо за Порошенко, а са ангажирани с дискредитирането на Зеленский. Познато, нали?

е Потрошенко какво очаква... Победа? или затвор :)

... или телеграфен стълб.

Още извинения има да се извинява прасето - задето с руския чифут Марк Файгин набедиха журналиста Анатолий Шарий, че уж собствената му сестра го била съдила за педофилия. Човекът си спечели делото за набеждаване в холандски съд и има да получава и извинения, и кинти. Прасунгерът тича по тъча, ама той тъчът не е безкраен, таквос...

Ши та перт сегаа и хАмерика и Русланд,ама коравоооо и дълбокооо като стервааа!

След изтичането на договора за доставка на газ ще има и да целува и задника на Путин.Неизбежно е!

Сега се само извинява,а догодина

Поросьонко обратно в политическото бунище . Ние след евроизборите ще му пратим за компания нашите шопари Боце, Цаце, Рейзе, Мамин Пеейчо..

Време е украинците да мислят с главите си. Загубиха пет години в гонене на вятъра.

Сага ще си намери и тоя Чехъл една синоптичка и айде

Петро Порошенко е олицетворение на троловете и политиците, на които навсякъде им се привижда намесата на Путин.

потрошенко просто чувства твърдата плът ортзад....цэ перемога цэ сало

Порошенко нарече предизборния си лозунг "Или Порошенко, или Путин" неудачен! 1. Само не разбрах КОЙ е виновен за този плакат?! Дали не е самият Порошенко?! Той май не помни, че още преди ПЪРВИЯ ТУР той лично обяви всички кандидати за агенти на Путин, а само той бил истински защитник на украинската независимост. Още тогава той каза няколко пъти "Или аз или Путин"! 2. Като не е удачен, защо го лепят още из Украйна за втория тур? Този плакат и лозунг не са срещу зеленский, а срещу всички. Всеки знае, че зеленски е човек на Коломойски - работи в неговата телевизия, получава пари и съвети от него... а коломойски не е служител на Путин. Коломойски просто е друг олигарх, противник и конкурент на Порошенко

Представяте ли си какъв скандал ще стане, ако на предишните избори конкурентът на плевелиев беше пуснал плакат: "Или аз, или Обама!" Как щяха да реагират от САЩ?

дано комика е и добър президент, иначе ще е пълен цирк

stankow

To си е цирк отдавна, неслучайни избират комик за директор на цирка :)