Коментари - Поредна стрелба в САЩ – нападателят влязъл в магазин и започнал да убива (снимки/видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путин е виновен. Спрете да се къпете, за да фалирате Русия

Защо всекидневно, ежечасно стават такива масови убийства и стрелби в Америката? Ако не знаете, вече да знаете, щото никъде по медиите няма да го напишат и да ви го кажат. В USA има едно неписано правило: като те уволнят от работа и на изпроводяк те прекарват през шпалир от целия колектив, работещи в съответната компания или фирма и всички ти се подиграват, хилят и смеят със злобни подмятания и дебелашки шеги. Много е обидно и унизително. В USA могат да те уволнят от работа ей тъй за нищо - примерно шефа не те харесва и не си му симпатичен или не му ближеш качествено гъза. Не си доносник и не докладваш за колегите си и все в този дух - причините са богати и разнообразни. И накрая ти писва, чувстваш се смачкан, унизен, отритнат отвсякъде и няма кой да те разбере и да ти помогне. Струва ти се, че целия свят е срещу тебе. А пък има и друго - в USA веднъж изритат ли те от работа и забрави за друга работа - досието ти върви с тебе до края на живота ти. И какво друго ти остава - грабваш пушката, пистолета, автомата, картечницата и започваш да раздаваш справедливост и правосъдие. В Америка оръжието въобще не е никакъв проблем, всички са въоръжени и имат оръжие по домовете си, дори и 14-15 годишните деца и те са въоръжени. И те така, това е положението.

в Рая :))))))))))

трепане радев к урво защо мълчиш хуй в устата ли държиш

Това със самоубиването е много странно. Почти всеки, който е гърмял, накрая се самоубива. Дали пък не се касае за контрол на съзнанието? Някоя агенция да си тества психотропните оръжия?

Аз затова навсякъде ходя с шапка, която отвътре под пастара съм и сложил пласт алуминиево фолио и пласт крбон. Нека да ми се смеят другите, че го казвам, но това предпазва от вредните сигнали на 5G антените, но също и от пряко влияние върху мисленето със специални радиочестотни апарати. Много е лесно да се четат мисли и да се оказва пряка намеса върху човешкото поведение. Например в някои области има по-силни сигнали, в други по-слаби.

А случайно скоро да сте чел/а "Владетелят на света" ? когато А. Беляев я е писал не е имало 5G, но останалото е 1:1 :)

До уточнение Това подигравка ли е?

Ако се пиеш редовно белината няма какво да ти навреди и кемптрейлсове не те хващат :)

Американската мечта.

Най- важното е ,че " полицията не била употребила насилие" ! В какъв свят живеем само ??????!

Това на снимката или е маска или е тежък слой грим. Името насочва към близкоизточен произход. Но то в днепно време само името не може да е критерий. Всеки се именува както му текне.

"..Швейк беше видял много нещо в живота си, но все пак тия татарски, грузински и мордвински имена трудно се побираха в главата му. Никой няма да ми повярва помисли си Швейк, че някой може да носи подобно име, каквито са имената на всички тия татари около мене: Мухлахалей Абдрахманов Беймурат Алахали Джередже Чердедже Давлатбалей Нурдагалеев- Джиндралей Ханемалей Бабамулей Мирзахали и т.н. Все пак у нас има по-хубави имена, да вземем например името на поп Вобейда от Жидохощ. " :))

Според мен трябва да спрат да отразяват такива новини, както вече не показват хората, които нахлуват на футболните терени. Така поне няма да насърчават нови да стрелят, защото ще станат известни за ден.

Масовите убихйства не са същото като голия задник на футболен фен. Някои нещя по-добре да ги знаеш. Иначе моат да решат центрлан ода си псрат достоверната информация - "за твое добро"

Явно за краварите е много по-опасно да покажат гол човек на терена.

Скоро имаше случай на 10 годишно дете, което застреля майка си, защото му отказала да си даде кредитната карта, за да може детето да си поръча игра от амазон. След като я застреляло обаче то взело данните на майка си и си купило въпросната игра. Казало също, че било много разстроено, заради отказа на майка му, но след това му минало. После споделя, че съжалявал за дето застрелял майка си, но тя наистина го предизвикала… В Америка се убиват, щото се чувстват фрустрирани, я заради достъп до амазон, я заради някоя социална мрежа или пък от скука.

*задето

Раят на земята ...

на някаква внезапно възникнала епидемия като от филм на ужасите.

За 6 годишния чернокож, дето взел пистолета на майка си и прострелял бялата си учителка !

за черния служител н мол, който стрелял на посоки по бели посетители.

Побърка ги Зеленски тези, брей!!!

цялото това ежедневие в тази "напреднала и развита" страна се дължи на "прекрасния" живот и "светлото" им бъдеще. Напред другари.

Евро-атлантически ценности.

"Американската мечта" в целия и блясък.

Има един филм-на два плъха подават напрежение и те започват да се нападат взаимно. Та и с хората е същото, напрежението навсякъде е на макс, по-слабите не издържат . Те не разбират кой е виновника и запчват да нападат себеподобните си. Точно това е проблема, ефект ще има само ако се напада когото трябва. Срещу организираната репресия ефект има само организиран отговор.

Ама това е Путин!!

Тези май дават повече жертви от Украйна без да водят война !

Америка - огнестрелни оръжия. Великобритания - ножове. България - автомобили. Гаяна - кокосови орехи.

Дира, защо мълчите като задници за ценовият шок в Хърватия след приемане на еврото и за безсилието ма органите да озаптят спекулата. Явно и вие сте чифутска медия.

Дира са се доказали че са истински пичове през годините . Нали затова сме тук в техния форум а не в осраните лъскави платени парцали . Показвайте уважение ,без обиди .

Гражданската вийна в САЩ е въпрос на време,не дали ще има ,а кога?

Да идва по-бързо, че да им организираме "Ленински съботници" да не правят щуротии!!!

На тез война не им трябва.

ЕДИН ПО ЕДИН ДО ЕДИН!!! АМИИИН!!!

На софийските еничари любимата държава...........

Комисията те чака тук да се явиш на матура, ти гледай какви ги вършиш там......Значи медицинската ти бележка че си бил болен е фалшива, така ли? Утре с баща ти и майка ти - при класната и директорката! И г.жа психоложката иска да те види. Не те е срам, посрами училището.Май ще има наказания на Съвета и лично ще даваш обяснения пред колегите. Хайде, кажи им там и тръгвай обратно.

Още един от чипираните

само искам да помоля българските журналисти при следващия акъл който почне да дава я Мустафата, я някой друг атлантик да попита, ви как решихте проблема с масовите убийства като в Колумбия или корупцията със закона за лобизма ли решихте? искаме да чуем добри работещи практики. Признавам им имат само една, която от 70 г работи, ПЕЧАТАТ МНОГО БЪРЗО ДОЛАРИ, излизат все еднакви хубави и зелени, а най интересното е че цял свят ги приема за истински пари с покритие

Не се казва стрелеца дали е не-бял и не-християнин !

На снимката изглежда съвсем бял.

Името на стрелеца е арабско . В САЩ арабите са квалифицирани като ,,бели,, . Бял се използва вместо европеец защото само половината бели там са европейци или около 40% . Това се прави с цел да се прикрие бързото намаляване на европейската доминация . the term White people generally denotes a person of European ancestry, but has been legally extended to people of West Asian and North African (Middle Eastern, West Asian, and North African) ancestry.dditionally, people who reported Muslim (or a sect of Islam such as Shia or Sunni), Jewish, Zoroastrian, or Caucasian as their "race" in the "Some other race" section, without noting a country of origin, are automatically tallied as White.[28] The US Census considers the write-in response of "Caucasian" or "Aryan" to be a synonym for White in their ancestry code listing. Jewish Americans rank first in household income, personal income, and educational attainment among White Americans

Харесвам добрите новини сутрин.

Бойко Ноев да обясни при Йочев че Гундяев и Путин са виновни за американската диващина

поредниат латинос(цветнокож) е превъртял от собствената си незначителност си го е изкарал на нормалните хора

Дано се самоизбият всички в САЩ. Амин.

Путин е забелязан в района малко преди това...

Ако Путин е в Лос Анжелис, то преди това са минали руските танкове, обикновенна логика, нищо лично.

Супер

След тежък артилериски дуел на Източния фронт - 5 жертви, след ЛЕКИ стрелби в САЩ - 10 убити и толкова ранени.

наслади се на свободата в сащ, както се казва в една реклама

ами почти като у нас! аз кат вляза магазин и цените почват да ме убиват!

умрял ли си вече?

Вчера купих мая за 0,70 лв. Тази сутрин реших да купя още две и видях, че цената вече е 0,80 лв. , т.е. 14% нагоре. Спомних си 1995 г. Еееееех и ми стана мило, родно ....

Ха ха, дъртакът байдън се опитва да отколн вниманието от себе си зради скандала със секретните документи, затова пуснаха нркоманите да стрелят по хорта.