Коментари - Пореден трус стресира Южна Турция и събори сгради, отново жертви и ранени (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скорцени, ти не си виждал тухла, вар и бетон през живота си, камо ли да си строил! Такива като теб, само лъжат и всявят страх!

Време е Ердоган да се откаже от възгледите си и да премахне джамията от църквата Света София,както и самите мюсюлмани да се събудят и разберат,че няма такова нещо,като Аллах,а спасението им е в Христос и няма друго спасение!

ДПС организират помощи за тяхната родина. Ние се опитваме да ги разделим.

Докато Турция не нападне САЩ те ще ги тормозят с тия земетресения. Ако нямат куража, тогава да незабавно да напуснат НАТО и да се присъединят към Русия, дори да нахлуят в Украйна на страната на Русия.

От къде се пръквате такива имбецили бе?

Нищо им няма! Да отидат до "джамията" Света София, да запалят свещ, да се покаят и да молят за прошка! Бог е милостив и ще им прости!

Много хора тук се упражняват, а никога не са държали тухла и вар и пишат глупости. Строил съм две къщи от по 100 кв.м. на по два етажа - 1975 г. и 2016 г. За първата вложих 26 кум.м. бетон по план  за цялата къща. За втората вложих 70. За желязото да не говорим, ще ви стане лошо. Като малки казвахме, разликата е от земята до небето!

Кога играят "ЛЕВСКИ" СОФИЯ и "Лудогорец" Истамбул ? От ЦСКА съм,но пожелавам велика историческа победа на Сините! Целият стадион на кастрените трябва да е Син ! Да живее България !

горките хора...толкова тъжен изглежда възрастния мъжа на първата снимка..имайте малко съчуствие...

греховете винаги се плащат от децата... те си знаят

Сега турците да не се превърнат в бежанци и да ни налазят? Както приемате украинци,ще приемете ли и турци?

"...загинал най-малко и 1 човек, а поне 69 са били ранени, съобщи официален представител. Няма непосредствени данни за пострадали." Според кой умник ранените и загиналите не са пострадали?

Ей такива неща като прочета: "Експертите се опасяват, че децата ще бъдат най-силно засегнати. Международният детски фонд на ООН за извънредни ситуации (УНИЦЕФ) заяви, че много от над 5,4 милиона деца, които живеят в зоната на земетресението, са изложени на риск от развитие на тревожност, депресия и посттравматично стресово разстройство." Направо избеснявам! Ами идете там бе калъфи, Опасявали се, тревожели се! Идиоти! Ами действайте! И аз се трвожа и изразявам опасения...

Ами турската държава действа - изпратила е психолози и социални работници. Ама калъфи като теб, от къде да знаят, като четат само това, което искат, а другото става някак невидимо, понеже не пасва на мирогледа...

Това го знам, говоря за УНИЦЕФ в международен план, не само турската част на организацията. Някои организации са създадени, май само да изразяват становища, които и без това знаем... Няма нужда да обиждаш:)

Ох, боже.... на планетата има над двеста държави и двойно повече народности с тройно повече езици. Кажи ми, скъпи мой приятелю, с какво биха помогнали от уницеф, ако пратят в Турция англо, френско, немско и т.н. говорящи психолози? Как ще ги разберат турските деца? Или смяташ, че в Уницеф работят хора, които знаят всички езици на планетата, за в случай, че потрябват някъде? Мисли малко с тази глава бе, човек.

кек

А какво ще правят със хората ? Тези бездомници къде ще отидат ? Вероятно ще построят по бързия начин нови жилищни блокове , тип панелка. Дано да ги направят качествено и със качествени материали.

Прочете само заглавието, нали... и бързаш да задаваш въпроси, на които е отговорено в статията.

ㅤ

Вече никой не се съмнява,че тези земетресения са предизвикани изкуствено. Турция стана прекалено голям ръб в нато и Европа и трябваше да бъде "наказана" от "партньорите" си.

Здравей! И аз съм шизофреник. Искаш ли да бъдеп преатели???

ㅤ

Не. Ти си кон с капаци.

ъмммм значи имаш големи врагове, като Русия и Китай, за да им направиш мръсно, удряш Турция, която ти е съюзник, със сеизмично оръжие... да, добре.....

ㅤ

Запазена марка. "Или са с нас, или са против нас изнудваме ги, стигайки до крайности и все пак - пак са с нас. Просто трябва да им посочим Верния Път." цитирам по спомени

ㅤ

А самият факт, че цитираш Русия и Китай като враговете на целевата група, както и използваш правилно терминологията за оръжието, означава, че си съвършено наясно какво се вихри "на" и "под" масата на световната политика, но някак си все още не си готов да го признаеш, дори пред себе си

Боже... понеже цитирам конспиративните ви теории, значи съм наясно, какво било ставало и било истина... Кажете си честно, наистина ли сте толкова глупави или ви плащат?