Пореден ден без жертви на COVID-19 у нас

Само 9 болни са приети в болница, 10 на сто са положителните проби

Обратно в новината

Коментари - Пореден ден без жертви на COVID-19 у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май месец Бил мизантропът и др. членове на WEF обсъждаха какво да се прави при следващата пандемия. Отворете сайта WEF и ще разберете какъв е планът от видеото (около час е). Ще има някаква централна сила или координационен център, който ще може пряко да се намесва във всяка страна и да "помага" при ваксиниране и за "разрешаване" на проблема. За да се осъществи това, трябват конституционни промени, които да позволяват такива намеси. Нали не мислите, че Боко, Киро ( който между другото им изпълнява поръчките стриктно и е готов да извърши геноцид над българите) или някои от другите политици ще ни спасят? Такива промени направиха а Австпалия и в момента страната им е опитно зайче. Тези силови структури, които вече имат и човешки ресурси, и координация от WEF, ще и имат безкрайни правомощия и ще извършват терор над хората. Това включва ваксиниране насила, вкарване в така наречените от тях "лагери ща превъзпитание" и дори се предвижда доживотен затвор за твърдите противници на новите правила. Това не са конспирации, това се случва сега и трябва да че пише и докладва от новинарските сайтове, за да има широко обществено обсъждане. Та гледайте какво става там и ще видите какво ще наложат и в Европа. Търсете информация в източници без цензура като bitchute, rumble, substack. Google се управлява от трансхуманисти, фейсбук отдавна се знае, че под влияние на правителствени сили, туитър до скоро също, така че не са надеждни източници. Отсявайте информацията от глупости, проверявайте всичко и навързвайте пъзела. Иначе добре дошли в новия фашистки свят на терора.

Исам и аз така да съм имунизиран към пропагандата в интернет. Как да стана като тебе? На какво дължиш това че не те хваща пропагандата?

Четеш, образовпш се и мислиш критично.

не се яви пред специалната комисия на ЕС,, изпратиха някаква която си прочете самопохвално слово, и имаше готово ПРЕДВАРИТЕЛНО написани общи приказки които ЧЕТЕ в отговор на въпросите. Модерна изпрати само писмени обяснения. Какво да обяснявам, трябва да се види от всички, вакси и антивакси, защото подобна подигравка е недопустима. Не падат по долу от Тиквата, сръбнали милиарди, и отказват да покажат договора. www.timesnownews.com/world/did-pfizer-have-access-to-co

Аз не вярвам, тези мръсници крият от нас истината, хората мрат като мухи. Вече съм си купил водолазно оборудване и ще излизам само с него от къщи.

Ти си луд бре! Как така ще излизаш? Аз последните две години само влизам! При това с всички предпазни средства!!!!

Е Ще видиме утре във вторник винаги са най много

махайгте се с това нещо вече, не разбрахте , че свърши . НЯМА вече Ковид. Има си банални вирусни инфекции характерни за есеннния сезон.

Колко трябва да си тъп за да се тестваш и ваксинираш в момента!

Развалихте деня на Зевзека и Ваксо.

Усеща се някаква тъга в заглавието...

Как така от 10000 нито един не е починал още?! Съмнителна стъкмистика!

ㅤ

Ваксо, къде си? Ваксо? Абе, верно бе, къде е Ваксо? Да не е избегал на сянка под мрамора?

В понеделник смъртността и влезлите от Ковид е почти нулева, а във вторник е двойна. Що за статистика е това.

0х2=0

Вие май със съжаление констатирате, че няма нови починали, а в болница са приети толкова малко хора

Не ме интересува! Не ги интересува и хората! Гадни манипулатори и лъжци! До кога мислите да ни занимавате с този ковид?

НАДЕ, ИДИОТКЕ МАЛОУМНА, ПОНЕДЕЛНИК Е, ДА ТИ СЕРА В УСТАТА

ㅤ

Тука е Ивка-Сливка. Надка е премуртила нощес и е с махмурлук.

Питате ли се защо продължават всеки ден да пускат новина за ковид? Колко болни, починали и т.н. Минаха 2-3 г, ковида не е това, което е бил или никога не бил, но дежурната новина винаги е тук. Това не е нито да ви накара да се ваксинирате, нито да ви накара да не се ваксинирате. Нито е поръчка на фармамфии и прочее. Всичко това е, за да се генерира трафик. Новини като ковид, русия и т.н. в които обществото е много разделено, предизвикват спор и колкото по-голям е той, толкова по-добре за сайта. Може да се убедите и с това, как е написано самото заглавие, колкото по-дразнещо, толкова по-добре. Всеки ваш коментар, всяко ваше цъкване, носи пари на някой, без значение от коя страна сте. Тези които видят това, ще се убедят, понеже този коментар ще бъде изтрит.

Няма да го изтрият. Носи цъкания и генерира трафик... Каквото и да напишеш - стига да се цъка - не го трият.

ЖЕРТВИТЕ СА ВАКСАНИТЕ...РАЗБЕРЕТЕ ГО....

ПИСТАВЕНИТЕ ВАКСИНИ СА-СЕДЕМ,А ОБЩО-МЕТИРИ МИЛИОНА И ПОЛОВИНА(70-% В КОЛЧЕТО)!!!!!!! ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НАРИЧАТ ТИЯ БЛЮКОЧИ-ВАКСИНИ??? ЗАЩО ПРЕДПЛАТИХМЕ-ТРИНАЙСЕТ МИЛИОНА??? ЗАЩО НЯМА:АРЕСТИ,СЪД ЗА-ИЗМАМНИЦИТЕ??? АКО НЯКОЙ НЕ ЗНАЕ,ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ПРЕДПЛАЩАМЕ ЗА:2023,2024,2025-ГОДИНИ(ЕС НИ ГИ ВЗИМА)!!! ТАЯ ЧУДОВИЩНА ГАВРА,ТРЯБВА ДА ЗАВЪРШИ СЪС: ТРИБУНАЛ! КОНФИСКАЦИИ! ПРИСЪДИ(ТЕЖКИ),ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!! ЗАБРАВИХТЕ ЛИ-ГАВРИТЕ: КПП! ЗАБРАНА ЗА РАЗХОДКА В ГОРАТА!!! ЗАБРАНА ЗА:ТРУД,ОБРАЗОВАНИЕ,КУЛТУРА,СПОРТ!!!

Добре е, че не се фъкцинирахме.

Стегнете се и вдигнете бройките! Иначе климатичните промени ще ви погубят!

Не може да бъде! Най-неваксинираната нация не мре кат пилци? Не го вярвам! Иначе сигурно тва е щото ковида се е изплашил от костя и нови избори.

А, имали починали С хрема? Може да ни уведомите.

Забравихте да добавите имформацията, че 120 % от жертвите, които ги е нямало, са били безкрайно неваксонирани.

Още една седмица и ще ги закръглите на 8 млн поставени елексири :)))))))))))))

Пед...... (той си го знае)