17-11-2017 20-11-2018

Коментари

комунистическа крадла

Сега големият въпрос е : Дали ще можеш да устискаш една година без да крадеш ?! И да Лъжеш разбира се , защото се опита най-нагло да излъжеш !!!!

че кражбите се толерират на високо ниво.Нали е някаква си слугиня в нато.

Глас от Полша: Е нищо не е станало. Ние не се сърдим, Щом на летището продават вода по 5 евро, да си плащат кремен данък от време на време. Много поздрави на Иринка, Деси, Светла, Юля, Кристинче, Веселинка и други момичета, чиито имена ми се позабравиха Но следващо лято пак съм при Вас с и Вас!!! Поздрави, Еди

Здрасти, кажете нещо за Боковата иринка. И за благоверния ѝ съпруг в Азербайджан. Не отстъпват по наглост на посланичката-крадла. Или пак ще изтриете коментара ми. Може, може, не ме учудва.

И все пак се оказа ,че е откраднала.

Пред полския съд признава, имат видео. Пред бългаската общественост отрича, възмущава се, обижда се, напада журналисти които задават въпроси.

състезанието по кражби и лъжи Поптодорова е на предпоследно място в Булгаристан!

Излага българите.

За мен самата кражба не е толкова учудваща. Политици от нейния ранг крадат милиони и даже милиарди. Учудваща е наглостта й след като вече я уличиха в извършеното престъпление. Вместо да се скрие и никога повече да не се появи пред нито една медия, тази нагла крадла обиколи всички студиа, за да ръси лъжа след лъжа. С това Елена Поптодорова доказа, че освен крадла е и лъжкиня. След като скандалът поотшумя, наглата престъпничка започна нов гастрол по медиите - този път с прогнози и коментари за външната политика! Е, това вече е гротеска, абсурд!

..., демек, кат Барека ...

Полски съд е прекратил условно делото за кражба срещу бившата посланичка на България в САЩ Елена Поптодорова при едногодишен изпитателен срок. И ТАЗИ НИ Е ПРЕДСТАВЛЯВАЛА ПРЕД САЩ. А СОЛОМОН ПАСИ Я НАЗНАЧИ В АТЛАНТИЧЕСКИЯ КЛУБ.

Е, има логика една клептоманка да ни представя пред САЩ. Те и без това грабят света, но по друг начин. И най-важното, ограбват неграмотните народи от правото им на достоен живот като организират преврати и инсталират удобни на тях правителства.

Беше миг на моментна слабост, заявила бившата посланичка при разпита!!! Колко ли такива моменти е имала до този момент!!! Посланик на моментите....

" Сега не е срамно да крадеш, срамно е ако те хванат" - от " По ръба на пропастта" автор Кирил Павлов/благоевградски писател/

Беше миг на моментна слабост, заявила бившата посланичка при разпита!!! Колко ли такива моменти е имала до този момент!!! Не човек а комунист.

Не я съдете!! Тя е комунист!!

От носа си по далеч не виждаш. 2018 та е, матрьошка заспала.

Тъпак? Какво като сме 2018! Повече от 65 години ни управляват и представят по света комунисти и техните деца! Или бъркам, а тъпак?

Никога не е била комунист ! Тя е един ренегат, минал по веригата БКП- БСП - Евролевица-посланик на новите демократи......позор за България !

Елена Поптодорова- преводачката на Тодор Живков, издигнала се с червената книжка напред. Другари, не струвате и пет пари, нито като хора, нито като нещо друго...

С червена книжка и широко разтворени крака! Правешкият цървул я таковаше докато му се водеше “ преводачка”

За публично извинение на гражданите на България. Едно е Пенка чистачката да е клептоманка, друго е представител на българските граждани във висши международни институции. Извинение дължи най-вече заради наглостта си да се ВЪЗМУЩАВА, че била обвинявана, не толкова че като една ромка джепчийка е задигнала помадата.

Циркаджийка абсолютна! И такива хора ми стават посланици, правят се на дълбоко засегнати, изкарват се от какъв сой са по произход....иначе обикновен мангалски манталитет!

А как само отричаше по телевизията???Ако е вярна статията - това е голям срам и края на госпожата като политик и дипломат.

За последното не си прав, в България такива ги награждават

Червените въшки само това могат, да крадат! Кой кремче за 820 лв, кой апартаментче за 100 000 евро, кой заводче на 5 млн, кой парите на хората- 3.5 млрд, кой БТК, кой Булгартабак....няма отърване от тази простотия!

Само че , като подарък за големите заслуги за прокарване и защита на американските интереси в България, след края на мандата и като посланник на България в САЩ, Е. Поптодорова беше назначена като шеф на на варшавския офис на Американския еврейски комитет. Именно в това качеството тя открадна кремчето. После американските евреи я изгониха, защото при тях се краде на едро и такива кокошкарски кражби само вредят на имиджа на комитета. И познай, кой приюти Поптодорова след изгонването ? Монката Паси в атлантическият клуб в България ! За какви червени въшки говориш, а ?

В настоящата обстановка в страната ни голямо бъдеще я чака госпожата.

Дърта крадла нищо друго не е правила и целия им съзнателен живот е отдаден на това. И като помисля, че ей такива издържам с данъците си и те размножават гените се питам за това ли е държавата.

А колко ли такива "моменти на слабост" са останали неразкрити?!

Поптодорова за президент! Симеонов вице! Баце - доживотно премиер!!!! Цветан Василев - шеф на БНБ. Митьо Очите - министър на транспорта и логистиката.

Ви я гласяха за Президент Добре че поляците е хванаха Иначе квито сте уфсе щяхте да я изберете

Епааа, какво пречи да е президент? Чудесни препоръки от Полша.

Тази пародия е КЛЕПТОМАНКА,тоест хлопа й дъската.

Че проблемът не е в болестта, а в НАГЛОСТТА да ти се изтъпанчи в новините и да се възмущава защо си я бил наричал крадла и клептоманка. В нормалните държави в такива случаи се извиняват хората с наведена глава, подават оставка и се скриват там де слънце не огрява.

На правешкия цървул докато беше млада и далече стигна Ей!

Написала е че ще осъди всички!

Поредният дебилен наглец дето го интересува как ''няма да пише'' че е осъден за кражба нищо че резила му стана достояние на много хора и точно показания резил ще се помни а не някаква хартишка дето незнам за какво и е ..

за „демократична” политическа кариера: краде, лъже, наглост, мрази народа си, за едно парфюмче ще го продаде. Как се изпуска такъв ценен кадър от нашите „приятели”.

Да я назначават някъде на службичка към правителството, че да не я загубят като... "ценен кадър", тъй де, ще пасне като дялан камък към Тиква енд Къмпани:)))!!!

те търсят хора БЕ ОПИТ! такива изпечени не им трябват

Е, те това е. Лъжеш, мажеш и за награда синекурен пост в нЕкоя атлантическа хранилка на САЩ. Кой знае и колко лобита е представлявала във Вашингтон. А медиите подлизурски я канят да си измие масрафа пред публиката. Ако беше свестен човек щеше да си кюта в къщи и да изстрада срама си. А сега - кьорсурат, просто се изпуснала, случаят е приключен, забравете.

Голяма работА, нищо смайващо. Ганьовска работа.

А, някой спомня ли си, че в началото когато беше заловена, тази крадла в духа на еврогейските традиции обяви, че това било заговор организиран от Москва, защото тя защитавала интересите на НАТО и ЕС ?

JUDES

За много от коментиращите тук е характерно примитивно мислене на екзалтирани футболн фенове. Те с упорство повтарят: „мръсни крадливи комунисти“. Нищо, че и най-отявлените сега антикомунисти (евроатлантици) са „възпитаници“ на същата тази партия, например начело с: Росен Плевнелиев, Бойко Методиев Борисов, Цецка Цачева, Цветан Цветанов и т.н., и т.н. Те не са ли още „мръсни крадливи комунисти“? или са преживяли евроатлантически катарзис? Да не забравяме, че в разните етажи на БКП никога не е имало комунисти а кариеристи и като такива не комунистическият идеализм ги е направил крадци а именно крадливият морал и властови амбиции са ги насочили към израстване в политическата йерархия. А сега с какво се е променил „Пътят към Властта и Парите“ на „народните любимци“? Не, че имам нещо против крадливите ексБКПари да ги наричаме така, но наблюдавам как с политически лозунги и клишета ни манипулират, манипулират най-вече съзнанието на електоралните единици. Имаме просто наследници на едни и същи политически креатури (тогавашната единствена партия на властта-БКП) в днешната политика, разпределили се на отбор А (ГЕРБ) и чакащите на резервната скамейка отбор Б (БСП), но всъщност тава са едини и същи играчи, чакащи изгоден трансфер или да им подадът топката след накой фал. А вие си дерте гърлата и хвърляйте бомбички там по трибуните!

И тая крадла и лъжкиня е член на Атлантическия клуб на Соломон Паси. Явно само крадци са тия атлантици. Колко лъжи наговори Соломончо (заедно с Кунева) за да спрат изрядните 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй. Щетата от 7 милиарда я плащаме ние.

Добавка: Щетата от 7 милиара я плащаме ние, а Паси и Кунева получиха сладки, скъпоплатени постове, като подкуп. Докога ще продължава евроатлантическата корупция - да дават богати постчета на тези, които ощетяват държавите си с милиарди.

жена вече !! за каквото и да било. Та тя ревеше по медиии, че била натопена ,набелязана и.т.н. Че болната й майчица й се обадила и тя улисана забравила за крема.......и така чак до София, където го видяла ,но пак не се обадила на летището . То нито е говорила по телефона , нито е била разсеяна от нещо , а е била най-обикновенна кражба ,а ТЯ е нагла лъжкиня...Нагла, арогантна лъжкиня ....

Объркала се жената, трябвало и е ЛУБРИКАНТ на нейните години е суха вече, НО,...краднала скъпо КРЕМЧЕ!!!;))

ДА ЛЪЖАТ - това е нормалният начин на говорене на 99 процента на съвремените лъжеполитици!!!!Ако някой познава честен съвременен политик - НЕКА НАПИШЕ ИМЕТО МУ ДА МУ СЕ ПОРАДВАМЕ!!!!!!!!!!

Клептоманка

Американците вербуват точно такива като Поптодорова - за които имат компромати и знаят ,че са монипулируеми поради слабостите си . Тази дама така гръмко и кресливо ни проповядваше години наред атлантическите ценности - НЕ СЛУЧАЙНО!!! ТОВА СЕ НАРИЧА ПРЕДАТЕЛСТВО към страната ни!!!

Умньо..тази беше първо кандидат за вице на БСП. Верно ли смяташ че е атлантик? Обикновен московски крадец.

Глупако. БСП са най-големите атлантици. При тях влязохме с НАТО. Соломон е син на най-големия идеолог на комунизма - Исак Паси, а е атлантик. Всички атлантици, преди бяха идеолози на Варшавския договор, сега просто промениха обекта на мазнене, но вършат същото.

КРАДЛИВАТА (лъжливата)СВРАКА С ДВАТА КРАКА Народа ни го е казал

Сега обаче е моментът тя да бъде осъдена в България, за увреждане на международния имидж на страната. Няма друго такова проклето племе като евреите .... питайте тях самите - те ще го потвърдят. За капак, изследванията на един известен учен от еврейски произход посочват, че при тях честотата на психични заболявания е 6 пъти по-висока, отколкото при другите хора.

Всеки може да сбърка веднъж. Изглежда такъв е случаят с Поптодорова. Навсякъде, дори в САЩ съдът веднъж се дава прошка. Но като слушам и чета как най-големите и признати далавераджии и лъжци ( каквито са болшинството българи ) плюят и злорадстват ми става мнооого гадно.

На нея вече един път и се случва с парламентарна делегация във Вирджиния в един супермаркет тогава и се разминава

Следователно, тази жена не само краде целенасочено, но и лъже като измисля несъществуващ телефонен разговор......Това ли са висшите 'дипломати" на България?????

НЕ-ДО-ПУС-ТИ-МО е посланик да извърши такова деяние! А дълго време след това и лъже като дърта циганка. Щяла да съди за клевета. Крадецът вика дръжте крадеца. ПФУ! Боклук!

Тази жена е психично болна и изпитва непреодолимо желание да краде,тоест КЛЕПТОМАНКА е. А тези които изпитват нужда да подпалват се наричат пиромани.

Ама тя е съратник и лице на някаква фондация на Соломон Паси

Възможно е кражбата да е била "инцидентна ситуация". Но госпожата да обясни по телевизиите как се наричат ЛЪЖИТЕ след това. Може би "перманентна инцидентна ситуация".

Добре,че не си изпълни заканата , че... "щяла да съди ВСЕКИ които я наричал КРАДЛА" !!??? Бюджета(нашите данъци) щяхме да и платим КРЕМЧЕТО!! ОТВРАТ повърнах от НАГЛОСТA и !!!!;)))

Rezil!

Много добре олицетворява една цяла прослойка в държавното управление, хора които се държат надменно и се правят на много интелигентни пред останалите пълни лицемери , а всъщност в душичките си са дребни крадливи и гледат да заобиколят правилата , НО ако трябва да получават Жорж тогава са просто ненадминати!

Престанете тази жена да я каните по предавания да прави политически анализи. Както и тука в Дира да пише статии. Кой ще й повярва вече? Миналата година опищя орталъка ,че станало без да иска сега си признала. Срам и позор.

"Горката". Била пенсиониран дипломат и няма пари за скъпо кремче. Какво да кажат нашите родители с 260, 300 лв. пенсия и 38, 40 години труд дето не им достигат парите за елементарни неща. А за нас да не говоря плащане на осигуровки и накрая няма да има пари, ако доживеем.