Поптодорова: България спешно да си върне от Русия собствеността и контрола на зона Камчия

Черно море е възприемано като "руско езеро", а инцидентът с дрона е само началото на такива, заяви бившата ни посланичка в САЩ

Обратно в новината

Коментари - Поптодорова: България спешно да си върне от Русия собствеността и контрола на зона Камчия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-впечатляващото от коментарите тук е, как едни "българи" сипят омраза срещу българка, която е казала нещо за Русия, различно от преклонение и сервилитет. Това е някаква тежка социална патология, която трябва да се изучава във факултетите по психология.

А кой ни посрами на една аерогара!?!? Постъпката и' там повод за гордост и обич ли е!?!?

Хахаха, жената прибрала няколко кремчета от чужбина и голямо реване оревахте. А местните кратуни дето ви обират ежедневно, ежеминутно, вас, вашите пари, за тях какво?! Гласувате ли за тях, а?! Псувате ги тайно, ама ги търпите , че и гушите им пълните с вашите средства. Кака ви Елена е образована жена с класа, а тия който реално ви грабят са нагли гнусни простаци. Срещу тях рипайте!

А тази кога ще върне крем четата.които гепа от аерогара,дърта клептоманка...

Мръсна крадлива гадна противна побъркана нещастница , която си мисли ,че е нещо

Я, Ленчето с коремчето пак се изока,няма отървава.

Поптодорова стой си на наакания американски г не се меси,където умните умуват

Не мога да разбера колко трябва да си дебелоока, че още да се явяваш и пишеш пред медиите. След като ни посрами пред света. Циганска му работа.

Ленчето Кремтодорова, нали твоите съпартийци продадоха Камчия на рашистите. Тогава що не рева ами чак срга.

Да се снишиме ниско във тревата докато бурята отмине!После ще се огледаме на изток или на запад и ще преценяваме според ситиацията!Това е мъдро!

Да поканим независми експерти криминалисти от САЩ,Германия ,Великобритания и да осветлят хората които са замесени!

ами да се осветли сделката,и българите съучасници за тази бългаароруска далавера !Прокуратурата да се задейства и да чисти!

Забравих да кажа за СОК "Камчия". Тази особа беше дипломат в Юнайтед Стейтс, нали така!?!? Как търси имота от Русия!?!? Този имот не е собственост на Русия, а на Москва! Нима не знае, че Москва има отделно правителство от това на Русия!?!? Нали е дипломат!?!? Явно е "изветряла" от скъпите парфюми по летищата!?!?

Определено изветрелият си ти . Разяснението ти за имота -московски или руски звучи като на чукча.

Боже,боже,какво са няколко квадратни километра продадени на нашите хора!Та нали България се натискаше със цялата територия за 16 република на СССР!Но братушките прецениха че малката братушка България и без да е 16 республика си е най лесната плячка със най много внедрени русофили!Че то руснаците могат да изкупят цялото българско крайбрежие само да искат,имат парични си извори!

Гостенино, от кой съм внедрен след като съм русофил!?!? И ти като привърженик на " евроатлантическите ценности" внедрен ли си от някой!?!? Що все си мислите, че русофобите обичате България повече от русофилите!?!? Двете чувства нямат нищо общо!!! Аз съм им благодарен, че мога да нося да кажем каскет, а не ТРЯБВА да нося фес!!!

Продажничка

Здравейте разбрах че продавате парфюми оригинални на много ниски цени.

неслучайно, преди няма и месец, оня бедняк с трабанта, прокара същите неотложни искания към държавата. Сега па и тая. Явно, некоя Гад Заеби проявява небивал камчийски интерес.....

И тая клептоманка ще дава акъл,че и разни сайтчета и дават трибуна.

Интересно е потеклото на Поптодорова. Ако някой не знае да влезе в интернет и ще види. Нали е изпълнена с "евроатлантически ценности" та чак на "западен парфюм" мирише!?!? Как държавата да си върне собствеността на чужд имот!?!? Ами ако правителството на Москва не желае да продава!?!? Ще национализира ли!?!? То щото родът и' е такъв- на национализацията. Няма нито месец в живота си да не е била на службица независимо кой е е на власт. "Приведена доземи" пред всеки властник!!!! И и' дават думата във всички големи медии!?!? Ашколсун!!!!

Крадлата да изчезне.

Я, Крадлена Клептодорова отново се изходи по въпроса! Кой дава трибуна на доказани клептомани?

Кво,ся бате Бойко и затова ли да го разследва неговият приятел Гешев!Ето избори идват,реклама трябва да правят българските желаещи власт,пари и влияние,но най важното нещо са ПАРИТЕ!

Кръв повръщам заграбени територии на апетитно и печелившо място не връщам!

кремчета връщаш ли???

Що Копейката върна ли субсидийката?

Иска да я забележат и да и подхвърлят някое кремче.

Мръсна .......

Дърта чанта.Американски ибрик .

Защо иска Камчия да се освободи от Русия, за което за първи път чувам, да не би да има някой магазин за козметика и да няма достъп, ах тази Еленка кремка, е опасна куротрошачка

Ня е показвайте повече тази долнопробна крадла. Само излага България. Какво постигате, като я показвате? Не разбрахте ли, че НАРОДА я мрази!

Тоя крадлив вампир да върне откраднатите кремове, да се скрие в дън земя и да не ръси мозък (поради липса на такъв)!

БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИЗКУПИМ ЦЯЛАТА

Крадлата първо да каже защо опростихме 2 милиарда на Ирак

По всичко личи,че е сбабичосала кожляка.Явно е свършила крадените кремове и вече се маже с негърска семенна течност.

Колко хубаво че на света има славната Америка и всеотдайната Елена! Всеки българин трябва да намрази Русия и да се преклони пред фалшивите атлантически ценности. Нашите най-заслужили водители Поптодорова, Неински и Паси ще ни казват какво да говорим и мислим. Но разумния човек вижда лицемерието, двойния стандарт и лисичия театър на съвременните" правилни" посоки....

ами че тя беше любимка на вашия вожд Тодор Живков.Защо сега я правите американка?А по въпросът за краденето,ако ми покажете ръка,която не е откраднала нищо и дупе,което не е пръдвало никога ще ги целувам докато съм жив.Айде давайте!

Едни и същи в тази страна имат право да морализаторстват, нареждат, препоръчват. Как не им омръзна да бъдат вечните прави? Поптодорова, Неински, Плевнелиев, семейство Паси? Какви борци срущу Русия, как всичко е подчинено на тяхната пропаганда и тяхната лична американска кариера!

ПУТЛЕРОВЦИТЕ СА ПОРОБИЛИ ЦЯЛА БЪЛГАРИА ,А ТЯ СЕ ПРИТЕСНЯВА ЗА КАМЧИЯ.

Тази не само че е крадла,но и лъжкиня ! Нищо не е продадено,а е отдадено на концесия която скоро изтича ! А защо не казва за вечната концесия на Дънди Прешълс ,които постоянно изнасят злато от България за смешни конц. такси ! А,те са партньори…..в разграбването на България !

На тая крадла,защо се дава публичност ?! Защото е зам. на Сюлейман Паси, пишман евроантлантици ! Дира сам се изобличава,че ползва грантове на американски НПО-та !

Тая дърта крава,пардон,крадла пак се изказва

Те така робчета-българи. Вие и територията сте собственост на русия. Да не сте посмели да бутате паметника на руския поробител.

В случая Е.Поптодорова е права, терена е част от държавната граница. Те могат да си построят и пристанище там, Никъде по света не продават така безразсъдно териториите си.

Другарите от президенството и мутрите олигарси са си запазили периметъра за евакуация при Путин . А той ще им изпрати няколко "кинжала " за поздрав ..

Има едни кукли като ги натиснещ и пеят с фалшив глас една и съща досадна песничка. Толкова досадна, че ти идва да откъснеш главата на куклата.

Какво непрекъснато ни "набутват" писанията на тази изкукала и крадлива бабичка!

Летищна джепчийка. Всеки друг би умрял от срам

Може и да е крадла, но в случая е права. А русофилите са прости майцепродавци. Винаги са били прецаквани. Затова България е в такова състояние.

Шило

Ленчето ги разбира тези работи със собствеността. Особено, като я хванат с някое кремче по летищата.

Нашите русофилистици и рубладжии са харизали цялата държава, та един комплекс ли ще върнат?! На тях Русия им е матушка, не им е България родина, но иначе са все големи патриоти!!!

Ти върни кремчето...

...и янките да върнат Ново село, Безмер и парите за хвърчилата. . .както и да си приберат паметника.

Леле колко си тъп.

Кочубра що не се скрие в някое село и никой да не я вижда...Как не я е срам стана за позор и смях пред света и все още си дава мнението...Не че някой го иска...

Крадла и навсичкото отгоре с грешни съвети.Деменсията я гони.Да не иска да предизвика втора Украйна.

Руските шармутки също трябва да станат тутакси " хубав руснак". Жертви на пропагандата четете история бе празни кратуни. Варна и Камчия нямаше да ги има сега ако не бяха двете фашистки подводници през 1914. Братския огън на болшевишката сган е бил насочен директно към града и цивилните. Шармутки на московия мрете кучета.

явно си бил отличника на класа в часовете по история у ваше село.....

А бе тая крадла пак ли изпълзя от дупката си?