9-годишният Кристиян има нужда от помощ

9-годишният Кристиян Илиев, който на 25 октомври е диагностициран с много агресивно злокачествено заболяване, има нужда от средства за лечение.

Обратно в новината

Коментари - 9-годишният Кристиян има нужда от помощ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде....всеки по малко и ще ги съберем. Времето не е на наша страна.

Ако можете да предоставите малко данни като дата на раждане , или email и пълно наименование на картодържателя. Извинения но , когато се опитвам да преведа пари от чужбина ,имам нужда от малко повече данни от име на кирилица и BIC .Благодаря :)

Браво на Дир, че публикуват тази статия със сметките! Благодаря ви! И дано детето час по-скоро и напълно да се оправи! Утре ще се обадя за превода. (такова хубаво и мило дете! Господ сили да му дава, а и на родителите и близките му, всичко ще завърши добре!)

И аз преведох едни 50лв, ще преведа и още. Нека повече хора да го направят!

Защо тази невинна душа, Боже...

де къде е фонда за лечение на деца в чужбина?До кога няма да работи ефиктивно и то с парите на народа.Хората са добри ще дарят,ама това са много пари,а времето е важно.

Редакторите, поставете новината на челна страница, какво я забутахте назад, как очаквате да се съберат пари?!

Не философствайте, а преведете пари на детето! Аз вече дарих своите 50 лева. Направете го и вие, държавата, това сме всички ние, а не гьонсуратите в НС! Спасете детето!

За едно куче, люленци събраха набързо 3000 лв. Ха сега да видим колко ще съберат и за какво време.

Пари за децата няма, но за партийни субсидии и заплати на чиновници има, нали?

Уви, пак ще се пълнят дебели докторски гуши, а спасение, ДАНО ДА ГРЕША, няма.

ако закрият бан и здравно министерство ,ще дам всичките си спестявания за лечението на това момченце . защо родителите не отидат при цц,бб и мин.на здравеопазването за помощ,НС ? този ,онзи иска помощ ,а тиквата се хвали ,че бил в излишък ,е ,няма да помагам ,НЕ !

В случая коментарът Ви не е уместен. Бихте ли обяснили на детето, че някой ще му помогне ако закрият някакви си неща, които не е дори чувало:( Ако искате да помогнете - вземете каквоте сте решили и отидете до най-близкия банков клон. 5 лева - 5 лева. Всеки колкото може.

Дано се излекува детето. Пожелавам му успех и много дълъг живот.

Бих пратил СМС, ако може, а и много други биха го направили, така е най-лесно повече хора да помогнат. Иначе, макар и да иска човек да помогне, няма да са много тия, които ще тръгнат да превеждат пари по банков път.

Би трябвало при внасяне на пари по такива банкови сметки да не се начислява такса.

Човешки, нравствено погледнато, е така. Обаче банките са търговски, а не благотворителни дружества, и е много марко вероятно да се откажат от част от печалбата си, за съжаление...

Ако сметката е дарителска, такса не се начислява. За откриване на дарителска сметка обаче, е необходимо да се изпълнят някакви условия. Предполагам, че ще открият.

Mоля ви, направете Paypal, за да можем и ние от чужбина да помогнем.

Ползвай transferwise или друга подобна услуга.

Диана, вие в чужбина не правите ли банкови преводи? Ако ползвате само paypal ... хммм, какво ли да си мисля за трудовите ви договори ( ако има такива, разбира се )

Разбира се, че се правят банкови преводи. Даже са БЕЗПЛАТНИ в повечето случаи. Но с PayPal става веднага. Иначе ти трябва доста повече време за регистриране на сметката на получателя. За дребни суми с PayPal е много по-бързо и удобно.