За 2 дни събраха парите за болната майка на 5 деца

Само за 2 дни добри българи събраха необходимите средства за лечението на майката на 5 деца Велка Дойчинова, която се бори с тежко онкологично заболяване.

Обратно в новината

Коментари - За 2 дни събраха парите за болната майка на 5 деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГОРДА СЪМ С ВАС! АЗ САМАТА СИ ЗАПИСАХ СМЕТКАТА ПРЕДИ 3-4 ДНИ И ВСЕ СЕ КАНЯ...СЕГА ОТИВАМ,ЗАЩОТО НЕЩАТА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТЛАГАТ!!!

ДАНО ѝ помогнаг лекарите! БРАВО на отзовалите се хора за помощ! БОГ да възнагради и тях за добротата им и връщането на вярата ни в доброто в това, че още в България има и добри хора и с финансови средства! Трогната съм! Дано тази майчица се изпълни с вяра, защото и психиката много помага! При пет раждания, дали са взети стерилните мерки? Защо точно там - пикочният мехур е пострадал? Съседен орган на родовите пътища? БОГ ДА Е С НЕЯ!

С цялото си сърце пожелавам да стане чудо с жената и оздравее! Дира, как може да не махате очевадно грозни, злобни и пълни с обиди комнтари!

А Иисус им рече: защото, истина ви казвам, ако имате вяра колкото синапово зърно, ще речете на тая планина: премести се от тука там, и тя ще се премести; и нищо няма да бъде за вас невъзможно.

БОГ ДА БЛАГОСЛОВИ,ИЗЛЕКУВА И ЗАКРИЛЯ ТАЗИ МАЙКА,СЕМЕЙСТВОТО Й И НЕКА ИЗПРАТИ ИЗОБИЛНО ЗДРАВЕ И БЛАГОДЕНСТВИЕ НА ХОРАТА,КОИТО СА ПОМОГНАЛИ ЗА СЪБИРАНЕ НА НУЖНИТЕ ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА ЖЕНАТА СРЕДСТВА!АМИН

Наистина лечението на рака не се случва в болниците, но хората все се надяват, че някой си, като се е нарекъл лекар и се намира в иначе развитата държава Германия, значи много ще помогне ... Е, това рядко се случва, при по-млади и здрави организми ... 1984, писал по-долу за амигдалина, е прав - точно промяната на рН на организма е спасението, а кайсиевите ядки са средството за това! Но се оказва много трудно за разбиране ... Има едно племе хунза в Хималаите, за което и на български вече има няколко материала по разни сайтове. Хунза живеят в своята долина в планините, която е райско кътче, отглеждат плодове и зеленчуци, малко зърнени - планински сортове ечемик, елда и овес, а през пролетта всички гладуват два месеца, като от време на време, когато останат съвсем без сили, хапват по някоя сушена КАЙСИЯ и кайсиеви ядки. Почти не употребява месо, само няколко пъти годишно - и са здрави, силни, тичат по планините с козите си, от които пият млякото, радват се на живота, жните им спокойно раждат на и 60 - 65 години, изобщо не познават "модерните" болести като раци, хипертония, сърдечни, дегенеративни като диабет, миело-пиело- и дрън-дрън ... В началото на 80-те години един от тях ходил в Лондон с внука си на гости на правнука, който не знам защо се оказал там и останал по-дълго, и на границата не повярвали на очите си - в паспорта му, издаден от Индийските власти, пишело година на раждане през 1835 г. (или нещо подобно) - тоест, бодрият дядо на около 55, който стоял пред тях, всъщност бил над 160-годишен! А също така бодрият до него, на около 50, бил неговият внук, също доста над 100-те ... Това е - без мобилни телефони, без неврози и химически отрови, с много движение, песни и радости, с редовен пролетен глад и много кайсии, сред красивата природа на своята долина, хунзите си живеят и не искат да знаят нищо за "постиженията на съвременната медицина", която изобщо не им е дотрябвала! ))))

Написано от вас, звучи някак спокойно излагане на факти. Написано от 1984 звучи направо, като разстрел. Има начин да кажеш едно нещо, особено на болен човек. Аз подкрепям това което се случва, важно е за един болен да знае, че има подкрепа. По отношение на кайсиевите ядки, уви, не става дума точно за тези ядки от тези кайсии, които ядем тук и сега, не че в тях няма полезната съставка, има я, но в мнооого по-малки количества. Всъщност въпросното племе не яде нашите култивирани кайсии, а яде т.нар зарзали, необлагородени кайсии. Както и да е, не можем да ги намерим на пазара, така че няма лошо да се ядат и кайсии, но не вършат същата работа.

...ей, господин ЕКСПЕРТ по кайсиевите ядки, толкова си ТЪП, че чак сечува как пука по шевовете простотията в теб! .... горчиви кайсиеви ядки се продават в българия под път и над път и именно те имат амигдалин!!!!!!!!!!!!!!! Фантасмагориите за зарзалите дето ги яли Хундза ги разправяй на баба си! Илитерат!

... още един експерт ... кайсиевите ядки променяли pH-то и така лекували - ГЛУУУУУУПООООСТИИИИИ! Аман от простаци, долу съм писал точно как протича биохимията на процеса с ядките и тя няма нищо общо с pH, това е отделен метод за лечение, който задължително са прилага за едно с хранителния режим а промяна на pH, a онова говедо дето е писало за документиран случай на починали от 50 или 100 грама горчиви кайсиеви ядки го знаем, то е от илюминатските лакеи, които са стреляли по колата на Енрст Кребс (откривателя на В17) още през 50-60 години на предния век и са викали по него ТОЧНО СЪЩАТА ГЛУПОСТ с починали от кайсиеви ядки. НЯМА КАК ДРАГИ ДА СТАНЕ ТОВА, такива случаи НЯМА, понеже биохимично е невъзможно!!!!!!!!

Оздравявайте! Браво на всички, които помогнаха!

Всички нормални хора помогнаха. Дано сега и лекарите с помощта на Господ да помогнат. А онези лъжци в парламента и правителството , с основен цвят червен, но боядисани отгоре с други цветове, НИКОЙ НЯМА ДА ЗАПОМНИ !

Колкото и да сме обезверени, има голяма доза емпатия у българите и желание да помогнат. Когато паднах на улицата и си счупих ръката, непознат човек ми се притече на помощ и ме откара с колата си Гео Милев до Пирогов. Ей така, на добра воля. Дано да се оправи майчицата, да се радва на децата си!

Бъди здрав и предай доброто нататък

Има, да, но не и у "управляващите" мутро-ченгета и пожарникари. Майка на 5 БЪЛГАРЧЕТА е оставена да проси докато РазБойко и компания поделят суджуци, магистрали и милиони. Кога ще разберат РОБИТЕ че само общонационална стачка до падане на правителството и приемане на ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯТА може да доведе до РЯЗКО подобрение на живота им...

TIREX

вместо пари за армия и самолети да се направят Държавни модерни клиники за да не се просят така $.

И да ги направят клиниките, ако искат непосилни такси за лечение, каква е ползата? Сега, независимо, че си здравно осигурен, навсякъде искат пари от теб - за всичко. Здравната каса покрива толкова малко от нуждите на болните!

да направят реформа и да спрат да крадат

Горкичката... Сега е ред на Господ да й помогне! Дано има още много дни

За съжаление от тази болест може да те излекуват само амо преди това ти сбъркат диагнозта.Късмет на жената.

напротив - в US отдавна има лекарства които те излекуват от рак все едно те лекуват от грип. но те са засекретени и не се лицензират. земята щяла да се пренасели. постиженията в лъчетерапията и химиотерапията нямало да се изплатят... и т. н. и т. н. а хората които се борят да лицензират тези лекарства някак си случайно умират, изчезват, ... не е тайна че в US е открита ел. крушка която не изгаря. но я няма в магазините. нали. аз бих си купил такива крушки за всички помещения, дори и да струват по 100 лв. ама и там така. вървим на зле. помагаме си само когато стигнем до положението на това момиче. защо не си помагаме докато сме здрави - не знам

ПАЗИ БОЖЕ!!!!!Плевнелиев/капитализмът/ да НАГРАДИ НЯКОГО!!!!!Винаги опира до НАРОДНОТО СЪСТРАДАНИЕ!!!!!А /шибаният капитал / КАКВО ДАДЕ!!??????И защо трябва изобщо това да е ПРОБЛЕМ?????А, да и в Америчка е ТАКА........МРЪСНА РАБОТА...

като Русия и комунизма, същата работа, едното уродливото дете на другото!

Браво, БЪЛГАРИ! Мразя тази проклета болест, мразя и държавата- мащеха!

не познавам нормални хора да обичат тази държава, не говорим за природата и обикновения човек!!!!

В отговор на профаните, които долу питат разни глупости ... решението на проблема на жената е в естественото подпомагане на панкреатичния ензим ТРИПСИН да си свърши работата в остраняване на белтъчно-мастната обвивка на туморите, след което имунната система (елементите на белия кръвен ред) ще си свърши чудесно работата САМА, така както това става и при здравите хора всяка една секунда от живота им, но в случая с тази жена има нужда от изключително стрикна диета, без захари (въглехидрати), прецизно количество белтъци за правилната работа на рибозомния апарат и от 99% глад, хранене със зеленолистни за пошишаване РЯЗКО на pH на организма защото РАКОВИТЕ клетки не виреят в pH над 7,5 и това е доказано от Отто Варбург още 1932 г, за което той взема НОБЕЛОВА НАГРАДА, самия той обявава съвременната онкология за ИЗМАМА НА ИЗМАМИТЕ ... обаче нали сте профани, нищо не разбрахте! Е тогава защо да Ви обяснявам бе говеда, като още без да сте разбрали какво имам предвид (а то е от учебниците по медицината, а не от любимото място на простаците Facebook) ме осрахте и опикахте. Мрете свини!

Витамин В17 е съединението амигдалин, а храните съдържащи това съединение се наричат нитрилозиди. Открито е за западната цивилизация през 1830 г., а неговия синтез в лабораторни условия постига биохимикът д-р Ернст Кребс през 1952 г. Той поставя на синтезирания препарат името Лаетрил. Липсата на Витамин В17 в организма води до повишен риск от развитие на рак. Насищането с В17 чрез консумация на съдържащите го храни в определени количества води до предпазване от рак в 100% от случите. Това е доказано и изпитано природно средство вече над два века. Защо не сте чували за чудодейните му свойства от лекарите? Никога няма да чуете за В17 от тях. Те са част от мафия, която се разпорежда с болните от рак по най-меркантилния и долнопробен начин печелейки от една индустрия, в която годишните приходи от продажби се равняват на милиарди долари. Нима искате да се лекувате безплатно и свободно? На цената на шепа ГОРЧИВИ кайсиеви ядки? Не, това никоя държавна машина няма да ви го позволи! Наглостта в САЩ, Канада и Австралия стига до там, че продажбата, предлагането, транспортирането, отглеждането и производството на кайсиеви ядки и витамин В17 е забранено и обявено за престъпление почти веднага (през 1973 г.) след откритието на Ернст Кребс през 1952 г. Витамин В17 присъства в състава на над 1200 растения и плодове. Най-голямо съдържание има в ядките от кайсия, горчивия бадем, лененото семе, семките от ябълка. Не може да не сте забелязвали, че хищниците от време на време пасат трева кучета, котки, лъвове и т.н. Особено, когато не се чувстват добре. Тези животни имат изключително развито обоняние и разпознават тревите, в които се съдържа В17. Това е тяхното противораково лечение.

Какво представлява витамин В17? Това съединение е съставено от две молекули глюкоза, една молекула бензалдехид и една молекула цианид. Когато В17 попадне в клетките на нашия организъм, той се разлага на съставните си части под въздействието на ензима бета-глюкозидаза. Този ензим е наличен в нищожни количества в нашите клетки, поради тази причина отравянето с токсичните цианид и бензалдехид е невъзможно. То е невъзможно и по още една причина. В здравите клетки грижа за детоксикацията при наличие на цианид има ензима роданеза. Той превръща цианида в много по-слабо токсично съединение, което се изхвърля с урината, а бензалдехида се окислява и също преминава в безопасна за човека форма. За разлика от здравите клетки, раковите клетки съдържат огромно количество от ензима бета-глюкозидаза. При попадане на В17 в ракова клетка бета-глюкозидазата го атакува за да може да метаболизира незабавно глюкозата. Но какво става с цианида и бензалдехида? В раковите клетки ензима роданеза е в минимални количества или въобще липса. Поради това туморните клетки са неспособни да свържат цианида в безопасно химично съединение и изпитват цялата му токсичност. Подобно е положението с бензалдехида. Раковите клетки се "хранят" енергетично по анаеробен (безкислороден) път. Кислорода убива раковите клетки. Поради това те не допускат кислород в метаболитния си цикъл. Това обстоятелство обаче пречи на бензалдехида да се окисли и той остава в раковата клетка така токсичен както и цианида. Тези две съединения при съвместното си действие са 100 пъти по токсични отколкото взети всяко от тях поотделно. Доза за раково болни: 30 - 40 горчиви кайсиеви ядки на ден, разпределени на равни части през деня! Започва се първите няколко дена с по 10 - 20 ядки и след това се увеличават на 40! Успех! Ето с това мога да помогна, не струва 30,000 евро нали?

1488, Братко! Не разбирам от медицина и биохимия достатъчно, но пък знам добре как ЦБ, притежавани от Ротшийлдовци и илюминати манипулират най-големият пазар на земята - форекс пазара, както и как прокарват Марксизъм-болшевизъм на Запад и у нас. Ще те послушам за ядките! Провери какво е това Монеро - редит ти е приятел... има шанс да им сложи прът в колелата - като печатната машина, която е спряла Монопола на църквата в издаването на книги. КЕШ не може да бъде ПУБЛИЧЕН регистър (биткойна), кешът ще е ТАЕН такъв. Успех и евала че им отваряш шишарките на глупаците сънародници!

С 50 грама еднократна консумация на кайсиеви ядки има документирани случаи на смърт. При еднократна консумация на 100 грама смъррта е почти гарантирана.

Ima sluchai s otravyane ot kaisievi yadki. 20-40 na den, tova ne e li mnogo?

Виж, личи си, че много си чел и много знаеш, не се разбира каква е професията ти. Изразяваш се грамотно. Вероятно си много начетен, но с непознати хора, които не се ти направили нищо лошо и които НЕ СА ДЛЪЖНИ да имат твоите знания, не се общува по този просташки начин, по който ти го правиш. Хората сме с различен интелект, интереси, професии. Защо ни обиждаш? Добре, компетентен си в тази материя, но съм абсолютно сигурна, че си "гол и бос" в счетоводството, например, или в изкуството. Ок, обясняваш на нас, "невежите", но ти по нищо не се различаваш от нас със своето невежество в други области. Езикът и тонът ти не подхождат на образован човек. Приличаш на невротик, забравил да си пие "розовите" хапчета.

... личало си, че съм чел ... как позна, като си личи, че ти и Винету не си чела! ... вместо да се учиш от думите ми, които НИКОЙ ВЕЖЛИВ "доктор" няма да ти каже, НИКОГА, то ти стана поредната пачавра, която ме съди и обижда! Ще потретя ... свещенна простота!

Написали сте и истини и глупости. ПХ PH на организма не се променя - промени ли се дори с 0.2 значи си мъртъв. Но начина на хранене който описвате е точно кетогенен начин на хранене а раковите клетки се хранят само с глюкоза но не и с кетонни тела, и буквално умират от глад при кетонно състояние на организма, след което се разграждат и изхвърлят.

... а ти глупако каза най-голямата глупост "pH на организма не се променяло"! Организма да не е един разтвор с едно pH. Това което не си разбрал е, че pH на клетката е в много тесните граници от 7.35 до 7.45, извън тях има смърт, НОООООО това, което не си разбрал е че хуморални (течностни) среди в организма има 10000-ди и те са с различни pH, което пък оказва влияние по осмотичен и по диализен начин на клетъчното pH!!!!!!!!!!!!!!!! Като си чул недочул не дрънкай глупости!

Изглежда немските доктори ще сърбат попарата на българските хирурзи :

Ракът на пикочния мехур го оперират уролозите.А как оперират в Германия предстои да разберем.

Господ да е с теб и да оздравееш, Велке. Той благославя щедрите и милостивите.

Хубаво е, че от време на време се публикуват и положителни новини. Дано жената преодолее заболяването си, оздравее и продължи да се грижи за семейството си.

А колко дадоха свинете в парламента за тази клета жена?

И двамата сте прави, за съжаление. Страната на контрастите сме - много извисени личности има в България, много умни хора са се родили в страната ни (по-голямата част са избягали в последствие), но и много простотия, много ограничени и слепи хора. За съжаление, напоследък последните преобладават, то си личи и по състоянието на държавата ни. Иначе браво, от такива новини имаме нужда, за да повдигат духа ни и да ни учат как да бъдем по-добри хора.

ДАЙ БОЖЕ ЖЕНАТА ДА СЕ ПРЕБОРИ С КОВАРНАТА БОЛЕСТ И ДА СИ ОТГЛЕДА ДЕЦАТА

Това държава ли е, хората да стигат до просия да събират пари за лечение. За мерцедеси, роувъри и какви ли не глупости да си возят дебелите депутатски гъзове имат пари. Дано жената се оправи.

Дано и помогне лечението! И позитивната енергия от толкова страхотни хора в тази страна, които се молят за нея.

... какво лечение бе цървул, Дир-а и всички подлоги на илюминатите от депитати до медии създават мита за НЕЛЕЧИМАТА БОЛЕСТ РАК и Вие простите събирате пари ... АМА не знаете за какво отиват ... ЗА НИЩО, за едно голямо НИЩО ... за няколко милиграма химическа отрова, което спира клетъчното делене (миоза и митоза) за малко, но както на болните, така и на здравите клетки, като едновременно с това УБИВА, повтарям УБИВА и болните и здрвите и така се сдобивате с още повече РАКОВИ клетки, които за тежест в касапниците наречени билници наричат "РАЗСЕЙКИ", ето къде отиват парите Ви в химическата индустриална гилотина на Рокфелер, Ротшилд и ДЖ.П. Морган !!!!!!!!!!

Знаеш ли, такива, като тебе от злобата си вече са с помрачен разсъдък. Толкова негативизъм, омраза и злоба лъха от поста ти, че чак настръхнах. Ти си си едно истинско адово човече. Тази жена има нужда от надежда, има нужда да чуе нещо хубаво и позитивно, има нужда да получи подкрепа и любов, а твоята омраза, най-много да я умори още по-бързо. Ти не предлагаш решение, предлагаш злоба и омраза. Изчезни някъде далеч от обществото, тровиш го със злобата си и черните си мисли. Ако дори една частица от това, което казваш е вярно, то пак нямаш право да ръсиш такава злоба и омраза, защото в този момент ти тровиш и не си по-различен от тези, по които плюеш.

И какво е твоето решение/предложение - да не правим нищо и да я чакаме да умре ли ?Тъпанар нещастен . Парите , които сме дарили ще дадат поне искрица надежда на тази жена, а дай боже и излекуване

1488 ! Братко! Не разбирам от медицина и биохимия достатъчно, но пък знам добре как ЦБ, притежавани от Ротшийлдовци и илюминати манипулират най-големият пазар на земята - форекс пазара, както и как прокарват Марксизъм-болшевизъм на Запад и у нас. Ще те послушам за ядките! Провери какво е това Монеро - редит ти е приятел... има шанс да им сложи прът в колелата - като печатната машина, която е спряла Монопола на църквата в издаването на книги. КЕШ не може да бъде ПУБЛИЧЕН регистър (биткойна), кешът ще е ТАЕН такъв. Успех и евала че им отваряш шишарките на глупаците сънародници!

Господ да помогне на тази хубава жена и на децата й. Докараха ни нашите "мили управленци" до пълна мизерия и крах. Но отгоре някой гледа нас, а и тях.

Дали някой депутат или министър или лидер на партия са помогнали и те с някой и друг лев??? Или те помагат с мъдрото си управление и си увеличават заплатите през 394 месеца?

... а пък на учиниците от Математическите Гимназии в Бъгария тази учебна година за среден успех над 5,50 стипендията се НАМАЛИ от 30 на 20 лева, а ;-) не е ли готино! ... как иначе ще се съберат пари за депутатски аудита и бмв-та ???

20 лв. не стигат даже и един хубав учебник да купиш.

... за съжаление края на тази млада жена е предизвестен, понеже слугите на илюминатите - убийците в бели престилки (т.н. "доктори") ще я донатъпчат с химиотерапия - касапница, която от алчност капиталистическа се прилага поголовно!

... на майката мога да дам най-безценния съвет, който струва 1000 пъти повече от всички събрани пари, понеже РАК С ПАРИ НЕ СЕ ЛЕКУВА ... МОЛЯ по никакъв повод не допускайте да Ви подлагат повече на ХИМИОТРАПИЯ и ЛЪЧЕЛЕЧЕНИЕ (лъжелечение) ... след операцията онова, което е влошило положението Ви е именно измамата, която наричат лечение, а именно ХИМИОТРАПИЯ и ЛЪЧЕЛЕЧЕНИЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Човече, ти си болен мозък. Може и да не е полезна химиотерапията, може всичко, но да кажеш на някой, че смъртта му е предизвестена е най-сигурния начин да го убиеш. Човече, ти си убиец, много повече от химиотерапията. Дано тя никога не прочете написаното от теб, защото то сигурно ще я съсипе във време, в което тя има нужда единствено от положетлна нагласа.

... "човече", ако аз съм болен мозък, то ти си без мозък, тази жена има нужда от хора като мен, които знаят ТОЧНО какво прявят, а не от глупаци като теб, които да подхранват надеждите на 5-те й деца с глупости! ВИЕ Я ИЗПРАЩАТЕ НА СМЪРТ, аз й давам НАДЕЖДА ЗА ЖИВОТ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Какъв ти е проблема?? Аз имам три деца и помогнах на жената. А ако имах едно, нямам право да и помагам ли? Или мога да помагам, но не мога да пиша?

"44-годишната майка благодари на всички добри хора, които "са отделили от залъка си, които не са купили нещо за детето си", за да помогнат на нея........" Е, е, е, е, е, ....тука вече яко преиграване. Чак добри хора, отделили залък от децата си.....айде са селските постановки почнАха! Иначе пожелавам лечението да е успешно!

... за съжаление края на тази млада жена е предизвестен, понеже слугите на илюминатите - убийците в бели престилки (т.н. "доктори") ще я донатъпчат с химиотерапия - касапница, която от алчност капиталистическа се прилага поголовно!

... разбирам защо слагате минуси: 1. Ако си лекар е поради това, че си от същата мафия, за която пиша 2. Ако не си лекар, значи си тъп като подметка! Отворете учебниците по медицина, прочетете как работи клетката и след това ще се гръмнете като разберете, че съм прав, но .... прости много!

ДЪЛБОКО В СЕБЕ СИ БЪЛГАРИТЕ СА МНОГО ДОБРИ ХОРА!!!!

Добра новина, че са събрани парите. Дано се оправи жената!

Браво Българи! Има все още добри хора, има и надежда, въпреки покварената ни политическа класа някой ден в България да се живее добре!

Точно такива ги търся, за да ги наема на работа- минимум пет деца! С по едно ще са господине и кариера ако имат такава ще гонят, че тия деца въздух не ядат.

Здраве и късмет на семейството! Ние сме с вас!

Тези пет прекрасни българчета трябва да имат майка до себе си! Браво, такива новини ме държат все още с надежда за бъдещето на България.

За съжаление след толкова мъки оправия няма. В Германия са добри, но чудесата са почти невъзможни.

Има оправяне или не - това само на Бога и на Велка е известно. Бог да я благослови и да и даде време за да се съвземе и тръгне към поправка. Любовта на семейството и нейната към тях прави чудеса.

браво на българите, срам за политиците, когато избори ще видите какво ви чака, не можете да се подигравате с народа, мафията ни взима жилищата, определя ни какво да ядем, как да се обличаме, в какви коли да се возим, какво образование да имаме, в какви болници да се лекуваме, айде стига, докога ще ви търпим, некъдърници, ББ, КН тем подобна пасмина, жената кой ще я спаси, ако не народа, браво на обикновените българи!

Няколко мисли нахвърляни на бързо... Първото е едно голямо Браво... Второто е журналята пак пишат за СКОРОСТРЕЛНО развитие на рака... Да не сте объркали думичката, милите ми неграмотници? Някой от долу беше написал, копирам и поставям....Демек, когато една майка ражда много деца за да противодейства на стопяването на народа я ... Колко трябва да си тъп, че да правиш деца за да се противодейства на стопяването на народа.... Боже... Колко мъка

не се хваля, но моите 40 лв. са там сред този водопад на съпричастие. Дано в Германия й помогнат. Бог да бъде с нея и да държи в ръцете си нейния живот.

Искам да попитам - къде е здравния министър ? Искам да попитам - за чии ....р е тази здравна каса ? Искам да попитам още - за Митьо Очите може , а за тази млада жена не може , така ли ? И понеже съм го преживял това искам едно да Ви кажа скъпи политици - Оня горе гледа и без притеснение ще Ви кажа - АНАТЕМА !!!!

И да не гледа, такива изроди няма да ги помни никой!

в които се гордея със сънародниците си, с това че добрите хора са повече от лошите и с това,че винаги бедният ни народ не е изгубил човещината си.

Абе лайнар скапан, ти и господарите ти гробари какво направите за да не си отиде България? Ти и господарите ти гробари дарихте сума за лечението на жената? Мръсен американски газоблизецо!

Грешката на природата намеква, че като няма нови попълнения в държавата, няма да има и пари за него и господарите му.

А ти какъв си бе, тъпунгер? Киснеш по цял ден из нета. Сигурно и половин дете нямаш.

ей богаташи, тези които ограбоха България, дайте сумата, това са стотинки за вас, не се стискайте.

А на мен ми се повдига от такива като теб! Какво общо има тъпия ти коментар с темата? Аман от бастуни, които поучават другите как да живеят.

Като сме единни, можем. Сега чакаме само позитивни новини за Велка!

Демек, когато една майка ражда много деца за да противодейства на стопяването на народа я награждаваме и трупаме политически рейтинг, но когато същата е в остра нужда, я оставяме на грижите на добри хора. Браво на българските политици.

защо ми махнахте коментара, дирняци, ами така - е за циганите лечение може, за българите трябва да се спасяваме помежду си, така ли, не е ли вярно, че сте напълнили болниците с такива и им слугувате, защото после гласуват на някой!!!

Дай Боже да се пребори с това страшно заболяване женицата и да има дни да отгледа децата си и да се порадва на внуци !

ДОКАТО МАЙКАТА СЕ ВЪЗСТАНОВИ ДА ПОМОГНЕМ НА ДЕЦАТА. НЕ ЗНАМ КАК ЩЕ СТАНЕ, НО МНОГО ВАЖНО Е ИНСТИТУЦИИТЕ ДА НАПРАВЯТ НЕЩО, 5 БЪЛГАРЧЕТА, НАШИ ДЕЦА, НЕ БИВА ДА ГИ ИЗОСТАВЯМЕ НА СЪДБАТА!

Майна*а им на институциите! То се е видяло, че само от нас зависи.

ще и събират, като комунистите откраднаха парите от фонда за здравните застраховки на народа

дано парите, които откраднаха от нас комунистите да ги дадат за здраве, на нито един лев да не могат да порадват, нито те нито децата им до 10 коляно!!!

Kакви комунсти те гонят?Дянков и Борисов откраднаха парите на Здравната каса преди няколко години.

Човекът е по-горе прав Дянков и Борисов изтърбушиха здравната каса.