Ангел Марин помилвал Цветелин Кънчев въпреки отказа на комисията

Бившият вицепрезидент Ангел Марин е подписал по свое усмотрение укази за частично или пълно помилване за 49 души въпреки мотивирания отказ на комисията по помилванията в президентството. Най-скандалният от тях е с лидера на "Евророма" Цветелин Кънчев.

Обратно в новината

Коментари - Ангел Марин помилвал Цветелин Кънчев въпреки отказа на комисията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отвратителен ПОЛИТИЧЕСКИ АЛЪШ-ВЕРИШ! Може и да е "законо съобразно", но в това помилване няма нищо морарлно и справедливо - има само сделка. Жалка, бутафорна фигура на "вице". Добре поне, че го накараха да си върне ордена. Резил!

Явно значението на думата "помилване"не е ясна на много хора. Освен това как да се помилва някой "невинен" осъден с влязла присъда?????Той ако е невинен няма да е там и няма нужда някой да го "помилва "според вашите разбирания на думата.

У нас в България да се възползваш от правото си е крайно опасно. Ако свети зелен светофар, трябва първо да се завъртиш два пъти по на 360 градуса, за да си сигурен че не връхлита някой без право. Ако в трамвая имаш право да седнеш на седалка за инвалиди и на нея седи ученик, не рискувай ... Ако ... Ако си вицепрезидент и се възползваш от правата си по Конституция, тежко ти! Медиите ехидно ще те поднесат на ...

Да бе верно и ако си с предимство и сгазиш човек например ще вземат да те съдят - мани мани.

Ха ха ха, криворазбраната демокрация...

Счита се, че помилването на Цветелин Кънчев от Ангел Марин е сделка между него и президента Георги Първанов за гласовете на ромската общност в България на президентските избори през октомври 2006 г

Ах, колко е жалко да си комунист. Да трябва да чакаш на цигански гласове, за да дойдеш на власт. Понеже сами срещу ГЕРБ не могат да се изправят, БСП са готови на всичко. Комунист добър българин не може да бъде. Той няма майка, чест, родина. Другарю Марин, можете ли да спите?

Всичко хубаво, ама Марин все пак ти е другар щом така се обръщаш към него, нали? А пък случайно да знаеш колко гласове взеха от ГЕРБ в най-циганското гето в България - Столипиново? Жокерче - 5 /пет!/ пъти повече от БСП. Та за кого гласуват циганите?

Това е партийно дело на баба БСП/БКП или както тя си избере някакво име. Според ситуацията и необходимата моментна идеология за спасяване ... А ракетният генерал Марин е само един редови партиен изпълнител на важна предизборна задача. На бабата и е необходим електорат ... Но и това не помогна. Сега Марин да му бере резила ... можем само да предполагаме колко струва.

А Росен Плевнелиев каква сделка е сключил за да не иска никой да разследва Марин?

До кога ще ни подавате като на деца"бомбонче"за да ни отвличате вниманието от увеличението на цените на горива, на храни, на услуги при замразени доходи?? Така и не прочетохте Конституцията като хората зад да разберете правата на Превзидента и вицето. Помилвал е както му позволява закона..Като негодуват да са променили законите а не само да си увеличават заплатите......

Е същите тези закони не дават право на управляващите да се месят в ценообразуването на стоките. Нарича се пазарна икономика. А циганина от евророма е ясно защо го пуснаха- за да осигури циганските гласове за втория мандат на гоце-марин.

Аз като чета друго разбирам..Никъде в коментара няма такава идея за намеса в ценообразуването...Ама нали в България четем всичко като "дявол евангелие" за това имаме "грешки в превода" и за това ще тъпчем надолу....

Гледай ти другаря Марин как "по усмотрение" притворявал в дела основния хамерикански принцип "Каквото и да ти говорят, винаги става дума за пари"!

нали е верен коалиционен партньор на БСП!

Да си вицепрезидент е много добър бизнес!

Ами сега г-н Марин да излежи остатъка от присъдите на неправомерно помилваните от него престъпници!

Той си го е помилвал правомерно. Има си право на това. Въпроса е дали е морално! Според мен не е!

Идеята на помилването е не да си упражняваш правата законно а да дадеш справедливост, която може би закона не може да даде по каквато и да била причина, случая обаче не е такъв - именно това може да се атакува.

Помилване срещу цигански гласове на изборите

И се чудим защо се корумпира нашата съдебна система !!! Някакви неграмотници са се поставили над българския съд и с пренебрежение към закона и целия съдебен състав на България са си позволявали да безчинстват в правното поле. ББ да не се ослушва повече по този въпрос,а да постави самозабравилия се Марин в затвора до края на живота му

Юристче тъпо, ти за още права ли драпаш. Гледай да прекаляваш, че като излязат няколко стотин гневни граждани, ще видиш един независим съд.

Къв е тоя ББ, дето вкарва който ти искаш в затвора? Да не е оня, който е вече готов за там?

Ама и той ли е гей та да милва мъж,та даже циганин Пфу няма да чета повече за тоз Марин. Марин бил по-отвратителен от Маргина даже.

Има тука едно наше момче. Требе малко да помогнете да го оправим и той после ще се отблагодари с гласове. Цветелин Кънчев е наше момче.

А двете вили в Батак / на него и любовницата му / колко ли пари струват? И откъде ги има?Ето тема за размисъл.

Кой има сметка от този шум около Марин?Отговора е прост така че стига ни занимавайте с глупости толкова ли го е страх ББ и компания от Първанова та се опитват с тия плиткоумни забежки да очернят всеки и всичко!!!

Не видях простия отговор но за всички е ясно че втория мандат на Първанов се дължи преди всичко на "помилвания"Цветелин Кънчев.

1chovek

Това помилване е всичко друго, но не и "на своя глава". Това е партийно решение. За това дори Първанов си позволи да награди Марин с най-високото държавно отличие орден "Стара планина". Първанов одобрява Марин - БСП одобрява Първанов. Това и слепеца го вижда и му е ясно. Дано само българският народ не му се окаже пак слаба паметта, когато дойдат нови избори. 17% одобрение за БСП, ако са верни тези проучвания, а не платени, е плашещо висок процент подкрепа за партия, която пряко облагодетелства престъпността и се бори открито против българския народ и против правото и демокрацията.

Всички помилвани са ,, Ангелите на Марин", както чудесно ги определиха в Господари на ефира! Да го видим дали ще си признае колко точно е помилвал по ,,МОЛБА'' на Гоце!!!!!

Ха ха ха, вчера го казах под статията за подаръците на Първанов и сега го повтарям: Добре, че двата мафиотски клана на БСП и ГЕРБ воюват помежду си за повече политическа власт и си вадят черните ризи взаимно, та да видим какво става в дебрите на президентската институция. И не мислете, че тандема Плевналиев/Попова няма да вършат същото като тандема Първанов/Марин. Всеки мафиотски клан си защитава совите хора.

Явно помилването не престъпници е станало бизнес в Б-я.

И сугурно го е направил Абсолютно безплатно...!

ДОБРЕ,ЧЕ МАРИН Е НАПРАВИЛ ТОЛКОВА ГАФОВЕ ТА ДА ЧУЕМ ЗА НЕГО ЗА 10 ГОДИНИ НЕ ГО ЧУХМЕ ВЕДНЪЖ ДОРИ - ПИТАМ СЕ ЗАЩО ЛИ Е ПОЛУЧАВАЛ ЗАПЛАТА , ЧЕ СЕГА И ПЕНСИЯ ЗА ВИЦЕ ЩЕ МУ ДАВАМЕ.....

То даже се оказа че през втория мандат е бил нелигитимен. Нямал пълномощия от Гоце. Абе пълен цирк.

Охо! Кога стана ц...нин, кога му почерня задникът?!

А дали г-н Марин не е национален предател?? и на кого интересите е защитавал - на нас гражданите или на престъпниците? Дет се вика рибата се вмирисва от към главата - а българската риба е мнооооого мноооого вмисирана.

Всичките ни политици са мафиоти и митрополитите даже. Спукана ни е работата! Евентуално от европата, ако нещо направят да ги стреснат, ама надали!

ТОВА ПЛЯМПАЛО СИ Е ЗА ЗАТВОРА ТЕ ЦИГАНИТЕ АКО СА МАЛКО ПО-УМНИ САМИ ЩЕ ГО ОБЛЪСКАТ, ЧЕ ЖИВЕЕ НА ТЕХНИЯ ГРЪБ.......

Абе на всички ни е ясно, че марин не е само за съд, направо си е за разстрел, ама за жалост нищо няма да му направят на този свят!

Сега искаме Санкция срещи МАРИН. НЕ ПАК САМО ДА СИ ЧЕШАМЕ ЕЗИЦИТЕ 99% Е СИГУРНО,ЧЕ Е ВЗЕЛ ПАРИ ЗА ТАЗИ РАБОТА

Дон Цеци и Марин са си земляци и коалиционни партньори, така че нищо чудно. По-важното какво ще се случи с гражданина о.з. генерал Марин? Каква отговорност ще понесе? Има ли вина и до каква степен о.з. агент Гоце?

Абе не са точно земляци ама са партньори и то не само коаалиционни

Публична тайна е, че военните не са сред най-интелигентните хора в държавата, но слушах Марин по телевизията и се потресох.Такива явни тъпаци на такива високи места, потрес...Но не е луд, който яде зелника....

Нагъл ли ти се стори? И на мен така ...

Аз бих го оприличил като нагъл, самозабравил се "катил", който директно лъже цяла България в очите!

Под крилото на Капо ди Тути Капи - Първанов дълги години беше топло и се създадоха идеалните условия да поникнат всякакви плевели и безобразия.. Ние тепърва ще разбираме за тях.

Всички решения на бившите комунисти, настоящи социалисти са такива- в ущърб на България. Най-шокиращото е, че още има тъпи ко*елета, които гласуват за тези отрепки.