Полякиня и британец, които имат вече 7 деца, станаха родители на петзнаци (снимки)

Чарлз Патрик, Хенри Джеймс, Елизабет Мей, Еванджелин Роуз и Ариана Дейзи тежат между 710 и 1400 грама

Обратно в новината

Коментари - Полякиня и британец, които имат вече 7 деца, станаха родители на петзнаци (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е патология. но е нормално за Полша и Англия.

Смрад. Като у свинеферма. Браво, на свинята майка. Родителите ще просят социални помощи, яко. Пълно е с такива у ''Великата'' Британия. Дават и документална поредица, за едно семейство, с 22 - зоологическа градина. Едната от дъщерите каза, ''Ами, някои хора гледат пилета, а нашите - гледат деца''.... Количество, да - качество - никакво.

Едни познати имаха две деца, но искаха трето. Тя забременя, оказаха се близнаци ... няма как да върнеш едното, пък и където три, там и четири. След няколко години тя пак забременя, не беше планирано. Оказаха се пак близнаци ... да искаш три, да станат шест, това си е шок. Мен ме обзема ужас само при мисълта, че трябва да измисля толкова имена, пък кво остава за гледането ... Тези с 12-те деца май не са съвсем наред. Как може да искаш осмо??? И как може да родиш десет месеца след предното раждане???

Ами всички тия рождени дни как ще ги помниш ... баси! А, да, те поне някои са близнаци и са на един ден ;D!

Имена се измислят лесно. Децата са такава радост и пълнота в живота, че всички уплашени тук ви казвам - раждайте и потърпете само началото - после ще се ядосвате, че не сте отгледали поне още 2.

Не предно, а предишно раждане. Ако има предно раждане, следва да има и задно. Преден произлиза от пред и означава намиращ се отпред. Антоним на заден. Предишен произлиза от преди и означава станал, състоял се преди нещо друго.

Зайци

А, нещо с ръцете си могат ли да правят?

УжаЗ

Заради такива себични индивиди планетата се изтощава! Трябва да има закон забраняващ повече от две деца, и ако някой го наруши децата се отнемат и се предават на приемни семейства с доказано благоразумни родители!

Заради европейски либерални индивиди Азия и Африка ще ни ползват благата. Планетата има потенциал да изхранва 20-30 милиарда човека. Въпрос на използване на ресурсите правилно. Чиста енергия има колкото искаш. Пустеещи земи - само се огледайте в България колко още може да се обработва - не са само посевите около магистралите. Да не мислите, че в гористите местности не може да се отглежда храна? Какво да кажем за неефективното земеделие в десетки страни. Че то само Русия, Украйна, Турция, Гърция, Испания, Франция и Германия изхранват 60% от световното население.

А като може да изхранва толкова - защо в люлката на живота Африка развитото човечество е оставило гладуващи? Ще кажете - по политически причини - брей - по-важно беше да се дразни Путин и после да се наливат трилиони $ в унищожението на руснаци и украинци, а не да се инвестират в Африка? А освен изхранването? Нещо като отпечатъка, който оставя всеки "модерен" ( разбирай съвременник от развития или развиващ се свят ) човек върху планетата? А образованието? Или останалите милиарди човеци ще са просто клиенти за синтетични субстанции?

Бог да ги благослови и преблагослови! А ние да му мислим след 20 години кой ще ни плаща пенсиите!

Защо българките раждат само по едно дете? Отговор: Защото не могат да раждат по половинка, а биха искали и по четвъртинка - за по-лесно!

Най-голямо впечатление ми прави фактът, че децата са родени и ще отрастнат в "бедна" постсоциалистическа Полша, където здравеопазването и социалната политика уж не можели да се сравняват с тези на Обединеното Кралство, най-богатата капиталистическа държава в Европа!? А разходите по раждането и отглеждането на тези дузина малчугани ще е почти безплатно в "бедна" Полша! В UK това би струвало десетки хиляди паунда! ВЕрвайте ми, бил съм в ЮК!

Бил в UK на екскурзия и вече е запознат с всички подробности в здравеопазването!?! Сигурно си научил и какво означава Гууд морнинг? Също като оня дето се хвалел, че знае много езици и ги зброява. Като го накарали да каже нещо на холандски, веднага отвърнал " мерсиии" След забележката, че това е на френски веднага възкликнал: - Ооо, че аз и френски съм знаел!

а пък аз ти казвам - хи хи хи. И не съм била дори на екскурзия в Англия, но имам близки там - той е прав.

На колега жена му е детски лекар и работи в Обединеното кралство от години. Там е тежко положението в здравеопазването - постоянно не достигат кадри, въпреки, че им увеличиха заплатите и един от доводите за Брекзит бе точно да насочат парите за ЕС към здравеопазване. А ДжиПи-тата им са просто едни разпределители - и да има детето дълбока кашлица , няма да започнат да го преслушват - пращат го на специалист. Толкова здравеопазване, като в Източна Европа няма в Западна. Друг е момента, че и тук нивото пада, защото вече няма достатъчно специалисти в много направления.

нека расте пупулацията, да не са затриим

Пет плюса под подобен неграмотен коментар??? Очевидно се размножават само идиоти.

Британецът ли ги е раждал тия деца?!

Ама това си е за раздел спорт.

Тия дето се размножават в такива количества, обикновено не са от най-качествения материал, без значение религи или раса. Просто са прости и не знаят какво друго да правят, освен да се се размножават.

Блажени кротките, защото те ще наследят земята.

Никой не може да ме убеди, че тези хора са нормални...! Да са живи и здрави децата, но това да не е ферма бе, човеци са, как се отглеждат толкова деца...?

на социални помощи. събират се от такива с 1,2 и без деца

психо, 3,4,5 дори, но 12 вече си е симтоми, безотговорни и откачени!

Ама те не са очаквали, че ще бъдат 5.

Те британците за друго принципно не стават. Да са им живи и здрави! Да им се радват много!

те това е майка героиня! ако най-младото е на 10 месеца, значи следващите изобщо не са ги бавили. Другите жени им трябват по 3 месеца да се възстановят от раждане. Абе да са живи и здрави.

Абе да се ебат там и да не ме занимават с глупости.

Кои от тях с какъв цвят на кожата са?

Бая тегава работа, имаше едни с петзнаци в САЩ дето им снимаха живота. Така телевизията им даваше пари, за да се оправят някак си, да не казвам, че някаква организация им беше подарила ван, други друго. Имаха и една по-голяма дъщеря. А тези с цели 12 деца, като поне 6 от тях бебета! Петзнаците и бебето на 10 месеца! Не ми изглеждат да са милионери, ама ако не са ще им се наложи да просят от разни организации и държавата поне 15-20 години напред, за да оцеляват... Дано всичко е за добро и да не обрекат децата на нищета. Бог с тях!

Това са два народа, които по-добре да ги няма на света, определено не е добра новина.

А бе то и теб е дбре да те няма на тоя свят, ама ей го на! - цвъкнал си се...

Свинята майка, цвъка ли цвъка :)

Едва ли ще ги отгледа и възпита в Полша. ДОБРЕ Е , че разчитат на британските социални служби , помощи и привилегии . Иначе на всеки е ясно ,без тях родителите няма да се справят. ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ !

Е те нали живеят в Полша, ако е така, полагат ли им се помощи и от Великобритания или е възможно да цоцат и от двете държави?

Леле, цяла детска градина.

Живи и здрави да са и много смях да има! Дира, учудвам се на упорството ви да разваляте българският език! Не казваме двузнаци, а близнаци. Близнаци идва от близне. И няма общо със знаци! Редно е да се казват три близнаци, а не тризнаци, пет близнаци, а не петзнаци. Все едно сте на улицата с тия знаци, или все едно е хороскоп.

Нормално, предвид премиера на Невеликобритания, скоро и Банго Васил ше стане национален празник там

И някой друг е стрелял май.

Голямо челастрене е било

Тия ше си живеят само от детски, семейни и социални помощи.

бъш тва е идеята . свинщина

ние за по едно се борим и се молим с години, евалла, да са живи и здрави...

Тия друго освен деца, правят ли? Изтрещели религиозни фанатици

Браво на тях, щото толкова деца са стандарт при мюслитата и ни превземат бързо! Елементарна сметка - семейство с 1 дете намаля популацията с 1 (от двама човека става 1), мюслитата - от 2-ма човека стават 5 (минимум) или увеличават тяхната популация с 3! С други думи прираста им е 4 пъти по-голям от на нас белите! Така че - БРАВО на тази двойка!!!!

Да им са честити и здрави децата и да си ги отгледат с много любов! А толерастите нека се замислят за превратните ценности, които защитават.

и какво и е добро на новината, това е нормалното ли? Сиганска работа ама с други Сигани сър...

е$ах тая полска шунта, кат попски ръкав...

Майкоооооо

Футболен отбор и един на скамейката :) Евала

Такава бройка се докарва само след изкуствено осеменяване. В България е много трудно да се доберат до такава програма дори хора без деца, а ето че в Англия 7 детното семейство е получило достъп.

Достъпа е доста опростен и всеки, който има образование да си попълни документите може да се добере. Поздавам двойки с по няколко опита.

Това просто не е вярно, че е толкова просто.

Йебаньеееееееееееееееееееее

Много е ниско нивото на коментариите. Примитивно и отвратително.

Щото пък ти си много умен

Да са живи и здрави децата и родителите! Много щастие и късмет!

Католически извращения...В съвременният свят в западните общества не е необходимо да се възпроизвеждаш в такива размери и темпове. Но то, съврменният човек е тотално изтрещял и се лашка от екстремизъм в екстремизъм - едните си сменят пола през няколко години, други са против децата, защото планетата умирала, трети не могат да изчакат да прережат пъпната връв на последното и вече са направили следващото

Оффф и тук ли намерихте как да оплюете запада. Ебаси малоумника!

Истинско щастие! Да му мисли тати, как ще издържа семейството!

Да му мисли мама , защото аз ще пея песента "дим да ме няма" !

За мислене са социалните служби даващи парите за тглеждането на отбора,

Да ама не ти идва на акъла, че последствие този отбор се превръща в работна сила, която плаща осигуровки и данъци...

Хммм, полякинята има физически данни да износи дори 10 чавета.

И британеца сигурно е ирландец-)),поляци и ирландци са като зайците-))

Британец означава поданик на Обединеното кралство-англичанин, шотландец, уелсец и според някои северноирландец(чисто условно). Гражданите на република Ирландия НЕ са британци!

Що не пишете, че полска свиня и английски нерез са се разплождали.

Ако имаше дума петзнаци щеше да има еднознаци и двузнаци. Само че двузнаци няма. От което следва, че няма и петзнаци. Три, четири или пет деца близнаци са си пак близнаци, само че тройка, четворка и т.н.

Пет близнаци е равно на петзнаци. Това не е от вчера и от днес.

Пет близнаци е равно на десет деца! Родиха се бизнаци - 3 момичета и две момчета е правилният изказ!

Думи от рода на тризнаци, четиризнаци и т. н. са изкуствено създадени журналистически тъпимизми уж за по-кратко. От езикова гледна точка са пълна безсмислица. Думата близнак идва от глагола "близня" - раждам две или ПОВЕЧЕ рожби и се отнася за бозайниците въобще и в частност за хората. Оттук следва, че единствено правилни и смислени са формите два близнака/двама близнаци, три близнака/трима близнаци, съответно две близначки, три близначки, ако дечицата са само мимиченца и т. н....

Опитваш се да разсъждаваш логично, но допускаш съществена грешка - думата близнаци не е съставена от две думи бли+знаци, а произлиза от една дума - глагола близня. Вярно е, че в някои езици съществуват думи, които могат да се преведат на български като двама, трима и повече близнаци, но българският не е сред тези езици.

сам

Ами да са им живи и здрави !!! ама тоз татко много еблив ве...:)

Тия май не са чували за откритието наречено презерватив.

Чували са но нямат пари за такива глупости !

щом нямат пари за презервативи би трябвало да са чували за прекъснат коитус!

"Стастистически имаме по-голям шанс да спечелим от лотарията, отколкото да се сдобием с цялата тази банда", развълнуван казва и бащата Винс Кларк. Това е така, но защо ли се сещам за следния виц: Генерал пуши цигара и преглежда строя на войниците. Спира до последния войник и пита: - Колко деца имате? - Седем. - Аз когато пуша от време на време си изваждам цигарата от устата!