Полското правителство: Украйна ще получи МиГ-29 едновременно от няколко държави

Доставянето ще се осъществи от четири до шест седмици, Варшава не назова останалите, защото договорката е те сами да съобщят

Обратно в новината

Коментари - Полското правителство: Украйна ще получи МиГ-29 едновременно от няколко държави | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опааааа! Тия го сложиха четвъртит на нашия президент-ТОЛУП! Кой сега ще му достави 6/шест/ двигателя за МИГ 29 , за които се преговаряло?????? Остава единствения вариант и ния да дадем нашите боклуци , иначе ще трябва да плащаме за УТИЛИЗАЦИЯ!!!!

ами всички просто си модернизират армиите, то е ясно че тея 5 самолета ще заминат за 2 дена

трябва да даде.

Тъй, тъй, на куп, та по-лесно да ги намери "кинжала"....

като казват накуп да не реши, че едновреммено ще влезнат в Украйна. ха ха ха тъп русороб.

Факт е че Украйна няма да съществува после идва ред на полските помярие вият като чакали сащ ите ще вият като псета

Ако рушляк ти каже “добър ден” се огледай ден ли е или нощ. Това племе са генетически лъжци, крадци и убийци.

знаеш ли откъде си дошъл бе келеш?

Ако баща ти те е сложил във фурната на баба ти или майка ти съответно през 1878 или 1944 вярно си дошъл от там - копеле! Моите прадеди идват от ираноезичните земи-демек от ЦИВИЛИЗАЦИЯТА!!!!

Руската пропаганда писала, че Украйна продавала на ЕС и Америка органи от убити руски войници срещу оръжие. Няма да се учудим ано пишат, че Зеленски обядвал с печени мужици на шиш

А руските агенти мунчо и пудела му стояноф стискат нашите руски бараки МИГ29 за опашките и не ги дават за нищо на света, защото Путката ще им дърпа ушите.

Ще пускат реални мишени за руските ПВО да си тренират. Няма лошо.

С изтребителите сметката ще стане дебела, като дойде време да се плаща да не се окаже, че полската граница се мести в непосредствена близост до Киев!

трябваше на мястото на Цкраина да бьдат тея мьршави поляци... кьдето постояно лаят

ЕС трябва спешно да заклейми Окупатора на Сирия... САЩ ! ЕС д прати оръжие на Сирия за да изгони САЩ от земята си, САЩ са окупирали 15% от територията на Сирия и 95% от Петрол итвци добиви,които САЩ краде от 2011 година до този момент.

Хора леко по леко Украйна губи територия, и ако си намеси НАТО в Украйна, не че им е работа, Света никога няма да е същия.

Поляците, имат около тридесет Мига. Словакия ще даде десет мига. При първите им излитания ще бъдат свалени. За една година операция, Украйна е загубила 402 самолета И после КАПУТ!

После Ф-35. Путин да му мисли.

Нищо не казваш.те са 43 милиона.Ама нали не са в Европа,какво ни пука за тях!?нека ги избиват американците.2003 писа ли такива коментари в подкрепа на Ирак?

Гледайте след час или два какво става с минусите по мненията против укрите и сащ. Само гледайте как ще се промени баланса . Някой демократ ще ви покаже какво е свобода на словото.

Знаем. Хич не им обръщай внимание.

Да като се нацъкате десетте руски трола в първите минути, започват и реалните оценки.

Така че, аз мисля, че те и тогава нищо не разбраха, а и сега не са си научили урока по история. Така че, нека витаят в своите нереални фантазии, съвършено болезнени, които вече доведоха до три подялби на Полша. Искат четвърта? Тя ще е последна.

В 39 година полското ръководство, и армейското, и политическото бяха сигурни, че Британия и Франция ще защитят Полша. Не само това, те бяха сигурни тогава, че само след една-две седмици ще започне нападение на Германия над Полша и веднага, след две-три седмици, полската конница ще марширува по улиците на Берлин, защото зад нея стоят Великобритания и Франция, които ще започнат незабавно настъпление срещу Германия от Запад, а Полша от Изток ще се втурне и полската конница ще подскача по берлинските площади. Как завърши това?

Ами завърши с това, че Хитлер и Сталин си делнаха Полша. Комунистите дълго отричаха, че е имало тайно съглашение между тях, но по Горбачово време то си се появи. Ама защо да се връщаме толкова в историята?

- Полша се държи като помияр, който смята, че докато го прикриват Съединените щати, той може да си позволи всякакви изказвания. Това е нещо обичайно за всеки, който е запознат с уличните бандити. Има обикновена банда, а отпред върви някакъв опърпан тип, който тормози всички, знаейки че никой не може да го постави на място, защото за него ще се застъпи големият бандит, който върви зад него. Но в дадения случай аз мисля, че този опърпан полски герой го чака доста неприятна изненада.

Вярно ли е, че в Украйна мобилизират деца под 18?

Ли е ,че си трол?

Страх те е от конкуренция ли!?

Вярно е. Има видео, как 16 годишен настройва миномета. После с подгънати от тежестта краченца , пуска мината в дулото

Нали затова купуваме 6 двигателя за миг29.

Дадем грънци... Докато Мунчо е президент ще лиже гъза на Путин..все пак нали те са го инсталирали...

Скоро ще мине месец-два. Ще видим кой какво и дали ще прати. може нещо, може ръждясали боклуци, може и само обещания. Ще се разбере. После ще говорим за пилоти, гориво и боеприпаси. Чудя се за летищата. Лесно ще се установят и ударят с ракети, ко с в Украйна. Каквото и да е ПВО все половината ракети ще минат. Хич да не уцелят самолет стига да разрушат пистата. Самолета ще си остане на земята до приключване на ремонта. Друг въпроса ако излитат направо от Полша. Тогава става на въпрос, че не само разузнавателни мисии с дронове, но и нападения с авиация се извършват от територията на НАТО. Ще е прекалено. После никой няма да пита простия българин иска ли изобщо да воюва или предпочита да си ремонтира апартамента.

Украинските фашисти се унищожават планомерно. Нямаме поводи за притеснение.

Започнато е още от Сталин с Гладомора, а сега Путин го продължава...

Много им е тъжно на САЩ. Кинжали унищожиха база с американски военни в Киев. Русия им свали дрон, като балон. Скърцал зъби нечуто , как ли без вик издържал?

мноооого им и тъжно на САЩ,направо ревът със сълзи,че да зарадват българските прости рублофили хи-хи-хи-хи-хиииии

не ги мисли. За СП 2, крайцера, моста, генералите, атентата в Москва, училището с новобранците руснаците има много да им въщат.Така, че няма кво да се косят за дрона. А за другото не дават никаква информация и не знам вряно ли е. Малко им е.

Да нападнеш вероломно 40 милионна държава в центъра на Европа и да се надяваш че ще я превземеш за 3 дни и че е те замерят с китки за добре дошъл ! Требе мнооого прост да си - или просто да се казваш Пут-ин

Прав си. Като почна операцията, Путин им каза че иска да му предадат само военните престъпници от Азов. Укропитеците отказаха

Нищо не казваш.те са 43 милиона.Ама нали не са в Европа,какво ни пука за тях!?нека ги избиват американците.2003 писа ли такива коментари в подкрепа на Ирак?

Украйна дали си поправи летищата, които Русия унищожи още в началото на войната, за да има откъде да излитат тези самолети? А може да ползват и полските летища за по удобно.

Ами ще видим. Може да ползват и някои руски летища....

На Путаран му се види крайот

Честита трета световна

Не е ясно дали и кога Украйна ще получи МиГ 29 от Полша и Словакия. Обаче е повече от сигурно, че през следващите 6 седмици ще разположат сериозно количество надуваеми макети на МиГ 29, по които руснаците да се упражняват в стрелба със свръх скъпи ракети ...... Мисля че ги шият някъде в Чехия, където правят и надуваемите макети на HIMARS.

На Изсрайна и смачкаха фасона .Яко..Да не прави армия ,срещу Рф..Щото лошо ..Ей тъй ще си стои като мангалсйи кенеф ..В развалини..

А педеРассия капут , а бляд ?

Мачкай нацистите Вова

Недей така, че ще изтрепе своите си.

Мачка ги Вовата Зеленски , мачка :)

И ние ще им изпратим........няколко чертежа на едни самолети

Никой нищо няма да даде ..Нито до 6 мес ,нито до 6 години...Стойки и чалъми..Изсрайна я набиха яко...

Абе като гледам май Русия губи. Не можа да превземе Киев и оттогава тъпче на едно място. А времето тече. Чака ги фалит и разпад. Справка СССР.

Това е толкова безмислено. Със съвременните радари за нула време ще разберат на кое летище са самолетите и просто ще ги избушат с ракети. Колкото и да им прехване ПВО-то като пуснат 50 ракети и летището и самолетите ще замина за по-малко от седмица.

Това си го чел някъде по руските сайтове. Където не са чули за маскировка, за лъжливи цели и т. н. То ако беше толкова лесно... А след глупостта която направиха Путьо и путьовците около него с американския дрон, те просто развързаха ръцете на САЩ да дадат на Украйна най новите системи. Със 700 км Хаймарс и Москва попада в обсега. За Севастопол и Санкт Петербург да не говорим. Те ще бъдат първите жертви при една ескалация. Русия се наслади на пачи яйца. И как ще се измъкне от тази каша никак не е ясно. Ще лапат бахура....

Полците ще ядат дървото скоро :D

Те го ядат в момента. Няма нафта, няма газ, Байдън п,е,дераст

Ти поляците не ги мисли. Много са серт и мразят Русия. Имаше на времето един каламбур. Каква е съкровената мечта на поляците. Тежки сражения на полско китайската граница.

Тия ще бъдат отстреляни тва е ясно, обаче НАТО не ще да влезе със самолети щото по-вероятно няма как да се направи зона за летене, когато отдолу е бъкано с Руско пво. А Ф35 не мое прави догфайт и да лети в буря. Прехвалените ф16ки са самолети с ЕДИН двигател, които не могат да се качат на нужната височина. Всеки Руски самолет лети по-високо и ще ги отстреля като пилци. Краварите ги знаят тия неща и се измъкват постоянно. Всичко е пиар да се вкарат Поляци, Румънци и Българи да умират на фронта. Американците в директна пехотна битка доказано са нефелни. Козарчета и овчарчета им сцепиха трътките с Руски оръжия от времето на СССР. Идеята за бригади не работи срещу масивна трислойна отбранителна линия, която ползва артилерия денонощно. Така, че чекаме пшяхите да поумрат, после румънските мангали и на края сме ние. Дано до тогава Руснаците смелят убедително цялата НАТО паплач, че да не ни се налага да проверяваме колко са остри лопатите им и дали пералня мое да ни затрупа.

Глупостите дето ги пишеш са резултат от много четене на съветска героична литература от времената на ВСВ. Но даже и от тогава най големите асове да немци. Най прославените съветски асове имат по 62 въздушни победи. А в Луфтвафе има клуб100 клуб200 и клуб 300, съответно с по 100,200 и 300 свалени самолета. Съветските летци въобще не ги броят за асове. Та в тази връзка, близък въздушен бой в съвременната война е изключителна рядкост. Всичкото е от дистанция. А Ф35 има тази особеност, че докато го видиш на радара, той ще те е унищожил поне 5 пъти. За Ф22 няма да приказваме. По добре да не го срещал въобще. А за близък бой има Ф16, Ф15 и Ф18. Който са доста сериозни машини след последните модернизации.

добре е да попрочетеш за системите, по които се отчитат бройките при немците и при руснаците.

Ти верваш ли си на тъпотиите, руско тролче смотано?

А защо ще им дават самолети на украинците? С тяхните какво стана?

Става все по-смешно. Великите САЩ не смеят да изпратят западен модел самолети, да не се изложат. А контраофанзива ще правят ли украинците или се отказаха?

Не, просто не е оправдано,защото украинските пилоти няма да са ефективни. Технологията тр отвежда само до някъде, ама самолет сам не се пилотира

_stankow

Тираджия ако го свалиш от Камаз и го качиш на Ман или Волво, колко време се учи ? След една минута го подкарва. Е, самолетът е по-сложен, ама и пилотът повече е учил. За два месеца всеки пилот на Миг ще усвои и западен самолет. Ами че те за хора са правени. А хората са еднакви по света ...

Те за тва държави като Русия имат два варианта от всяко оръжие....едно с всички екстри, и едно за експорт с окастрени възможности. Тези МИГове са втора категория.

Къде втора, много напред ги слагаш. Имаха 12 мига директно от Русия през осемдесетте, после взеха и бракуваните немски (двайсетина) и май още десетина от Словакия. Все машини на по 30+ годинки, а времето не прощава. В момента са им останали 20 - 30 бройки, като ги знам к'ви са джиндженери, чудо ще е ако тръгнат с бутане поне половината...

Миг 29 срещу Су 30 модернизиран с ракети дето праскат на 300 км. Ми бравос, таргер практис, както му викат краварете.

Абе нещо не ги виждам тия прехвалени нови руски машини. Воюват си с добрия стар Су27. И с 50 годишни танкове. Даже и 60 годишни има. То, първо нямат толкова много от новите, пък и май няма кой да ги кара, да ги поддържа и т.н.

хронично недовижда на реалността.

Цяла Европа системни си оголва д-тата, за да даде оръжие на Украина. Това оръжие скоро няма да бъде сменено с ново. Няма кой да го прозиведе и няма кой да го плати. Днес в друга статия пишеше че един снаряд струвал 4000 евро. Честито на всички. Руснаците така или иначе, ще вземат това, кеото са решили. Въпросът е, колко ще струва това на Европа. Перспективата не е добра. Загубите ще са колосални. Пак сме от грешната страна. :-) Майтапо, амйтап, ама ще изелзе вярна приказката за поредният съюз, който ще разпаднем.

В Божийте уши. Ако имаше идея какво ти е приготвил Брюксел по команда на Давоските фараони, сам щеше да скочиш да ги палиш. Най-хубавото за България е ЕС да се разпадне и НАТО да фалира. От там ще сме принудени най-накрая да почнем да правим ЗЕМЕДЕЛИЕ, а не чери доматчетата да са по 16 лева килото. И да рупаме Турските хербециди продавани с надценка от Немските вериги.

Нашите предатели дали са вътре?

Комисионни требе се зимат, кариера в Давос требе се праи, верно за мияч на кенефи, ма на Фараоните.

Дайте някой двигател

може да им пратите и полски "шофьори" да ги карат, че техните са на привършване.

Ти кой мислиш кара танковете, които им дадоха. :-) Леопадрди ли бяха.

А България? Кога?

1 година след като получи Ф 16.

и ние ще ги подарим на Украйна.руските боклуци няман място във българските ВВС само Ф 16 не пада като руските боклуци. ВВС на Индия от 1971 година насам е загубила 482 изтребителя „МиГ” съветско и руско производство. Това е разказал военният министър на Индия Аракапарамбил Куриан Ентъни ..При инцидентите са загинали 171 пилоти (35%), един член на екипажа, осем военнослужещи и 39 мирни жители. Според Ентъни причини за катастрофите са от технически неизправности. Тяхното бракува през 2014 година.Индия замени част от тези изтребители с френски Rafale. компанията Dassault победи в индийския търг за доставка на 126 самолета на стойност 10-12 милиарда долара. Няма случай когато руска ракета по целия свят да е свалила Ф 16 .. ако има рубладжиите да ме опровергаят..ха.ха

Баце, само чертежите са руски. Индия има пълен лиценз и напълно собствено производство на МИГ 21. Само силуета и формата е руска. Оттам нататък са индийските сигани...

МИГ 31- Р77 И ПРИКЛЮЧВАТ МИГОВЕТЕ.НО МЕНЕ ДРУГО МИ ДРЕМЕ 1ВО ЗАЩО БНТ НЕ ИЗЛЪЧИ ШЕСТВИЕТО ЗА МИР.ЗАЩО С 170ЛВ.ВЗИМАМ ЕДНО НИЩО ОТ СУПЕР МАРКЕТА.ЗАЩО ПЛАЩАМ ВИСОКИ СМЕТКИ ЗА ПАРНО НЯМАМ РАДИАТОРИ ЗА СТУДЕНА ВОДА.ЗАЩО КАТО ВЗЕМА ЗАПЛАТА И СЛЕД 3ДНИ НЯМАМ ПАРИ ЗАЩО РАКОВАТА ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА.ВОЙНАТА СИ Е ВОЙНА В УКРАЙНА НО ТУКА СМЕ В СОЦИАЛЕН ИКОНОМИЧЕСКИ И ЗДРАВЕН ГЕНОЦИД.

НЕма се плашите пшеки, даже и Русия ще праща.... хем с боекомплекта. Виж, на укрофашагите дали ще им хареса е друг въпрос... Смешници, от 10 "ремонтирани" в пшекландия двигателя 4 въобще не тръгнаха, 2 отказаха след час работа, с останалите убиха един чудесен пилот. Ама ще пращат....

това не бяха ли ремотираните в Полша по Бочково време? Нали трябваше Полша да се избере тогава за ремонта, а не Русия? Или помня грешно?

Така е казал Мюлер. А Щирлиц какво е казал?

летят само мериканските самолети