Полското правителство падна, Моравецки загуби вот на доверие в парламента

Отваря се пътят към идването на власт на проевропейската коалиция, предвождана от бившия председател на Европейския съвет Доналд Туск

Обратно в новината

Коментари - Полското правителство падна, Моравецки загуби вот на доверие в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полша е затънала в дългове заради покупка на оръжия а икономиката и вече няма достъп до евтини енергоизточници.

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://tyny.to/sunex

Да се готви българското правителство.

И да идва копейкин, след внушителната му победа на местните избори.

Тия сега я втасаха.

Аха.... Вл. Владимирович е алергичен към европедали, и след окрайна ще ги подпука.....

Верно ли? А преди това Орбан ще ги изключи от ЕС и НАТО, нали? :))) Кога е това след Украйна, щото последните месеци на рунсаците им е отрицателно салдото. Половинита от новозавладените територии ги загубиха... :)) Киев кога? Лвов? :))

туск не е проевропейски, а пронемски. Поляците да подготвят места за мигранти от цял свят. Тоя няма да работи за тях, а само за германия и ес. Странно, че има хора, които се радват и са гласували за него. Явно тук има дългата ръка на фонсмешна и уж полските европаразити. И защо наричате партия, която не е съгласна с всичко налагано отвън националистическа? Лошо ли е да имаш различно мнение и да мислиш за страната си? Стига д тези клишета за евроатлантизъм, антиваксър или пък враг на европейското.

Хохол ли си или просто дебил?? Вполшанс100000000% не живееш!!

Хмммм... май на русоробчетата не им допада.... мухахахахахахахахахааааахахахааааааа....

Ти си направо за бой. мухахахахахахахахахааааахахахааааааа....

Всички се радват че Качински и сие са на бунището!!!

Те са уморени от този гнусен пис който е една пречка към всичко!!! Пис подписа за милиярди с фащ за оръжие не Туск!!! И още нещо тук не си поплюват блокират хохлите и кой не работи за благото на Полша голям шут в крайна !!!

Поляците винаги са обичали Европа, те не са имали противоречиви отношения с европейските държави като нас. Русия никога не им е била голямата мечта! Подлъгаха се по политиката на Орбан, не го разкриха, че той защитава руските интереси в Европа, а не на своя народ!

Близалка с ГМО спечели анаЛизатор!!!! Ти за поляците не се безпокой тв Неса толкова глупави както вие в бг с този Пеевски и еднокнижника

Една част от Русия винаги им е била апетитна ,но всеки път са осирали положението.

Хвани единия, удари другия... Пълна трагедия, като у нас :(

Сега всички ще станат едни щастливи джендъри и ще живеят в европейската мечта.

Само който иска!

Това не е изненада и беше предсказано от цялата световна преса, още при полагане на клетвата им пред техният президент.

на жълтите павета е битоня

поляците и те като украинците ще държат сметка за "розови" послания...

от трън та на глог...

Поляците изритаха безцеремонно пуполистите.

Туск е същият евроатлантически боклук като ЛАЙНен, Борел, Мишел и кочина.

Ти изобщо знаеш ли какво означава "популист" , лешпер левичрски

Ами повечето десни сега са популисти. Има и леви попуслисти. но те по-рядко стигат до власт напоследък. Популист е такъв дето излиза и почва да говори на тъплата, как тя не е виновна за нищо и им показва кой е виновен. И обикновено са "ТЕ". :)) Емигранти, малцинства, гейове, американците, джендърите... :))) Иначе е интересно че и левите и десните популисти харесват Путин... :))) Линке в Германия, АфД в Германия. Едните са леви а другите са десни, но всички смятат, че е несправедливо отношението към Путин и Русия... Е, как ти звучи? :)))

Май АФД смята че отношението е насправедливо спрямо самите германци. Тази несправедливост се проявява в това число и в отказа от евтини енергийни суровини от Русия, но далеч НЕ САМО в това.

Да им е честита тая мижитурка, шушумига Туск.