Полският посланик в София: Оставаме в бойна готовност, но не се готвим за война

Никой не изстрелва срещу един хамбар скъпа ракета, коментира Мачей Шимански

Обратно в новината

Коментари - Полският посланик в София: Оставаме в бойна готовност, но не се готвим за война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако на Полша,Балтийските джуджета и Украйна не им харесва Русия, да се изселят в Африка

СЯДАЙТЕ СИ НА ЗАДНИКА ,НИКОЙ НЕ ИСКА ТРЕТА СВЕТОВНА ,ДАЖЕ НАЧАЛНИЦИТЕ ВИ ОТВЪД ОКЕАНА НЕ Я ИСКАТ ......АКО НЕ ВИ ОВРЪТ КРАТУНИТЕ И ЗАПАЛИТЕ СВЕТА ,ВИЕ ПЪРВИ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕТЕ ОТ НЕГО ,НА ТОВА СЕ НАДЯВАТ И ПРЕКИТЕ ВИ НАЧАЛНИЦИ АНГЛИЧАНИТЕ

Тия палячовци вече една война направиха и ги трепаха като мухи.най тъпия политически народ в Европа . Panie ambasadorze pieprz się Pan poki możesz Bo będzie Polska kurwa na ruski chuj! Danzig und Breslau zurück nach Heimat Du scheiss Pole!

По-интересното е защо руснаците влязоха на секундата в режим на обяснение/оправдание, без никой да ги е обвинил за нищо?

Те руснаците ще ви покажат каде ви е мястото и на вас ,щото не мирясахте от началото на конфликта в Украйна ! Помните ли пакта Рибентроп-Молотов ?!?? Сега ще е Лавров-Блинкин....тъпанари полски !

Та като си върне Русия териториите, вие да продължите напъна на изток. Западните ви съседи само това чакат. Или цялата патардия е само за да тръгнат тъпите поляци на изток, Та да има Германия оправдание да окупира окончателно половин Полша? Има да рват..

Гответе се да ви бералайката

тия поляци излезнаха бетер същите жалкари като нас - на приказки много голяма работа, а не дела ... украинците им изклали незнамсиколко милиона през 2-та световта, тия се прегръщат с бандеровците и ги оправадват даже, когато укрите ги бомбят и убивят вече в Полша ... утре някой украинце ще опъне полския президент в центъра на Варшава и тоя посраник ще го оправдава.

Що така се снишихте, бе п@нове?! Нали ви нападнаха, убиха ви хората или това е приятелски огън, ще го преглътнете, къде ще ходите.Жалка история сте и вие!

Украйна окупира 'руски територии', 'узаконени' с 'референдуми' и укази на кремльовския ви запъртък ,а ти за някакъв хамбар си се разврещяла..

Колкото повече тоя посерко и зеления наркоман от киев коментират, толкова повече дискредитират амеиканската противоръкетна отбрана, изградена в Румъния и Полша. Тая противъръкетна отбрана пропусна преди това руската, даже съветската ракета "Стриж" (пак изстреляна от укрофашистите), която обиколи Европа и падна в столицата на Харватия, слава богу, без жертви!

По този повод, изглежда, че руснаците са прави, като твърдят, че тази противъракетна система е изградена за замаскира разполагатето там на нападателни оражия и изстрелване на крилати ракети Томохаук?

ХАрватия, противорЪкетна - типичен вГъзрожденски капацитет.

Ха, нещо по фактите? Това не е както фейк отчет за оправдаване на средствата получаавни от НПО-та на сорос от “умно- красивите”.

На украинците никой ли им викате? Никойци дето живеят у края

Поляжете се пресруват на Жертви ! Нали и вие сте Участници в Този Конфликт от 2014 година , а сега се правите че за първи път сте в бойна готовност , 50 хиляди Поляка се сражават на Страната на Укрите срещу Русия !

ДАНЦИГ, прочети "Тарас Булба" и ще видиш от колко века поляците се стремят да заробят Запорожците и да ги направят католици. Н.В. Гогол добре е описал варварството на т.н. "ляхи"

И този ще си плюе на лицето само и само Украйна да не засегнат с нещо...Каква ''бойна готовност'' измекяри приказвате, когато оправдавате реалния тероризъм и провокации на Украйна с някакво си ''без да искат взели че ни гръмнали''...Омаловажавате и вие населението си за да оправдаете украинците..

Ни пък навремето мълчахме като гъзове. Нито бойна готовност, нито нищо, братче. Аз обаче от натовската ракета си направих копаня за свинките и съм много доволен!

Та тоя да не би да каза нещо против нато??? Всички вкарани там за да се ''натрие носа'' на Русия са същите изпълнители на чужди разпореждания и спонсори на агресирали ''демократи''...

Бандеровци , уцелиха Полша и нашите ястреби се поакаха ? Или това е за отвличане на вниманието от промени в изборният кодекс , заради противо Конституционната партия , не може не знаещи писмено и говорим български да гласуват с преводачи и писачи !

Жалко.. ние тъкмо приготвихме декларация за разбиране според член 5ти... Щеше да ви подкрепим с чували, каски...още хотели за полски бежанци имаме.. язък, що се отказахте да нападате сега...

а пък ако Полша не беше участвала в Майдана в Украйна и свалянето на конституционния и демократично избрания и президент Янукович, то нямаше да има репресии срещу руснаците в Украйна и Русия нямаше да бомбандира Украйна, която да изтрелва противоракетни ракети ... т.е. съгласно полския посланик вина за случилото се носи Полша, т.е. режима в Варшава убива поляки. Къде е фон дер Лайнен да им спре еаврофондовете!?

в този "хамбар" са загинали хора, техният живот е безценен за близките им, но за полските власти явно не е, дори не ги споменават

Щом като не ги споменават това е фейк, за нагнетяване на напрежението, защото отначало не са знаели, че укрофашистите са изстреляли тази ракета!

Ако беше изстреляна от Русия, нали се сещаш, нямаше да е инцидент, а умишлена атака срещу ЕС и НАТО.Ех, полски педерасти, путки си бяхте и преди 40 години и такива си останахте.

Но поне не са соц носталгици и руски лизачи на задници като нашите русофили.