Полски депутат, угасил свещи за Ханука, загуби имунитета си

Браун стана известен още преди този случай с действия като да изхвърли в кошчето за боклук коледна елха, украсена с цветовете на Европейския съюз и Украйна, и повреждането на микрофон по време на беседа на историк, занимаващ се с Холокоста

Обратно в новината

Коментари - Полски депутат, угасил свещи за Ханука, загуби имунитета си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Против подобни действия съм, но споюенаването само на еврейските жертви на нацизма също е престъпления.Поляците дават милиони жертви Втората световна, а сега същите са сложени в една група с германците да плащат на евреите докато Полша и семействата на поляците не са получили и едно евро компенсация за загиналите поляци.И не само те- славияните са избивани от германците или вкарвани като робска работна ръка в лагерите на смъртта.Защо никой не говори и дори не спименава за милионите загинали от източна европа? Ааа сетих се защото сме гои, а гоите са подчовеци спрямо "богоизбраните".

Да горим корана може, да гасим свещи не. Както казваше Георги Русев на Жоро Мамалев в Оркестър без име: Да ви пикам на демокрацията.

До колкото си спомням тези които гориха корана също бяха наказани! Не се възбуждай!

Още едно потвърждение, че истинските нацисти и фашисти са путинисти-рашисти, които поругават евроатлантическите ценности! Да го осъдят и чемадан-вакзал-Сибир да марширува за любимия си вожд. Ние сме НАТО, ние сме ЕС, ние сме Еврозона-Шенген и ще докажем силата на единния пазар и силата на евроатлантизма!

айде чемадан самолет и в Израел заминавай. Там си прави сатанистки ритуали. Полякът е съвършено прав. За никой не е тайна, че еврейската религия е сатанистка. Всичката символика, която ползва и е публично известна, също е сатанистка. ще повторя, че това нито е тайна, нито е обида. Така както говорим за католицизъм, индуизъм, шинтоизъм и какви ли още не. Просто е нужно сатаностките ритуали да си ги правите в Израел и в САЩ. Християнските държави не са подходящо място за сатанизъм. Трябва да има някакво уважение и към христянството от страна на сатанстите. В България също не сте добре дошли. Все още има за всички място по света. Просто си живейте в Израел. По възможност, без кражби на земя от съседи. Което също са си исторически факти, не измислям нищо.

Ама и те си имат Костя Копейкин...Като гледам психично болни като нашия има вече във всяка страна от ЕС....Това е доста притеснително. По принцип Костадинчо го приемам като палячо и му се подигравам, но "ТЕ" прииждат....

Проблема не е, че го има, проблема е че се гасува за него...

Много странно е, поляк с фамилия Браун да е против евреите...по принцип това е еврейско фамилно име, но може и да е останало от дядо му германец :)

Явно в Полша има нормални хора сред депутати им. Жалко, че и там, както и в нашия парламент, преобладават идиотите. П.П.: Дир, това не са квалификации, а констатации.

Браво на полския депутат, БРАВООО. А ние тука търпиме помии като соломончо

Синът на Леви си пожела миналата Нова Година, да видел ямерикански ядрени ракети в България... които са отдавна в България според Wikipedia, сега чакаме за F-16 които да ги хвърлят по Русия и строим нова американска база с летище. Лорер беше министър с двойно гражданство, някой да се сети, че Конституцията забранява това? https://cutt.ly/LwJAUcWn Това беше дълъг списък на фирми на Лорер за пране на пари в български СМИ, някой да е проверявал тези далавери: "Давид Леви и Даниел Лорер в схема за пари към Промяната" https://cutt.ly/KwJAIq0X

Агнешка Помашка? Името и кърти на тая

Ами браво на този полски депутат! Дай Боже да го последват и нашите продажници в парламента, но ......

Ааа на никой не му пука, като хората пикаят по кръстове, ама изгаси свещите на евреите и си заебан отвсякъде. Oy vey shut it down!

С такава информация се връща наздеждата че има мислещи хора и в Полша.

Е́ресь (др.-греч. αἵρεσις — «выбор, направление, школа, учение, секта») — сознательное отклонение от считающегося кем-либо верным религиозного учения, предлагающее иной подход к религиозному учению.

Джордано Бруно на руски ли е говорил/писал

не е използвал пожарогасител на иврит

Този полски депутат ми става симпатичен, въпреки големият негативизъм към поляците.

и имунитет за Румбата ,а ? Нека светлините на Ханука ни напомнят, че в нас е волята да помагаме на светлината да си проправя път през мрака, каза Радев. Снимки Нова телевизия

Зелендера тъкмо щял от тях да си запали навития масур от трева.... Деева!....

Та значи, да накъсаш и изгориш Корана или Библията се нарича свобода на изказванията и различните гледни точки, а да угасиш свещите за ханука е обида... Нещо не е наред, или имаме двоен стандарт по отношение на религиозни светини или имаме психически отклонения,... или просто лицемерие! За елхата дори няма да говоря, защото е била обикновен кич - в религиозните традиции елхата се украсява с предимно червени играчки, и всякакви други цветове - тази доколкото разбирам е била само със сини и жълти играчки, без червени - по определение това вече не е коледна елха, а обикновена пропагандна инсталация. Лек ден на всички и четете повече и различни книжки от библиотеката!

Като гасиш свещите за ханука има вероятност да срещнеш пратениците на Христос. Спомни си Мюнхен 1972 година, по-точно операция ”Божи гняв”.

Спасението на света от изродите-сатанисти задължително минава през прочистване на юдейския октопод, проникнал навсякъде в политиката, икономиката и къде ли не още. Браво на поляка, дано това е само началото!

Имало и читави поляци, виждащи истината за света...Но чифутите ще го смажат...

Ще загуби и девствеността си. Руският БОРСУК го излъгал.

Браво на човека ЕС, Украйна и Израел не трябва да съществуват

Също и англия, америка и западна европа.